TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 04/10


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα Των Κυπέλλων ενδέχεται να συμβολίζει μία γυναίκα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Επίσης, είναι ένδειξη συναισθηματικής αρμονίας και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον σύντροφό σας. Ένα ευμενές χαρτί, συμβολίζει την πληρότητα και την ικανοποίηση. Σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, η Βασίλισσα Των Κυπέλλων σάς συμβουλεύει να είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας και να μην ξεχνάτε ότι κάθε άνθρωπος για να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά, πρέπει να νιώθει καλά με αυτό που κάνει. Δείξτε κατανόηση και κυρίως, σεβασμό στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε.

 

ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: Ο ΜΑΓΟΣ

Η δύναμη του Μάγου προέρχεται απο τη θέλησή του, η οποία μπορεί να μετασχηματίσει τα πάντα αφού μπορεί να χειραγωγεί τα στοιχεία της φύσης και κάθε ουσία της ζωής. Η εμφάνιση του Μάγου μας προτρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη της θέλησής μας, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Είναι η ώρα να δράσουμε, αρκεί να γνωρίζουμε τι θέλουμε και γιατί το θέ λουμε. Από τη στιγμή που έχουμε τη δύναμη μέσα μας, είναι η στιγμή να μετουσιώσουμε τις επιθυμίες μας σε πράξεις, τις αποτυχίες μας σε επιτεύγματα, όπως ο Μάγος μπορεί να αλλάξει τη φωτιά σε νερό. Τα μόνα όρια μας είναι αυτά που εμείς επιβάλλουμε στον εαυτό μας. Ο κόσμος είναι στα χέρια μας, ό,τι θέσουμε ως στόχο απλά πραγματοποιείται και η ζωή μας είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε να είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Η εμφάνιση του Δύο των Ράβδων τονίζει ότι αυτήν την εποχή ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Διαλέξτε τους κατάλληλους συνεργάτες και δείξτε εμπιστοσύνη. Σε γενικές γραμμές είναι ένα θετικό χαρτί που υποδηλώνει ότι αν ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που μοιράζονται τα ιδανικά σας, μπορείτε να φτάσετε στην επιτυχία.  Ίσως έχετε να επιλέξετε μεταξύ δραστηριοτήτων που απαιτούν πολλή ενέργεια και νιώθετε μπερδεμένοι.  Δουλέψτε και ξεχάστε τις ανασφάλειες. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: ΤΟ ΑΡΜΑ

Η κάρτα αυτή σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα συναισθήματα και πιο συγκεκριμένα με το συναισθηματικό έλεγχο. Αναφέρεται στη δύναμη του νου να διαμορφώνει τις επιθυμίες της καρδιάς και να τις κατευθύνει. Διαφέρει από τον Αυτοκράτορα, γιατί εκείνος καταστέλλει εντελώς τα συναισθήματα προτάσσοντας τη λογική και το λογο. Συχνά τα ηνία του Άρματος τα κρατάνε δύο σφίγγες (ή δύο άλογα) που αντιπροσωπεύουν τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματά μας. Αυτά, αν αφεθούν ελεύθερα, θα σύρουν άτακτα το Άρμα, πηγαίνοντας καθένα προς την κατεύθυνση που θέλει, εδώ όμως κινούνται μόνο μπροστά. Έτσι, παρόλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια εξουσία, αυτή περιορίζεται και ελέγχεται από αυτόν που κρατάει τα ηνία. Το Άρμα δε μπορεί να κινηθεί χωρίς άλογα να το τραβήξουν, όπως κι εμείς δε μπορούμε να λειτουργήσουμε απαλλαγμένοι από συναισθήματα. Αν όμως αυτά δεν ελεγχθούν από κάποιον και δε διοχετευτούν προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε η πορεία τους θα είναι άγρια κι ανεξέλεγκτη και θα διαταράξει την ισορροπία μας. 

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Αν εμφανιστεί το Τέσσερα Πεντάλφα σε ένα άνοιγμα, σκεφτείτε πολύ καλά τη σχέση σας με τα υλικά αγαθά. Ακόμα κι αν έχετε κοπιάσει πολύ για να αποκτήσετε όσα έχετε, αυτός δεν είναι λόγος για να μην τα μοιράζεστε. Αυτό το χαρτί αντιπροσωπεύει το φόβο της απώλειας, κυρίως των υλικών αγαθών. Είναι βεβαίως θεμιτό να προσπαθείτε να διατηρήσετε όσα έχετε αποκτήσει, όμως μην πέφτετε στην παγίδα της φιλαργυρίας. Μοιραστείτε τα υπάρχοντά σας με τους άλλους ή κάντε επενδύσεις. Σκεφτείτε καλά τις επιλογές σας από την αρχή και αξιολογείστε κατά πόσο σας ταιριάζουν σήμερα. 
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
               Κάρτα: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ο Ερημίτης είναι εκείνος που αναζητά τις εσωτερικές απαντήσεις. Είναι μοναχικός και απομονωμένος. Στην αναζήτηση της σοφίας, συναντάει πολλούς περισπασμούς. Γι αυτό το λόγο πρέπει αρχικά να αγνοήσει τις εξωτερικές «φωνές» και στη συνέχεια να απομονωθεί και να αποσυρθεί στο σκοτάδι του προκειμένου να μείνει απερίσπαστος.  Η εμφάνιση του Ερημίτη είναι μια προτροπή να στραφούμε μέσα μας και να γνωρίσουμε καλύτερα και σε βάθος τον εαυτό μας. Για να ξεπεράσουμε το προβλημα που μας απασχολεί θα πρέπει να κάνουμε αρκετή εσωτερική εργασία που απαιτεί απομόνωση κι ενδοσκόπηση. 

 

 

ΖΥΓΟΣ
       Κάρτα: Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Η εμφάνιση αυτού του φύλλου συχνά φανερώνει την έντονη έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων όμως σας προειδοποιεί ότι κάποιες φορές το πάθος σβήνει τόσο ξαφνικά όσο άναψε. Δεν υπάρχει εγγύηση για το μέλλον καθώς η δέσμευση δεν είναι χαρακτηριστικό της φύσης του Ιππότη των Ράβδων, όμως μπορείτε να απολαύσετε τον φλογερό έρωτα που σας προσφέρει. Σε ζητήματα επαγγελματικά, ο Ιππότης των Ράβδων αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που εμφανίζεται συνήθως ξαφνικά και μπορεί να στηρίξει με δυναμισμό και ενθουσιασμό κάθε νέο εγχείρημα. Ακούστε τις ιδέες που έχει να σας προτείνει και εξετάστε τις με σοβαρότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η συντήρηση δεν σας βοηθάει αυτή τη στιγμή. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
             Κάρτα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Συνήθως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, κι αυτό μας το καθιστά σαφές η Σελήνη. Όταν εμφανίζεται η Σελήνη, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και γι αυτό πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και να πορευτούμε με το εσωτερικό μας φως, χωρίς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Ίσως να σκοντάψουμε ή να χάσουμε το δρόμο μας, αλλά η μόνη μας επιλογή είναι να στηριχτούμε στη διαίσθησή μας και τις ψυχικές δυνάμεις μας. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
           Κάρτα: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Το Εφτά των Πεντάκτινωνείναι το χαρτί της αξιολόγησης. Όταν εμφανιστεί σε ένα άνοιγμα, σας προτρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να επαναβεβαιώσετε τους στόχους σας. Έχετε κάνει μια μεγάλη διαδρομή ως εδώ και ίσως αναρωτιέστε αν αξίζει τελικά τον κόπο. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη σωστή κατεύθυνση και ότι αυτό που κάποτε επιθυμήσατε παραμένει για εσάς σημαντικό. Ακόμα και αν διαπιστώσετε ότι θέλετε να αλλάξετε δρόμο, μη φοβάστε να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και τους άλλους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
                   Κάρτα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το ταξίδι μπορεί να έχει τελειώσει και να ξεκινάει ένα νέο, μπορεί να έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, όμως το ταξίδι της ψυχής δε σταματάει ποτέ. Ο Κόσμος σηματοδοτεί μια στιγμή στη ζωή μας, στην οποία ένας κύκλος έχει μόλις τελειώσει κι ένας νέος ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Αντιπροσωπεύει την τελική επίτευξη όλων των προσδοκιών κι επιθυμιών μας, την επιβεβαίωση της επιτυχίας μας και την ανταμοιβή για τις δοκιμασίες μας. Στον υλικό κόσμο, η κάρτα μας προετοιμάζει για μια προώθηση σε υψηλότερη θέση ή μια μύηση σε υψηλότερο επίπεδο γνώσεων, είναι όμως μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει. 

 


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ο Αυτοκράτορας μας διδάσκει πολλά πράγματα, το κυριότερο απο τα οποία είναι πως ο κάθε κανόνας μπορεί να εφαρμοστεί και υπάρχει λόγος για την ύπαρξή του. Οι περιορισμοί που θέτει είναι για το καλό μας, αφού χωρίς αυτούς θα υπήρχε αναρχία. Δε μπορεί να διαφθαρεί απο την εξουσία, κυβερνάει με δικαιοσύνη και σκοπός του είναι να ενώσει κι όχι να διχάσει. Παρόλα αυτά είναι θεμιτή κάποιες φορές η χρήση βίας προκειμένου να εξασφαλίσει την προστασία των «παιδιών» του. Παρόλο που συνήθως η κυριαρχία του νου πάνω στην καρδιά δεν είναι κάτι επιθυμητό, σε αρκετές περιπτώσεις είναι απαραίτητο, κι αυτό ακριβώς εκπροσωπεί η κάρτα αυτή. Επομένως αν πρέπει να πάρουμε κάποια δύσκολη απόφαση κι εφανιστεί ο Αυτοκράτορας, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη λογική μας και να πράξουμε αυτό που θεωρούμε ως το καλύτερο. Θα μας βοηθήσουν επίσης οι νέες γνωριμίες.


ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ 

Το βασικό μήνυμα του Δέκα των Πεντάκτινων είναι η οικονομική ολοκλήρωση και επιτυχία, ειδικά δραστηριοτήτων που ασκούνται μέσα σε οικογενειακά πλαίσια: μπορεί να είναι μία οικογενειακή επιχείρηση ή μια κληρονομιά. Γενικότερα, ό,τι είχε οργανωθεί μέσα στην οικογένεια, έφτασε πια η ώρα που αποδίδει πλουσιοπάροχους καρπούς. Η ευημερία είναι γεγονός κι εσείς μπορείτε να την απολαύσετε χωρίς άγχος. Σε θέματα συναισθηματικά, το χαρτί αυτό μπορεί να υποδηλώνει την είσοδό σας σε μία οικονομικά εύρωστη οικογένεια, κατά πάσα πιθανότητα μέσω γάμου.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα