TARO

 Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 01/10


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το ταξίδι μπορεί να έχει τελειώσει και να ξεκινάει ένα νέο, μπορεί να έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, όμως το ταξίδι της ψυχής δε σταματάει ποτέ. Ο Κόσμος σηματοδοτεί μια στιγμή στη ζωή μας, στην οποία ένας κύκλος έχει μόλις τελειώσει κι ένας νέος ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Αντιπροσωπεύει την τελική επίτευξη όλων των προσδοκιών κι επιθυμιών μας, την επιβεβαίωση της επιτυχίας μας και την ανταμοιβή για τις δοκιμασίες μας. Στον υλικό κόσμο, η κάρτα μας προετοιμάζει για μια προώθηση σε υψηλότερη θέση ή μια μύηση σε υψηλότερο επίπεδο γνώσεων, είναι όμως μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει. 


ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Όταν εμφανιστεί το Τρία των Ράβδων, υποδηλώνει ότι όσα καινούρια σχέδια στηρίζονται στη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και τον στιβαρό σχεδιασμό θα έχουν την αναμενόμενη επιτυχία, αν και μάλλον μακροπρόθεσμα. Αυτό το φύλλο σάς συμβουλεύει να εργαστείτε με ενθουσιασμό και να θυμάστε ότι η επιτυχία δεν θα έρθει αμέσως. Είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό φύλλο, ένα χαρτί που φέρνει τα πρώτα σημάδια προόδου. Ως εκ τούτου, το άτομο μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένο, ίσως και περήφανο που τα σχέδιά του έχουν αρχίσει να αποδίδουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι Εραστές δεν είναι απλά μια κάρτα που αναφέρεται στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, έχει σχέση και με τη δυαδικότητα. Η κάρτα αυτή εμφανίζεται συνήθως όταν έχουμε να πάρουμε μια απόφαση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές και μας συμβουλεύει να εξετάσουμε προσεκτικά την κάθε περίπτωση πριν ενεργήσουμε. Η κατάσταση ενδεχομένως να είναι πολύ απλή, δηλαδή να επιλέξουμε απλά ανάμεσα σε δυο λύσεις ή περισσότερο πολύπλοκη και χρειάζεται να δοκιμαστούν τα ιδανικά μας και οι πεποιθήσεις μας. Συνήθως, όταν εμφανίζονται οι Εραστές, αναφέρονται σε κάποια (κυρίως σεξουαλική) σχέση ή μια τέλεια έκφραση της αγάπης μεταξύ δύο ατόμων. Αν όμως αυτή μείνει ανεξέλεγκτη και συνεχώς τροφοδοτείται, θα τους καταστρέψει. Αν δεν υποδεικνύει φυσική σχέση, ίσως είναι η ενσωμάτωση δυο αντικρουόμενων μερών του εαυτού μας, του αρσενικού και του θηλυκού. Τέλος σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να εμφανίζεται επειδή υπάρχει μέσα μας σύγκρουση μεταξύ δυο ατόμων που αγαπάμε, δυο συντρόφων, από τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε τον ένα ως πιο κατάλληλο για εμάς. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
            Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα των Ράβδων συνήθως συμβολίζει την ερωτική πίστη αλλά και τη γοητεία και τη γονιμότητα. Πρόκειται για ένα ευμενές φύλλο που σας προτρέπει να εκφράζεστε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση καθώς υποδηλώνει ότι η γοητεία που ασκείτε στους άλλους είναι μεγαλύτερη από αυτή που νομίζετε. Η Βασίλισσα των Ράβδων σάς συμβουλεύει να καλλιεργήσετε τις ιδιότητες που αντιπροσωπεύει (φιλικό πνεύμα, εντιμότητα, αυτοπεποίθηση) για να επιτύχετε στους στόχους σας.

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Το Δέκα των Ξιφών είναι απόλυτο ως προς την ερμηνεία του: το οδυνηρό τέλος είναι γεγονός. Όλα έχουν τελειώσει και δεν θα αναβιώσουν ξανά. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χειρότερο γιατί δεν υπάρχει χειρότερο. Αυτό που πρέπει να κάνετε αν τραβήξετε το Δέκα των Ξιφών σε ένα άνοιγμα, είναι να το πάρετε απόφαση. Μην επιμένετε ότι κάτι θα αλλάξει. Παραδεχτείτε το τέλος. Πιθανόν να αισθάνεστε προδομένοι - στην εικόνα του φύλλου, ο άντρας χτυπήθηκε πισώπλατα - αλλά δεν υπάρχει αύριο για την υπόθεση που σας απασχολεί. 
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
             Κάρτα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Συνήθως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, κι αυτό μας το καθιστά σαφές η Σελήνη. Όταν εμφανίζεται η Σελήνη, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και γι αυτό πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και να πορευτούμε με το εσωτερικό μας φως, χωρίς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Ίσως να σκοντάψουμε ή να χάσουμε το δρόμο μας, αλλά η μόνη μας επιλογή είναι να στηριχτούμε στη διαίσθησή μας και τις ψυχικές δυνάμεις μας. 

 

 

ΖΥΓΟΣ
       Κάρτα: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Εφτά των Ξιφών, τότε κάποιος άνθρωπος γύρω σας, σας "κλέβει" κάτι: μπορεί να είναι η αξιοπρέπειά σας, οι ιδέες σας, ο χρόνος σας ή οτιδήποτε άλλο. Το Εφτά των Ξιφών υποδηλώνει κακοήθεια, εξαπάτηση, πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Το Εφτά των Ξιφών με τα κουτσομπολιά και τα άσχημα λόγια που λέγονται στα κρυφά. Γενικά, η εμφάνιση του σε ένα άνοιγμα προειδοποιεί για κάποιον κρυφό εχθρό που υπονομεύει τα σχέδιά σας ή κάποιον που σας αντιμάχεται με ύπουλους τρόπους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να αποφύγετε μία κατά μέτωπο επίθεση και να "παίξετε" τον αντίπαλο με τα ίδια του τα όπλα: λένε πως καμιά φορά, για να πιάσεις έναν κλέφτη, πρέπει να είσαι ο ίδιος κλέφτης. Μην αποκαλύπτετε λοιπόν τα σχέδιά σας, έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά και μην είστε αφελείς. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
            Κάρτα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο Τρελός αντιπροσωπεύει σχεδόν πάντα μια νέα αρχή, νέα ξεκινήματα και νέες εμπειρίες. Τα ξεκινήματα αυτά δεν ξέρουμε αν θα είναι θετικά ή αρνητικά, υπάρχει η δυνατότητα να εξελιχτούν σε κάτι από τα δύο, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνουμε και την πορεία που θα ακολουθήσουμε. Δεν πρέπει να εμπιστευτούμε κανένα, ούτε να αφήσουμε να μας καθοδηγήσει με λόγια ή πράξεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε απλά την πορεία του «τρελού», δηλαδή να κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε, να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να αδιαφορήσουμε για το τι θα σκεφτούν οι γύρω μας. Γνωρίζουμε βέβαια πως η πορεία αυτή εμπεριέχει και κάποιο βαθμό κινδύνου, γι αυτό και ο Τρελός απεικονίζεται στην κάρτα να στέκεται στην άκρη του γκρεμού.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
         Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Δέκα των Κυπέλλων συμβολίζει την επίτευξη ενός στόχου που φέρνει μεγάλη χαρά κι ένα αίσθημα ολοκλήρωσης στη ζωή σας. Οι διαφορές επιτέλους επιλύονται και οι σχέσεις με τους άλλους είναι βαθιές και απολύτως ικανοποιητικές. Το Δέκα των Κυπέλλων αντιπροσωπεύει τους μακροχρόνιους δεσμούς αγάπης και μας υπενθυμίζει ότι το ιδανικό της ευτυχίας είναι πάντα εφικτό. Ένα ευοίωνο και πολύ θετικό χαρτί.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
            Κάρτα: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Το Πέντε των Πεντάκτινων συχνά υποδηλώνει την απώλεια αγαθών και περιουσίας ή την πολύ σοβαρή οικονομική δυσχέρεια. Συχνά σχετίζεται με την ανεργία και κάποια άλλοτε μικρή και άλλοτε μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή. Μία όχι και τόσο ευοίωνη κάρτα, καθώς το ερώτημα που προβάλλει είναι: "Πώς μπορώ να ορθοποδήσω;". Η απάντηση λοιπόν και η συμβουλή του Πέντε των Πεντάκτινων είναι: όσα υλικά αγαθά κι αν χάθηκαν, ο πλούτος παραμένει μέσα σας. Βρείτε το κουράγιο να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες, τις ατυχίες και τις αναποδιές και έχετε κατά νου ότι πάρα πολλοί άνθρωποι που καταστράφηκαν κάποτε οικονομικά κατάφεραν να ορθοποδήσουν και πάλι αργότερα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
             Κάρτα: Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, ο Ιππότης των Ξιφών συνήθως υποδηλώνει τις συγκρούσεις με έναν άνθρωπο που έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Οι διαμάχες είναι σφοδρές επειδή κανείς δεν βάζει νερό στο κρασί του, σε ζητήματα που αφορούν τα ιδανικά, τις πεποιθήσεις και την προσωπική αλήθεια. Ο Ιππότης των Ξιφών μπορεί ναι είναι επιθετικός και ορμητικός, είναι όμως δίκαιος. Αντιμετωπίστε τον κατά μέτωπο, με ειλικρίνεια και σοβαρότητα και είναι σίγουρο ότι θα σας σεβαστεί, ακόμα κι αν δεν συμφωνήσει μαζί σας. Επίσης, ο Ιππότης των Ξιφών μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν σύντροφο που αποκόπτεται συναισθηματικά κι εμφανίζεται ψυχρός και απόμακρος. Έχετε κατά νου ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να αξιολογήσει τα πράγματα με τη λογική και όχι με την καρδιά.
 

ΙΧΘΥΕΣ  
         Κάρτα: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ο Αυτοκράτορας μας διδάσκει πολλά πράγματα, το κυριότερο απο τα οποία είναι πως ο κάθε κανόνας μπορεί να εφαρμοστεί και υπάρχει λόγος για την ύπαρξή του. Οι περιορισμοί που θέτει είναι για το καλό μας, αφού χωρίς αυτούς θα υπήρχε αναρχία. Δε μπορεί να διαφθαρεί απο την εξουσία, κυβερνάει με δικαιοσύνη και σκοπός του είναι να ενώσει κι όχι να διχάσει. Παρόλα αυτά είναι θεμιτή κάποιες φορές η χρήση βίας προκειμένου να εξασφαλίσει την προστασία των «παιδιών» του. Παρόλο που συνήθως η κυριαρχία του νου πάνω στην καρδιά δεν είναι κάτι επιθυμητό, σε αρκετές περιπτώσεις είναι απαραίτητο, κι αυτό ακριβώς εκπροσωπεί η κάρτα αυτή. Επομένως αν πρέπει να πάρουμε κάποια δύσκολη απόφαση κι εφανιστεί ο Αυτοκράτορας, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη λογική μας και να πράξουμε αυτό που θεωρούμε ως το καλύτερο. Θα μας βοηθήσουν επίσης οι νέες γνωριμίες.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα