TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 22/01


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ο Αυτοκράτορας μας διδάσκει πολλά πράγματα, το κυριότερο απο τα οποία είναι πως ο κάθε κανόνας μπορεί να εφαρμοστεί και υπάρχει λόγος για την ύπαρξή του. Οι περιορισμοί που θέτει είναι για το καλό μας, αφού χωρίς αυτούς θα υπήρχε αναρχία. Δε μπορεί να διαφθαρεί απο την εξουσία, κυβερνάει με δικαιοσύνη και σκοπός του είναι να ενώσει κι όχι να διχάσει. Παρόλα αυτά είναι θεμιτή κάποιες φορές η χρήση βίας προκειμένου να εξασφαλίσει την προστασία των «παιδιών» του. Παρόλο που συνήθως η κυριαρχία του νου πάνω στην καρδιά δεν είναι κάτι επιθυμητό, σε αρκετές περιπτώσεις είναι απαραίτητο, κι αυτό ακριβώς εκπροσωπεί η κάρτα αυτή. Επομένως αν πρέπει να πάρουμε κάποια δύσκολη απόφαση κι εφανιστεί ο Αυτοκράτορας, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη λογική μας και να πράξουμε αυτό που θεωρούμε ως το καλύτερο. Θα μας βοηθήσουν επίσης οι νέες γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
         Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΆΚΤΙΝΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα των Πεντάκτινων συμβολίζει μια γυναίκα θερμή, αισθησιακή, πάντα διαθέσιμη και πρόθυμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες του συντρόφου της. Επίσης συμβολίζει μία ήρεμη σχέση, χωρίς διακυμάνσεις και εξάρσεις, που χαρακτηρίζεται προσφορά, φροντίδα, ανταπόδοση και γονιμότητα (πραγματική και συναισθηματική). Σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, αντιπροσωπεύει μία γυναίκα που έχει πολύ καλή κρίση σε οικονομικά θέματα. Αν εμφανιστεί σε συμβουλευτική θέση, σάς ωθεί να είστε ρεαλιστές αλλά κυρίως να μοιράζεστε τα κέρδη σας και τα οφέλη που απορρέουν από αυτά με τους γύρω σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το ταξίδι μπορεί να έχει τελειώσει και να ξεκινάει ένα νέο, μπορεί να έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, όμως το ταξίδι της ψυχής δε σταματάει ποτέ. Ο Κόσμος σηματοδοτεί μια στιγμή στη ζωή μας, στην οποία ένας κύκλος έχει μόλις τελειώσει κι ένας νέος ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Αντιπροσωπεύει την τελική επίτευξη όλων των προσδοκιών κι επιθυμιών μας, την επιβεβαίωση της επιτυχίας μας και την ανταμοιβή για τις δοκιμασίες μας. Στον υλικό κόσμο, η κάρτα μας προετοιμάζει για μια προώθηση σε υψηλότερη θέση ή μια μύηση σε υψηλότερο επίπεδο γνώσεων, είναι όμως μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Η εμφάνιση της κάρτας μας προτρέπει να γκρεμίσουμε μέσα μας καθετί ξεπερασμένο κι αρνητικό, να το κάψουμε ολοκληρωτικά, αλλά να αφήσουμε ως βάση τα θετικά, πάνω στα οποία θα αρχίσει η νέα κατασκευή μας. Σε πιο εσωτερικό επίπεδο, η κάρτα συμβολίζει την κατεδάφιση του Εγώ μας, γιατί ο Πύργος είναι το φρούριο που έχουμε δημιουργήσει για να κρύψουμε τα μυστικά μας και τον αληθινό μας εαυτό. Είναι αυτονόητο πως τις περισσότερες φορές δεν επιθυμούμε να εγκαταλείψουμε αυτές τις παγιωμένες μέσα μας αντιλήψεις και γι αυτό χρειάζεται τεράστια εσωτερική δύναμη ώστε να γκρεμίσουμε την ασφάλεια που μας περιβάλλει και να στηριχτούμε αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό μας.
 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος έχει πολλούς συμβολισμούς, στις αρχαίες θρησκείες τον θεωρούσαν ως το δωρητή της ζωής και σε κάθε πάνθεο βλέπουμε κι ένα θεό Ήλιο. Είναι αυτός που φωτίζει μετά από μια περίοδο σκότους, ο απελευθερωτής κι αυτός που φέρνει την ειρήνη μετά από πολλές δοκιμασίες. Είναι σύμβολο της αποφασιστικότητας και της αξιοπιστίας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής είναι πάντα ένα ευχάριστο προμήνυμα: προαναγγέλνει χαρά, ευτυχία, τη γέννηση ενός παιδιού, υλική ευημερία, καθετί θετικό κι ευχάριστο. Ένας σκοτεινός κύκλος στη ζωή μας έχει τελειώσει και τώρα έρχεται το νέο ξεκίνημα.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
             Κάρτα: ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Είναι μια καλή στιγμή να αναλάβετε έναν νέο συνεργάτη, να ξεκινήσετε μια κίνηση με έναν νέο συνεργάτη ή να επεκτείνετε μια προσφορά σε έναν συνεργάτη στη ζωή σας, είτε πρόκειται για εργασία είτε για παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να συναντήσετε κάποιον ειδικό όταν εμφανιστεί αυτή η κάρτα!Το Δύο των κυπέλλων είναι ένα όμορφο, ρομαντικό φύλλο, αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματα κι αυτό το φύλλο συμβολίζει την έναρξη μιας στενής σχέσης αγάπης, όπου τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Επίσης είναι σημάδι συμφιλίωσης μέσω της αμοιβαίας κατανόησης και αποδοχής.

 

   

 

ΖΥΓΟΣ
          Κάρτα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Τροχός της τύχης είναι το σύμβολο της Μοίρας και του Πεπρωμένου, γιατί μας δείχνει πως όλα συνδέονται σε έναν κύκλο. Η κάρτα μας προιδεάζει για το γεγονός πως μπορεί να συμβούν αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη, να περάσουμε από τη μια κατάσταση σε κάποια εντελώς αντίθετη και πάλι πίσω. Κι ενώ η μοίρα φαίνεται να μας χτυπάει συνήθως απροειδοποίητα, εμείς μπορούμε να προβλέψουμε τον ερχομό της άσχημης κατάστασης και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχει σημασία η φύση της επερχόμενης αλλαγής (και μάλιστα σύντομα) στη ζωή μας, αλλά το πόσο είμαστε προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουμε και να ζήσουμε με αυτή.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
                Κάρτα: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Όταν εμφανιστεί το Εφτά των Ράβδων, τότε προφανώς βρίσκεστε σε μία κατάσταση στην οποία νιώθετε ότι βάλλεστε και καλείστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, τα πιστεύω και τις επιλογές σας. Κατά πάσα πιθανότητα, θα τα καταφέρετε, αν δείξετε το θάρρος που απαιτεί η περίσταση. Μην υποχωρείτε για να γίνετε αρεστοί και μην εγκαταλείπετε τις αρχές και τις αξίες σας επειδή οι άλλοι είναι περισσότεροι ή πιο ισχυροί. Το σημαντικό είναι να νιώθετε εσείς εντάξει με τον εαυτό σας. Αντιμετωπίστε τις επιθέσεις ή τη ζήλια των άλλων και μην τους αφήνετε να σας καταβάλλουν. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
             Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Το Δέκα των Ξιφών είναι απόλυτο ως προς την ερμηνεία του: το οδυνηρό τέλος είναι γεγονός. Όλα έχουν τελειώσει και δεν θα αναβιώσουν ξανά. Τίποτα δεν μπορεί να γίνει χειρότερο γιατί δεν υπάρχει χειρότερο. Αυτό που πρέπει να κάνετε αν τραβήξετε το Δέκα των Ξιφών σε ένα άνοιγμα, είναι να το πάρετε απόφαση. Μην επιμένετε ότι κάτι θα αλλάξει. Παραδεχτείτε το τέλος. Πιθανόν να αισθάνεστε προδομένοι - στην εικόνα του φύλλου, ο άντρας χτυπήθηκε πισώπλατα - αλλά δεν υπάρχει αύριο για την υπόθεση που σας απασχολεί. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
            Κάρτα: Η ΔΥΝΑΜΗ

Είναι μια κάρτα της Φωτιάς και μπορεί να είναι επιζήμια για τα συναισθήματα. Και οι κύριες ιδιότητές της είναι το θάρρος και η υπομονή, τα οποία δεν είναι συναισθήματα, αλλά τρόποι δράσης. Το θάρρος είναι το αντίθετο του φόβου και η υπομονή είναι ο έλεγχος των κοσμικών επιθυμιών. Δεν υπάρχει καμία συγκίνηση, μόνο αποφασιστικότητα και δράση. Το λιοντάρι είναι το σύμβολο της δύναμης, η εσωτερική μας επιθυμία που πρέπει να ελεγχθεί ή να απελευθερωθεί και να εκδηλωθεί στον κόσμο. Η γυναίκα που ανοίγει το στόμα του λιονταριού, αντιπροσωπεύει το θάρρος και την υπομονή, επειδή αφενός δεν το φοβάται κι αφετέρου περιμένει υπομονετικά να κουραστεί για να το ελέγξει. Η αντοχή είναι μια δύναμη που ήδη βρίσκεται μέσα μας, όμως πρώτα θα πρέπει να ελεγχθούν τα συναισθήματα στη βάση τους κι όταν είμαστε έτοιμοι, θα προχωρήσουμε σε πνευματικές εργασίες. Για να λειτουργήσει η διαίσθησή μας, θα πρέπει ξεπεράσουμε τις συγκινήσεις, την ανησυχία και το φόβο. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, ο Ιππότης των Κυπέλλων συνήθως συμβολίζει ένα πρόσωπο που σας κάνει μία νέα, ερωτική πρόταση. Τα συναισθήματά του είναι πλούσια και η έκφρασή του γεμάτη φαντασία. Αν πρόκειται για πρόσωπο με το οποίο συνδέεστε ήδη συναισθηματικά, Ο Ιππότης των Κυπέλλων αντιπροσωπεύει μία νέα πρόταση ή μία παρότρυνση από την πλευρά του. Οι προθέσεις του είναι καλές, εξετάστε όμως κατά πόσο οι προτάσεις του είναι και ρεαλιστικές. Ακούστε όσα έχει να σας προτείνει και αξιολογήστε τις προτάσεις του με ρεαλισμό.

 

ΙΧΘΥΕΣ  
           Κάρτα: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η κάρτα αυτή αναφέρεται στους αμετάβλητους νόμους του σύμπαντος, τις αόρατες δυνάμεις που κρατούν τα πάντα σε ισορροπία. Αυτοί οι νόμοι επιβάλλονται και δεν παραβιάζονται και η δικαιοσύνη με το σπαθί της αφενός τιμωρεί όσους τους παραβαίνουν κι αφετέρου ανταμοίβει όσους τους τιμούν. Η Δικαιοσύνη έχει δυο βασικούς νόμους, που στην ουσία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο πρώτος είναι αυτός της αιτίας και του αποτελέσματος και υποδηλώνει πως όλα τα γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους και κάθε παρούσα κατάσταση είναι αποτέλεσμα όλων των προηγουμένων. Ο δεύτερος νόμος είναι αυτός του Κάρμα, σύμφωνα με τον οποίο κάθε ενέργειά μας τελικά θα επιστρέψει σε εμάς. Ό,τι σπείρουμε, αυτό και θα θερίσουμε στο τέλος. Επομένως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε πράξη μας, γιατί ο τελικός αποδέκτης των συνεπειών της θα είμαστε εμείς.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα