TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 20/01


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Συνήθως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, κι αυτό μας το καθιστά σαφές η Σελήνη. Όταν εμφανίζεται η Σελήνη, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και γι αυτό πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και να πορευτούμε με το εσωτερικό μας φως, χωρίς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Ίσως να σκοντάψουμε ή να χάσουμε το δρόμο μας, αλλά η μόνη μας επιλογή είναι να στηριχτούμε στη διαίσθησή μας και τις ψυχικές δυνάμεις μας. 

 

ΤΑΥΡΟΣ
         Κάρτα: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η κάρτα αυτή αναφέρεται στους αμετάβλητους νόμους του σύμπαντος, τις αόρατες δυνάμεις που κρατούν τα πάντα σε ισορροπία. Αυτοί οι νόμοι επιβάλλονται και δεν παραβιάζονται και η δικαιοσύνη με το σπαθί της αφενός τιμωρεί όσους τους παραβαίνουν κι αφετέρου ανταμοίβει όσους τους τιμούν. Η Δικαιοσύνη έχει δυο βασικούς νόμους, που στην ουσία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο πρώτος είναι αυτός της αιτίας και του αποτελέσματος και υποδηλώνει πως όλα τα γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους και κάθε παρούσα κατάσταση είναι αποτέλεσμα όλων των προηγουμένων. Ο δεύτερος νόμος είναι αυτός του Κάρμα, σύμφωνα με τον οποίο κάθε ενέργειά μας τελικά θα επιστρέψει σε εμάς. Ό,τι σπείρουμε, αυτό και θα θερίσουμε στο τέλος. Επομένως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε πράξη μας, γιατί ο τελικός αποδέκτης των συνεπειών της θα είμαστε εμείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανίζεται Ο Άσος Των Κυπέλλων γνωρίζετε ότι η ερώτηση που ζητάτε από το Ταρω είναι πιο σίγουρο ότι ανταποκρίνεται με απόλυτο ΝΑΙ. Και όχι μόνο θα πάρετε την επιθυμία σας, αλλά θα γεμίσετε και με χαρά και αγάπη. Ο Άσος Των Κυπέλλων σήμερα σημαίνει ότι μια προσφορά αγάπης βρίσκεται στο δρόμο προς εσάς. Μπορεί να βιώσετε μια ευγενική χειρονομία από έναν ξένο ή μια προσφορά από το αφεντικό σας της εκτίμησης. Μια νέα αρχή στην αγάπη είναι δυνατή, ίσως τα πράγματα να πάνε σε νέο επίπεδο σήμερα; Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να λάβετε αυτήν την αγάπη σήμερα είναι να διατηρήσετε μια ανοιχτή και καθαρή καρδιά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Το Τρία των Ξιφών συνήθως υποδηλώνει την αποκάλυψη μιας αλήθειας που πληγώνει την καρδιά. Γι αυτό το λόγο, αυτό το χαρτί συχνά σχετίζεται με την απιστία, την προδοσία, την εγκατάλειψη. Το Τρία των Ξιφών είναι ένα χαρτί που είναι παραδοσιακά συνδεδεμένο με το χωρισμό και την ψυχική οδύνη. Όμως όπως όλα τα δίκοπα σπαθιά, εμπεριέχει και αυτό ένα διπλό νόημα: τι προτιμάτε; Να μένετε σε μία σχέση που σας εξαπατούν ή να αντιμετωπίστε την πικρή αλήθεια κατάματα; Εδώ, το ιδανικό των Ξιφών(ψυχρή λογική) δηλώνει ότι για να αντιμετωπίσετε τον πόνο, πρέπει να επιβάλλετε τη λογική στα συναισθήματά σας. Ό,τι κι αν συμβεί, όσο κι αν πληγωθείτε, η αλήθεια είναι πάντα σύμμαχός σας.
 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: ΤΟ ΑΡΜΑ

Η κάρτα αυτή σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα συναισθήματα και πιο συγκεκριμένα με το συναισθηματικό έλεγχο. Αναφέρεται στη δύναμη του νου να διαμορφώνει τις επιθυμίες της καρδιάς και να τις κατευθύνει. Διαφέρει από τον Αυτοκράτορα, γιατί εκείνος καταστέλλει εντελώς τα συναισθήματα προτάσσοντας τη λογική και το λογο. Συχνά τα ηνία του Άρματος τα κρατάνε δύο σφίγγες (ή δύο άλογα) που αντιπροσωπεύουν τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματά μας. Αυτά, αν αφεθούν ελεύθερα, θα σύρουν άτακτα το Άρμα, πηγαίνοντας καθένα προς την κατεύθυνση που θέλει, εδώ όμως κινούνται μόνο μπροστά. Έτσι, παρόλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια εξουσία, αυτή περιορίζεται και ελέγχεται από αυτόν που κρατάει τα ηνία. Το Άρμα δε μπορεί να κινηθεί χωρίς άλογα να το τραβήξουν, όπως κι εμείς δε μπορούμε να λειτουργήσουμε απαλλαγμένοι από συναισθήματα. Αν όμως αυτά δεν ελεγχθούν από κάποιον και δε διοχετευτούν προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε η πορεία τους θα είναι άγρια κι ανεξέλεγκτη και θα διαταράξει την ισορροπία μας. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
             Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ 

Το βασικό μήνυμα του Δέκα των Πεντάκτινων είναι η οικονομική ολοκλήρωση και επιτυχία, ειδικά δραστηριοτήτων που ασκούνται μέσα σε οικογενειακά πλαίσια: μπορεί να είναι μία οικογενειακή επιχείρηση ή μια κληρονομιά. Γενικότερα, ό,τι είχε οργανωθεί μέσα στην οικογένεια, έφτασε πια η ώρα που αποδίδει πλουσιοπάροχους καρπούς. Η ευημερία είναι γεγονός κι εσείς μπορείτε να την απολαύσετε χωρίς άγχος. Σε θέματα συναισθηματικά, το χαρτί αυτό μπορεί να υποδηλώνει την είσοδό σας σε μία οικονομικά εύρωστη οικογένεια, κατά πάσα πιθανότητα μέσω γάμου.

 

  

 

ΖΥΓΟΣ
          Κάρτα: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Πέντε των κυπέλλων συνήθως σημαίνει μία περίοδο απογοήτευσης και θλίψης για κάτι που χάθηκε. Μπορεί να είναι μία συναισθηματική σχέση ή μία φιλία. Υπάρχει όμως στην εικόνα μία βασική λεπτομέρεια: το πρόσωπο είναι φανερά επικεντρωμένο στις τρεις άδειες κούπες κι έχει την πλάτη γυρισμένη στα δύο κύπελλα που παραμένουν όρθια. Το μήνυμα που κρύβει  είναι σαφές: θρηνήστε για ό,τι χάθηκε, εκφράστε τον πόνο και την απόγνωσή σας όμως μην κλείνετε τα μάτια σε ότι έχει απομείνει όρθιο. Δεν χάθηκαν όλα. Υπάρχουν γύρω σας πρόσωπα ή πράγματα στα οποία μπορείτε να στηριχτείτε για να προχωρήσετε. Μη βιάζετε τον εαυτό σας σε καμία περίπτωση, όμως μην βουλιάζετε στην απελπισία και την απαισιοδοξία. Εκτιμήστε ό,τι έχετε και αντλήστε δυνάμεις από αυτό. Εστιάστε στην παρουσία και όχι στην απουσία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
                Κάρτα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχουμε χάσει όλες τις ελπίδες μας, έρχεται το Άστρο να αποκαλύψει την πλάνη μας, φωτίζοντας ξανά το δρόμο μας. Είναι μια κάρτα πίστης τόσο στις δικές μας δυνάμεις, όσο και στις μεγαλύτερες που υπάρχουν γύρω μας. Καθένας από εμάς έχει ένα μικρό άστρο μέσα του, το οποίο εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και μας καθοδηγεί. Το Άστρο είναι από τις πιο θετικές κάρτες γιατι μας δίνει ελπίδα και έμπνευση. Τελική απάντηση δε μας δίνει στο ερώτημά μας ή το θέμα που μας απασχολεί, όμως μας ανοίγει το δρόμο για να ξεκινήσουμε με φως την προσπάθειά μας.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
             Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα Των Κυπέλλων ενδέχεται να συμβολίζει μία γυναίκα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Επίσης, είναι ένδειξη συναισθηματικής αρμονίας και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον σύντροφό σας. Ένα ευμενές χαρτί, συμβολίζει την πληρότητα και την ικανοποίηση. Σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, η Βασίλισσα Των Κυπέλλων σάς συμβουλεύει να είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας και να μην ξεχνάτε ότι κάθε άνθρωπος για να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά, πρέπει να νιώθει καλά με αυτό που κάνει. Δείξτε κατανόηση και κυρίως, σεβασμό στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
            Κάρτα: Η ΚΡΙΣΗ

Η κάρτα μας προειδοποιεί πως κάποια σημαντική αλλαγή θα επέλθει σύντομα, αλλά δε θα είναι βίαιη ή καταστροφική. Είναι υπό τον έλεγχό μας και μπορούμε ακόμα και να την αγνοήσουμε ή να την απορρίψουμε. Οποιαδήποτε στάση κι αν κρατήσουμε απέναντι στην επερχόμενη αυτή αλλαγή, θα μας επηρεάσει κατά την Τελική Κρίση. Η κάρτα επίσης μας διδάσκει πως για ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, έχουμε ήδη πάρει αυτό που μας αξίζει και τώρα μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή χωρίς να ανησυχούμε πλέον, αφου έχουμε πάρει το μάθημά μας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Το Εφτά των Πεντάκτινωνείναι το χαρτί της αξιολόγησης. Όταν εμφανιστεί σε ένα άνοιγμα, σας προτρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε την μέχρι τώρα πορεία σας. Το πρώτο που πρέπει να κάνετε είναι να επαναβεβαιώσετε τους στόχους σας. Έχετε κάνει μια μεγάλη διαδρομή ως εδώ και ίσως αναρωτιέστε αν αξίζει τελικά τον κόπο. Βεβαιωθείτε ότι βρίσκεστε στη σωστή κατεύθυνση και ότι αυτό που κάποτε επιθυμήσατε παραμένει για εσάς σημαντικό. Ακόμα και αν διαπιστώσετε ότι θέλετε να αλλάξετε δρόμο, μη φοβάστε να είστε ειλικρινής με τον εαυτό σας και τους άλλους.

 

ΙΧΘΥΕΣ  
           Κάρτα: Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Η Μεγάλη Ιέρεια είναι αυτή που μιλάει απευθείας στην εσωτερική μας φωνή, το ασυνείδητό μας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής μας μεταφέρει συχνά κάποιο μήνυμα από τη διαίσθησή μας. Κι επειδή η γλώσσα του ασυνείδητού μας είναι τα σύμβολα, θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και «ανοιχτοί» για σημάδια πέρα από το συνηθισμένο, που άλλοι ίσως δεν εκλαμβάνουν όπως εμείς. Αν λοιπόν πρέπει να λάβουμε κάποια απόφαση κι εμφανιστεί η Μεγάλη Ιέρεια, μας προτρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να κάνουμε ενδοσκόπηση και να αφήσουμε τα σημάδια να μας αποκαλυφθούν. Εν ολίγοις μας λέει ότι οι απαντήσεις βρίσκονται ήδη μέσα μας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις ανασύρουμε.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα