TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 19/01


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η Αυτοκράτειρα είναι το πρώτο σκέλος της τριάδας Σώμα-Μυαλό-Πνεύμα, κι εκπροσωπεί το φυσικό σώμα και τον υλικό κόσμο. Η εμφάνιση της μας προετοιμάζει να ανοίξουμε την καρδιά μας για να δεχτούμε αυτή την απέραντη αγάπη (πολλές φορές μπορεί να προμηνύει και μια εγκυμοσύνη). Ο κόσμος της είναι ένα όμορφο κι ανέγγιχτο μέρος, απόλυτα φυσικός, όπου τα πάντα βρίσκονται σε αρμονία. Ένας τόπος που αναπαριστά τη δημιουργία και τη γέννηση, ένας τόπος που βρίσκεται υπό την προστασία της. Σε περίπτωση που κάποιο δημιούργημά της βρεθεί σε κίνδυνο, τότε διαταράσσεται η ισορροπία του βασιλείου της και γι αυτό είναι συχνά υπερπροστατευτική, πράγμα που μπορεί αφενός να προσφέρει ασφάλεια, μπορεί όμως και να λειτουργήσει καταπιεστικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ
         Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Αν εμφανιστεί το το Δέκα Των Ράβδωντότε υποδηλώνει ότι βρίσκεστε σε μία κατάσταση στην οποία έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις. Η λύση που προτείνει το Δέκα Μπαστούνι είναι να μοιραστείτε το βάρος. Μοιράστε ξανά από την αρχή τις ευθύνες στη δουλειά και στο σπίτι, όχι μόνο για να νιώθετε πιο ανάλαφροι, αλλά και για να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα οι προσπάθειές σας. Αν βρίσκεστε στη θέση του ανθρώπου που σηκώνει μόνος του όλα τα βάρη, ζητήστε τη βοήθεια και τη συνεργασία του άλλου. Να θυμάστε ότι η καταπίεση δεν έχει ποτέ θετικό αποτέλεσμα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η κάρτα αυτή αναφέρεται στους αμετάβλητους νόμους του σύμπαντος, τις αόρατες δυνάμεις που κρατούν τα πάντα σε ισορροπία. Αυτοί οι νόμοι επιβάλλονται και δεν παραβιάζονται και η δικαιοσύνη με το σπαθί της αφενός τιμωρεί όσους τους παραβαίνουν κι αφετέρου ανταμοίβει όσους τους τιμούν. Η Δικαιοσύνη έχει δυο βασικούς νόμους, που στην ουσία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο πρώτος είναι αυτός της αιτίας και του αποτελέσματος και υποδηλώνει πως όλα τα γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους και κάθε παρούσα κατάσταση είναι αποτέλεσμα όλων των προηγουμένων. Ο δεύτερος νόμος είναι αυτός του Κάρμα, σύμφωνα με τον οποίο κάθε ενέργειά μας τελικά θα επιστρέψει σε εμάς. Ό,τι σπείρουμε, αυτό και θα θερίσουμε στο τέλος. Επομένως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε πράξη μας, γιατί ο τελικός αποδέκτης των συνεπειών της θα είμαστε εμείς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Ο Άσος των Ξιφών αντιπροσωπεύει την ειλικρίνεια και την αποφασιστικότητα να φτάσει κάποιος στην αλήθεια. Είτε το ζήτημα αφορά τις προσωπικές σχέσεις, είτε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, η εμφάνιση του σε ένα άνοιγμα σάς προτρέπει να είστε δυναμικοί, αλλά κυρίως αμερόληπτοι. Χρησιμοποιείστε τη λογική και όλες τις πνευματικές αρετές σας για να αντιληφθείτε ή να αποκαταστήσετε την αλήθεια. Φροντίστε να είστε δίκαιοι. Το χέρι που υψώνει αποφασιστικά το σπαθί στον αέρα δεν έχει το περιθώριο να χτυπήσει λάθος, ούτε να παρασυρθεί από πρόσκαιρα συναισθήματα. 
 

 

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχουμε χάσει όλες τις ελπίδες μας, έρχεται το Άστρο να αποκαλύψει την πλάνη μας, φωτίζοντας ξανά το δρόμο μας. Είναι μια κάρτα πίστης τόσο στις δικές μας δυνάμεις, όσο και στις μεγαλύτερες που υπάρχουν γύρω μας. Καθένας από εμάς έχει ένα μικρό άστρο μέσα του, το οποίο εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και μας καθοδηγεί. Το Άστρο είναι από τις πιο θετικές κάρτες γιατι μας δίνει ελπίδα και έμπνευση. Τελική απάντηση δε μας δίνει στο ερώτημά μας ή το θέμα που μας απασχολεί, όμως μας ανοίγει το δρόμο για να ξεκινήσουμε με φως την προσπάθειά μας.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
             Κάρτα: Ο ΜΑΓΟΣ

Η δύναμη του Μάγου προέρχεται απο τη θέλησή του, η οποία μπορεί να μετασχηματίσει τα πάντα αφού μπορεί να χειραγωγεί τα στοιχεία της φύσης και κάθε ουσία της ζωής. Η εμφάνιση του Μάγου μας προτρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη της θέλησής μας, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Είναι η ώρα να δράσουμε, αρκεί να γνωρίζουμε τι θέλουμε και γιατί το θέ λουμε. Από τη στιγμή που έχουμε τη δύναμη μέσα μας, είναι η στιγμή να μετουσιώσουμε τις επιθυμίες μας σε πράξεις, τις αποτυχίες μας σε επιτεύγματα, όπως ο Μάγος μπορεί να αλλάξει τη φωτιά σε νερό. Τα μόνα όρια μας είναι αυτά που εμείς επιβάλλουμε στον εαυτό μας. Ο κόσμος είναι στα χέρια μας, ό,τι θέσουμε ως στόχο απλά πραγματοποιείται και η ζωή μας είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε να είναι.
   

 

 

ΖΥΓΟΣ
          Κάρτα: ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Το Δύο Των Ξιφών αντιπροσωπεύει την προσπάθεια να ισορροπήσουμε αλληλοσυγκρουόμενες δυνάμεις, έστω και προσωρινά. Το Δύο Των Ξιφών αντιπροσωπεύει περισσότερο μία ανακωχή στη διαμάχη μεταξύ διασταυρούμενων ιδεών, δυνάμεων ή αντιλήψεων παρά μία μόνιμη ειρήνη. Η κατάσταση τώρα μπορεί να έχει ηρεμήσει όμως η ισορροπία που έχει δημιουργηθεί είναι πραγματικά πολύ εύθραυστη. Χρησιμοποιείστε αυτόν τον χρόνο για να σκεφτείτε τα ιδανικά και τις προθέσεις σας και προχωρήστε σύντομα σε μία ουσιαστική επίλυση των διαφορών που δεν θα αφορά μόνο την επιφάνεια. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
                Κάρτα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος έχει πολλούς συμβολισμούς, στις αρχαίες θρησκείες τον θεωρούσαν ως το δωρητή της ζωής και σε κάθε πάνθεο βλέπουμε κι ένα θεό Ήλιο. Είναι αυτός που φωτίζει μετά από μια περίοδο σκότους, ο απελευθερωτής κι αυτός που φέρνει την ειρήνη μετά από πολλές δοκιμασίες. Είναι σύμβολο της αποφασιστικότητας και της αξιοπιστίας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής είναι πάντα ένα ευχάριστο προμήνυμα: προαναγγέλνει χαρά, ευτυχία, τη γέννηση ενός παιδιού, υλική ευημερία, καθετί θετικό κι ευχάριστο. Ένας σκοτεινός κύκλος στη ζωή μας έχει τελειώσει και τώρα έρχεται το νέο ξεκίνημα.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
             Κάρτα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Τροχός της τύχης είναι το σύμβολο της Μοίρας και του Πεπρωμένου, γιατί μας δείχνει πως όλα συνδέονται σε έναν κύκλο. Η κάρτα μας προιδεάζει για το γεγονός πως μπορεί να συμβούν αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη, να περάσουμε από τη μια κατάσταση σε κάποια εντελώς αντίθετη και πάλι πίσω. Κι ενώ η μοίρα φαίνεται να μας χτυπάει συνήθως απροειδοποίητα, εμείς μπορούμε να προβλέψουμε τον ερχομό της άσχημης κατάστασης και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχει σημασία η φύση της επερχόμενης αλλαγής (και μάλιστα σύντομα) στη ζωή μας, αλλά το πόσο είμαστε προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουμε και να ζήσουμε με αυτή.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
            Κάρτα: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Το μήνυμα των Τέσσερα των κυπέλλων είναι μια υπενθύμιση ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται και πρέπει να κοιτάξουμε γύρω μας για τις προφανείς ευκαιρίες που υπάρχουν εκεί. Οι ευκαιρίες μπορεί να μην είναι ακριβώς μπροστά μας, όπου είμαστε πιο διατεθειμένοι να κοιτάξουμε, αλλά αυτό σίγουρα δεν αναιρεί τη δυνατότητα ή την παρουσία τους. Μερικές φορές όμως περνάμε από τη ζωή μας περιμένοντας τα πράγματα να είναι ένα συγκεκριμένο τρόπο ή να αποδειχθεί κάποιος τρόπος, όπως ο άνθρωπος κοιτάζει τα τρία κύπελλα μπροστά του πεισματικά.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: ΤΟ ΑΡΜΑ

Η κάρτα αυτή σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα συναισθήματα και πιο συγκεκριμένα με το συναισθηματικό έλεγχο. Αναφέρεται στη δύναμη του νου να διαμορφώνει τις επιθυμίες της καρδιάς και να τις κατευθύνει. Διαφέρει από τον Αυτοκράτορα, γιατί εκείνος καταστέλλει εντελώς τα συναισθήματα προτάσσοντας τη λογική και το λογο. Συχνά τα ηνία του Άρματος τα κρατάνε δύο σφίγγες (ή δύο άλογα) που αντιπροσωπεύουν τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματά μας. Αυτά, αν αφεθούν ελεύθερα, θα σύρουν άτακτα το Άρμα, πηγαίνοντας καθένα προς την κατεύθυνση που θέλει, εδώ όμως κινούνται μόνο μπροστά. Έτσι, παρόλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια εξουσία, αυτή περιορίζεται και ελέγχεται από αυτόν που κρατάει τα ηνία. Το Άρμα δε μπορεί να κινηθεί χωρίς άλογα να το τραβήξουν, όπως κι εμείς δε μπορούμε να λειτουργήσουμε απαλλαγμένοι από συναισθήματα. Αν όμως αυτά δεν ελεγχθούν από κάποιον και δε διοχετευτούν προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε η πορεία τους θα είναι άγρια κι ανεξέλεγκτη και θα διαταράξει την ισορροπία μας. 


ΙΧΘΥΕΣ  
           Κάρτα: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Εφτά των Κυπέλλων, συνήθως περιγράφει μια κατάσταση στην οποία δεν ξέρουμε τι να διαλέξουμε! Όλα μας φαίνονται ενδιαφέροντα και επιθυμητά κι έτσι η επιλογή μας δυσκολεύει. Αυτό που πρέπει να κάνετε όταν εμφανιστεί το Εφτά των Κυπέλλων, είναι να δείξετε ρεαλισμό. Θυμηθείτε ότι τα Εφτάρια μιλούν για το πώς μπορούμε να διατηρήσουμε τον έλεγχο των καταστάσεων. Μην επιτρέπετε να σας κατευθύνει ένα αίσθημα αποδιοργάνωσης και έχετε κατά νου ότι οι επιλογές σας οφείλουν να είναι συνειδητές. Προσέξτε μήπως κινήστε βάσει ευσεβών πόθων και ελέγξτε δύο και τρεις φορές τα πράγματα πριν προχωρήσετε. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα