TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 08/12


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Το Δύο Των Ξιφών αντιπροσωπεύει την προσπάθεια να ισορροπήσουμε αλληλοσυγκρουόμενες δυνάμεις, έστω και προσωρινά. Το Δύο Των Ξιφών αντιπροσωπεύει περισσότερο μία ανακωχή στη διαμάχη μεταξύ διασταυρούμενων ιδεών, δυνάμεων ή αντιλήψεων παρά μία μόνιμη ειρήνη. Η κατάσταση τώρα μπορεί να έχει ηρεμήσει όμως η ισορροπία που έχει δημιουργηθεί είναι πραγματικά πολύ εύθραυστη. Χρησιμοποιείστε αυτόν τον χρόνο για να σκεφτείτε τα ιδανικά και τις προθέσεις σας και προχωρήστε σύντομα σε μία ουσιαστική επίλυση των διαφορών που δεν θα αφορά μόνο την επιφάνεια. 
 

ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος έχει πολλούς συμβολισμούς, στις αρχαίες θρησκείες τον θεωρούσαν ως το δωρητή της ζωής και σε κάθε πάνθεο βλέπουμε κι ένα θεό Ήλιο. Είναι αυτός που φωτίζει μετά από μια περίοδο σκότους, ο απελευθερωτής κι αυτός που φέρνει την ειρήνη μετά από πολλές δοκιμασίες. Είναι σύμβολο της αποφασιστικότητας και της αξιοπιστίας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής είναι πάντα ένα ευχάριστο προμήνυμα: προαναγγέλνει χαρά, ευτυχία, τη γέννηση ενός παιδιού, υλική ευημερία, καθετί θετικό κι ευχάριστο. Ένας σκοτεινός κύκλος στη ζωή μας έχει τελειώσει και τώρα έρχεται το νέο ξεκίνημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Η εμφάνιση αυτού του φύλλου συχνά φανερώνει την έντονη έλξη μεταξύ δύο ανθρώπων όμως σας προειδοποιεί ότι κάποιες φορές το πάθος σβήνει τόσο ξαφνικά όσο άναψε. Δεν υπάρχει εγγύηση για το μέλλον καθώς η δέσμευση δεν είναι χαρακτηριστικό της φύσης του Ιππότη των Ράβδων, όμως μπορείτε να απολαύσετε τον φλογερό έρωτα που σας προσφέρει. Σε ζητήματα επαγγελματικά, ο Ιππότης των Ράβδων αντιπροσωπεύει έναν άνθρωπο με τα παραπάνω χαρακτηριστικά που εμφανίζεται συνήθως ξαφνικά και μπορεί να στηρίξει με δυναμισμό και ενθουσιασμό κάθε νέο εγχείρημα. Ακούστε τις ιδέες που έχει να σας προτείνει και εξετάστε τις με σοβαρότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια. Η συντήρηση δεν σας βοηθάει αυτή τη στιγμή. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Συνήθως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, κι αυτό μας το καθιστά σαφές η Σελήνη. Όταν εμφανίζεται η Σελήνη, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και γι αυτό πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και να πορευτούμε με το εσωτερικό μας φως, χωρίς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Ίσως να σκοντάψουμε ή να χάσουμε το δρόμο μας, αλλά η μόνη μας επιλογή είναι να στηριχτούμε στη διαίσθησή μας και τις ψυχικές δυνάμεις μας. 

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΆΚΤΙΝΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα των Πεντάκτινων συμβολίζει μια γυναίκα θερμή, αισθησιακή, πάντα διαθέσιμη και πρόθυμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες του συντρόφου της. Επίσης συμβολίζει μία ήρεμη σχέση, χωρίς διακυμάνσεις και εξάρσεις, που χαρακτηρίζεται προσφορά, φροντίδα, ανταπόδοση και γονιμότητα (πραγματική και συναισθηματική). Σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, αντιπροσωπεύει μία γυναίκα που έχει πολύ καλή κρίση σε οικονομικά θέματα. Αν εμφανιστεί σε συμβουλευτική θέση, σάς ωθεί να είστε ρεαλιστές αλλά κυρίως να μοιράζεστε τα κέρδη σας και τα οφέλη που απορρέουν από αυτά με τους γύρω σας. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
               Κάρτα: Η ΚΡΙΣΗ

Η κάρτα μας προειδοποιεί πως κάποια σημαντική αλλαγή θα επέλθει σύντομα, αλλά δε θα είναι βίαιη ή καταστροφική. Είναι υπό τον έλεγχό μας και μπορούμε ακόμα και να την αγνοήσουμε ή να την απορρίψουμε. Οποιαδήποτε στάση κι αν κρατήσουμε απέναντι στην επερχόμενη αυτή αλλαγή, θα μας επηρεάσει κατά την Τελική Κρίση. Η κάρτα επίσης μας διδάσκει πως για ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, έχουμε ήδη πάρει αυτό που μας αξίζει και τώρα μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή χωρίς να ανησυχούμε πλέον, αφου έχουμε πάρει το μάθημά μας.

 

 

ΖΥΓΟΣ
          Κάρτα: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ο Αυτοκράτορας μας διδάσκει πολλά πράγματα, το κυριότερο απο τα οποία είναι πως ο κάθε κανόνας μπορεί να εφαρμοστεί και υπάρχει λόγος για την ύπαρξή του. Οι περιορισμοί που θέτει είναι για το καλό μας, αφού χωρίς αυτούς θα υπήρχε αναρχία. Δε μπορεί να διαφθαρεί απο την εξουσία, κυβερνάει με δικαιοσύνη και σκοπός του είναι να ενώσει κι όχι να διχάσει. Παρόλα αυτά είναι θεμιτή κάποιες φορές η χρήση βίας προκειμένου να εξασφαλίσει την προστασία των «παιδιών» του. Παρόλο που συνήθως η κυριαρχία του νου πάνω στην καρδιά δεν είναι κάτι επιθυμητό, σε αρκετές περιπτώσεις είναι απαραίτητο, κι αυτό ακριβώς εκπροσωπεί η κάρτα αυτή. Επομένως αν πρέπει να πάρουμε κάποια δύσκολη απόφαση κι εφανιστεί ο Αυτοκράτορας, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη λογική μας και να πράξουμε αυτό που θεωρούμε ως το καλύτερο. Θα μας βοηθήσουν επίσης οι νέες γνωριμίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
               Κάρτα: ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Όταν εμφανιστεί το Έξι των Ράβδων υποδηλώνει ότι ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν οι κόποι και οι προσπάθειες που έχετε κάνει. Η συμπεριφορά, οι πράξεις και η στάση σας επιδοκιμάζονται και γίνεστε το επίκεντρο της προσοχής. Μπορείτε να νιώσετε επιτέλους περήφανοι, έχετε καταφέρει κάτι σημαντικό. Το γνωρίζετε όπως το αναγνωρίζουν και οι άλλοι! Είτε το ερώτημα αφορά σχέσεις, είτε επαγγελματικά σχέδια, το Έξι των Ράβδων  φέρνει τιμές, αναγνώριση, δόξα και επιτυχία.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
            Κάρτα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η εμφάνιση της Εγκράτειας μπορεί να αναφέρεται στη συνάντηση δυο όντων που θα λειτουργήσουν ως ένα. Μπορεί να υπονοείται οποιαδήποτε σχέση είτε φιλική, είτε συνεργασία είτε οτιδήποτε άλλο. Η ομαλή συνεργασία θα επιτευχθεί σε εσωτερικό επίπεδο, όταν αντιμετωπίσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας και τους παράλογους φόβους μας κι, αντί να προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από αυτά, τα ενσωματώσουμε μέσα μας με μετριοπάθεια. Αν τα πετάξουμε δε θα μπορέσουν να μας βοηθήσουμε, αν όμως τα αποδεχτούμε θα μπορέσουμε να τα ελέγξουμε.Η Εγκράτεια μας δείχνει κάποιες φορές την ισορροπία ανάμεσα σε δύο άκρα. Συνήθως η κάρτα αυτή αναφέρεται στη σχέση μας με τους άλλους. Αν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ μας, θα επιλυθεί με συμβιβασμό και συνεργασία και ίσως είναι ένα σημάδι που μας δείχνει ότι πρέπει να εξομαλύνουμε μια κατάσταση πριν αυτή ξεφύγει.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
                   Κάρτα: Ο ΜΑΓΟΣ

Η δύναμη του Μάγου προέρχεται απο τη θέλησή του, η οποία μπορεί να μετασχηματίσει τα πάντα αφού μπορεί να χειραγωγεί τα στοιχεία της φύσης και κάθε ουσία της ζωής. Η εμφάνιση του Μάγου μας προτρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη της θέλησής μας, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Είναι η ώρα να δράσουμε, αρκεί να γνωρίζουμε τι θέλουμε και γιατί το θέ λουμε. Από τη στιγμή που έχουμε τη δύναμη μέσα μας, είναι η στιγμή να μετουσιώσουμε τις επιθυμίες μας σε πράξεις, τις αποτυχίες μας σε επιτεύγματα, όπως ο Μάγος μπορεί να αλλάξει τη φωτιά σε νερό. Τα μόνα όρια μας είναι αυτά που εμείς επιβάλλουμε στον εαυτό μας. Ο κόσμος είναι στα χέρια μας, ό,τι θέσουμε ως στόχο απλά πραγματοποιείται και η ζωή μας είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε να είναι.
   

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το ταξίδι μπορεί να έχει τελειώσει και να ξεκινάει ένα νέο, μπορεί να έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, όμως το ταξίδι της ψυχής δε σταματάει ποτέ. Ο Κόσμος σηματοδοτεί μια στιγμή στη ζωή μας, στην οποία ένας κύκλος έχει μόλις τελειώσει κι ένας νέος ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Αντιπροσωπεύει την τελική επίτευξη όλων των προσδοκιών κι επιθυμιών μας, την επιβεβαίωση της επιτυχίας μας και την ανταμοιβή για τις δοκιμασίες μας. Στον υλικό κόσμο, η κάρτα μας προετοιμάζει για μια προώθηση σε υψηλότερη θέση ή μια μύηση σε υψηλότερο επίπεδο γνώσεων, είναι όμως μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει. 

 

ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Ο Άσος των Ξιφών αντιπροσωπεύει την ειλικρίνεια και την αποφασιστικότητα να φτάσει κάποιος στην αλήθεια. Είτε το ζήτημα αφορά τις προσωπικές σχέσεις, είτε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, η εμφάνιση του σε ένα άνοιγμα σάς προτρέπει να είστε δυναμικοί, αλλά κυρίως αμερόληπτοι. Χρησιμοποιείστε τη λογική και όλες τις πνευματικές αρετές σας για να αντιληφθείτε ή να αποκαταστήσετε την αλήθεια. Φροντίστε να είστε δίκαιοι. Το χέρι που υψώνει αποφασιστικά το σπαθί στον αέρα δεν έχει το περιθώριο να χτυπήσει λάθος, ούτε να παρασυρθεί από πρόσκαιρα συναισθήματα. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα