TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 06/12


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι Εραστές δεν είναι απλά μια κάρτα που αναφέρεται στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, έχει σχέση και με τη δυαδικότητα. Η κάρτα αυτή εμφανίζεται συνήθως όταν έχουμε να πάρουμε μια απόφαση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές και μας συμβουλεύει να εξετάσουμε προσεκτικά την κάθε περίπτωση πριν ενεργήσουμε. Η κατάσταση ενδεχομένως να είναι πολύ απλή, δηλαδή να επιλέξουμε απλά ανάμεσα σε δυο λύσεις ή περισσότερο πολύπλοκη και χρειάζεται να δοκιμαστούν τα ιδανικά μας και οι πεποιθήσεις μας. Συνήθως, όταν εμφανίζονται οι Εραστές, αναφέρονται σε κάποια (κυρίως σεξουαλική) σχέση ή μια τέλεια έκφραση της αγάπης μεταξύ δύο ατόμων. Αν όμως αυτή μείνει ανεξέλεγκτη και συνεχώς τροφοδοτείται, θα τους καταστρέψει. Αν δεν υποδεικνύει φυσική σχέση, ίσως είναι η ενσωμάτωση δυο αντικρουόμενων μερών του εαυτού μας, του αρσενικού και του θηλυκού. Τέλος σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να εμφανίζεται επειδή υπάρχει μέσα μας σύγκρουση μεταξύ δυο ατόμων που αγαπάμε, δυο συντρόφων, από τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε τον ένα ως πιο κατάλληλο για εμάς. 

 

ΤΑΥΡΟΣ
           Κάρτα: Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, ο Ιππότης των Ξιφών συνήθως υποδηλώνει τις συγκρούσεις με έναν άνθρωπο που έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Οι διαμάχες είναι σφοδρές επειδή κανείς δεν βάζει νερό στο κρασί του, σε ζητήματα που αφορούν τα ιδανικά, τις πεποιθήσεις και την προσωπική αλήθεια. Ο Ιππότης των Ξιφών μπορεί ναι είναι επιθετικός και ορμητικός, είναι όμως δίκαιος. Αντιμετωπίστε τον κατά μέτωπο, με ειλικρίνεια και σοβαρότητα και είναι σίγουρο ότι θα σας σεβαστεί, ακόμα κι αν δεν συμφωνήσει μαζί σας. Επίσης, ο Ιππότης των Ξιφών μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν σύντροφο που αποκόπτεται συναισθηματικά κι εμφανίζεται ψυχρός και απόμακρος. Έχετε κατά νου ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να αξιολογήσει τα πράγματα με τη λογική και όχι με την καρδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Ο Κρεμασμένος είναι η πιο παράδοξη κάρτα Ταρώ και δύσκολη στην ερμηνεία της. Τα όσα μας δείχνει είναι εύκολο να τα κατανοήσουμε, αλλά δύκολο να τα παραδεχτούμε αν πρόκειται για τον εαυτό μας. Η πιο προφανής απάντηση σε ένα πρόβλημά μας είναι σπάνια και η ενδεδειγμένη. Μπορεί να γνωρίζουμε για παράδειγμα ότι είμαστε φοβισμένοι, όμως θα πρέπει να βρούμε και τον τρόπο να υπερνικήσουμε το φόβο μας. Μπορεί να μας φαίνεται πολύ απλό το να κρεμαστούμε από ένα δέντρο, όμως κανείς δεν πρόκειται φυσικά να το κάνει. Ο Κρεμασμένος, όταν εμφανίζεται, μας καλεί να θέσουμε τα πράγματα σε νέες βάσεις και να τα δούμε με διαφορετικό τρόπο. Αν η λογική μας φωνάζει να κάνουμε κάτι, τότε το καλύτερο μάλλον θα είναι το να μείνουμε άπρακτοι. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα Των Κυπέλλων ενδέχεται να συμβολίζει μία γυναίκα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Επίσης, είναι ένδειξη συναισθηματικής αρμονίας και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον σύντροφό σας. Ένα ευμενές χαρτί, συμβολίζει την πληρότητα και την ικανοποίηση. Σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, η Βασίλισσα Των Κυπέλλων σάς συμβουλεύει να είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας και να μην ξεχνάτε ότι κάθε άνθρωπος για να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά, πρέπει να νιώθει καλά με αυτό που κάνει. Δείξτε κατανόηση και κυρίως, σεβασμό στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε.

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Η εμφάνιση της κάρτας μας προτρέπει να γκρεμίσουμε μέσα μας καθετί ξεπερασμένο κι αρνητικό, να το κάψουμε ολοκληρωτικά, αλλά να αφήσουμε ως βάση τα θετικά, πάνω στα οποία θα αρχίσει η νέα κατασκευή μας. Σε πιο εσωτερικό επίπεδο, η κάρτα συμβολίζει την κατεδάφιση του Εγώ μας, γιατί ο Πύργος είναι το φρούριο που έχουμε δημιουργήσει για να κρύψουμε τα μυστικά μας και τον αληθινό μας εαυτό. Είναι αυτονόητο πως τις περισσότερες φορές δεν επιθυμούμε να εγκαταλείψουμε αυτές τις παγιωμένες μέσα μας αντιλήψεις και γι αυτό χρειάζεται τεράστια εσωτερική δύναμη ώστε να γκρεμίσουμε την ασφάλεια που μας περιβάλλει και να στηριχτούμε αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό μας.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
               Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ 

Το βασικό μήνυμα του Δέκα των Πεντάκτινων είναι η οικονομική ολοκλήρωση και επιτυχία, ειδικά δραστηριοτήτων που ασκούνται μέσα σε οικογενειακά πλαίσια: μπορεί να είναι μία οικογενειακή επιχείρηση ή μια κληρονομιά. Γενικότερα, ό,τι είχε οργανωθεί μέσα στην οικογένεια, έφτασε πια η ώρα που αποδίδει πλουσιοπάροχους καρπούς. Η ευημερία είναι γεγονός κι εσείς μπορείτε να την απολαύσετε χωρίς άγχος. Σε θέματα συναισθηματικά, το χαρτί αυτό μπορεί να υποδηλώνει την είσοδό σας σε μία οικονομικά εύρωστη οικογένεια, κατά πάσα πιθανότητα μέσω γάμου.

 

 

ΖΥΓΟΣ
          Κάρτα: Ο ΙΕΡΟΦΑΝΤΗΣ

Η φιγούρα αυτή μπορεί να αναφέρεται σε ομάδες ατόμων ή ακόμα και σε κάποιο θεσμικό όργανο, γιατί είναι η δύναμη της ομάδας και της κοινωνίας που αλλάζει τα πράγματα στον κόσμο για να τον προσαρμόσει στις πεποιθήσεις της. Μπορεί οι ιδέες που αντιπροσωπεύει ο Ιεροφάντης να είναι πολύ περιοριστικές, αλλά όπως είδαμε τον Αυτοκράτορα, ο περιορισμός διασφαλίζει και την τάξη. Σε πιο προσωπικό επίπεδο, ο Ιεροφάντης εκπροσωπεί κάποιο δάσκαλο ή μέντορα που διδάσκει και καθοδηγεί μια ομάδα ή μπορεί να μας αποκαλύπτει μια νέα επερχόμενη ερωτική σχέση. Ο ρόλος του είναι αυτός του πεφωτισμένου αρχηγού που γνωρίζει τα μυστικά μονοπάτια και πρέπει να τον συμβουλευτούμε για να επιλύσουμε το ζήτημα που μας απασχολεί. Μας περιμένει μια πολύ όμορφη περίοδος στη ζωή μας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
             Κάρτα: Η ΔΥΝΑΜΗ

Είναι μια κάρτα της Φωτιάς και μπορεί να είναι επιζήμια για τα συναισθήματα. Και οι κύριες ιδιότητές της είναι το θάρρος και η υπομονή, τα οποία δεν είναι συναισθήματα, αλλά τρόποι δράσης. Το θάρρος είναι το αντίθετο του φόβου και η υπομονή είναι ο έλεγχος των κοσμικών επιθυμιών. Δεν υπάρχει καμία συγκίνηση, μόνο αποφασιστικότητα και δράση. Το λιοντάρι είναι το σύμβολο της δύναμης, η εσωτερική μας επιθυμία που πρέπει να ελεγχθεί ή να απελευθερωθεί και να εκδηλωθεί στον κόσμο. Η γυναίκα που ανοίγει το στόμα του λιονταριού, αντιπροσωπεύει το θάρρος και την υπομονή, επειδή αφενός δεν το φοβάται κι αφετέρου περιμένει υπομονετικά να κουραστεί για να το ελέγξει. Η αντοχή είναι μια δύναμη που ήδη βρίσκεται μέσα μας, όμως πρώτα θα πρέπει να ελεγχθούν τα συναισθήματα στη βάση τους κι όταν είμαστε έτοιμοι, θα προχωρήσουμε σε πνευματικές εργασίες. Για να λειτουργήσει η διαίσθησή μας, θα πρέπει ξεπεράσουμε τις συγκινήσεις, την ανησυχία και το φόβο. 
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ           
            Κάρτα: ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Το Δύο Των Ξιφών αντιπροσωπεύει την προσπάθεια να ισορροπήσουμε αλληλοσυγκρουόμενες δυνάμεις, έστω και προσωρινά. Το Δύο Των Ξιφών αντιπροσωπεύει περισσότερο μία ανακωχή στη διαμάχη μεταξύ διασταυρούμενων ιδεών, δυνάμεων ή αντιλήψεων παρά μία μόνιμη ειρήνη. Η κατάσταση τώρα μπορεί να έχει ηρεμήσει όμως η ισορροπία που έχει δημιουργηθεί είναι πραγματικά πολύ εύθραυστη. Χρησιμοποιείστε αυτόν τον χρόνο για να σκεφτείτε τα ιδανικά και τις προθέσεις σας και προχωρήστε σύντομα σε μία ουσιαστική επίλυση των διαφορών που δεν θα αφορά μόνο την επιφάνεια. 
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
                   Κάρτα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχουμε χάσει όλες τις ελπίδες μας, έρχεται το Άστρο να αποκαλύψει την πλάνη μας, φωτίζοντας ξανά το δρόμο μας. Είναι μια κάρτα πίστης τόσο στις δικές μας δυνάμεις, όσο και στις μεγαλύτερες που υπάρχουν γύρω μας. Καθένας από εμάς έχει ένα μικρό άστρο μέσα του, το οποίο εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και μας καθοδηγεί. Το Άστρο είναι από τις πιο θετικές κάρτες γιατι μας δίνει ελπίδα και έμπνευση. Τελική απάντηση δε μας δίνει στο ερώτημά μας ή το θέμα που μας απασχολεί, όμως μας ανοίγει το δρόμο για να ξεκινήσουμε με φως την προσπάθειά μας.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ο Ερημίτης είναι εκείνος που αναζητά τις εσωτερικές απαντήσεις. Είναι μοναχικός και απομονωμένος. Στην αναζήτηση της σοφίας, συναντάει πολλούς περισπασμούς. Γι αυτό το λόγο πρέπει αρχικά να αγνοήσει τις εξωτερικές «φωνές» και στη συνέχεια να απομονωθεί και να αποσυρθεί στο σκοτάδι του προκειμένου να μείνει απερίσπαστος.  Η εμφάνιση του Ερημίτη είναι μια προτροπή να στραφούμε μέσα μας και να γνωρίσουμε καλύτερα και σε βάθος τον εαυτό μας. Για να ξεπεράσουμε το προβλημα που μας απασχολεί θα πρέπει να κάνουμε αρκετή εσωτερική εργασία που απαιτεί απομόνωση κι ενδοσκόπηση. 

 

ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Το Τέσσερα των ράβδων αντιπροσωπεύει οτιδήποτε καινούριο και θετικό αναπτύσσεται μέσα στο σπίτι και την οικογένεια που φέρνει τη χαρά στα μέλη της. Ευνοούνται οι μετακομίσεις ή η αγορά σπιτιού, ενώ συχνά το Τέσσερα των ράβδων προμηνύει γάμο. Ενδέχεται επίσης να αισθάνεστε υπερήφανοι για όσα καταφέρατε, αλλά κυρίως απελευθερωμένοι από άγχος και άλλα συναισθηματικά βάρη.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα