TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 01/12


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Συνήθως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, κι αυτό μας το καθιστά σαφές η Σελήνη. Όταν εμφανίζεται η Σελήνη, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και γι αυτό πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και να πορευτούμε με το εσωτερικό μας φως, χωρίς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Ίσως να σκοντάψουμε ή να χάσουμε το δρόμο μας, αλλά η μόνη μας επιλογή είναι να στηριχτούμε στη διαίσθησή μας και τις ψυχικές δυνάμεις μας. 

 

ΤΑΥΡΟΣ
          Κάρτα: ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Είναι μια καλή στιγμή να αναλάβετε έναν νέο συνεργάτη, να ξεκινήσετε μια κίνηση με έναν νέο συνεργάτη ή να επεκτείνετε μια προσφορά σε έναν συνεργάτη στη ζωή σας, είτε πρόκειται για εργασία είτε για παιχνίδι. Μπορείτε επίσης να συναντήσετε κάποιον ειδικό όταν εμφανιστεί αυτή η κάρτα!Το Δύο των κυπέλλων είναι ένα όμορφο, ρομαντικό φύλλο, αντιπροσωπεύουν τα συναισθήματα κι αυτό το φύλλο συμβολίζει την έναρξη μιας στενής σχέσης αγάπης, όπου τα συναισθήματα είναι αμοιβαία. Επίσης είναι σημάδι συμφιλίωσης μέσω της αμοιβαίας κατανόησης και αποδοχής.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ο Αυτοκράτορας μας διδάσκει πολλά πράγματα, το κυριότερο απο τα οποία είναι πως ο κάθε κανόνας μπορεί να εφαρμοστεί και υπάρχει λόγος για την ύπαρξή του. Οι περιορισμοί που θέτει είναι για το καλό μας, αφού χωρίς αυτούς θα υπήρχε αναρχία. Δε μπορεί να διαφθαρεί απο την εξουσία, κυβερνάει με δικαιοσύνη και σκοπός του είναι να ενώσει κι όχι να διχάσει. Παρόλα αυτά είναι θεμιτή κάποιες φορές η χρήση βίας προκειμένου να εξασφαλίσει την προστασία των «παιδιών» του. Παρόλο που συνήθως η κυριαρχία του νου πάνω στην καρδιά δεν είναι κάτι επιθυμητό, σε αρκετές περιπτώσεις είναι απαραίτητο, κι αυτό ακριβώς εκπροσωπεί η κάρτα αυτή. Επομένως αν πρέπει να πάρουμε κάποια δύσκολη απόφαση κι εφανιστεί ο Αυτοκράτορας, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη λογική μας και να πράξουμε αυτό που θεωρούμε ως το καλύτερο. Θα μας βοηθήσουν επίσης οι νέες γνωριμίες.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν τις προσωπικές σχέσεις ο Άσος των Ράβδων μπορεί ναι είναι ένδειξη αρσενικής σεξουαλικής ενέργειας (μεγάλο σεξουαλικό ενδιαφέρον για έναν άντρα, ένας δυναμικός νέος εραστής για μία γυναίκα)  Γενικά συμβολίζει την απαρχή μίας έντονης σχέσης γεμάτη πάθος και συγκινήσεις. Στα επαγγελματικά ζητήματα ο Άσος των Ράβδων είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό χαρτί καθώς συμβολίζει όλα τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν δυναμικά και έχουν τις καλύτερες προϋποθέσεις επιτυχίας αν τα υπηρετήσετε με δυναμισμό, αφοσίωση και πάθος.

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Η εμφάνιση της κάρτας μας προτρέπει να γκρεμίσουμε μέσα μας καθετί ξεπερασμένο κι αρνητικό, να το κάψουμε ολοκληρωτικά, αλλά να αφήσουμε ως βάση τα θετικά, πάνω στα οποία θα αρχίσει η νέα κατασκευή μας. Σε πιο εσωτερικό επίπεδο, η κάρτα συμβολίζει την κατεδάφιση του Εγώ μας, γιατί ο Πύργος είναι το φρούριο που έχουμε δημιουργήσει για να κρύψουμε τα μυστικά μας και τον αληθινό μας εαυτό. Είναι αυτονόητο πως τις περισσότερες φορές δεν επιθυμούμε να εγκαταλείψουμε αυτές τις παγιωμένες μέσα μας αντιλήψεις και γι αυτό χρειάζεται τεράστια εσωτερική δύναμη ώστε να γκρεμίσουμε την ασφάλεια που μας περιβάλλει και να στηριχτούμε αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό μας.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
               Κάρτα: Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Η Μεγάλη Ιέρεια είναι αυτή που μιλάει απευθείας στην εσωτερική μας φωνή, το ασυνείδητό μας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής μας μεταφέρει συχνά κάποιο μήνυμα από τη διαίσθησή μας. Κι επειδή η γλώσσα του ασυνείδητού μας είναι τα σύμβολα, θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και «ανοιχτοί» για σημάδια πέρα από το συνηθισμένο, που άλλοι ίσως δεν εκλαμβάνουν όπως εμείς. Αν λοιπόν πρέπει να λάβουμε κάποια απόφαση κι εμφανιστεί η Μεγάλη Ιέρεια, μας προτρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να κάνουμε ενδοσκόπηση και να αφήσουμε τα σημάδια να μας αποκαλυφθούν. Εν ολίγοις μας λέει ότι οι απαντήσεις βρίσκονται ήδη μέσα μας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις ανασύρουμε.

 

 

ΖΥΓΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Όταν εμφανιστεί το Πέντε των Ράβδων Μπαστούνι, τότε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και κυρίως συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας (στην εργασία, την οικογένεια ή τις διαπροσωπικές σχέσεις). Οι αιτίες πίσω από αυτές τις διαμάχες αφορούν τον ανταγωνισμό: όλοι οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους ή να ξεχωρίσουν και να βγουν νικητές. Το πιο πιθανό είναι να νιώσετε θυμό ή απογοήτευση. Αν είναι πράγματι σημαντικό για τη ζωή σας, αποδεχτείτε την πρόκληση και δώστε τη μάχη σας με αξιοπρέπεια, προσέχοντας πάντα να μην αδικήσετε τους άλλους. Μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις αν χρειάζεται, και κυρίως, μην φοβάστε την αποτυχία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
             Κάρτα: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η κάρτα αυτή αναφέρεται στους αμετάβλητους νόμους του σύμπαντος, τις αόρατες δυνάμεις που κρατούν τα πάντα σε ισορροπία. Αυτοί οι νόμοι επιβάλλονται και δεν παραβιάζονται και η δικαιοσύνη με το σπαθί της αφενός τιμωρεί όσους τους παραβαίνουν κι αφετέρου ανταμοίβει όσους τους τιμούν. Η Δικαιοσύνη έχει δυο βασικούς νόμους, που στην ουσία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο πρώτος είναι αυτός της αιτίας και του αποτελέσματος και υποδηλώνει πως όλα τα γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους και κάθε παρούσα κατάσταση είναι αποτέλεσμα όλων των προηγουμένων. Ο δεύτερος νόμος είναι αυτός του Κάρμα, σύμφωνα με τον οποίο κάθε ενέργειά μας τελικά θα επιστρέψει σε εμάς. Ό,τι σπείρουμε, αυτό και θα θερίσουμε στο τέλος. Επομένως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε πράξη μας, γιατί ο τελικός αποδέκτης των συνεπειών της θα είμαστε εμείς.
 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ           
            Κάρτα: ΤΟ ΑΡΜΑ

Η κάρτα αυτή σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα συναισθήματα και πιο συγκεκριμένα με το συναισθηματικό έλεγχο. Αναφέρεται στη δύναμη του νου να διαμορφώνει τις επιθυμίες της καρδιάς και να τις κατευθύνει. Διαφέρει από τον Αυτοκράτορα, γιατί εκείνος καταστέλλει εντελώς τα συναισθήματα προτάσσοντας τη λογική και το λογο. Συχνά τα ηνία του Άρματος τα κρατάνε δύο σφίγγες (ή δύο άλογα) που αντιπροσωπεύουν τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματά μας. Αυτά, αν αφεθούν ελεύθερα, θα σύρουν άτακτα το Άρμα, πηγαίνοντας καθένα προς την κατεύθυνση που θέλει, εδώ όμως κινούνται μόνο μπροστά. Έτσι, παρόλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια εξουσία, αυτή περιορίζεται και ελέγχεται από αυτόν που κρατάει τα ηνία. Το Άρμα δε μπορεί να κινηθεί χωρίς άλογα να το τραβήξουν, όπως κι εμείς δε μπορούμε να λειτουργήσουμε απαλλαγμένοι από συναισθήματα. Αν όμως αυτά δεν ελεγχθούν από κάποιον και δε διοχετευτούν προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε η πορεία τους θα είναι άγρια κι ανεξέλεγκτη και θα διαταράξει την ισορροπία μας. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
                Κάρτα: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Ο Κρεμασμένος είναι η πιο παράδοξη κάρτα Ταρώ και δύσκολη στην ερμηνεία της. Τα όσα μας δείχνει είναι εύκολο να τα κατανοήσουμε, αλλά δύκολο να τα παραδεχτούμε αν πρόκειται για τον εαυτό μας. Η πιο προφανής απάντηση σε ένα πρόβλημά μας είναι σπάνια και η ενδεδειγμένη. Μπορεί να γνωρίζουμε για παράδειγμα ότι είμαστε φοβισμένοι, όμως θα πρέπει να βρούμε και τον τρόπο να υπερνικήσουμε το φόβο μας. Μπορεί να μας φαίνεται πολύ απλό το να κρεμαστούμε από ένα δέντρο, όμως κανείς δεν πρόκειται φυσικά να το κάνει. Ο Κρεμασμένος, όταν εμφανίζεται, μας καλεί να θέσουμε τα πράγματα σε νέες βάσεις και να τα δούμε με διαφορετικό τρόπο. Αν η λογική μας φωνάζει να κάνουμε κάτι, τότε το καλύτερο μάλλον θα είναι το να μείνουμε άπρακτοι. 
 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Αν εμφανιστεί το το Δέκα Των Ράβδωντότε υποδηλώνει ότι βρίσκεστε σε μία κατάσταση στην οποία έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις. Η λύση που προτείνει το Δέκα Μπαστούνι είναι να μοιραστείτε το βάρος. Μοιράστε ξανά από την αρχή τις ευθύνες στη δουλειά και στο σπίτι, όχι μόνο για να νιώθετε πιο ανάλαφροι, αλλά και για να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα οι προσπάθειές σας. Αν βρίσκεστε στη θέση του ανθρώπου που σηκώνει μόνος του όλα τα βάρη, ζητήστε τη βοήθεια και τη συνεργασία του άλλου. Να θυμάστε ότι η καταπίεση δεν έχει ποτέ θετικό αποτέλεσμα. 

 

ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ο Ερημίτης είναι εκείνος που αναζητά τις εσωτερικές απαντήσεις. Είναι μοναχικός και απομονωμένος. Στην αναζήτηση της σοφίας, συναντάει πολλούς περισπασμούς. Γι αυτό το λόγο πρέπει αρχικά να αγνοήσει τις εξωτερικές «φωνές» και στη συνέχεια να απομονωθεί και να αποσυρθεί στο σκοτάδι του προκειμένου να μείνει απερίσπαστος.  Η εμφάνιση του Ερημίτη είναι μια προτροπή να στραφούμε μέσα μας και να γνωρίσουμε καλύτερα και σε βάθος τον εαυτό μας. Για να ξεπεράσουμε το προβλημα που μας απασχολεί θα πρέπει να κάνουμε αρκετή εσωτερική εργασία που απαιτεί απομόνωση κι ενδοσκόπηση. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα