TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 30/11


 

ΚΡΙΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Όταν εμφανιστεί το Εφτά των Ράβδων, τότε προφανώς βρίσκεστε σε μία κατάσταση στην οποία νιώθετε ότι βάλλεστε και καλείστε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας, τα πιστεύω και τις επιλογές σας. Κατά πάσα πιθανότητα, θα τα καταφέρετε, αν δείξετε το θάρρος που απαιτεί η περίσταση. Μην υποχωρείτε για να γίνετε αρεστοί και μην εγκαταλείπετε τις αρχές και τις αξίες σας επειδή οι άλλοι είναι περισσότεροι ή πιο ισχυροί. Το σημαντικό είναι να νιώθετε εσείς εντάξει με τον εαυτό σας. Αντιμετωπίστε τις επιθέσεις ή τη ζήλια των άλλων και μην τους αφήνετε να σας καταβάλλουν. 

 

ΤΑΥΡΟΣ
         Κάρτα: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι Εραστές δεν είναι απλά μια κάρτα που αναφέρεται στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, έχει σχέση και με τη δυαδικότητα. Η κάρτα αυτή εμφανίζεται συνήθως όταν έχουμε να πάρουμε μια απόφαση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές και μας συμβουλεύει να εξετάσουμε προσεκτικά την κάθε περίπτωση πριν ενεργήσουμε. Η κατάσταση ενδεχομένως να είναι πολύ απλή, δηλαδή να επιλέξουμε απλά ανάμεσα σε δυο λύσεις ή περισσότερο πολύπλοκη και χρειάζεται να δοκιμαστούν τα ιδανικά μας και οι πεποιθήσεις μας. Συνήθως, όταν εμφανίζονται οι Εραστές, αναφέρονται σε κάποια (κυρίως σεξουαλική) σχέση ή μια τέλεια έκφραση της αγάπης μεταξύ δύο ατόμων. Αν όμως αυτή μείνει ανεξέλεγκτη και συνεχώς τροφοδοτείται, θα τους καταστρέψει. Αν δεν υποδεικνύει φυσική σχέση, ίσως είναι η ενσωμάτωση δυο αντικρουόμενων μερών του εαυτού μας, του αρσενικού και του θηλυκού. Τέλος σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να εμφανίζεται επειδή υπάρχει μέσα μας σύγκρουση μεταξύ δυο ατόμων που αγαπάμε, δυο συντρόφων, από τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε τον ένα ως πιο κατάλληλο για εμάς. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: ΤΟ ΑΡΜΑ

Η κάρτα αυτή σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα συναισθήματα και πιο συγκεκριμένα με το συναισθηματικό έλεγχο. Αναφέρεται στη δύναμη του νου να διαμορφώνει τις επιθυμίες της καρδιάς και να τις κατευθύνει. Διαφέρει από τον Αυτοκράτορα, γιατί εκείνος καταστέλλει εντελώς τα συναισθήματα προτάσσοντας τη λογική και το λογο. Συχνά τα ηνία του Άρματος τα κρατάνε δύο σφίγγες (ή δύο άλογα) που αντιπροσωπεύουν τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματά μας. Αυτά, αν αφεθούν ελεύθερα, θα σύρουν άτακτα το Άρμα, πηγαίνοντας καθένα προς την κατεύθυνση που θέλει, εδώ όμως κινούνται μόνο μπροστά. Έτσι, παρόλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια εξουσία, αυτή περιορίζεται και ελέγχεται από αυτόν που κρατάει τα ηνία. Το Άρμα δε μπορεί να κινηθεί χωρίς άλογα να το τραβήξουν, όπως κι εμείς δε μπορούμε να λειτουργήσουμε απαλλαγμένοι από συναισθήματα. Αν όμως αυτά δεν ελεγχθούν από κάποιον και δε διοχετευτούν προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε η πορεία τους θα είναι άγρια κι ανεξέλεγκτη και θα διαταράξει την ισορροπία μας. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, ο Ιππότης των Ξιφών συνήθως υποδηλώνει τις συγκρούσεις με έναν άνθρωπο που έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Οι διαμάχες είναι σφοδρές επειδή κανείς δεν βάζει νερό στο κρασί του, σε ζητήματα που αφορούν τα ιδανικά, τις πεποιθήσεις και την προσωπική αλήθεια. Ο Ιππότης των Ξιφών μπορεί ναι είναι επιθετικός και ορμητικός, είναι όμως δίκαιος. Αντιμετωπίστε τον κατά μέτωπο, με ειλικρίνεια και σοβαρότητα και είναι σίγουρο ότι θα σας σεβαστεί, ακόμα κι αν δεν συμφωνήσει μαζί σας. Επίσης, ο Ιππότης των Ξιφών μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν σύντροφο που αποκόπτεται συναισθηματικά κι εμφανίζεται ψυχρός και απόμακρος. Έχετε κατά νου ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να αξιολογήσει τα πράγματα με τη λογική και όχι με την καρδιά.

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η εμφάνιση της Εγκράτειας μπορεί να αναφέρεται στη συνάντηση δυο όντων που θα λειτουργήσουν ως ένα. Μπορεί να υπονοείται οποιαδήποτε σχέση είτε φιλική, είτε συνεργασία είτε οτιδήποτε άλλο. Η ομαλή συνεργασία θα επιτευχθεί σε εσωτερικό επίπεδο, όταν αντιμετωπίσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας και τους παράλογους φόβους μας κι, αντί να προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από αυτά, τα ενσωματώσουμε μέσα μας με μετριοπάθεια. Αν τα πετάξουμε δε θα μπορέσουν να μας βοηθήσουμε, αν όμως τα αποδεχτούμε θα μπορέσουμε να τα ελέγξουμε.Η Εγκράτεια μας δείχνει κάποιες φορές την ισορροπία ανάμεσα σε δύο άκρα. Συνήθως η κάρτα αυτή αναφέρεται στη σχέση μας με τους άλλους. Αν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ μας, θα επιλυθεί με συμβιβασμό και συνεργασία και ίσως είναι ένα σημάδι που μας δείχνει ότι πρέπει να εξομαλύνουμε μια κατάσταση πριν αυτή ξεφύγει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
               Κάρτα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο Τρελός αντιπροσωπεύει σχεδόν πάντα μια νέα αρχή, νέα ξεκινήματα και νέες εμπειρίες. Τα ξεκινήματα αυτά δεν ξέρουμε αν θα είναι θετικά ή αρνητικά, υπάρχει η δυνατότητα να εξελιχτούν σε κάτι από τα δύο, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνουμε και την πορεία που θα ακολουθήσουμε. Δεν πρέπει να εμπιστευτούμε κανένα, ούτε να αφήσουμε να μας καθοδηγήσει με λόγια ή πράξεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε απλά την πορεία του «τρελού», δηλαδή να κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε, να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να αδιαφορήσουμε για το τι θα σκεφτούν οι γύρω μας. Γνωρίζουμε βέβαια πως η πορεία αυτή εμπεριέχει και κάποιο βαθμό κινδύνου, γι αυτό και ο Τρελός απεικονίζεται στην κάρτα να στέκεται στην άκρη του γκρεμού.

 

 

ΖΥΓΟΣ
          Κάρτα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος έχει πολλούς συμβολισμούς, στις αρχαίες θρησκείες τον θεωρούσαν ως το δωρητή της ζωής και σε κάθε πάνθεο βλέπουμε κι ένα θεό Ήλιο. Είναι αυτός που φωτίζει μετά από μια περίοδο σκότους, ο απελευθερωτής κι αυτός που φέρνει την ειρήνη μετά από πολλές δοκιμασίες. Είναι σύμβολο της αποφασιστικότητας και της αξιοπιστίας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής είναι πάντα ένα ευχάριστο προμήνυμα: προαναγγέλνει χαρά, ευτυχία, τη γέννηση ενός παιδιού, υλική ευημερία, καθετί θετικό κι ευχάριστο. Ένας σκοτεινός κύκλος στη ζωή μας έχει τελειώσει και τώρα έρχεται το νέο ξεκίνημα.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
             Κάρτα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Τροχός της τύχης είναι το σύμβολο της Μοίρας και του Πεπρωμένου, γιατί μας δείχνει πως όλα συνδέονται σε έναν κύκλο. Η κάρτα μας προιδεάζει για το γεγονός πως μπορεί να συμβούν αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη, να περάσουμε από τη μια κατάσταση σε κάποια εντελώς αντίθετη και πάλι πίσω. Κι ενώ η μοίρα φαίνεται να μας χτυπάει συνήθως απροειδοποίητα, εμείς μπορούμε να προβλέψουμε τον ερχομό της άσχημης κατάστασης και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχει σημασία η φύση της επερχόμενης αλλαγής (και μάλιστα σύντομα) στη ζωή μας, αλλά το πόσο είμαστε προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουμε και να ζήσουμε με αυτή.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ           
          Κάρτα: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Το Τέσσερα των ράβδων αντιπροσωπεύει οτιδήποτε καινούριο και θετικό αναπτύσσεται μέσα στο σπίτι και την οικογένεια που φέρνει τη χαρά στα μέλη της. Ευνοούνται οι μετακομίσεις ή η αγορά σπιτιού, ενώ συχνά το Τέσσερα των ράβδων προμηνύει γάμο. Ενδέχεται επίσης να αισθάνεστε υπερήφανοι για όσα καταφέρατε, αλλά κυρίως απελευθερωμένοι από άγχος και άλλα συναισθηματικά βάρη.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
                   Κάρτα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Συνήθως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, κι αυτό μας το καθιστά σαφές η Σελήνη. Όταν εμφανίζεται η Σελήνη, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και γι αυτό πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και να πορευτούμε με το εσωτερικό μας φως, χωρίς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Ίσως να σκοντάψουμε ή να χάσουμε το δρόμο μας, αλλά η μόνη μας επιλογή είναι να στηριχτούμε στη διαίσθησή μας και τις ψυχικές δυνάμεις μας. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Η εμφάνιση της κάρτας μας προτρέπει να γκρεμίσουμε μέσα μας καθετί ξεπερασμένο κι αρνητικό, να το κάψουμε ολοκληρωτικά, αλλά να αφήσουμε ως βάση τα θετικά, πάνω στα οποία θα αρχίσει η νέα κατασκευή μας. Σε πιο εσωτερικό επίπεδο, η κάρτα συμβολίζει την κατεδάφιση του Εγώ μας, γιατί ο Πύργος είναι το φρούριο που έχουμε δημιουργήσει για να κρύψουμε τα μυστικά μας και τον αληθινό μας εαυτό. Είναι αυτονόητο πως τις περισσότερες φορές δεν επιθυμούμε να εγκαταλείψουμε αυτές τις παγιωμένες μέσα μας αντιλήψεις και γι αυτό χρειάζεται τεράστια εσωτερική δύναμη ώστε να γκρεμίσουμε την ασφάλεια που μας περιβάλλει και να στηριχτούμε αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό μας.

 

ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΆΚΤΙΝΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα των Πεντάκτινων συμβολίζει μια γυναίκα θερμή, αισθησιακή, πάντα διαθέσιμη και πρόθυμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες του συντρόφου της. Επίσης συμβολίζει μία ήρεμη σχέση, χωρίς διακυμάνσεις και εξάρσεις, που χαρακτηρίζεται προσφορά, φροντίδα, ανταπόδοση και γονιμότητα (πραγματική και συναισθηματική). Σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, αντιπροσωπεύει μία γυναίκα που έχει πολύ καλή κρίση σε οικονομικά θέματα. Αν εμφανιστεί σε συμβουλευτική θέση, σάς ωθεί να είστε ρεαλιστές αλλά κυρίως να μοιράζεστε τα κέρδη σας και τα οφέλη που απορρέουν από αυτά με τους γύρω σας. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα