TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 28/11


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το ταξίδι μπορεί να έχει τελειώσει και να ξεκινάει ένα νέο, μπορεί να έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, όμως το ταξίδι της ψυχής δε σταματάει ποτέ. Ο Κόσμος σηματοδοτεί μια στιγμή στη ζωή μας, στην οποία ένας κύκλος έχει μόλις τελειώσει κι ένας νέος ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Αντιπροσωπεύει την τελική επίτευξη όλων των προσδοκιών κι επιθυμιών μας, την επιβεβαίωση της επιτυχίας μας και την ανταμοιβή για τις δοκιμασίες μας. Στον υλικό κόσμο, η κάρτα μας προετοιμάζει για μια προώθηση σε υψηλότερη θέση ή μια μύηση σε υψηλότερο επίπεδο γνώσεων, είναι όμως μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει. 

 

ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Αυτή είναι μια κάρτα για να εκτιμάτε τι έφερε η αγάπη και η ζωή σε αυτή τη ζωή και απλά να είστε ευγνώμονες για την άνευ όρων αγάπη που έχετε. Όλοι έχουμε μέρες όπου αισθανόμαστε ότι κανείς δεν μας αγαπάει. Αυτή η κάρτα είναι απόδειξη ότι το κάνετε. Επιπλέον, Το έξι των κυπέλλων συνδέεται με τη νοσταλγία και τις αναμνήσεις. Θυμηθείτε τι καλό έχετε ζήσει και αντλήστε από εκεί αισιοδοξία και δύναμη.Το έξι των κυπέλλων είναι ένα πολύ "γλυκό" χαρτί, καθώς απεικονίζει δύο μικρά παιδιά μέσα σε ένα κήπο, να πλησιάζουν και να προσφέρει το ένα μία κούπα γεμάτη λουλούδια στο άλλο. Εδώ υμνείται η παιδικότητα, η καλοσύνη, η "καθαρή ψυχή". 

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Η εμφάνιση της κάρτας μας προτρέπει να γκρεμίσουμε μέσα μας καθετί ξεπερασμένο κι αρνητικό, να το κάψουμε ολοκληρωτικά, αλλά να αφήσουμε ως βάση τα θετικά, πάνω στα οποία θα αρχίσει η νέα κατασκευή μας. Σε πιο εσωτερικό επίπεδο, η κάρτα συμβολίζει την κατεδάφιση του Εγώ μας, γιατί ο Πύργος είναι το φρούριο που έχουμε δημιουργήσει για να κρύψουμε τα μυστικά μας και τον αληθινό μας εαυτό. Είναι αυτονόητο πως τις περισσότερες φορές δεν επιθυμούμε να εγκαταλείψουμε αυτές τις παγιωμένες μέσα μας αντιλήψεις και γι αυτό χρειάζεται τεράστια εσωτερική δύναμη ώστε να γκρεμίσουμε την ασφάλεια που μας περιβάλλει και να στηριχτούμε αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό μας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Η Μεγάλη Ιέρεια είναι αυτή που μιλάει απευθείας στην εσωτερική μας φωνή, το ασυνείδητό μας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής μας μεταφέρει συχνά κάποιο μήνυμα από τη διαίσθησή μας. Κι επειδή η γλώσσα του ασυνείδητού μας είναι τα σύμβολα, θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και «ανοιχτοί» για σημάδια πέρα από το συνηθισμένο, που άλλοι ίσως δεν εκλαμβάνουν όπως εμείς. Αν λοιπόν πρέπει να λάβουμε κάποια απόφαση κι εμφανιστεί η Μεγάλη Ιέρεια, μας προτρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να κάνουμε ενδοσκόπηση και να αφήσουμε τα σημάδια να μας αποκαλυφθούν. Εν ολίγοις μας λέει ότι οι απαντήσεις βρίσκονται ήδη μέσα μας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις ανασύρουμε.

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα των Ράβδων συνήθως συμβολίζει την ερωτική πίστη αλλά και τη γοητεία και τη γονιμότητα. Πρόκειται για ένα ευμενές φύλλο που σας προτρέπει να εκφράζεστε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση καθώς υποδηλώνει ότι η γοητεία που ασκείτε στους άλλους είναι μεγαλύτερη από αυτή που νομίζετε. Η Βασίλισσα των Ράβδων σάς συμβουλεύει να καλλιεργήσετε τις ιδιότητες που αντιπροσωπεύει (φιλικό πνεύμα, εντιμότητα, αυτοπεποίθηση) για να επιτύχετε στους στόχους σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
               Κάρτα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Τροχός της τύχης είναι το σύμβολο της Μοίρας και του Πεπρωμένου, γιατί μας δείχνει πως όλα συνδέονται σε έναν κύκλο. Η κάρτα μας προιδεάζει για το γεγονός πως μπορεί να συμβούν αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη, να περάσουμε από τη μια κατάσταση σε κάποια εντελώς αντίθετη και πάλι πίσω. Κι ενώ η μοίρα φαίνεται να μας χτυπάει συνήθως απροειδοποίητα, εμείς μπορούμε να προβλέψουμε τον ερχομό της άσχημης κατάστασης και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχει σημασία η φύση της επερχόμενης αλλαγής (και μάλιστα σύντομα) στη ζωή μας, αλλά το πόσο είμαστε προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουμε και να ζήσουμε με αυτή.

 

 

ΖΥΓΟΣ
          Κάρτα: ΤΟ ΟΚΤΩ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Οκτώ των Κυπέλλων σε ένα άνοιγμα τότε συνήθως υποδηλώνει τη δυσαρέσκεια που αισθάνεστε σχετικά με το πώς έχει διαμορφωθεί η ζωή σας μέχρι σήμερα. Όλα μπορεί να μοιάζουν τακτοποιημένα όμως εσείς δεν είστε ευχαριστημένοι κι επιθυμείτε να χαράξετε νέα πορεία. Οι λόγοι συνήθως σχετίζονται με την αίσθηση ότι η σχέση σας ή ο γάμος, το επάγγελμά σας και ο τρόπος που ζείτε έχουν σταματήσει προ πολλού να σας εκφράζουν. Η απογοήτευσή σας λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη και σας ωθεί να εγκαταλείψετε τον σημερινό τρόπο ζωής και να αναζητήσετε ένα καινούριο μονοπάτι. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 
             Κάρτα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος έχει πολλούς συμβολισμούς, στις αρχαίες θρησκείες τον θεωρούσαν ως το δωρητή της ζωής και σε κάθε πάνθεο βλέπουμε κι ένα θεό Ήλιο. Είναι αυτός που φωτίζει μετά από μια περίοδο σκότους, ο απελευθερωτής κι αυτός που φέρνει την ειρήνη μετά από πολλές δοκιμασίες. Είναι σύμβολο της αποφασιστικότητας και της αξιοπιστίας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής είναι πάντα ένα ευχάριστο προμήνυμα: προαναγγέλνει χαρά, ευτυχία, τη γέννηση ενός παιδιού, υλική ευημερία, καθετί θετικό κι ευχάριστο. Ένας σκοτεινός κύκλος στη ζωή μας έχει τελειώσει και τώρα έρχεται το νέο ξεκίνημα.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ           
         Κάρτα: ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Όταν εμφανιστεί το Τρία των Ράβδων, υποδηλώνει ότι όσα καινούρια σχέδια στηρίζονται στη δημιουργικότητα, την εφευρετικότητα και τον στιβαρό σχεδιασμό θα έχουν την αναμενόμενη επιτυχία, αν και μάλλον μακροπρόθεσμα. Αυτό το φύλλο σάς συμβουλεύει να εργαστείτε με ενθουσιασμό και να θυμάστε ότι η επιτυχία δεν θα έρθει αμέσως. Είναι ένα ιδιαίτερα δημιουργικό φύλλο, ένα χαρτί που φέρνει τα πρώτα σημάδια προόδου. Ως εκ τούτου, το άτομο μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένο, ίσως και περήφανο που τα σχέδιά του έχουν αρχίσει να αποδίδουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
                   Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Η εμφάνιση του Άσος των Πεντάκτινων υποδηλώνει ότι τώρα είναι η εποχή για νέα επαγγελματικά σχέδια και επενδύσεις. Προσέξτε όμως: αφορούν στην "απτή" πλευρά της ζωής. Μην επιχειρείτε να πιάσετε το άπιαστο. Βασιστείτε σε ό,τι γνωρίζετε ότι λειτουργεί σωστά για σας και εκμεταλλευτείτε το τώρα στο έπακρο. Επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι χειροπιαστό και επενδύστε εκεί. O Άσος των Πεντάκτινων Συμβολίζει όλον τον εσωτερικό πλούτο από τον οποίο μπορείτε τώρα να αντλήσετε. Στην απεικόνιση της κάρτας ένα χέρι κρατά ένα ολοστρόγγυλο λαμπερό κέρμα, στο βάθος όμως φαίνεται ότι ανοίγει ένας δρόμος χαράς και ολοκλήρωσης. Μην αγνοείτε ό,τι έχετε κερδίσει ή κατακτήσει μέχρι τώρα. Ο Άσος των Πεντάκτινων υποδηλώνει ότι τώρα έχει έρθει η ώρα να ανταμειφθείτε, υλικά και ίσως και συναισθηματικά για τις προσπάθειές σας.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Ο ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ

Ο Κρεμασμένος είναι η πιο παράδοξη κάρτα Ταρώ και δύσκολη στην ερμηνεία της. Τα όσα μας δείχνει είναι εύκολο να τα κατανοήσουμε, αλλά δύκολο να τα παραδεχτούμε αν πρόκειται για τον εαυτό μας. Η πιο προφανής απάντηση σε ένα πρόβλημά μας είναι σπάνια και η ενδεδειγμένη. Μπορεί να γνωρίζουμε για παράδειγμα ότι είμαστε φοβισμένοι, όμως θα πρέπει να βρούμε και τον τρόπο να υπερνικήσουμε το φόβο μας. Μπορεί να μας φαίνεται πολύ απλό το να κρεμαστούμε από ένα δέντρο, όμως κανείς δεν πρόκειται φυσικά να το κάνει. Ο Κρεμασμένος, όταν εμφανίζεται, μας καλεί να θέσουμε τα πράγματα σε νέες βάσεις και να τα δούμε με διαφορετικό τρόπο. Αν η λογική μας φωνάζει να κάνουμε κάτι, τότε το καλύτερο μάλλον θα είναι το να μείνουμε άπρακτοι. 
 

ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: ΤΟ ΕΝΝΙΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Αν εμφανιστεί το Εννιά των Ράβδων σε ένα άνοιγμα τότε περιγράφει την παραπάνω κατάσταση. Έχετε υποστεί ταλαιπωρίες και κακουχίες, αλλά έχετε καταφέρει να φτάσετε ένα βήμα πριν την επίτευξη κάποιου στόχου σας. Τα προβλήματα όμως και οι αντιξοότητες δεν έχουν τελειώσει κι εσείς καλείστε να δώσετε την τελευταία σας μάχη. Αντλήστε δύναμη από τις παλιές σας εμπειρίες και επιδείξτε το απαραίτητο κουράγιο. Σύντομα οι ταλαιπωρίες θα είναι παρελθόν. Το Εννιά των Ράβδων συμβολίζει το τελευταίο εμπόδιο που πρέπει να προσπεράσετε για να πετύχετε τον στόχο σας, την τελευταία δοκιμασία.

 



 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα