TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 26/07


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι Εραστές δεν είναι απλά μια κάρτα που αναφέρεται στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, έχει σχέση και με τη δυαδικότητα. Η κάρτα αυτή εμφανίζεται συνήθως όταν έχουμε να πάρουμε μια απόφαση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές και μας συμβουλεύει να εξετάσουμε προσεκτικά την κάθε περίπτωση πριν ενεργήσουμε. Η κατάσταση ενδεχομένως να είναι πολύ απλή, δηλαδή να επιλέξουμε απλά ανάμεσα σε δυο λύσεις ή περισσότερο πολύπλοκη και χρειάζεται να δοκιμαστούν τα ιδανικά μας και οι πεποιθήσεις μας. Συνήθως, όταν εμφανίζονται οι Εραστές, αναφέρονται σε κάποια (κυρίως σεξουαλική) σχέση ή μια τέλεια έκφραση της αγάπης μεταξύ δύο ατόμων. Αν όμως αυτή μείνει ανεξέλεγκτη και συνεχώς τροφοδοτείται, θα τους καταστρέψει. Αν δεν υποδεικνύει φυσική σχέση, ίσως είναι η ενσωμάτωση δυο αντικρουόμενων μερών του εαυτού μας, του αρσενικού και του θηλυκού. Τέλος σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να εμφανίζεται επειδή υπάρχει μέσα μας σύγκρουση μεταξύ δυο ατόμων που αγαπάμε, δυο συντρόφων, από τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε τον ένα ως πιο κατάλληλο για εμάς. 

 

ΤΑΥΡΟΣ
         Κάρτα: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ο Αυτοκράτορας μας διδάσκει πολλά πράγματα, το κυριότερο απο τα οποία είναι πως ο κάθε κανόνας μπορεί να εφαρμοστεί και υπάρχει λόγος για την ύπαρξή του. Οι περιορισμοί που θέτει είναι για το καλό μας, αφού χωρίς αυτούς θα υπήρχε αναρχία. Δε μπορεί να διαφθαρεί απο την εξουσία, κυβερνάει με δικαιοσύνη και σκοπός του είναι να ενώσει κι όχι να διχάσει. Παρόλα αυτά είναι θεμιτή κάποιες φορές η χρήση βίας προκειμένου να εξασφαλίσει την προστασία των «παιδιών» του. Παρόλο που συνήθως η κυριαρχία του νου πάνω στην καρδιά δεν είναι κάτι επιθυμητό, σε αρκετές περιπτώσεις είναι απαραίτητο, κι αυτό ακριβώς εκπροσωπεί η κάρτα αυτή. Επομένως αν πρέπει να πάρουμε κάποια δύσκολη απόφαση κι εφανιστεί ο Αυτοκράτορας, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη λογική μας και να πράξουμε αυτό που θεωρούμε ως το καλύτερο. Θα μας βοηθήσουν επίσης οι νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Το δύο των Πεντάκτινων είναι πρωτίστως ένα φύλλο που μιλά για τις εναλλαγές. Το κάθε νόμισμα βρίσκεται μία πάνω, μία κάτω, όπως και τα κύματα της θάλασσας στο φόντο της απεικόνισης. Έτσι το δύο των Πεντάκτινων μάς προειδοποιεί για την συνεχή προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε για να διατηρούμε κάποια ισορροπία όσο αφορά την πρακτική πλευρά της ζωής: ισολογισμό εσόδων-εξόδων, σωστή διαχείριση του χρόνου μεταξύ δουλειάς και οικογένειας κλπ. Το δύο των Πεντάκτινων μάς συμβουλεύει να έχουμε πάντα κατά νου ότι η οικονομική και υλική μας εξασφάλιση απαιτεί την καθημερινή μας προσοχή. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχουμε χάσει όλες τις ελπίδες μας, έρχεται το Άστρο να αποκαλύψει την πλάνη μας, φωτίζοντας ξανά το δρόμο μας. Είναι μια κάρτα πίστης τόσο στις δικές μας δυνάμεις, όσο και στις μεγαλύτερες που υπάρχουν γύρω μας. Καθένας από εμάς έχει ένα μικρό άστρο μέσα του, το οποίο εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και μας καθοδηγεί. Το Άστρο είναι από τις πιο θετικές κάρτες γιατι μας δίνει ελπίδα και έμπνευση. Τελική απάντηση δε μας δίνει στο ερώτημά μας ή το θέμα που μας απασχολεί, όμως μας ανοίγει το δρόμο για να ξεκινήσουμε με φως την προσπάθειά μας.
 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Όταν εμφανιστεί το Πέντε των Ράβδων Μπαστούνι, τότε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και κυρίως συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας (στην εργασία, την οικογένεια ή τις διαπροσωπικές σχέσεις). Οι αιτίες πίσω από αυτές τις διαμάχες αφορούν τον ανταγωνισμό: όλοι οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους ή να ξεχωρίσουν και να βγουν νικητές. Το πιο πιθανό είναι να νιώσετε θυμό ή απογοήτευση. Αν είναι πράγματι σημαντικό για τη ζωή σας, αποδεχτείτε την πρόκληση και δώστε τη μάχη σας με αξιοπρέπεια, προσέχοντας πάντα να μην αδικήσετε τους άλλους. Μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις αν χρειάζεται, και κυρίως, μην φοβάστε την αποτυχία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 
             Κάρτα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Τροχός της τύχης είναι το σύμβολο της Μοίρας και του Πεπρωμένου, γιατί μας δείχνει πως όλα συνδέονται σε έναν κύκλο. Η κάρτα μας προιδεάζει για το γεγονός πως μπορεί να συμβούν αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη, να περάσουμε από τη μια κατάσταση σε κάποια εντελώς αντίθετη και πάλι πίσω. Κι ενώ η μοίρα φαίνεται να μας χτυπάει συνήθως απροειδοποίητα, εμείς μπορούμε να προβλέψουμε τον ερχομό της άσχημης κατάστασης και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχει σημασία η φύση της επερχόμενης αλλαγής (και μάλιστα σύντομα) στη ζωή μας, αλλά το πόσο είμαστε προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουμε και να ζήσουμε με αυτή.

 

 

ΖΥΓΟΣ
          Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα Των Κυπέλλων ενδέχεται να συμβολίζει μία γυναίκα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Επίσης, είναι ένδειξη συναισθηματικής αρμονίας και ουσιαστικής επικοινωνίας με τον σύντροφό σας. Ένα ευμενές χαρτί, συμβολίζει την πληρότητα και την ικανοποίηση. Σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, η Βασίλισσα Των Κυπέλλων σάς συμβουλεύει να είστε περισσότερο ανεκτικοί με τους ανθρώπους γύρω σας και να μην ξεχνάτε ότι κάθε άνθρωπος για να λειτουργήσει σωστά και αποτελεσματικά, πρέπει να νιώθει καλά με αυτό που κάνει. Δείξτε κατανόηση και κυρίως, σεβασμό στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεστε.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
               Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Αν εμφανιστεί το το Δέκα Των Ράβδωντότε υποδηλώνει ότι βρίσκεστε σε μία κατάσταση στην οποία έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις. Η λύση που προτείνει το Δέκα Μπαστούνι είναι να μοιραστείτε το βάρος. Μοιράστε ξανά από την αρχή τις ευθύνες στη δουλειά και στο σπίτι, όχι μόνο για να νιώθετε πιο ανάλαφροι, αλλά και για να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα οι προσπάθειές σας. Αν βρίσκεστε στη θέση του ανθρώπου που σηκώνει μόνος του όλα τα βάρη, ζητήστε τη βοήθεια και τη συνεργασία του άλλου. Να θυμάστε ότι η καταπίεση δεν έχει ποτέ θετικό αποτέλεσμα. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
             Κάρτα: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η κάρτα αυτή αναφέρεται στους αμετάβλητους νόμους του σύμπαντος, τις αόρατες δυνάμεις που κρατούν τα πάντα σε ισορροπία. Αυτοί οι νόμοι επιβάλλονται και δεν παραβιάζονται και η δικαιοσύνη με το σπαθί της αφενός τιμωρεί όσους τους παραβαίνουν κι αφετέρου ανταμοίβει όσους τους τιμούν. Η Δικαιοσύνη έχει δυο βασικούς νόμους, που στην ουσία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο πρώτος είναι αυτός της αιτίας και του αποτελέσματος και υποδηλώνει πως όλα τα γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους και κάθε παρούσα κατάσταση είναι αποτέλεσμα όλων των προηγουμένων. Ο δεύτερος νόμος είναι αυτός του Κάρμα, σύμφωνα με τον οποίο κάθε ενέργειά μας τελικά θα επιστρέψει σε εμάς. Ό,τι σπείρουμε, αυτό και θα θερίσουμε στο τέλος. Επομένως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε πράξη μας, γιατί ο τελικός αποδέκτης των συνεπειών της θα είμαστε εμείς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
            Κάρτα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος έχει πολλούς συμβολισμούς, στις αρχαίες θρησκείες τον θεωρούσαν ως το δωρητή της ζωής και σε κάθε πάνθεο βλέπουμε κι ένα θεό Ήλιο. Είναι αυτός που φωτίζει μετά από μια περίοδο σκότους, ο απελευθερωτής κι αυτός που φέρνει την ειρήνη μετά από πολλές δοκιμασίες. Είναι σύμβολο της αποφασιστικότητας και της αξιοπιστίας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής είναι πάντα ένα ευχάριστο προμήνυμα: προαναγγέλνει χαρά, ευτυχία, τη γέννηση ενός παιδιού, υλική ευημερία, καθετί θετικό κι ευχάριστο. Ένας σκοτεινός κύκλος στη ζωή μας έχει τελειώσει και τώρα έρχεται το νέο ξεκίνημα.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το ταξίδι μπορεί να έχει τελειώσει και να ξεκινάει ένα νέο, μπορεί να έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, όμως το ταξίδι της ψυχής δε σταματάει ποτέ. Ο Κόσμος σηματοδοτεί μια στιγμή στη ζωή μας, στην οποία ένας κύκλος έχει μόλις τελειώσει κι ένας νέος ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Αντιπροσωπεύει την τελική επίτευξη όλων των προσδοκιών κι επιθυμιών μας, την επιβεβαίωση της επιτυχίας μας και την ανταμοιβή για τις δοκιμασίες μας. Στον υλικό κόσμο, η κάρτα μας προετοιμάζει για μια προώθηση σε υψηλότερη θέση ή μια μύηση σε υψηλότερο επίπεδο γνώσεων, είναι όμως μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει. 


ΙΧΘΥΕΣ  
          Κάρτα: Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο Τρελός αντιπροσωπεύει σχεδόν πάντα μια νέα αρχή, νέα ξεκινήματα και νέες εμπειρίες. Τα ξεκινήματα αυτά δεν ξέρουμε αν θα είναι θετικά ή αρνητικά, υπάρχει η δυνατότητα να εξελιχτούν σε κάτι από τα δύο, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνουμε και την πορεία που θα ακολουθήσουμε. Δεν πρέπει να εμπιστευτούμε κανένα, ούτε να αφήσουμε να μας καθοδηγήσει με λόγια ή πράξεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε απλά την πορεία του «τρελού», δηλαδή να κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε, να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να αδιαφορήσουμε για το τι θα σκεφτούν οι γύρω μας. Γνωρίζουμε βέβαια πως η πορεία αυτή εμπεριέχει και κάποιο βαθμό κινδύνου, γι αυτό και ο Τρελός απεικονίζεται στην κάρτα να στέκεται στην άκρη του γκρεμού.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα