TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 13/04


 

ΚΡΙΟΣ
      Κάρτα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχουμε χάσει όλες τις ελπίδες μας, έρχεται το Άστρο να αποκαλύψει την πλάνη μας, φωτίζοντας ξανά το δρόμο μας. Είναι μια κάρτα πίστης τόσο στις δικές μας δυνάμεις, όσο και στις μεγαλύτερες που υπάρχουν γύρω μας. Καθένας από εμάς έχει ένα μικρό άστρο μέσα του, το οποίο εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και μας καθοδηγεί. Το Άστρο είναι από τις πιο θετικές κάρτες γιατι μας δίνει ελπίδα και έμπνευση. Τελική απάντηση δε μας δίνει στο ερώτημά μας ή το θέμα που μας απασχολεί, όμως μας ανοίγει το δρόμο για να ξεκινήσουμε με φως την προσπάθειά μας.
 

ΤΑΥΡΟΣ
        Κάρτα: Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, ο Ιππότης των Ξιφών συνήθως υποδηλώνει τις συγκρούσεις με έναν άνθρωπο που έχει τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Οι διαμάχες είναι σφοδρές επειδή κανείς δεν βάζει νερό στο κρασί του, σε ζητήματα που αφορούν τα ιδανικά, τις πεποιθήσεις και την προσωπική αλήθεια. Ο Ιππότης των Ξιφών μπορεί ναι είναι επιθετικός και ορμητικός, είναι όμως δίκαιος. Αντιμετωπίστε τον κατά μέτωπο, με ειλικρίνεια και σοβαρότητα και είναι σίγουρο ότι θα σας σεβαστεί, ακόμα κι αν δεν συμφωνήσει μαζί σας. Επίσης, ο Ιππότης των Ξιφών μπορεί να αντιπροσωπεύει έναν σύντροφο που αποκόπτεται συναισθηματικά κι εμφανίζεται ψυχρός και απόμακρος. Έχετε κατά νου ότι αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι να αξιολογήσει τα πράγματα με τη λογική και όχι με την καρδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
         Κάρτα: Η ΚΡΙΣΗ

Η κάρτα μας προειδοποιεί πως κάποια σημαντική αλλαγή θα επέλθει σύντομα, αλλά δε θα είναι βίαιη ή καταστροφική. Είναι υπό τον έλεγχό μας και μπορούμε ακόμα και να την αγνοήσουμε ή να την απορρίψουμε. Οποιαδήποτε στάση κι αν κρατήσουμε απέναντι στην επερχόμενη αυτή αλλαγή, θα μας επηρεάσει κατά την Τελική Κρίση. Η κάρτα επίσης μας διδάσκει πως για ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, έχουμε ήδη πάρει αυτό που μας αξίζει και τώρα μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή χωρίς να ανησυχούμε πλέον, αφου έχουμε πάρει το μάθημά μας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: ΤΟ ΤΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Από την απεικόνιση καταλαβαίνουμε ότι το Τρία των Πεντάκτινων μιλά για την απόδειξη της προσωπικής ικανότητας. Η σκληρή δουλειά που έχετε κάνει θα αναγνωριστεί και θα επιβραβευτεί αναλόγως. Το Τρία Πεντάλφα τονίζει πως μπορείτε να επωφεληθείτε ιδιαίτερα από την ομαδική δουλειά, τις συνεργασίες και τους συνεταιρισμούς. Η αξία σας θα αναγνωριστεί περισσότερο αν επιδιώξετε να συνεργαστείτε με άλλους. Με άλλα λόγια, αναλάβετε δεσμεύσεις απέναντι στον σύντροφό σας και φροντίστε να τις τηρήσετε. 

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Αν εμφανιστεί το το Δέκα Των Ράβδωντότε υποδηλώνει ότι βρίσκεστε σε μία κατάσταση στην οποία έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις. Η λύση που προτείνει το Δέκα Μπαστούνι είναι να μοιραστείτε το βάρος. Μοιράστε ξανά από την αρχή τις ευθύνες στη δουλειά και στο σπίτι, όχι μόνο για να νιώθετε πιο ανάλαφροι, αλλά και για να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα οι προσπάθειές σας. Αν βρίσκεστε στη θέση του ανθρώπου που σηκώνει μόνος του όλα τα βάρη, ζητήστε τη βοήθεια και τη συνεργασία του άλλου. Να θυμάστε ότι η καταπίεση δεν έχει ποτέ θετικό αποτέλεσμα. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
                Κάρτα: ΤΟ ΑΡΜΑ

Η κάρτα αυτή σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα συναισθήματα και πιο συγκεκριμένα με το συναισθηματικό έλεγχο. Αναφέρεται στη δύναμη του νου να διαμορφώνει τις επιθυμίες της καρδιάς και να τις κατευθύνει. Διαφέρει από τον Αυτοκράτορα, γιατί εκείνος καταστέλλει εντελώς τα συναισθήματα προτάσσοντας τη λογική και το λογο. Συχνά τα ηνία του Άρματος τα κρατάνε δύο σφίγγες (ή δύο άλογα) που αντιπροσωπεύουν τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματά μας. Αυτά, αν αφεθούν ελεύθερα, θα σύρουν άτακτα το Άρμα, πηγαίνοντας καθένα προς την κατεύθυνση που θέλει, εδώ όμως κινούνται μόνο μπροστά. Έτσι, παρόλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια εξουσία, αυτή περιορίζεται και ελέγχεται από αυτόν που κρατάει τα ηνία. Το Άρμα δε μπορεί να κινηθεί χωρίς άλογα να το τραβήξουν, όπως κι εμείς δε μπορούμε να λειτουργήσουμε απαλλαγμένοι από συναισθήματα. Αν όμως αυτά δεν ελεγχθούν από κάποιον και δε διοχετευτούν προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε η πορεία τους θα είναι άγρια κι ανεξέλεγκτη και θα διαταράξει την ισορροπία μας. 

 

 

ΖΥΓΟΣ
          Κάρτα: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Το Τέσσερα των ράβδων αντιπροσωπεύει οτιδήποτε καινούριο και θετικό αναπτύσσεται μέσα στο σπίτι και την οικογένεια που φέρνει τη χαρά στα μέλη της. Ευνοούνται οι μετακομίσεις ή η αγορά σπιτιού, ενώ συχνά το Τέσσερα των ράβδων προμηνύει γάμο. Ενδέχεται επίσης να αισθάνεστε υπερήφανοι για όσα καταφέρατε, αλλά κυρίως απελευθερωμένοι από άγχος και άλλα συναισθηματικά βάρη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
               Κάρτα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Τροχός της τύχης είναι το σύμβολο της Μοίρας και του Πεπρωμένου, γιατί μας δείχνει πως όλα συνδέονται σε έναν κύκλο. Η κάρτα μας προιδεάζει για το γεγονός πως μπορεί να συμβούν αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη, να περάσουμε από τη μια κατάσταση σε κάποια εντελώς αντίθετη και πάλι πίσω. Κι ενώ η μοίρα φαίνεται να μας χτυπάει συνήθως απροειδοποίητα, εμείς μπορούμε να προβλέψουμε τον ερχομό της άσχημης κατάστασης και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχει σημασία η φύση της επερχόμενης αλλαγής (και μάλιστα σύντομα) στη ζωή μας, αλλά το πόσο είμαστε προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουμε και να ζήσουμε με αυτή.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
            Κάρτα: ΤΟ ΕΞΙ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΟ

Το Έξι Πεντάκτινο, μιλά επιπλέον, για την ισορροπία. Θα δείτε στην εικόνα ότι μόνο ο ένας επαίτης επωφελείται από την φιλανθρωπία του ισχυρού. Ο άλλος παραμένει με άδεια χέρια. Αυτό μπορεί να παρουσιάζει μια πραγματική κατάσταση στη ζωή, κατά την οποία δεν μπορεί να είναι όλοι ωφελημένοι, μπορεί όμως να απεικονίζει και κάποιο ψυχικό ισοζύγιο: μήπως αφιερώνετε όλη σας την ενέργεια σε ένα μόνο τομέα της ζωής σας; Ή μήπως στηρίζεστε στη βοήθεια των άλλων για να πετύχετε όσα θέλετε;

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
                   Κάρτα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το ταξίδι μπορεί να έχει τελειώσει και να ξεκινάει ένα νέο, μπορεί να έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, όμως το ταξίδι της ψυχής δε σταματάει ποτέ. Ο Κόσμος σηματοδοτεί μια στιγμή στη ζωή μας, στην οποία ένας κύκλος έχει μόλις τελειώσει κι ένας νέος ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Αντιπροσωπεύει την τελική επίτευξη όλων των προσδοκιών κι επιθυμιών μας, την επιβεβαίωση της επιτυχίας μας και την ανταμοιβή για τις δοκιμασίες μας. Στον υλικό κόσμο, η κάρτα μας προετοιμάζει για μια προώθηση σε υψηλότερη θέση ή μια μύηση σε υψηλότερο επίπεδο γνώσεων, είναι όμως μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
              Κάρτα: Η ΣΕΛΗΝΗ

Συνήθως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, κι αυτό μας το καθιστά σαφές η Σελήνη. Όταν εμφανίζεται η Σελήνη, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και γι αυτό πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και να πορευτούμε με το εσωτερικό μας φως, χωρίς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Ίσως να σκοντάψουμε ή να χάσουμε το δρόμο μας, αλλά η μόνη μας επιλογή είναι να στηριχτούμε στη διαίσθησή μας και τις ψυχικές δυνάμεις μας. 

 

ΙΧΘΥΕΣ 
          Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΆΚΤΙΝΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα των Πεντάκτινων συμβολίζει μια γυναίκα θερμή, αισθησιακή, πάντα διαθέσιμη και πρόθυμη να ικανοποιήσει τις ανάγκες του συντρόφου της. Επίσης συμβολίζει μία ήρεμη σχέση, χωρίς διακυμάνσεις και εξάρσεις, που χαρακτηρίζεται προσφορά, φροντίδα, ανταπόδοση και γονιμότητα (πραγματική και συναισθηματική). Σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, αντιπροσωπεύει μία γυναίκα που έχει πολύ καλή κρίση σε οικονομικά θέματα. Αν εμφανιστεί σε συμβουλευτική θέση, σάς ωθεί να είστε ρεαλιστές αλλά κυρίως να μοιράζεστε τα κέρδη σας και τα οφέλη που απορρέουν από αυτά με τους γύρω σας. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα