TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 24/11


 

ΚΡΙΟΣ
       Κάρτα:  Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ο Αυτοκράτορας μας διδάσκει πολλά πράγματα, το κυριότερο απο τα οποία είναι πως ο κάθε κανόνας μπορεί να εφαρμοστεί και υπάρχει λόγος για την ύπαρξή του. Οι περιορισμοί που θέτει είναι για το καλό μας, αφού χωρίς αυτούς θα υπήρχε αναρχία. Δε μπορεί να διαφθαρεί απο την εξουσία, κυβερνάει με δικαιοσύνη και σκοπός του είναι να ενώσει κι όχι να διχάσει. Παρόλα αυτά είναι θεμιτή κάποιες φορές η χρήση βίας προκειμένου να εξασφαλίσει την προστασία των «παιδιών» του. Παρόλο που συνήθως η κυριαρχία του νου πάνω στην καρδιά δεν είναι κάτι επιθυμητό, σε αρκετές περιπτώσεις είναι απαραίτητο, κι αυτό ακριβώς εκπροσωπεί η κάρτα αυτή. Επομένως αν πρέπει να πάρουμε κάποια δύσκολη απόφαση κι εφανιστεί ο Αυτοκράτορας, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη λογική μας και να πράξουμε αυτό που θεωρούμε ως το καλύτερο. Θα μας βοηθήσουν επίσης οι νέες γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
           Κάρτα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος έχει πολλούς συμβολισμούς, στις αρχαίες θρησκείες τον θεωρούσαν ως το δωρητή της ζωής και σε κάθε πάνθεο βλέπουμε κι ένα θεό Ήλιο. Είναι αυτός που φωτίζει μετά από μια περίοδο σκότους, ο απελευθερωτής κι αυτός που φέρνει την ειρήνη μετά από πολλές δοκιμασίες. Είναι σύμβολο της αποφασιστικότητας και της αξιοπιστίας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής είναι πάντα ένα ευχάριστο προμήνυμα: προαναγγέλνει χαρά, ευτυχία, τη γέννηση ενός παιδιού, υλική ευημερία, καθετί θετικό κι ευχάριστο. Ένας σκοτεινός κύκλος στη ζωή μας έχει τελειώσει και τώρα έρχεται το νέο ξεκίνημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
            Κάρτα: ΤΟ ΔΥΟ  ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Η εμφάνιση του Δύο των Ράβδων τονίζει ότι αυτήν την εποχή ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνεργασίες και οι συνεταιρισμοί προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας. Διαλέξτε τους κατάλληλους συνεργάτες και δείξτε εμπιστοσύνη. Σε γενικές γραμμές είναι ένα θετικό χαρτί που υποδηλώνει ότι αν ενώσετε τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που μοιράζονται τα ιδανικά σας, μπορείτε να φτάσετε στην επιτυχία.  Ίσως έχετε να επιλέξετε μεταξύ δραστηριοτήτων που απαιτούν πολλή ενέργεια και νιώθετε μπερδεμένοι.  Δουλέψτε και ξεχάστε τις ανασφάλειες. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα:  Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΕΡΕΙΑ

Η Μεγάλη Ιέρεια είναι αυτή που μιλάει απευθείας στην εσωτερική μας φωνή, το ασυνείδητό μας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής μας μεταφέρει συχνά κάποιο μήνυμα από τη διαίσθησή μας. Κι επειδή η γλώσσα του ασυνείδητού μας είναι τα σύμβολα, θα πρέπει να είμαστε σε ετοιμότητα και «ανοιχτοί» για σημάδια πέρα από το συνηθισμένο, που άλλοι ίσως δεν εκλαμβάνουν όπως εμείς. Αν λοιπόν πρέπει να λάβουμε κάποια απόφαση κι εμφανιστεί η Μεγάλη Ιέρεια, μας προτρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να κάνουμε ενδοσκόπηση και να αφήσουμε τα σημάδια να μας αποκαλυφθούν. Εν ολίγοις μας λέει ότι οι απαντήσεις βρίσκονται ήδη μέσα μας κι αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τις ανασύρουμε.

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, η Βασίλισσα των Ράβδων συνήθως συμβολίζει την ερωτική πίστη αλλά και τη γοητεία και τη γονιμότητα. Πρόκειται για ένα ευμενές φύλλο που σας προτρέπει να εκφράζεστε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση καθώς υποδηλώνει ότι η γοητεία που ασκείτε στους άλλους είναι μεγαλύτερη από αυτή που νομίζετε. Η Βασίλισσα των Ράβδων σάς συμβουλεύει να καλλιεργήσετε τις ιδιότητες που αντιπροσωπεύει (φιλικό πνεύμα, εντιμότητα, αυτοπεποίθηση) για να επιτύχετε στους στόχους σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
                Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Η εμφάνιση του Άσος των Πεντάκτινων υποδηλώνει ότι τώρα είναι η εποχή για νέα επαγγελματικά σχέδια και επενδύσεις. Προσέξτε όμως: αφορούν στην "απτή" πλευρά της ζωής. Μην επιχειρείτε να πιάσετε το άπιαστο. Βασιστείτε σε ό,τι γνωρίζετε ότι λειτουργεί σωστά για σας και εκμεταλλευτείτε το τώρα στο έπακρο. Επικεντρωθείτε σε ό,τι είναι χειροπιαστό και επενδύστε εκεί. O Άσος των Πεντάκτινων Συμβολίζει όλον τον εσωτερικό πλούτο από τον οποίο μπορείτε τώρα να αντλήσετε. Στην απεικόνιση της κάρτας ένα χέρι κρατά ένα ολοστρόγγυλο λαμπερό κέρμα, στο βάθος όμως φαίνεται ότι ανοίγει ένας δρόμος χαράς και ολοκλήρωσης. Μην αγνοείτε ό,τι έχετε κερδίσει ή κατακτήσει μέχρι τώρα. Ο Άσος των Πεντάκτινων υποδηλώνει ότι τώρα έχει έρθει η ώρα να ανταμειφθείτε, υλικά και ίσως και συναισθηματικά για τις προσπάθειές σας.

 

 

ΖΥΓΟΣ
          Κάρτα: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Το Πέντε Των Ξιφών είναι το χαρτί της ήττας και της παραδοχής των ορίων σας. Υπάρχουν φορές που παρά τις προσπάθειές σας να κερδίσετε αυτό που θέλετε, ο αντίπαλος είναι ισχυρότερος ή χρησιμοποιεί ύπουλες τακτικές που σας ξεπερνούν. Όσο άδικο και άσχημο κι αν είναι, είναι μέσα στη ζωή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να γυρίσετε την πλάτη σας και να αποχωρήσετε. Επιπλέον, μη δώσετε σημασία σε τυχόν ντροπιαστικά σχόλια που θα σας κάνουν να νιώσετε ακόμα μεγαλύτερη ταπείνωση. Αναγνωρίστε μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε και δείτε αυτήν την εμπειρία σαν ένα χρήσιμο μάθημα. 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
               Κάρτα: ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Εννιά των Ξιφών υποδηλώνει μια κατάσταση κατά την οποία βασανίζεστε από χιλιάδες μαύρες σκέψεις. Νιώθετε αγωνία, φόβο, μεγάλο άγχος και το μαρτύριό σας μοιάζει ατελείωτο. Μπορεί επίσης να υποφέρετε από ενοχές, να χτυπάτε το κεφάλι σας στον τοίχο και να μετανιώνετε για πράγματα που κάνατε ή είπατε, πιστεύοντας ότι αν το είχατε χειριστεί διαφορετικά, η κατάσταση σήμερα θα ήταν καλύτερη. Προσπαθήστε να σκεφτείτε λογικά: ποιος είναι ο λόγος που νιώθετε τέτοιες ενοχές; Γιατί οδηγείστε στην απελπισία; Πόσο βάσιμοι είναι οι φόβοι και οι υποψίες σας; 
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
            Κάρτα: ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Οι Εραστές δεν είναι απλά μια κάρτα που αναφέρεται στην αγάπη και τη σεξουαλικότητα, έχει σχέση και με τη δυαδικότητα. Η κάρτα αυτή εμφανίζεται συνήθως όταν έχουμε να πάρουμε μια απόφαση και πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα σε δυο επιλογές και μας συμβουλεύει να εξετάσουμε προσεκτικά την κάθε περίπτωση πριν ενεργήσουμε. Η κατάσταση ενδεχομένως να είναι πολύ απλή, δηλαδή να επιλέξουμε απλά ανάμεσα σε δυο λύσεις ή περισσότερο πολύπλοκη και χρειάζεται να δοκιμαστούν τα ιδανικά μας και οι πεποιθήσεις μας. Συνήθως, όταν εμφανίζονται οι Εραστές, αναφέρονται σε κάποια (κυρίως σεξουαλική) σχέση ή μια τέλεια έκφραση της αγάπης μεταξύ δύο ατόμων. Αν όμως αυτή μείνει ανεξέλεγκτη και συνεχώς τροφοδοτείται, θα τους καταστρέψει. Αν δεν υποδεικνύει φυσική σχέση, ίσως είναι η ενσωμάτωση δυο αντικρουόμενων μερών του εαυτού μας, του αρσενικού και του θηλυκού. Τέλος σε κάποιες περιπτώσεις, ίσως να εμφανίζεται επειδή υπάρχει μέσα μας σύγκρουση μεταξύ δυο ατόμων που αγαπάμε, δυο συντρόφων, από τους οποίους πρέπει να επιλέξουμε τον ένα ως πιο κατάλληλο για εμάς. 
 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
                   Κάρτα: ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Σε ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, ο Ιππότης Των  Πεντάκτινων αντιπροσωπεύει έναν άντρα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά, ο οποίος είναι επιπλέον τίμιος, σταθερός και αφοσιωμένος. Εμφανίζεται όταν η σχέση περνάει από φάση ρουτίνας: η υπερβολική ησυχία τείνει να δημιουργεί πλήξη και μία αίσθηση ακινησίας και κορεσμού. Ανανεώστε τα ενδιαφέροντά σας και προσπαθήστε να τα εντάξετε στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας μπορεί να χρειάζεται κάποιου είδους αφύπνιση και κινητοποίηση. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
                Κάρτα: Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Τροχός της τύχης είναι το σύμβολο της Μοίρας και του Πεπρωμένου, γιατί μας δείχνει πως όλα συνδέονται σε έναν κύκλο. Η κάρτα μας προιδεάζει για το γεγονός πως μπορεί να συμβούν αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη, να περάσουμε από τη μια κατάσταση σε κάποια εντελώς αντίθετη και πάλι πίσω. Κι ενώ η μοίρα φαίνεται να μας χτυπάει συνήθως απροειδοποίητα, εμείς μπορούμε να προβλέψουμε τον ερχομό της άσχημης κατάστασης και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχει σημασία η φύση της επερχόμενης αλλαγής (και μάλιστα σύντομα) στη ζωή μας, αλλά το πόσο είμαστε προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουμε και να ζήσουμε με αυτή.

 

ΙΧΘΥΕΣ 
           Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ 

Το βασικό μήνυμα του Δέκα των Πεντάκτινων είναι η οικονομική ολοκλήρωση και επιτυχία, ειδικά δραστηριοτήτων που ασκούνται μέσα σε οικογενειακά πλαίσια: μπορεί να είναι μία οικογενειακή επιχείρηση ή μια κληρονομιά. Γενικότερα, ό,τι είχε οργανωθεί μέσα στην οικογένεια, έφτασε πια η ώρα που αποδίδει πλουσιοπάροχους καρπούς. Η ευημερία είναι γεγονός κι εσείς μπορείτε να την απολαύσετε χωρίς άγχος. Σε θέματα συναισθηματικά, το χαρτί αυτό μπορεί να υποδηλώνει την είσοδό σας σε μία οικονομικά εύρωστη οικογένεια, κατά πάσα πιθανότητα μέσω γάμου.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα