TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 26/10


 

ΚΡΙΟΣ
        Κάρτα: Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ο Αυτοκράτορας μας διδάσκει πολλά πράγματα, το κυριότερο απο τα οποία είναι πως ο κάθε κανόνας μπορεί να εφαρμοστεί και υπάρχει λόγος για την ύπαρξή του. Οι περιορισμοί που θέτει είναι για το καλό μας, αφού χωρίς αυτούς θα υπήρχε αναρχία. Δε μπορεί να διαφθαρεί απο την εξουσία, κυβερνάει με δικαιοσύνη και σκοπός του είναι να ενώσει κι όχι να διχάσει. Παρόλα αυτά είναι θεμιτή κάποιες φορές η χρήση βίας προκειμένου να εξασφαλίσει την προστασία των «παιδιών» του. Παρόλο που συνήθως η κυριαρχία του νου πάνω στην καρδιά δεν είναι κάτι επιθυμητό, σε αρκετές περιπτώσεις είναι απαραίτητο, κι αυτό ακριβώς εκπροσωπεί η κάρτα αυτή. Επομένως αν πρέπει να πάρουμε κάποια δύσκολη απόφαση κι εφανιστεί ο Αυτοκράτορας, θα πρέπει να επικεντρωθούμε στη λογική μας και να πράξουμε αυτό που θεωρούμε ως το καλύτερο. Θα μας βοηθήσουν επίσης οι νέες γνωριμίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ
           Κάρτα: ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Το Τέσσερα των ράβδων αντιπροσωπεύει οτιδήποτε καινούριο και θετικό αναπτύσσεται μέσα στο σπίτι και την οικογένεια που φέρνει τη χαρά στα μέλη της. Ευνοούνται οι μετακομίσεις ή η αγορά σπιτιού, ενώ συχνά το Τέσσερα των ράβδων προμηνύει γάμο. Ενδέχεται επίσης να αισθάνεστε υπερήφανοι για όσα καταφέρατε, αλλά κυρίως απελευθερωμένοι από άγχος και άλλα συναισθηματικά βάρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
           Κάρτα: ΤΟ ΑΡΜΑ

Η κάρτα αυτή σχετίζεται σε μεγάλο βαθμό με τα συναισθήματα και πιο συγκεκριμένα με το συναισθηματικό έλεγχο. Αναφέρεται στη δύναμη του νου να διαμορφώνει τις επιθυμίες της καρδιάς και να τις κατευθύνει. Διαφέρει από τον Αυτοκράτορα, γιατί εκείνος καταστέλλει εντελώς τα συναισθήματα προτάσσοντας τη λογική και το λογο. Συχνά τα ηνία του Άρματος τα κρατάνε δύο σφίγγες (ή δύο άλογα) που αντιπροσωπεύουν τα θετικά και τα αρνητικά συναισθήματά μας. Αυτά, αν αφεθούν ελεύθερα, θα σύρουν άτακτα το Άρμα, πηγαίνοντας καθένα προς την κατεύθυνση που θέλει, εδώ όμως κινούνται μόνο μπροστά. Έτσι, παρόλο που εξακολουθούν να έχουν κάποια εξουσία, αυτή περιορίζεται και ελέγχεται από αυτόν που κρατάει τα ηνία. Το Άρμα δε μπορεί να κινηθεί χωρίς άλογα να το τραβήξουν, όπως κι εμείς δε μπορούμε να λειτουργήσουμε απαλλαγμένοι από συναισθήματα. Αν όμως αυτά δεν ελεγχθούν από κάποιον και δε διοχετευτούν προς τη σωστή κατεύθυνση, τότε η πορεία τους θα είναι άγρια κι ανεξέλεγκτη και θα διαταράξει την ισορροπία μας. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
             Κάρτα: Η ΣΕΛΗΝΗ 


Συνήθως τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, κι αυτό μας το καθιστά σαφές η Σελήνη. Όταν εμφανίζεται η Σελήνη, είναι μια προειδοποίηση πως τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και γι αυτό πρέπει να επαγρυπνούμε και να είμαστε πολύ προσεκτικοί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το σκοτάδι και να πορευτούμε με το εσωτερικό μας φως, χωρίς να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι βαδίζουμε στο σωστό μονοπάτι. Ίσως να σκοντάψουμε ή να χάσουμε το δρόμο μας, αλλά η μόνη μας επιλογή είναι να στηριχτούμε στη διαίσθησή μας και τις ψυχικές δυνάμεις μας.  

 

 

ΛΕΩΝ
      Κάρτα: Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ

Ο Βασιλιάς των Ράβδων συμβολίζει έναν άντρα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά. Είναι πιστός, ειλικρινής, γεμάτος πάθος. Ιδιαίτερα αποφασιστικός, είναι συνήθως αυτός που κρατά τα ηνία στις σχέσεις του. Σε ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά, Ο Βασιλιάς των Ράβδων αντιπροσωπεύει έναν πολύ ισχυρό άντρα, ίσως σε θέση εξουσίας, που του αρέσει να κινεί εκείνος τα νήματα των εξελίξεων. Ο Βασιλιάς των Ράβδων σάς προτρέπει να καλλιεργήσετε τις ιδιότητες που αντιπροσωπεύει, δηλαδή το δυναμισμό και την τόλμη, προκειμένου να επιτύχετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
                Κάρτα: Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η κάρτα αυτή αναφέρεται στους αμετάβλητους νόμους του σύμπαντος, τις αόρατες δυνάμεις που κρατούν τα πάντα σε ισορροπία. Αυτοί οι νόμοι επιβάλλονται και δεν παραβιάζονται και η δικαιοσύνη με το σπαθί της αφενός τιμωρεί όσους τους παραβαίνουν κι αφετέρου ανταμοίβει όσους τους τιμούν. Η Δικαιοσύνη έχει δυο βασικούς νόμους, που στην ουσία είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Ο πρώτος είναι αυτός της αιτίας και του αποτελέσματος και υποδηλώνει πως όλα τα γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους και κάθε παρούσα κατάσταση είναι αποτέλεσμα όλων των προηγουμένων. Ο δεύτερος νόμος είναι αυτός του Κάρμα, σύμφωνα με τον οποίο κάθε ενέργειά μας τελικά θα επιστρέψει σε εμάς. Ό,τι σπείρουμε, αυτό και θα θερίσουμε στο τέλος. Επομένως θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε πράξη μας, γιατί ο τελικός αποδέκτης των συνεπειών της θα είμαστε εμείς.
 

 

 

ΖΥΓΟΣ
          Κάρτα: ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Κάθε φορά που νομίζουμε ότι έχουμε χάσει όλες τις ελπίδες μας, έρχεται το Άστρο να αποκαλύψει την πλάνη μας, φωτίζοντας ξανά το δρόμο μας. Είναι μια κάρτα πίστης τόσο στις δικές μας δυνάμεις, όσο και στις μεγαλύτερες που υπάρχουν γύρω μας. Καθένας από εμάς έχει ένα μικρό άστρο μέσα του, το οποίο εμφανίζεται την κατάλληλη στιγμή και μας καθοδηγεί. Το Άστρο είναι από τις πιο θετικές κάρτες γιατι μας δίνει ελπίδα και έμπνευση. Τελική απάντηση δε μας δίνει στο ερώτημά μας ή το θέμα που μας απασχολεί, όμως μας ανοίγει το δρόμο για να ξεκινήσουμε με φως την προσπάθειά μας.
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
               Κάρτα: Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Η εμφάνιση της Εγκράτειας μπορεί να αναφέρεται στη συνάντηση δυο όντων που θα λειτουργήσουν ως ένα. Μπορεί να υπονοείται οποιαδήποτε σχέση είτε φιλική, είτε συνεργασία είτε οτιδήποτε άλλο. Η ομαλή συνεργασία θα επιτευχθεί σε εσωτερικό επίπεδο, όταν αντιμετωπίσουμε τις βαθύτερες επιθυμίες μας και τους παράλογους φόβους μας κι, αντί να προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από αυτά, τα ενσωματώσουμε μέσα μας με μετριοπάθεια. Αν τα πετάξουμε δε θα μπορέσουν να μας βοηθήσουμε, αν όμως τα αποδεχτούμε θα μπορέσουμε να τα ελέγξουμε.Η Εγκράτεια μας δείχνει κάποιες φορές την ισορροπία ανάμεσα σε δύο άκρα. Συνήθως η κάρτα αυτή αναφέρεται στη σχέση μας με τους άλλους. Αν υπάρχει σύγκρουση μεταξύ μας, θα επιλυθεί με συμβιβασμό και συνεργασία και ίσως είναι ένα σημάδι που μας δείχνει ότι πρέπει να εξομαλύνουμε μια κατάσταση πριν αυτή ξεφύγει.


 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
            Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Ο Άσος των Ξιφών αντιπροσωπεύει την ειλικρίνεια και την αποφασιστικότητα να φτάσει κάποιος στην αλήθεια. Είτε το ζήτημα αφορά τις προσωπικές σχέσεις, είτε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, η εμφάνιση του σε ένα άνοιγμα σάς προτρέπει να είστε δυναμικοί, αλλά κυρίως αμερόληπτοι. Χρησιμοποιείστε τη λογική και όλες τις πνευματικές αρετές σας για να αντιληφθείτε ή να αποκαταστήσετε την αλήθεια. Φροντίστε να είστε δίκαιοι. Το χέρι που υψώνει αποφασιστικά το σπαθί στον αέρα δεν έχει το περιθώριο να χτυπήσει λάθος, ούτε να παρασυρθεί από πρόσκαιρα συναισθήματα. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
                   Κάρτα: Ο ΜΑΓΟΣ

Η δύναμη του Μάγου προέρχεται απο τη θέλησή του, η οποία μπορεί να μετασχηματίσει τα πάντα αφού μπορεί να χειραγωγεί τα στοιχεία της φύσης και κάθε ουσία της ζωής. Η εμφάνιση του Μάγου μας προτρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Να έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη της θέλησής μας, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Είναι η ώρα να δράσουμε, αρκεί να γνωρίζουμε τι θέλουμε και γιατί το θέ λουμε. Από τη στιγμή που έχουμε τη δύναμη μέσα μας, είναι η στιγμή να μετουσιώσουμε τις επιθυμίες μας σε πράξεις, τις αποτυχίες μας σε επιτεύγματα, όπως ο Μάγος μπορεί να αλλάξει τη φωτιά σε νερό. Τα μόνα όρια μας είναι αυτά που εμείς επιβάλλουμε στον εαυτό μας. Ο κόσμος είναι στα χέρια μας, ό,τι θέσουμε ως στόχο απλά πραγματοποιείται και η ζωή μας είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε να είναι.


 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
                Κάρτα: Ο ΕΡΗΜΙΤΗΣ

Ο Ερημίτης είναι εκείνος που αναζητά τις εσωτερικές απαντήσεις. Είναι μοναχικός και απομονωμένος. Στην αναζήτηση της σοφίας, συναντάει πολλούς περισπασμούς. Γι αυτό το λόγο πρέπει αρχικά να αγνοήσει τις εξωτερικές «φωνές» και στη συνέχεια να απομονωθεί και να αποσυρθεί στο σκοτάδι του προκειμένου να μείνει απερίσπαστος.  Η εμφάνιση του Ερημίτη είναι μια προτροπή να στραφούμε μέσα μας και να γνωρίσουμε καλύτερα και σε βάθος τον εαυτό μας. Για να ξεπεράσουμε το προβλημα που μας απασχολεί θα πρέπει να κάνουμε αρκετή εσωτερική εργασία που απαιτεί απομόνωση κι ενδοσκόπηση. 

 

ΙΧΘΥΕΣ 
           Κάρτα: ΤΟ ΟΚΤΩ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Οκτώ των Κυπέλλων σε ένα άνοιγμα τότε συνήθως υποδηλώνει τη δυσαρέσκεια που αισθάνεστε σχετικά με το πώς έχει διαμορφωθεί η ζωή σας μέχρι σήμερα. Όλα μπορεί να μοιάζουν τακτοποιημένα όμως εσείς δεν είστε ευχαριστημένοι κι επιθυμείτε να χαράξετε νέα πορεία. Οι λόγοι συνήθως σχετίζονται με την αίσθηση ότι η σχέση σας ή ο γάμος, το επάγγελμά σας και ο τρόπος που ζείτε έχουν σταματήσει προ πολλού να σας εκφράζουν. Η απογοήτευσή σας λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη και σας ωθεί να εγκαταλείψετε τον σημερινό τρόπο ζωής και να αναζητήσετε ένα καινούριο μονοπάτι. 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα