TARO

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις 15/10


 

ΚΡΙΟΣ
         Κάρτα: Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Η Αυτοκράτειρα είναι το πρώτο σκέλος της τριάδας Σώμα-Μυαλό-Πνεύμα, κι εκπροσωπεί το φυσικό σώμα και τον υλικό κόσμο.  Η εμφάνιση της μας προετοιμάζει να ανοίξουμε την καρδιά μας για να δεχτούμε αυτή την απέραντη αγάπη (πολλές φορές μπορεί να προμηνύει και μια εγκυμοσύνη). Ο κόσμος της είναι ένα όμορφο κι ανέγγιχτο μέρος, απόλυτα φυσικός, όπου τα πάντα βρίσκονται σε αρμονία. Ένας τόπος που αναπαριστά τη δημιουργία και τη γέννηση, ένας τόπος που βρίσκεται υπό την προστασία της. Σε περίπτωση που κάποιο δημιούργημά της βρεθεί σε κίνδυνο, τότε διαταράσσεται η ισορροπία του βασιλείου της και γι αυτό είναι συχνά υπερπροστατευτική, πράγμα που μπορεί αφενός να προσφέρει ασφάλεια, μπορεί όμως και να λειτουργήσει καταπιεστικά.


ΤΑΥΡΟΣ
          Κάρτα: ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Όταν εμφανιστεί το Πέντε των Ράβδων Μπαστούνι, τότε είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε δυσκολίες και κυρίως συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σας (στην εργασία, την οικογένεια ή τις διαπροσωπικές σχέσεις). Οι αιτίες πίσω από αυτές τις διαμάχες αφορούν τον ανταγωνισμό: όλοι οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να υπερασπιστούν τα συμφέροντά τους ή να ξεχωρίσουν και να βγουν νικητές. Το πιο πιθανό είναι να νιώσετε θυμό ή απογοήτευση. Αν είναι πράγματι σημαντικό για τη ζωή σας, αποδεχτείτε την πρόκληση και δώστε τη μάχη σας με αξιοπρέπεια, προσέχοντας πάντα να μην αδικήσετε τους άλλους. Μη διστάσετε να πάρετε αποφάσεις αν χρειάζεται, και κυρίως, μην φοβάστε την αποτυχία.


ΔΙΔΥΜΟΙ
            Κάρτα: Ο ΠΥΡΓΟΣ

Η εμφάνιση της κάρτας μας προτρέπει να γκρεμίσουμε μέσα μας καθετί ξεπερασμένο κι αρνητικό, να το κάψουμε ολοκληρωτικά, αλλά να αφήσουμε ως βάση τα θετικά, πάνω στα οποία θα αρχίσει η νέα κατασκευή μας. Σε πιο εσωτερικό επίπεδο, η κάρτα συμβολίζει την κατεδάφιση του Εγώ μας, γιατί ο Πύργος είναι το φρούριο που έχουμε δημιουργήσει για να κρύψουμε τα μυστικά μας και τον αληθινό μας εαυτό. Είναι αυτονόητο πως τις περισσότερες φορές δεν επιθυμούμε να εγκαταλείψουμε αυτές τις παγιωμένες μέσα μας αντιλήψεις και γι αυτό χρειάζεται τεράστια εσωτερική δύναμη ώστε να γκρεμίσουμε την ασφάλεια που μας περιβάλλει και να στηριχτούμε αποκλειστικά και μόνο στον εαυτό μας.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
              Κάρτα: Ο ΗΛΙΟΣ

Ο Ήλιος έχει πολλούς συμβολισμούς, στις αρχαίες θρησκείες τον θεωρούσαν ως το δωρητή της ζωής και σε κάθε πάνθεο βλέπουμε κι ένα θεό Ήλιο. Είναι αυτός που φωτίζει μετά από μια περίοδο σκότους, ο απελευθερωτής κι αυτός που φέρνει την ειρήνη μετά από πολλές δοκιμασίες. Είναι σύμβολο της αποφασιστικότητας και της αξιοπιστίας. Η εμφάνιση της κάρτας αυτής είναι πάντα ένα ευχάριστο προμήνυμα: προαναγγέλνει χαρά, ευτυχία, τη γέννηση ενός παιδιού, υλική ευημερία, καθετί θετικό κι ευχάριστο. Ένας σκοτεινός κύκλος στη ζωή μας έχει τελειώσει και τώρα έρχεται το νέο ξεκίνημα.
 

 

 

ΛΕΩΝ
       Κάρτα: Ο ΑΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ

Όταν εμφανίζεται Ο Άσος Των Κυπέλλων γνωρίζετε ότι η ερώτηση που ζητάτε από το Ταρω είναι πιο σίγουρο ότι ανταποκρίνεται με απόλυτο ΝΑΙ. Και όχι μόνο θα πάρετε την επιθυμία σας, αλλά θα γεμίσετε και με χαρά και αγάπη. Ο Άσος Των Κυπέλλων σήμερα σημαίνει ότι μια προσφορά αγάπης βρίσκεται στο δρόμο προς εσάς. Μπορεί να βιώσετε μια ευγενική χειρονομία από έναν ξένο ή μια προσφορά από το αφεντικό σας της εκτίμησης. Μια νέα αρχή στην αγάπη είναι δυνατή, ίσως τα πράγματα να πάνε σε νέο επίπεδο σήμερα; Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να λάβετε αυτήν την αγάπη σήμερα είναι να διατηρήσετε μια ανοιχτή και καθαρή καρδιά.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
              Κάρτα: ΤΟ ΔΥΟ ΤΩΝ ΠΕΝΤΑΚΤΙΝΩΝ

Το δύο των Πεντάκτινων είναι πρωτίστως ένα φύλλο που μιλά για τις εναλλαγές. Το κάθε νόμισμα βρίσκεται μία πάνω, μία κάτω, όπως και τα κύματα της θάλασσας στο φόντο της απεικόνισης. Έτσι το δύο των Πεντάκτινων μάς προειδοποιεί για την συνεχή προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε για να διατηρούμε κάποια ισορροπία όσο αφορά την πρακτική πλευρά της ζωής: ισολογισμό εσόδων-εξόδων, σωστή διαχείριση του χρόνου μεταξύ δουλειάς και οικογένειας κλπ. Το δύο των Πεντάκτινων μάς συμβουλεύει να έχουμε πάντα κατά νου ότι η οικονομική και υλική μας εξασφάλιση απαιτεί την καθημερινή μας προσοχή. 

 

 

ΖΥΓΟΣ
        Κάρτα: ΤΟ ΕΦΤΑ ΤΩΝ ΞΙΦΩΝ

Όταν εμφανιστεί το Εφτά των Ξιφών, τότε κάποιος άνθρωπος γύρω σας, σας "κλέβει" κάτι: μπορεί να είναι η αξιοπρέπειά σας, οι ιδέες σας, ο χρόνος σας ή οτιδήποτε άλλο. Το Εφτά των Ξιφών υποδηλώνει κακοήθεια, εξαπάτηση, πράγματα που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Το Εφτά των Ξιφών με τα κουτσομπολιά και τα άσχημα λόγια που λέγονται στα κρυφά. Γενικά, η εμφάνιση του σε ένα άνοιγμα προειδοποιεί για κάποιον κρυφό εχθρό που υπονομεύει τα σχέδιά σας ή κάποιον που σας αντιμάχεται με ύπουλους τρόπους. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε αυτήν την περίπτωση είναι να αποφύγετε μία κατά μέτωπο επίθεση και να "παίξετε" τον αντίπαλο με τα ίδια του τα όπλα: λένε πως καμιά φορά, για να πιάσεις έναν κλέφτη, πρέπει να είσαι ο ίδιος κλέφτης. Μην αποκαλύπτετε λοιπόν τα σχέδιά σας, έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά και μην είστε αφελείς. 
 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
              Κάρτα:  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Ο Τροχός της τύχης είναι το σύμβολο της Μοίρας και του Πεπρωμένου, γιατί μας δείχνει πως όλα συνδέονται σε έναν κύκλο. Η κάρτα μας προιδεάζει για το γεγονός πως μπορεί να συμβούν αλλαγές από τη μια στιγμή στην άλλη, να περάσουμε από τη μια κατάσταση σε κάποια εντελώς αντίθετη και πάλι πίσω. Κι ενώ η μοίρα φαίνεται να μας χτυπάει συνήθως απροειδοποίητα, εμείς μπορούμε να προβλέψουμε τον ερχομό της άσχημης κατάστασης και να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχει σημασία η φύση της επερχόμενης αλλαγής (και μάλιστα σύντομα) στη ζωή μας, αλλά το πόσο είμαστε προετοιμασμένοι να την αντιμετωπίσουμε και να ζήσουμε με αυτή.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
              Κάρτα: Ο ΚΟΣΜΟΣ

Το ταξίδι μπορεί να έχει τελειώσει και να ξεκινάει ένα νέο, μπορεί να έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο, όμως το ταξίδι της ψυχής δε σταματάει ποτέ. Ο Κόσμος σηματοδοτεί μια στιγμή στη ζωή μας, στην οποία ένας κύκλος έχει μόλις τελειώσει κι ένας νέος ετοιμάζεται να ξεκινήσει. Αντιπροσωπεύει την τελική επίτευξη όλων των προσδοκιών κι επιθυμιών μας, την επιβεβαίωση της επιτυχίας μας και την ανταμοιβή για τις δοκιμασίες μας. Στον υλικό κόσμο, η κάρτα μας προετοιμάζει για μια προώθηση σε υψηλότερη θέση ή μια μύηση σε υψηλότερο επίπεδο γνώσεων, είναι όμως μια μικρή γεύση του τι θα ακολουθήσει. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
                 Κάρτα:  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Ο Τρελός αντιπροσωπεύει σχεδόν πάντα μια νέα αρχή, νέα ξεκινήματα και νέες εμπειρίες. Τα ξεκινήματα αυτά δεν ξέρουμε αν θα είναι θετικά ή αρνητικά, υπάρχει η δυνατότητα να εξελιχτούν σε κάτι από τα δύο, ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνουμε και την πορεία που θα ακολουθήσουμε. Δεν πρέπει να εμπιστευτούμε κανένα, ούτε να αφήσουμε να μας καθοδηγήσει με λόγια ή πράξεις. Πρέπει να ακολουθήσουμε απλά την πορεία του «τρελού», δηλαδή να κάνουμε αυτό που αισθανόμαστε, να ακολουθήσουμε το ένστικτό μας και να αδιαφορήσουμε για το τι θα σκεφτούν οι γύρω μας. Γνωρίζουμε βέβαια πως η πορεία αυτή εμπεριέχει και κάποιο βαθμό κινδύνου, γι αυτό και ο Τρελός απεικονίζεται στην κάρτα να στέκεται στην άκρη του γκρεμού.


 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
                Κάρτα: ΤΟ ΔΕΚΑ ΤΩΝ ΡΑΒΔΩΝ 

Αν εμφανιστεί το το Δέκα Των Ράβδωντότε υποδηλώνει ότι βρίσκεστε σε μία κατάσταση στην οποία έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις. Η λύση που προτείνει το Δέκα Μπαστούνι είναι να μοιραστείτε το βάρος. Μοιράστε ξανά από την αρχή τις ευθύνες στη δουλειά και στο σπίτι, όχι μόνο για να νιώθετε πιο ανάλαφροι, αλλά και για να έχουν καλύτερο αποτέλεσμα οι προσπάθειές σας. Αν βρίσκεστε στη θέση του ανθρώπου που σηκώνει μόνος του όλα τα βάρη, ζητήστε τη βοήθεια και τη συνεργασία του άλλου. Να θυμάστε ότι η καταπίεση δεν έχει ποτέ θετικό αποτέλεσμα. 

 

ΙΧΘΥΕΣ 
           Κάρτα: Η ΚΡΙΣΗ

Η κάρτα μας προειδοποιεί πως κάποια σημαντική αλλαγή θα επέλθει σύντομα, αλλά δε θα είναι βίαιη ή καταστροφική. Είναι υπό τον έλεγχό μας και μπορούμε ακόμα και να την αγνοήσουμε ή να την απορρίψουμε. Οποιαδήποτε στάση κι αν κρατήσουμε απέναντι στην επερχόμενη αυτή αλλαγή, θα μας επηρεάσει κατά την Τελική Κρίση. Η κάρτα επίσης μας διδάσκει πως για ό,τι έχουμε κάνει στο παρελθόν, έχουμε ήδη πάρει αυτό που μας αξίζει και τώρα μπορούμε να κάνουμε μια νέα αρχή χωρίς να ανησυχούμε πλέον, αφου έχουμε πάρει το μάθημά μας.

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα