Κάλεσε Τον Έρωτα Στη Ζωή Σου

Μια από τις πιο διαδεδομένες χρήσεις του φενγκ σούι είναι το να φέρνει στη ζωή μας τον έρωτα. Δημιουργώντας μέσα στο σπίτι σας όλη την απαραίτητη θετική ενέργεια, μπορείτε να καλέσετε την αγάπη στη ζωή σας. Το πρώτο μυστικό για να αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε, όχι μόνο ένα σύντροφο αλλά και οτιδήποτε άλλο, είναι να έχετε ξεκαθαρίσει μέσα σας τι και πώς θα είναι. Αν υπάρχει ήδη  ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, βεβαιωθείτε πως είναι πραγματικά το άτομο που θέλετε και δεν το εξιδανικεύετε, μέσα από την επιθυμία σας να ξεφύγετε από τη μοναξιά. Γιατί διαφορετικά κινδυνεύετε να απογοητευτείτε και πάλι. Αν δεν έχετε κάποιο άτομο στο μυαλό σας, σκεφτείτε πώς θα θέλατε να είναι ο μελλοντικός σας σύντροφος. Φανταστείτε τον (ή την) με κάθε λεπτομέρεια: την εμφάνισή του, την κατάστασή του, τις ασχολίες και τα ενδιαφέροντά του. Μπορείτε και να γράψετε σε ένα χαρτί αυτή την περιγραφή του. Θα σας βοηθήσει και να δώσετε πιο ξεκάθαρη μορφή στην επιθυμία σας. Εννοείται ότι θα πρέπει να κρατήσετε τις προσδοκίες σας σε ρεαλιστικά επίπεδα. Και δώστε έμφαση στα πράγματα που έχουν περισσότερη σημασία για μια αρμονική σχέση, δηλαδή στο να ταιριάζετε στον χαρακτήρα, στη νοοτροπία, στις προτιμήσεις, στον τρόπο που βλέπετε τη ζωή, παρά στην εμφάνισή του ή στο τι είδους …αυτοκίνητο θέλετε να οδηγεί. Όταν τελειώσετε με την περιγραφή σας, βάλτε το χαρτί σε έναν κόκκινο φάκελο και φυλάξτε το σε κάποιο σημείο στη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού ή της κρεβατοκάμαράς σας, τον προσανατολισμό που, σύμφωνα με το φενγκ σούι, συνδέεται με τον έρωτα και τον γάμο.


Ένα ζευγάρι Πάπιες Μανταρίνοι συμβολίζει την ευτυχία στην αγάπη, το ρομαντισμό και τη συζυγική πίστη και αφοσίωση.

Οι πάπιες αυτές ζουν πάντα σε ζευγάρια και θρηνούν την απώλεια των συντρόφων τους σε σημείο ώστε να αποσύρονται μαζί κάπου για να αποβιώσουν. Για το λόγο αυτό στο Φενγκ Σούι έχουν χαρακτηριστεί ως το πλέον παραδοσιακό και ισχυρό σύμβολο της αγάπης και του έγγαμου βίου και θεωρούνται must για τα παντρεμένα ζευγάρια.

Αν είστε παντρεμένοι ή δεσμευμένοι και θέλετε να ενδυναμώσετε και να διατηρήσετε το δεσμό,το γάμο, την αγάπη, το ρομαντισμό και την πίστη στη σχέση σας, πρέπει να τοποθετήσετε τις πάπιες στο Νοτιοδυτικό τμήμα του σπιτιού σας (που συμβολίζει τον τομέα της αγάπης) ή της κρεβατοκάμαρας σας ή ακόμα και στο κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας σου. Όσο πιο κοντά σας βρίσκονται, τόσο πιο πολύ θα ενδυναμώσουν και την ερωτική σας σχέση με το σύντροφό σας.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση σας, βάλτε τους μία κόκκινη κορδέλα για να ενισχύσετε τις δυνάμεις τους.

Αν από την άλλη είστε ελεύθεροι, ένα ζευγάρι μανταρίνων θα αυξήσει τις πιθανότητές σας να βρείτε το άλλο σας μισό. Στην περίπτωση αυτή, πρέπει να τους τοποθετήσετε στο πλάι του κρεβατιού σας.

Σε κάθε περίπτωση οι πάπιες πρέπει να κοιτάζουν προς το εσωτερικό του δωματίου και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τοποθετούνται απομονωμένες.



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα