ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

  Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας βοηθά να ισορροπήσεις την διάθεσή σου και να βγάλεις όλη την αγάπη και τρυφερότητα που νιώθεις στα άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Εξαιρετική ημέρα να περάσεις με το ταίρι σου αφού θα ανακουφίσει τις ανασφάλειές σου και θα περάσετε απολαυστικές στιγμές μαζί που θα σας φέρουν πιο κοντά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να επικοινωνείς έντονα με φίλους και να χαίρεσαι τις στιγμές μαζί τους αλλά και τα κοινά σας ενδιαφέροντα. Πολύ όμορφη μέρα για μια απόδραση στην πόλη με το ταίρι σου αφού θα περάσετε όμορφες στιγμές μαζί με την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό να είναι στα ύψη. 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση και γοητεία για να διεκδικήσεις αυτό που πιστεύεις ότι αξίζεις στον επαγγελματικό τομέα. Η αισιοδοξία και η χαρά με την οποία κινείσαι στον χώρο σε κάνει να ξεχωρίζεις. Ο ρομαντισμός και η φαντασία σου σε κάνει να δημιουργείς ανάλογο σκηνικό για το ταίρι σου και η βραδιά προβλέπεται υπέροχη. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να γοητεύεις όπου και αν πας, αφού οι προτάσεις από παλιούς φίλους και συμμαθητές που θέλουν να σας δουν είναι πολλές. Η θετικότητα και η αισιοδοξία σου ξεχωρίζει και είσαι πρωταγωνιστής σε όποια παρέα και αν βρεθείς. 

ΛΕΩΝ
Η αστρολογική όψη της ημέρας μπορεί ή να εντείνει τα νεύρα και τις ανασφάλειές σου ή αν στρέψεις την ενέργειά σου σωστά να δώσει μοναδική ψυχική δύναμη για να λύσεις θέματα οικονομικά που προκύπτουν. Στο τέλος θα τα καταφέρεις, είναι βέβαιο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει την επικοινωνιακή άνεση και γοητεία να προσεγγίσεις τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και να έχεις θετικό πρόσημο. Θετική μέρα για επικερδής συνεργασίες. Η γοητεία, η φαντασία και ο ρομαντισμός είναι τα όπλα που θα χρησιμοποιήσεις σήμερα για να ικανοποιήσεις το ταίρι σου σήμερα. 

ΖΥΓΟΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει την χαρά να ανταποκριθείς στην έντονη εργασιακή αλλά καθημερινή σου δραστηριότητα γοητεύοντας τους πάντες. Η μέρα είναι κατάλληλη για εξόδους με ανωτέρους και συναδέλφους που μπορεί να σε ωφελήσουν στα επαγγελματικά σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να γοητεύεις τους με τον τρόπο που σκέφτεσαι και την φιλοσοφία της ζωή σου, κάτι που σε κάνει να ξεχωρίζεις όπου και αν βρεθείς. Εξαιρετική μέρα για δημιουργικές δραστηριότητες και εύνοια σε θέματα μόρφωσης και δικαιοσύνης. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να βγάζεις βαθύτερα συναισθήματα στα οικεία σου πρόσωπα με γλυκύτητα και τρυφερότητα και αυτό φέρνει ισορροπία μεταξύ σας. Εύνοια σε κέρδη από οικογενειακές επιχειρήσεις ή κληρονομιές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει την επικοινωνιακή άνεση, την γοητεία και την φαντασία στα άτομα του περιβάλλοντός σου αλλά και στους συνεργάτες σου, τα πραγματικά σου συναισθήματα και βρίσκεις άμεση ανταπόκριση. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας βοηθά εξαιρετικά προς αυτή την κατεύθυνση, αφού την φιλική και πολύ γοητευτική διάθεσή σου κατακτάς αυτά που θέλεις στον εργασιακό σου χώρο. Πιθανή αύξηση των οικονομικών σου απολαβών. Το ταίρι σου δεν μπορεί να σου αντισταθεί και κάνει τα πάντα για να νιώσεις ασφαλής κοντά του. 

ΙΧΘΥΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει την χαρά και το κέφι, που μαζί με την γοητεία και την φαντασία που διαθέτεις, γίνεται πολύ εύκολο να ανταποκριθούν όλοι στις συναισθηματικές σου απαιτήσεις. Ο αισθησιασμός και η φαντασία είναι στα ύψη και είναι ιδανική ημέρα να διασκεδάσετε και να αναζωογονήσετε την σχέση σας.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα