ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

2020 - Ερωτικές Προβλέψεις

 Το τέλος της χρονιάς πλησιάζει, πολλοί από εμάς αναρωτιούνται πώς θα εξελιχθεί η ζωή μας το επόμενο έτος, ειδικά η ερωτική μας ζωή. Ο τρόπος με τον οποίο εξελίσσεται η σχέση σας το 2020 μπορεί να εξαρτάται από το ζώδιο σας, καθώς κάθε ζώδιο θα εμπνέεται από τα αστέρια για να αναζητούν ή να διατηρούν διαφορετικά πράγματα. Κάποιες σχέσεις θα προχωρήσουν, ενώ άλλοι θα έχουν διαφορετικούς ορίζοντες, δεν είναι επειδή το μέλλον σας έχει ήδη εντοπιστεί, είναι απλά ότι το σύμβολό σας και αυτό του συνεργάτη σας θα μπορούσε ή δεν θα μπορούσε να είναι συμβατό το 2020 όπως το 2019. Από την άλλη πλευρά, ορισμένες σχέσεις που θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν εμπόδια ή έχουν βιώσει ορισμένες εντάσεις θα μπορούσαν να βρουν καλύτερη αρμονία. Το 2020 θα είναι ένα ισχυρό και μετασχηματιστικό έτος για όλους.


 

   Ζώδια​ Κριός       

Κριός, στις αρχές του έτους, θα μπορούσατε να έχετε μια αποφασιστική στιγμή με τον σύντροφό σας. Μια μεγάλη πανσέληνος στον τομέα του ρομαντισμού θα αναδείξει τις παθιασμένες σας ανάγκες τον Φεβρουάριο με μια μεγάλη επιλογή που θα γίνει τον Απρίλιο. Αυτό θα μπορούσε να είναι η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα ή να φύγετε μόνιμα. Σημειώστε αυτή τη σημαντική στιγμή και βεβαιωθείτε ότι έχετε ορίσει τι θέλετε, επειδή τα λόγια σας θα ληφθούν πολύ σοβαρά αυτή τη στιγμή.


    

     Ζώδια​ Ταύρος

Ο Ταύρος, το 2020, θα δοκιμάσετε νέες ρομαντικές δυνατότητες που θα υποστηρίξουν την προσωπική σας ανάπτυξη. Το τέλος του Ιουνίου θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή όταν θα μπορούσατε να συναντήσετε έναν πρώην ο οποίος ήταν μια δίδυμη φλόγα και να αναβιώσει την ιστορία αγάπης σας εάν η χρονική στιγμή είναι σωστή. Προετοιμαστείτε για πολλές νέες ανακαλύψεις και μια αντιπαράθεση με κάποιον από το παρελθόν που θα μπορούσε επίσης να έχει μια θέση στο μέλλον.


 


       Ζώδια​  Δίδυμοι

Ο Δίδυμος, ο Δίας, ο πλανήτης των θαυμάτων, θα βρίσκεται κοντα σας  καθ 'όλη τη διάρκεια του 2020. Επομένως, εάν είστε ζευγάρι, θα επενδύσετε πολλή ενέργεια στην κατανόηση εάν η σχέση σας χρειάζεται να εξελιχθεί ή όχι. Στο τέλος, θα είστε σε θέση να απελευθερώσετε σχέσεις που είναι ξεπερασμένες ή να εγκαταλείψετε τα τρέχοντα πρότυπα για να επουλωθούν. Μια άλλη εκδήλωση μεγάλης κλίμακας θα συμβεί όταν εκλείψεις αρχίζουν στον τομέα του γάμου και του συνεταιρισμού σας και τον Ιούνιο, έτσι ώστε μια σχέση που βρίσκεται σε μια αβέβαιη κατάσταση θα μπορούσε να διευκρινιστεί σε αυτό το σημείο.


 

       Ζώδια​ Καρκίνος

Ο καρκίνος, το 2020 θα μπορούσε να είναι ένα από τα πιο βασικά χρόνια της σχέσης σας για σχεδόν μια δεκαετία. Αυτό συμβαίνει επειδή θα υπάρξει το τελευταίο κεφάλαιο των εκλείψεων του αστρολογικού σημείου σας, στον τομέα του γάμου και της συνεργασίας σας. Όλες οι προσπάθειες που έχετε επενδύσει πρόκειται να αποφέρουν καρπούς. Πολλοί Καρκίνοι θα βρουν τον ιδανικό συνεργάτη τους, θα προσληφθούν, θα παντρευτούν ή θα κάνουν μακροπρόθεσμα σχέδια με τον σύντροφό τους.



 

         Ζώδια​  Λέων

Το 2020 ετοιμαστείτε να ζήσετε μια παθιασμένη περιπέτεια το 2020 με διαφορετικές περιπέτειες, αλλά οι σοβαρές σχέσεις δεν θα έρθουν μέχρι το καλοκαίρι, όταν οι εκλείψεις στην περιοχή του ρομαντισμού και της γονιμότητάς σας θα αρχίσουν και θα αντηχούν όλο το χρόνο και το 2021, ετοιμαστείτε να ζήσετε μια παθιασμένη περιπέτεια το 2020 με διαφορετικές περιπέτειες, αλλά οι σοβαρές σχέσεις δεν θα έρθουν μέχρι το καλοκαίρι, όταν οι εκλείψεις στην περιοχή του ρομαντισμού και της γονιμότητάς σας θα αρχίσουν και θα αντηχούν όλο το χρόνο και το 2021. Απολαύστε αυτές τις στιγμές έχοντας την απαραίτητη ενέργεια, γιατί πιθανότατα θα θέλετε να εγκατασταθείτε σε μια πιο ήρεμη αγάπη στη μέση του χρόνου.


 

      Ζώδια​ Παρθένος

Πιθανότατα θα είναι η πιο τυχερή στην αγάπη το 2020. Το περιμένετε εδώ και πολύ καιρό, σχεδόν 12 χρόνια. Λόγω του μεγάλου ταξιδιού του Κρόνου, του πλανήτη των δυσκολιών και των ευθυνών, στη σφαίρα αγάπης σας από το 2017, είχατε πρόβλημα να διατηρήσετε τη φλόγα που φωτίζεται στις σχέσεις σας. Αλλά ο πλανήτης των θαυμάτων, ο Δίας, θα πάει στην περιοχή για να σας δώσει ελπίδα. Το πρώτο εξάμηνο του έτους θα είναι πλούσιο σε χρονολόγηση. Για το δεύτερο εξάμηνο του έτους, τα πράγματα θα επιβραδυνθούν, δίνοντάς σας χρόνο να σκεφτείτε τι σας ταιριάζει μακροπρόθεσμα.


    Ζώδια​  Ζυγός

Ο Ζυγός, το πρώτο εξάμηνο του 2020 θα είναι αρκετά παθιασμένος, αλλά οι ουσιαστικότερες συνδέσεις και αποκαλύψεις μπορεί να μην τεθούν σε ισχύ μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Σε αυτό το σημείο, μια οπισθοδρομική κίνηση θα θέσει τη σχέση σε αναμονή και μέχρι το τρίτο τρίμηνο του 2020, θα έχετε αρκετή εμπειρία με αυτόν τον συνεργάτη για να μάθετε αν η σχέση σας είναι αρκετά ισχυρή για να προχωρήσετε. Τον τελευταίο μήνα του 2020, θα κάνετε μια επιλογή που θα είστε υπερήφανοι και οι ρομαντικές κάρτες σας θα είναι πίσω στη σειρά.


 

   Ζώδια​ Σκορπιός

Σκορπιός, το έτος 2020 θα είναι ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό έτος για εσάς.Μπορεί να χρειαστείτε ξαφνικά περισσότερη ελευθερία και εκκεντρότητα αν είστε σε μια σχέση. Και αν είσαι μόνος, μπορεί να προσελκύσεις ανθρώπους που έχουν μια επαναστατική πλευρά. Πάρτε αυτό το έτος ως εκπαιδευτικό έτος για την καρδιά σας και να διερευνήσετε τι σας κάνει ευτυχισμένους. Στο τέλος του χρόνου, ίσως δεν αναγνωρίζετε ούτε την αγάπη σας.Έτσι προσπαθήστε να μην κρατήσετε μια στενή άποψη της αγάπης και να μείνετε ανοιχτόμυαλοι.


 

    Ζώδια​  Τοξότης

Ο Τοξότης, για εσάς το έτος 2020 δεν θα είναι ιδιαίτερα μεταμορφωτικό, θα είναι μάλλον ένας χρόνος για να πραγματοποιήσετε όλες τις μεταμορφώσεις που έχετε κάνει ήδη. Μέχρι το 2019, αλλάξατε τις ανάγκες σας και μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του έτους μπορεί να επανεξετάσετε τη σχέση σας ή ίσως θελήσετε να συναντήσετε κάποιον από το παρελθόν σας που προορίζεται για εσάς. Το θέμα του παρελθόντος θα επανέλθει στη ζωή και θα συνεχιστεί όταν ο Άρης γίνει οπισθοδρομικός στην βιομηχανία αγάπης για το μεγαλύτερο μέρος του δεύτερου εξαμήνου του έτους. Αν δεν θέλετε να επιστρέψετε με τον πρώην σας, θα μάθετε ένα καλό μάθημα, αλλά μην ξεχάσετε να κάνετε απολογισμό του εαυτού σας και όχι μόνο να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθούν από το ρεύμα. Αυτό που λειτούργησε για εσάς το περασμένο έτος δεν μπορεί πλέον να ισχύσει το 2020. Είναι το δικαίωμά σας να αλλάξετε, κανένας να μην σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα για την προσωπική σας ανάπτυξη.


 

  Ζώδια​  Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως, το 2020, ο Δίας, ο πλανήτης θαύματα και ευλογίες, θα διαμένουν στο ζώδιο σας και θα παραμείνουν μαζί σας για το μεγαλύτερο μέρος αυτού του έτους. Έτσι, εάν θέλετε ρομαντισμό, αυτό θα πάρετε. Να είστε έτοιμοι να δώσετε στην παθιασμένη αγάπη, όχι μόνο μία που μπορείτε να ελέγξετε. Πάρτε αυτό το έτος για να καθορίσετε τα μοντέλα που θέλετε να κρατήσετε για τα επόμενα 12 χρόνια. Το φως έχει επιστρέψει στη ζωή σας και μόνο θα μεγαλώσει και θα σας γεμίσει με χαρά.


 

    Ζώδια​  Υδροχόος

Υδροχόος, κάποια πράγματα μπορεί να αλλάξουν στις αρχές του νέου έτους.Ήρθε η ώρα να εγκαταλείψουμε ή να τερματίσουμε τα τοξικά σχήματα. Θα αναρωτηθείτε επίσης πώς θέλετε να αναπτυχθεί η σχέση σας για την επόμενη δεκαετία, ξεκινώντας από το 2021. Αυτό που δεν έχει εργαστεί για εσάς θα είναι δύσκολο να αγνοηθεί σε αυτό το νέο έτος. Ακόμα κι αν θα μπορούσατε να ζήσετε στιγμές έντασης ή θλίψης, αλλά τελικά θα σας οδηγήσει σε πιο ευτυχισμένη και υγιέστερη αγάπη.


 

   Ζώδια​ Ιχθείς

Ιχθείς, το 2020 θα ανοίξει την καρδιά σας πιο βαθιά από ποτέ. Ανοίξτε τα όπλα σας σε όλη την ομορφιά που θα σας προσφέρει το σύμπαν και μην καθίσετε και περιμένετε να εμφανιστεί πριν ενεργήσετε. Έτσι, για αυτό το νέο έτος, ορίστε τον στόχο να παραμείνετε ανοιχτοί και ευάλωτοι για να πάρετε αυτό που σας αξίζει.


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα