ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  23/10 έως 27/10


 

 

             Ζώδια​ Κριός

Η εβδομάδα αυτή σχετίζεται με το βαθύ σου συναίσθημα, με τις επιθυμίες σου, αλλά και με τα οικονομικά σου. Η εβδομάδα λοιπόν, έρχεται να σε βοηθήσει να ξαναδείς το αισθηματικό σου παρελθόν, ώστε μακροπρόθεσμα να βελτιώσεις την αισθηματική σου ζωή. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να αναλογιστείς τα λάθη που έχουν γίνει στη σχέση σου και να τα επεξεργαστείς με το ταίρι σου, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε αρμονικά στο μέλλον! Ειδικά εσύ που είσαι μόνος/η, αυτή την εβδομάδα μπορείς να βγεις, να διασκεδάσεις και να… φλερτάρεις, αυξάνοντας κατακόρυφα την πιθανότητα να συναντήσεις ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει. Γι’ αυτό μη βιαστείς να “εγκλωβιστείς” με τη σκέψη ενός προσώπου από τα παλιά…

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 22, 23


       
                 Ζώδια​ Ταύρος

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αισθηματικά σου αυτή η εβδομάδα. Αυτή η εβδομάδα σε βάζει σε μια διαδικασία ανασκόπησης και απολογισμού στα αισθηματικά σου! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ταύρους, τώρα είναι η ευκαιρία να πλησιάσεις το ταίρι σου, να επικοινωνήσετε ουσιαστικά, να δείτε μαζί τα ζητήματα που προκαλούσαν διενέξεις μεταξύ σας και να βρείτε τις καλύτερες λύσεις! Άλλωστε, η εβδομάδα σε κάνει πιο παθιασμένο/η και διεκδικητικό/ή, γεγονός που κάνει το ταίρι σου να νοιώσει μοναδικό, αρκεί να μην το πιέσεις και να μην προβάλεις υπερβολικές απαιτήσεις! Από την άλλη βέβαια, σου δίνεται η ευκαιρία να αναλογιστείς και να ξεπεράσεις το παρελθόν, ώστε αργότερα να προχωρήσεις σε μια νέα σχέση, που θα σε καλύπτει απόλυτα!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 13, 16, 25


       
                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Μια ιδιαίτερα αισθησιακή και παθιασμένη εβδομάδα προβλέπεται να είναι αυτή για σένα. Η εβδομάδα σου χαρίζει ερωτισμό, αλλά και διεκδικητικότητα στην αγάπη, φέρνοντας φλογερό πάθος στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Παράλληλα, σε ωθεί να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες. Αυτό σε αναζωογονεί, αλλά ταυτόχρονα αναζωογονεί και τη σχέση σου, αφού κι εκεί αναζητάς το καινούριο, ενώ ο ερωτισμός σου εκτοξεύεται! Αντιλαμβάνεσαι πως και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη κατά το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας. Αυτό το γεγονός οφείλεις να το εκμεταλλευτείς εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Διδύμους, για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να φλερτάρεις απροκάλυπτα! Δεν αποκλείεται μάλιστα να προκύψει και κάποιο ταξιδάκι, ίσως για επαγγελματικούς λόγους, που όμως θα το απολαύσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 15, 21, 23 


    

                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα, αγαπημένε μου Καρκίνε, μπορεί να βελτιώσει τα αισθηματικά σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Αν λοιπόν ανήκεις στους δεσμευμένους, αυτή την εβδομάδα θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, ο δεσμός σας θα γίνει πιο ισχυρός, ενώ και ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί και θα οδηγήσει σε τρυφερές, αλλά και φλογερές και παθιασμένες στιγμές μεταξύ σας! Είναι σίγουρο ότι θα την απολαύσεις αυτή την εβδομάδα, ξεχειλίζεις από συναίσθημα και αυτό είναι κάτι που ενθουσιάζει και το ταίρι σου, ενώ κι εσύ αισθάνεσαι σιγουριά κι ασφάλεια στο πλάι του! Από την άλλη, κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν θα μείνεις παραπονεμένος! Με τον συναισθηματισμό σου γοητεύεις και αποπλανάς, τα φλερτ δεν έχουν τελειωμό, ενώ ανάμεσα τους δεν αποκλείεται τώρα να συναντήσεις το ένα και μοναδικό πρόσωπο, που θα σε κάνει να ερωτευτείς, θα σε ξεσηκώσει και θα σε παθιάσει! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 3, 18, 27


     
                  Ζώδια​ Λέων

Αυτή η εβδομάδα ενδεχομένως να αποδειχτεί κάπως έντονη για σένα. Αυτή η περίοδος είναι ιδανική για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν σε αυτό τον τομέα και να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις, που μπορεί να είχαν προκύψει με τα κοντινά σου πρόσωπα, αλλά και με το ταίρι σου. Παράλληλα, η εβδομάδα τονίζει την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία σου αλλά και τον δυναμισμό σου. Έτσι, αν ανήκεις στα δεσμευμένα Λιονταράκια είναι σίγουρο πως θα απολαύσεις μια ερωτική εβδομάδα με το ταίρι σου, ενώ θα καταφέρετε να λύσετε προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, τώρα μπορείς να πλησιάσεις πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις με την γοητεία σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 12, 14, 26  


    
                   Ζώδια​ Παρθένος

Εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις διαφωνίες και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα καταφέρεις και να ανανεώσεις τη σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας, κάνοντας μια νέα αρχή, που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Το πάθος θα ξεχειλίζει ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, ενώ και το φιλικό σας περιβάλλον θα παίξει σημαντικό ρόλο, αφού θα διασκεδάσετε μαζί και γενικά αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα! Αλλά κι εσύ που εξακολουθείς να ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να συναντήσεις επιτέλους το άτομο, που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά με… τρελούς ρυθμούς! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 25, 29


     
               

                            Ζώδια​ Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, σου χαρίζει ερωτισμό και δυναμισμό! Εσύ που παραμένεις αδέσμευτος/η, προκειμένου να κάνεις νέες γνωριμίες, να βγεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς! Αυτή η εβδομάδα σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσεις το άτομο που θα σε ξεσηκώσει, και να το κατακτήσεις, με τον αυθορμητισμό και την πρωτοτυπία που σου χαρίζει και η εβδομάδα! Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος, τώρα καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. Κάποια γκρίζα συννεφάκια που σκίαζαν τη σχέση σας διαλύονται και ο αισθησιασμός παίρνει το πάνω χέρι! Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, ενώ κι εσύ θα νοιώσεις μια συναισθηματική πληρότητα, που θα βοηθήσει τη σχέση σας να περάσει σε… άλλο επίπεδο!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 15, 26  


   
                    Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή η εβδομάδα αλλά και η περίοδος που ακολουθεί, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αισθηματικό τομέα! Η εβδομάδα λειτουργεί θετικά, γίνεσαι ακόμα πιο γοητευτικός/ή, ενώ και ο αισθησιασμός σου είναι εμφανής από… χιλιόμετρα μακριά! Παράλληλα, κάνεις μια ανασκόπηση στα αισθηματικά σου και συνειδητοποιείς πλέον τι θέλεις και τι όχι. Έτσι, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, τώρα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πολύ πιο εύκολα, η κοινωνικότητά σου εκτοξεύεται και τα φλερτ σε πολιορκούν! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, τώρα θα τη δεις να εξελίσσεται, να προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και να σε γεμίζει σιγουριά και αυτοπεποίθηση! Τώρα επικοινωνείς πιο εύκολα με το ταίρι σου, οι διαφωνίες αμβλύνονται και μάλιστα το σαββατοκύριακο, θα μπορέσετε να ανανεωθείτε με μια μικρή απόδραση ή διασκεδάζοντας με κοινούς φίλους!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 15, 28


      
                     Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, έρχεται να σε βοηθήσει να βρεις ξανά τις ισορροπίες σου μέσω της γόνιμης ενδοσκόπησης στον τομέα των αισθηματικών σου! Παράλληλα, η εβδομάδα φέρνει νέα ενδιαφέροντα και νέες εμπειρίες στη ζωή σου! Τι αποτέλεσμα έχουν όλα αυτά στην αισθηματική σου ζωή; Καταρχήν, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτή τη βδομάδα η σχέση σου εξελίσσεται, ανεβαίνει επίπεδο, με το ταίρι σου ξαναβρίσκετε τον ενθουσιασμό, ερωτεύεστε από την αρχή και το πάθος ανάμεσά σας αναζωπυρώνεται! Άλλωστε, η εβδομάδα σας ωθεί να βγείτε, να διασκεδάσετε μαζί, να περάσετε καλά και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, με την ενισχυμένη κοινωνικότητα που σου χαρίζει η εβδομάδα, δεν δυσκολεύεσαι καθόλου να επεκτείνεις τον κύκλο σου, να κάνεις νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις με χάρη και παιχνιδιάρικη διάθεση! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 17, 22


 

                    Ζώδια​ Αιγόκερως 

Και αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετή δουλεία, πολλές υποχρεώσεις και αρκετές εκκρεμότητες της καθημερινότητας που θα πρέπει να διευθετήσεις. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις τις διαφορές με το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μέσα από το διάλογο και την αλληλοκατανόηση. Η εβδομάδα θα κάνει το πάθος να φουντώσει ανάμεσα σας, ειδικά προς το τέλος της εβδομάδας. Εκμεταλλεύσου αυτές τις θετικές συνθήκες, για να κάνεις μαζί με το ταίρι σου ένα νέο ξεκίνημα, απαλλαγμένο από κάποια αγκαθάκια του παρελθόντος. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτή την εβδομάδα παρόλη την κούραση που θα νοιώθεις, δεν θα θέλεις στιγμή να εγκαταλείψεις την κοινωνική σου ζωή και να απομονωθείς! Άλλωστε, είσαι ελκυστικός/ή, λάμπεις και το γνωρίζεις πολύ καλά! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 10, 23, 28


     
                     Ζώδια​ Υδροχόος

Τα αισθηματικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα… εγκαταλείψεις κι εντελώς! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, θα αναζητήσεις νέες εμπειρίες, θα βγεις και θα φλερτάρεις κάνοντας νέες γνωριμίες και θα έχεις βέβαια και τις ανάλογες επιτυχίες! Δύσκολα όμως θα μπορέσεις να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, καθώς το μυαλό σου θα είναι μόνο στο να περάσεις καλά και να αποφορτιστείς από τις ευθύνες της καθημερινότητας! Από την άλλη, εσύ που είσαι δεσμευμένος, αυτή την εβδομάδα ίσως να χρειαστεί να απολογηθείς στο ταίρι σου για τον ελάχιστο χρόνο που του αφιερώνεις. 

Τχεροί αριθμοί: 6, 9, 15, 20


       
                       Ζώδια​ Ιχθείς 

Μόνο ωραία πράγματα σε περιμένουν στα αισθηματικά σου! Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Αν είσαι δεσμευμένος, αυτή την εβδομάδα έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και ο έρωτας ανάμεσά σας αναζωπυρώνεται. Μια επανεκκίνηση γίνεται στη σχέση σου και το πάθος παίρνει το πάνω χέρι, ενώ δεν αποκλείεται μαζί να κάνετε και μια ρομαντική αναδρομή στα μέρη που γεννήθηκε ο έρωτάς σας! Παράλληλα, οι βραδιές σας θα είναι γεμάτες τρυφερότητα και ρομαντισμό! Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, αυτή την εβδομάδα θα νοιώσεις έντονη την ανάγκη να… ερωτευτείς και να περάσεις στην κατηγορία των… δεσμευμένων! 

Τχεροί αριθμοί: 8, 11, 17, 22


     

                Μαθήματα Χαρτομαντείας   ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα