ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να πέσεις για λίγο ψυχολογικά η διάθεση σου δεν θα είναι και τόσο στα πάνω της και στην φόρα θα βγουν τα εσωτερικά σου πάθη οι φόβοι σου οι αδυναμίες σου αλλά και η έλλειψη πίστης στον εαυτό σου. Η όψη της ημέρας θα σε κάνει να νιώσεις ότι αποκτάς ξανά θέληση και πίστη στα θέλω σου και θα δώσεις μεγάλη σημασία σε ένα επαγγελματικό σου θέμα που θα σε απασχολήσει αρκετά.



ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα είσαι λίγο υποτονικός/η δεν θα έχεις και τόσο όρεξη να τσακωθείς με τους άλλους για να υπερασπιστείς τα θέλω σου και τις απόψεις σου και θα προτιμήσεις να βρεθείς μαζί με άτομα που θα στηρίξουν τις δικές σου ιδέες και έχουν τα ίδια ιδανικά με εσένα. Να θυμάσαι πως σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να βρεθείς με τους φίλους σου και να περάσεις όμορφα μαζί τους.



ΔΙΔΥΜΟΣ
Σήμερα το κύριο μέλημα σου θα είναι η εικόνα που θα βγάζεις προς τα έξω στους άλλους και συγκεκριμένα στους συνεργάτες σου και στον επαγγελματικό σου τομέα. Θα βάλεις σε εφαρμογή κάποια σχέδια σου για να πετύχεις τους στόχους σου αλλά πρόσεξε καλά τις κινήσεις που θα κάνεις. 



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα αισθανθείς την ανάγκη να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις από όλους και όλα θα ασχοληθείς πιο πολύ με τον εαυτό σου και τα θέλω σου αλλά και τις ιδέες σου. Για να καταφέρεις να κερδίσεις αυτά που θέλεις θα πρέπει να βρεθείς με άτομα που σε γεμίζουν συναισθηματικά και θα καλύψουν τις αδυναμίες σου αλλά και θα σε βοηθήσουν να βγάλεις στην φόρα τα πιστεύω σου.



ΛΕΩΝ
Σήμερα θα αισθάνεσαι χωρίς να το θέλεις μια αδυναμία εσωτερική που θα σε οδηγήσει σε ανασφάλεια και θα αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις που θα συμβαίνουν γύρω σου με καχυποψία αλλά και με έλλειψη σιγουριάς. Καλό θα είναι να μην το αφήσεις όλο αυτό να σε ρίξει και να σε πάρει από κάτω και να δώσεις σημασία στα θέματα που θα σε απασχολήσουν σήμερα αλλά και στις βαθύτερες σκέψεις σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα θα δίνεις σημασία στα άτομα που βρίσκονται κοντά σου θα ασχοληθείς με τα θέματα τους αλλά και τα προβλήματα τους και θα αφήσεις για λίγο στην άκρη τα προσωπικά σου ζητήματα. Πιο πολύ θα δώσεις σημασία σε συνεργάτες και στην σχέση σου γι' αυτό θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να τους ευχαριστήσεις.


 
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα θα ξεχάσεις για λίγο την ηρεμία και την χαλάρωση που σου δημιούργησε το διάλειμμα που έκανες και θα μπεις δυναμικά ξανά μέσα στην δουλειά αλλά και στις υποχρεώσεις σου ο χρόνος θα είναι χρήμα για αυτό μην το αμελήσεις. Όσο κουρασμένος/η και αν νιώθεις θα πρέπει να δώσεις σημασία στα θέματα σου για να τα λύσεις και να βρεις χρόνο μετά να ξεκουραστείς. 


 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η όψη της ημέρας θα σε κάνει να βρεις τρόπους να περάσεις ευχάριστα την ημέρα σου θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να ξεφύγεις από την μονοτονία. Μην αφήσεις τίποτα και κανένα να σου χαλάσει την διάθεση σου αυτή και δώσε σημασία και προτεραιότητα στα θέλω σου αλλά και στα αγαπημένα σου πρόσωπα.


 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να δώσεις σημασία στο σπίτι σου και στην οικογένειά σου θα αισθανθείς την ασφάλεια που ψάχνεις και θα καταφέρεις να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Πρόσεξε το λίγο αυτό όμως γιατί ενδέχεται να παρασυρθείς και να προβείς σε παράπονα που θα χαλάσουν την ομορφιά της στιγμής που θα ζεις. Από την άλλη όμως το βράδυ, θα σε επαναφέρει ξανά στην λογική και θα καταφέρεις να προβάλεις τα συναισθήματα σου στους άλλους με όμορφο τρόπο. 



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου θα σε τραβήξουν σαν μαγνήτης πάνω τους και θα ασχοληθείς μαζί τους θα βρεθείς με συγγενείς σου με φίλους σου θα μιλήσεις με φίλους που έχει καιρό να μάθεις νέα τους θα βγεις με αγαπημένα σου πρόσωπα για ένα καφέ μια βόλτα θα έρθετε πιο κοντά θα χαλαρώσετε. 



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να αφήσεις για λίγο τα θέματα που σε απασχολούν και θα δώσεις σημασία σε οικονομικά σου ζητήματα θα σε απορροφήσουν αρκετά και δεν θα μπορείς να τα αγνοήσεις. Επίσης κάποια οικονομικά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να προβάλεις τις ιδέες σου θα είναι υπέρ σου και με το πείσμα σου θα τα καταφέρεις. 



ΙΧΘΕΙΣ
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα γίνει αιτία για να βγουν στην φόρα έντονα συναισθήματα που θα σε κατακλύσουν προωθούνται σχέσεις και συνεργασίες σου η αλήθεια είναι πως η διάθεση σου θα μεταβάλλεται συνέχεια και το "εγώ" σου θα υπερχειλίσει. Καλό θα είναι να μην προσπαθήσεις να επιβάλεις στους άλλους τα δικά σου θέλω ή αν το κάνεις να βρεις τρόπο να το επιβάλεις σωστά στους γύρω σου και να δεχτείς και τις δικές τους απόψεις χωρίς να τις απορρίψεις. 


Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα