ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  02/10 έως 06/10


 

                  Ζώδια​ Κριός

Αυτή τη εβδομάδα ενισχυθεί το συναίσθημά σου, το οποίο ναι μεν σε κάνει πιο αισθησιακό και πιο ευαίσθητο, από την άλλη όμως, σε κάνει πιο κτητικό/ή απέναντι στο ταίρι σου, κάτι που θέλει μια προσοχή από τη μεριά σου… Σε γενικές γραμμές όμως, έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μια αισθησιακή εβδομάδα. Η επικοινωνιακή σου δεινότητα ενισχύεται, όπως και η γοητεία σου, γεγονός που θα κάνει το ταίρι σου να σου συγχωρήσει μια… πιεστική συμπεριφορά. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μη διστάσεις να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, ή να πλησιάσεις το πρόσωπο που ήδη σε ενδιαφέρει ερωτικά. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 18, 25, 28


       
                   Ζώδια​ Ταύρος

Η εβδομάδα ευνοεί απόλυτα τα αισθηματικά σου και κάνει αυτές τις μέρες μοναδικές για σένα, είτε έχεις σχέση, είτε όχι! Η εβδομάδα ανεβάζει τη libido σου στα ύψη, ενώ και η γοητεία σου δε θα κρύβεται! Τώρα μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να επαναφέρεις το πάθος ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτή την εβδομάδα μπορείς να απαλλαγείς από τα… φαντάσματα του παρελθόντος στα αισθηματικά σου και να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου! Τα φλερτ θα σε πολιορκούν, οι νέες γνωριμίες θα προκύπτουν όπου σταθείς και όπου βρεθείς, ενώ αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, δεν θα δυσκολευτείς να το κατακτήσεις με την επικοινωνιακή σου δεινότητα!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 19, 24, 26


         
                   Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτή η εβδομάδα σε ωφελήσει σε όλους τους τομείς της καθημερινότητάς σου! Όμως, και στα αισθηματικά σου δεν θα έχεις παράπονο. Το πλανητικό σκηνικό που διαμορφώνεται λοιπόν, σε προικίζει με ακόμα πιο ενισχυμένη κοινωνικότητα και σε φέρνει σε επαφή με νέους ανθρώπους, διευρύνοντας τον κύκλο σου. Βεβαίως, η εβδομάδα απαιτεί μια κάποια προσοχή, καθώς θα δυσκολευτείς να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα στη σχέση σου ή σε μια γνωριμία που τώρα ξεκινά. Εκείνες τις μέρες καλό θα είναι να κρατάς… μικρό καλάθι σε ό,τι ακούς! Κατά τα άλλα όμως, αυτή θα είναι μια εβδομάδα που θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα αναζωπυρώσετε το πάθος μεταξύ σας, ενώ αν είσαι μόνος/η, να ξέρεις πως μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… μάτι! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 14, 19  


     
                  Ζώδια​ Καρκίνος 

Μια εξαιρετική εβδομάδα από… αισθηματικής απόψεως θα είναι αυτή για σένα. Άλλωστε, η εβδομάδα ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη! Έτσι, αυτή την εβδομάδα θα απαλλαγείς από τις έννοιες του προηγούμενου διαστήματος και τις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει με το ταίρι σου, ενώ το πάθος θα επικρατήσει μεταξύ σας. Ο ρομαντισμός σου άλλωστε θα είναι στα ύψη και μπορείς να στήσεις ένα σκηνικό θαλπωρής και ασφάλειας, που θα ενθουσιάσει τον/τη σύντροφό σου. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 14, 17, 20


         

                   Ζώδια​ Λέων

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη και την αισθηματική σου ζωή, να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις, να εξομαλύνεις διαφορές και να λύσεις κάθε πρόβλημα που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Κάνε λοιπόν μια νέα αρχή με το ταίρι σου και βρες τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση σας. Άλλωστε, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου, αφού και η libido σου είναι στα ύψη, κάνοντας τον/τη σύντροφό σου ευτυχισμένο/η. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, τώρα έχεις την ευκαιρία να γυρίσεις σελίδα στην προσωπική σου ζωή. Βγες να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις απροκάλυπτα! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 13, 18  


       
                  Ζώδια​ Παρθένος

Δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να πάει στραβά στον αισθηματικό σου τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος αλλά και ο ρομαντισμός θα κυριαρχήσουν στη σχέση σου ανανεώνοντάς την, το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά κάνοντας και τους δυο σας ευτυχισμένους, ενώ με την αυξημένη κοινωνικότητά σας, θα… λάμψετε στις παρέες σας ως ζευγάρι! Από την άλλη, αν είσαι μόνος/η, τώρα θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα συναντήσεις φίλους, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα φλερτάρεις απροκάλυπτα. Η γοητεία σου δεν θα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και θα σου είναι πολύ εύκολο να κατακτήσεις όποιο άτομο σου κάνει… κλικ!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 3, 16, 28


     
                     Ζώδια​ Ζυγός

Το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα θα στραφεί κυρίως στον οικονομικό σου τομέα, όπου μπορεί να σημειώσεις μεγάλες επιτυχίες και να κλείσεις συμφέρουσες συμφωνίες! Η εβδομάδα, ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά για τον εαυτό σου στα ύψη, γεγονός που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου, φυσικά! Σε γενικές γραμμές λοιπόν, αυτή θα είναι μια ήρεμη, αλλά και ερωτική εβδομάδα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους δεν θα διστάσεις να ξεδιπλώσεις το συναίσθημά σου στο ταίρι σου και να το φέρεις πιο κοντά σου. Το φλογερό πάθος θα επικρατήσει και το κρεββάτι σας θα πάρει φωτιά! Αλλά κι εσύ που είσαι ακόμη μόνος/η, αυτή την εβδομάδα με την αισιοδοξία και την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση, δεν θα διστάσεις να φλερτάρεις παντού, όπου κι αν βρεθείς, στη δουλειά σου, σε μια έξοδο με φίλους, στο σούπερ-μάρκετ, ακόμα και στην… εφορία! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 11, 15, 25


       

                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή η εβδομάδα και σε χρίζει… πρωταγωνιστή! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα δεις την αισθηματική σου ζωή να απογειώνεται, το πάθος επανέρχεται στη σχέση σου, ενώ το ταίρι σου δεν ξεκολλά ούτε στιγμή από δίπλα σου, γεγονός που σε κάνει να νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά και σε βοηθά να ξεδιπλώσεις κι εσύ το συναίσθημά σου χωρίς καμιά καχυποψία! Καυτή όμως, προβλέπεται η εβδομάδα και για σένα που είσαι αδέσμευτος/η. Η αισιοδοξία σου και η αυτοπεποίθησή σου είναι εμφανείς, όπως άλλωστε και η γοητεία σου, φέρνοντας στο δρόμο σου άπειρα φλερτ και νέες γνωριμίες, που σε ξεσηκώνουν. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 23, 25


          
                    Ζώδια​ Τοξότης

Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας θα σε χαρακτηρίζει μια εσωστρέφεια, που ωστόσο θα σου κάνει καλό, αφού θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα θέλω σου και να ανακαλύψεις τι ακριβώς ζητάς από τη ζωή σου γενικότερα, αλλά και στα αισθηματικά σου ειδικότερα! Βεβαίως, η εβδομάδα μπορεί να εξακολουθεί να σε μπερδεύει λίγο, αλλά με λίγη προσοχή δεν θα σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Άλλωστε, η επικοινωνιακή σου δεινότητα ενισχύεται και αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου θα έχεις την ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Πέρνα καλά, αλλά μη βιαστείς να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον ή να δεσμευτείς, γιατί μπορεί την επόμενη εβδομάδα να… αλλάξεις γνώμη! Από την άλλη, εσύ που έχεις ήδη μια σχέση, τώρα θα μπορέσεις να τη σταθεροποιήσεις και να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 18, 20, 21


     


                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα, ευνοεί τις αισθηματικές σου υποθέσεις απόλυτα! Αν λοιπόν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτή την εβδομάδα θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, η ρομαντική σου διάθεση θα το ξαφνιάσει ευχάριστα, ενώ και οι αμοιβαίες εξομολογήσεις θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο. Το πάθος μεταξύ σας αναζωπυρώνεται και θα περάσετε φλογέρες στιγμές στο κρεββάτι, που θα σας κάνουν να θυμηθείτε τις πρώτες μέρες της γνωριμίας σας! Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, να ξέρεις ότι το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Με την αυξημένη γοητεία σου λοιπόν, μη διστάσεις να πλησιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις! Ο συναισθηματισμός που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό, θα σε βοηθήσει να προχωρήσεις σε… εξομολογήσεις, που δεν θα το αφήσουν ασυγκίνητο! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 10, 17, 28


            

                    Ζώδια​ Υδροχόος

Η εβδομάδα δεν επηρεάζει και τόσο τον αισθηματικό σου τομέα, αφού θα ρίξεις το βάρος στα επαγγελματικά και στην καριέρα σου! Όμως, δεν θα περάσεις και άσχημα στην προσωπική σου ζωή, αφού θα βρεις χρόνο και για το ταίρι σου και θα κρατήσεις τις ισορροπίες. Άλλωστε, αυτή την εβδομάδα, ακτινοβολείς, εκπέμπεις αυτοπεποίθηση και γοητεία, ενώ έχεις και τη δυνατότητα να πείθεις τους άλλους να σε ακολουθήσουν στις επιθυμίες και τα θέλω σου! Το ταίρι σου λοιπόν, όχι μόνο θα δείξει κατανόηση για τον χρόνο που θα αφιερώνεις στη δουλειά, αλλά θα σε βοηθήσει κιόλας όπως μπορεί! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η και ωραίος/α, έχεις ανεβασμένη διάθεση και αισιοδοξία και δε χάνεις ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες παντού, ακόμα και στο χώρο της δουλειάς σου! Δεν αποκλείεται μάλιστα ένα ειδύλλιο να ξεκινήσει στον εργασιακό σου χώρο, αλλά φρόντισε να είσαι προσεκτικός/ή στη διαχείρισή του, για να μην εκτεθείς.

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 23, 29


     
                        Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτή την εβδομάδα δεν πιάνεσαι! Νοιώθεις αισιοδοξία, θέλεις να επεκταθείς, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ταξιδέψεις, να κάνεις νέες γνωριμίες και να… ερωτευτείς. Και θα τα καταφέρεις, αφού με την πρωτοτυπία και τον ενθουσιασμό σου καταφέρνεις να αναζωπυρώσεις την αγάπη ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και καταφέρνεις να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, τόσο στο… κρεββάτι όσο και έξω από αυτό, με το ρομαντισμό και την τρυφερότητα που σε διακρίνουν! Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, η επιθυμία σου να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα δεν θα μείνει ανεκπλήρωτη! Ακτινοβολείς, γοητεύεις και έλκεις σαν μαγνήτης ενδιαφέροντες ανθρώπους. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 14, 17


   

                     ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΑΡΩ   ►

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα