ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  25/09 έως 29/09


 

                   Ζώδια​ Κριός

Μια πολύ ενδιαφέρουσα κι ερωτική εβδομάδα ξεκινά για σένα. Αυτή η εβδομάδα τονίζει την κοινωνικότητά σου και να σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου ή με νέες γνωριμίες, αν είσαι αδέσμευτος/η! Πρόσεξε λίγο τα απωθημένα του παρελθόντος, όπως επίσης και μια τάση εσωστρέφειας που μπορεί να σε χαρακτηρίζει, προκειμένου να αποφύγεις τις διενέξεις με το ταίρι σου ή με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν! Αν είσαι μόνος/η, με την κοινωνικότητά σου στα ύψη και την αυτοπεποίθησή σου επίσης, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα είναι άφθονα ενώ και η δική σου ερωτική διάθεση θα σε φέρει μπροστά στο ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης, που θα κρατήσει στο χρόνο! Αν ήδη έχεις σχέση, σίγουρα θα περάσεις με το ταίρι σου ένα ιδιαίτερα… φλογερό διήμερο...

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 14, 29


  
                 Ζώδια​ Ταύρος

Στα μέσα της εβδομάδας, η κοινωνικότητά σου ενισχύεται και βελτιώνεται, όπως και ο αισθησιασμός σου, ενώ έχεις και τη διάθεση να… ρισκάρεις στον αισθηματικό τομέα προκειμένου να περάσεις καλά. Γι’ αυτό, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην αφήσεις ευκαιρίες για αισθηματική αποκατάσταση να πάνε χαμένες! Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να δεις τη σχέση σου να εξελίσσεται, να ανθίζει και να σταθεροποιείται, ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να την επισημοποιήσεις με κάποιο τρόπο!  Όπως και να έχει όμως, αυτή την εβδομάδα φρόντισε να αποφύγεις “τοξικά” άτομα που απορροφούν την ενέργειά σου και κάνε παρέα με άτομα που ξέρεις ότι σε αγαπούν και σε κάνουν να νοιώθεις όμορφα!

Τυχεροί αριθμοί: 9, 11, 15, 29 


 
                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα σου, δεν ξεκινά και πολύ καλά, σε αναστατώνει ψυχολογικά και να προκαλεί αντιπαραθέσεις με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Η εβδομάδα σε βοηθά να κατευθύνεις σωστά τα συναισθήματά σου! Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό μπορεί να φέρει στη ζωή σου νέες, αξιόλογες γνωριμίες, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός σου ενθουσιάζουν το ταίρι σου, που πραγματικά απολαμβάνει τη σχέση σας! Η εβδομάδα φέρνει έναν νέο αέρα στα αισθηματικά σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι!  Καταφέρνεις να σαγηνέψεις το ταίρι σου και να ανανεώσεις τη σχέση σου, ενώ και η libido σου θα είναι στα ύψη, γεγονός που θα κάνει τον/τη σύντροφό σου ευτυχισμένο/η! Αν πάλι είσαι μόνος/η, δεν θα είσαι για πολύ ακόμα, αφού οι θαυμαστές θα σε πολιορκούν από παντού!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 9, 11, 23  
                   Ζώδια​ Καρκίνος 

Οι αστρολογικές όψεις της εβδομάδας σου χαρίζουν αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση και η θετική σου στάση και η κοινωνικότητά σου φέρνουν κοντά σου νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα. Αυτό οφείλεις να αξιοποιήσεις, αν ανήκεις ακόμη στους αδέσμευτους του ζωδίου. Ο ήδη έντονος μαγνητισμός και ο αισθησιασμός σου τονίζονται ακόμα περισσότερο και γοητεύεις τα πλήθη, οι θαυμαστές κάνουν ουρά και εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις την καλύτερη επιλογή. Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ο δεσμός σου θα γίνεται όλο και πιο ισχυρός, ενώ το ταίρι σου είναι πλέον πρόθυμο να σου ανοιχτεί, η αμοιβαία εμπιστοσύνη που αναπτύσσεται μεταξύ σας οδηγεί το δεσμό σας σε ένα άλλο, ανώτερο επίπεδο και δεν αποκλείεται μια επισημοποίηση! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 10, 17, 23


  
                     Ζώδια​ Λέων

Αυτή η εβδομάδα για σένα, φαίνεται πως θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα για τα αισθηματικά σου! Ωστόσο, ίσως να νοιώσεις μια αναστάτωση κι έναν εκνευρισμό, που με την εξωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει, δε θα διστάσεις να εκδηλώσεις και στο περιβάλλον σου, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα… Παράλληλα, ίσως να νοιώσεις και μια έλλειψη αυτοπεποίθησης και μια αδυναμία στο να αντιμετωπίσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, γεγονός που μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου και να σε απομονώσει. Μια αίσθηση απογοήτευσης και μια αδυναμία να κυνηγήσεις τον στόχο σου θα έχεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, ευτυχώς όμως ξεπερνάς αυτές τις ανασφάλειες και ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό και… ελκυστικό εαυτό σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 16, 27                      Ζώδια​ Παρθένος

Ο ερωτισμός και ο αισθησιασμός σου θα είναι στα ύψη, ενώ θα μπορέσεις να κάνεις κι ένα ξεκαθάρισμα στις σχέσεις σου και αν δεις ότι κάποιες από αυτές σε κρατούν καθηλωμένο στο παρελθόν και δεν σε αφήνουν να εξελιχθείς, τώρα μπορείς να τις τερματίσεις! Από την άλλη, καλό θα είναι να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, καθώς μπορεί να γίνεις απόλυτος/η και αδιάλλακτος/η στις απόψεις σου ή και στις επιθυμίες σου, χωρίς να δίνεις κανένα περιθώριο συμβιβασμού! Κατά τα άλλα, η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή από τη μεριά σου, γιατί δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις και συγκρούσεις. Η αρμονία πάει… περίπατο, ενώ τα παιχνίδια εξουσίας δίνουν και παίρνουν. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 16, 18, 22 


 

                       Ζώδια​ Ζυγός

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα προβλέπεται να είναι αυτή για τα αισθηματικά σου... Η κινητικότητα σου δεν τα επηρεάζει ιδιαίτερα βέβαια. Η εβδομάδα θα σου προσφέρει τις ευκαιρίες που θέλεις για να ανανεώσεις τη σχέση σου ή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει και θα σε ξεσηκώσει! Άλλωστε, είσαι σε θέση να προβάλεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου, αλλά και τον ερωτισμό σου, μαγεύοντας το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!  Αν μάλιστα ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση τώρα, να ξέρεις ότι αυτή θα έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε μόνιμο, σταθερό και μακροχρόνιο δεσμό, αφού, καταφέρνεις να δρομολογήσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό τομέα!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 13, 21, 28 


 
                     Ζώδια​ Σκορπιός 

Η εβδομάδα ενισχύει την αυτοπεποίθηση, την γοητεία, τον ερωτισμός σου, αλλά και την διεκδικητικότητά σου, γεγονός που έχει θετικό αντίκτυπο στα θέματα της καρδίας σου! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, το επόμενο διάστημα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες αισθηματικής αποκατάστασης, που δε θα πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, τώρα θα σου δοθεί η δυνατότητα να την εξελίξεις και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε από κοινού με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε ή να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση! Ίσως να νοιώσεις αδυναμία να διαχειριστείς τις καταστάσεις που προκύπτουν τώρα μέσα στο δεσμό σου ή τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις μιας νέας σχέσης, αν έκανες πρόσφατα μια αξιόλογη γνωριμία, γεγονός που θα καθυστερήσει τις εξελίξεις και θα σε κρατήσει λίγο πίσω! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 10, 23                      Ζώδια​ Τοξότης

Η εβδομάδα αυτή προβλέπεται ιδιαίτερα θετική για τα αισθηματικά σου. Έτσι, αυτή την περίοδο θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται ουσιαστικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Αν πάλι προχωρήσεις τώρα σε μια σχέση, αυτή θα χαρακτηρίζεται από το βαθύ συναίσθημα και το δέσιμο, ενώ και στις δυο περιπτώσεις, το πάθος θα κυριαρχεί! Άλλωστε, αυτήν την εβδομάδα γίνεσαι ακόμα πιο φιλικός κι ευχάριστος, ενώ και η διάθεσή σου θα είναι βελτιωμένη, γεγονός που φέρνει νέες γνωριμίες και φλερτ! Έτσι, δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές πλανητικές συγκυρίες, για να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, σε περίπτωση που είσαι μόνος/η. Αν είσαι δεσμευμένος/η, γίνεσαι πιο διαλλακτικός απέναντι στο ταίρι σου και βρίσκετε τις ισορροπίες μεταξύ σας, γεγονός που σας φέρνει πιο κοντά!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 24, 29  


                     Ζώδια​ Αιγόκερως 

Το πλανητικό σκηνικό τηε εβδομάδας είναι ιδιαίτερα θετικό, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η. Στην πρώτη περίπτωση, η σχέση σου όχι μόνο σταθεροποιείται, αλλά ανεβαίνει και επίπεδο και τώρα μπορείς να ελπίζεις σε μια επισημοποίηση, αν αυτό είναι που θέλεις. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τώρα θα καταφέρεις να αποκτήσεις μια σχέση όπως ακριβώς τη θέλεις, αφού θα έχεις άλλωστε και ενισχυμένη γοητεία κι αισθησιασμό! Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις όμως, είναι την επικοινωνία σου. Μπορεί να σε κάνει να μην εκφράζεις με αρκετή σαφήνεια τις προθέσεις ή τις επιθυμίες σου, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται παρεξηγήσεις κι εντάσεις, είτε με το ταίρι σου, είτε με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 15, 19                       Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτη την εβδομάδα η επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και η γοητεία σου ανεβαίνουν στα ύψη! Επίσης, θα χαρακτηρίζεσαι από μια τάση για ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και θα πειραματιστείς σε αυτόν τον τομέα, γεγονός που θα σου φτιάξει το κέφι και την ψυχολογία, ενώ θα καταφέρεις να ανανεώσεις και τη σχέση σου, κάνοντας πράγματα μαζί με το ταίρι σου, που θα σας φέρουν πιο κοντά! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, θα έχεις μια αστείρευτη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες, αξιοποίησε το διήμερο αυτό για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να διασκεδάσεις, ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας σε κάνουν πιο γοητευτικό, αλλά και πιο ρομαντικό, γεγονός που σε βοηθά να έλξεις γύρω σου αμέτρητους θαυμαστές, αν είσαι μόνος/η, αλλά και για να ανακτήσεις την αρμονία στη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος/η!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 9, 11, 20


  
                       Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα έρχεται να ευνοήσει πάρα πολύ τον αισθηματικό σου τομέα, είτε έχεις σχέση, είτε είσαι μόνος/η. Ειδικά στη δεύτερη περίπτωση, το διάστημα που ακολουθεί μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη, άσε την κοινωνικότητά σου να κάνει το θαύμα της και σίγουρα θα βρεις το ιδανικό ταίρι, που τόσο καιρό αναζητάς! Βεβαίως, η αρχή της εβδομάδας μπορεί να σου προκαλέσει μια αναστάτωση στα οικονομικά σου, που θα σε κάνει και ιδιαίτερα πιεστικό κι απαιτητικό από τους άλλους, ιδιαίτερα από το ταίρι σου, προκαλώντας εντάσεις και ηλεκτρισμένο κλίμα. Αλλά και στο τέλος της εβδομάδας, μπορεί να νοιώσεις μια συναισθηματική ανασφάλεια… Έχε υπομονή, τόσο απέναντι στο/στη σύντροφό σου όσο και απέναντι στις νέες γνωριμίες που κάνεις και έλεγξε τις συναισθηματικές εκρήξεις σου, γιατί αλλιώς… δεν θα δεις προκοπή!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 12, 22, 28  Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα