ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  22/05 έως 26/05


 

              Ζώδια​ Κριός

Αυτή η εβδομάδα φωτίζει τον τομέα των σχέσεων σου και έρχεται να φέρει την… ανανέωση, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου είτε στους αδέσμευτους. Αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου, αυτή την εβδομάδα θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια ουσιαστική επανεκκίνηση στη σχέση σας! Από την άλλη, εσύ που δεν έχεις ακόμα σχέση μπορεί να νοιώσεις την καρδιά σου να χτυπάει δυνατά για ένα πρόσωπο που μόλις γνώρισες. Ωστόσο, καλό θα είναι να περιορίσεις λίγο τον ενθουσιασμό σου και να σκεφτείς σοβαρά αν με αυτό το άτομο μπορεί να υπάρξει μέλλον… 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 18, 21, 25  




               Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, θα έχεις την ευκαιρία να δεις τα αισθηματικά σου με περισσότερη… σοβαρότητα! Τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος να αξιολογήσεις τη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, και να ανακαλύψεις αν τα όνειρα που κάνεις για το μέλλον με το ταίρι σου κινούνται σε ρεαλιστικά πλαίσια ή αν κάνεις… σενάρια που ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, ίσως να σε προβληματίσει η επανεμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν, που έρχεται να σου ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 15, 21, 25  




                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτή την εβδομάδα, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, τώρα είσαι στα καλύτερά σου, η κοινωνικότητά σου σε φέρνει σε επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους, απολαμβάνεις το θαυμασμό των άλλων ενώ κι εσύ πολύ εύκολα μπορεί να πέσεις στα… δίχτυα του έρωτα και μάλιστα… του κεραυνοβόλου. Δεν αποκλείεται να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα αυτή την περίοδο, που θα χαρακτηρίζεται από το πάθος, αλλά και τη δημιουργική φαντασία! Από την άλλη, εσύ που έχεις ήδη βρει το ταίρι σου, αυτή την εβδομάδα καταφέρνεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου με απόλυτη ειλικρίνεια, δεν αφήνεις τη λογική να φιλτράρει την έκφρασή σου κι αυτό θα σου βγει σε καλό! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 10, 16, 27


  

               Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα, είναι ιδανική για να βάλεις ένα τέλος σε κάποια θέματα που σχετίζονται με το οικογενειακό σου περιβάλλον, αλλά και για να κάνεις τον απολογισμό σου στον αισθηματικό τομέα, έτσι ώστε να νοιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και την θαλπωρή που ως ζώδιο έχεις ανάγκη για να ισορροπείς! Άλλωστε, η εβδομάδα σε βοηθά να επικοινωνήσεις με τα κοντινά σου πρόσωπα, αλλά και με το ταίρι σου, και να διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει! Από την άλλη, αν είσαι αδέσμευτος/η ίσως να χρειαστεί να “ξαναδείς” με περισσότερη αντικειμενικότητα ένα άτομο από το παρελθόν, με το οποίο η σχέση σας έληξε… άδοξα. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 12, 26, 29 


 

                   Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά στα αισθηματικά σου, εκτός αν προσπαθήσεις… πολύ για να το πετύχεις! Η επικοινωνία με το ταίρι σου αποκαθίσταται και αντιλαμβάνεστε και οι δυο τη σημασία που έχει η ειλικρίνεια σε μια σχέση, για να μπορέσει αναπτυχθεί και να εξελιχθεί. Έτσι, αυτή την περίοδο έρχεστε πιο κοντά, ωστόσο καλό θα είναι να μην βγάλεις μια… εξάρτηση από το ταίρι σου, γιατί στο τέλος μπορεί να το κουράσεις. Από την άλλη, αν είσαι ακόμη ελεύθερος/η, κάτι καινούριο φαίνεται πως ξεκινά αυτή την περίοδο για σένα. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 23, 27  




                    Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα αποφασίζεις να ξαναδείς με… άλλο μάτι κάποια προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στη σχέση σου, να αναγνωρίσεις το μερίδιο της ευθύνης που σου αναλογεί και να βάλεις ένα τέλος στις διενέξεις και τις εντάσεις που μπορεί να επισκιάζουν την ευτυχία σου. Με λίγα λόγια, τα βρίσκεις με τον εαυτό σου κι αυτό μόνο καλό μπορεί να κάνει στη σχέση σου, αφού και το ταίρι σου δεν διστάζει τώρα να σου μιλήσει με ειλικρίνεια και να σου αποκαλύψει τα αισθήματά του, χωρίς τον φόβο να το αντιμετωπίσεις με μια διάθεση επικριτική. Αυτό που θέλεις, μπορείς και να το κατακτήσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 13, 25 


 

                   Ζώδια​ Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα αποφασίζεις να… βγεις από την χειμέρια νάρκη και να πάρεις τη ζωή σου στα χέρια σου! Η εβδομάδα θα κάνει τη σχέση σου να ξεφύγει από την ρουτίνα του τελευταίου διαστήματος.  Η εμφανής αλλαγή σου, μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει στο ταίρι σου, που δεν θα ξεκολλάει λεπτό από κοντά σου! Αλλά η ανανέωση είναι εμφανής και σ’ εσένα που ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς. Τώρα η γοητεία που εκπέμπεις, αλλά και η σιγουριά για τον εαυτό σου, σε κάνουν να λάμπεις και ακόμα κι αν το θες, δεν θα μπορέσεις να αποφύγεις τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 21, 24


  

                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Από αυτή την εβδομάδα μπαίνεις κι εσύ σε μια… ανοιξιάτικη διάθεση. Η ψυχολογία σου ανεβαίνει, όπως και η εξωστρέφειά σου. Δεν αποκλείεται να χρειαστείς αρκετό χρόνο για τον εαυτό σου, προκειμένου να επαναπροσδιορίσεις τα θέλω σου ή απλά για να… ονειροπολήσεις! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, θα πρέπει να προσέξεις πώς θα βάλεις τα όριά σου στο ταίρι σου, γιατί δεν αποκλείεται να το κάνεις κάπως πιο… έντονα απ’ όσο επιτρέπεται! Όσο για σένα που δεν έχεις κάποια σχέση, αυτή την εβδομάδα μάλλον αφήνεις στην άκρη το παιχνίδι της… αναζήτησης κι εστιάζεις στον εαυτό σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 17, 23 


 

                  Ζώδια​ Τοξότης

Η αισιοδοξία σου, αλλά και η κοινωνικότητά σου έρχονται να ανανεώσουν τη σχέση σου και η καλή επικοινωνία, η τρυφερότητα, αλλά και η διάθεση συμβιβασμού ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε μια… επανεκκίνηση και να ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό σας! Ο ενθουσιασμός και η όρεξη για ζωή θα χαρακτηρίζει κι εσένα που εξακολουθείς να παραμένεις… εργένης/εργένισσα! Ωστόσο, τώρα νοιώθεις ότι… κάτι σου λείπει για να νοιώσεις ολοκληρωμένος/η και βγαίνεις στο… κυνήγι! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 14, 19, 22  




                    Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα θα είναι πολύ θετική, κυρίως όμως για τον επαγγελματικό σου τομέα και μπορεί να φέρει νέες ευκαιρίες, ή να δώσει τέλος σε δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος. Όπως και να έχει όμως, θα νοιώσεις ένα βάρος να φεύγει από πάνω σου κι αυτό θα κάνει καλό και στον αισθηματικό σου τομέα. Μην ξεχνάς πως η εβδομάδα θα σε κάνει πιο διεκδικητικό/ή, αλλά και πιο… ερωτικό/ή απ’ ό,τι συνήθως. Όμως κι εσύ που δεν έχεις σχέση, παρόλο που αυτή την εβδομάδα θα ρίξεις το βάρος στον επαγγελματικό σου τομέα, σίγουρα θα έχεις άφθονα φλερτ, που θα ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου στα ύψη...

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 12, 20


 

                   Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα δεν χρειάζεται να… προσπαθήσεις και πολύ για να δεις τα αισθηματικά σου να παίρνουν μια πιο αισιόδοξη τροπή! Άλλωστε κι εσύ θα χαρακτηρίζεσαι από έναν ακαταμάχητο ενθουσιασμό και μια γοητεία, που δεν θα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, πόσο μάλλον το ταίρι σου, που είναι έτοιμο να σε ακολουθήσε σε όποια τρέλα σου κατέβει! Παρόλα αυτά, οι παρεξηγήσεις είναι στο πρόγραμμα, γι’ αυτό πρόσεξε τα λόγια σου, γιατί άθελά σου μπορεί να το πληγώσεις! Δεν μπορεί να σε εμποδίσει κανένας από το να βγεις, να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και… γιατί όχι, να ερωτευτείς με πάθος… κι ας ξέρεις πως είναι λάθος! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 9, 13, 22  




                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Έντονα συναισθήματα έρχεται να φέρει στην επιφάνεια η εβδομάδα... Αυτό μπορεί να είναι και καλό, αλλά και κακό, ειδικά για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, καθώς η εβδομάδα φέρνει στη σκέψη σου (ή και στον δρόμο σου) άτομα του παρελθόντος, που σημάδεψαν την αισθηματική σου ζωή! Δεν αποκλείεται να μην μπορέσεις να αντισταθείς στη νοσταλγική διάθεσή σου και να προσπαθήσεις να πετύχεις μια επανασύνδεση, ωστόσο συγκρατήσου και μην κινηθείς παρορμητικά, γιατί η απογοήτευση ελλοχεύει! Από την άλλη, εσύ που έχεις ήδη μια σχέση σαφώς και δεν κινδυνεύεις από τέτοιου είδους απογοητεύσεις, εκτός αν εγείρεις υπερβολικές προσδοκίες από το ταίρι σου, προσδοκίες στις οποίες εκείνο όσο και να θέλει, δεν θα μπορέσει να ανταποκριθεί! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 11, 17



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα