ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 13/05 έως 14/05


 

               

                  Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο είσαι… ασυγκράτητος... Μπορεί η όψη του Σαββάτου να σε προβληματίζει κάπως και να μπλοκάρει την αποφασιστικότητά σου, όμως δεν θα σε εμποδίσει να απολαύσεις ένα υπέροχο, επικοινωνιακό, αισθησιακό, κοινωνικό, διασκεδαστικό και… ό,τι άλλο θες, διήμερο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, η σχέση σου ανανεώνεται και με το ταίρι σου θα απολαύσετε τόσο τη συντροφιά των κοινών φίλων, όσο και τις ιδιωτικές στιγμές σας, που θα είναι γεμάτες πάθος και θα αναζωπυρώσουν τη φλόγα της αγάπης μεταξύ σας!
Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, ποιος τη χάρη σου! Δε θα προλάβεις να βαρεθείς ούτε στιγμή, οι πολυάριθμοι φίλοι σου δε θα σε αφήσουν σε ησυχία και σαν να μην έφταναν αυτοί, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ πέφτουν βροχή. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 15, 24, 28


      

                  Ζώδια​ Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο προβλέπεται καθοριστικό για το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής... Είναι η αρχή του τέλους για κάθε ανασφάλεια και φοβία σε ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα. Βγαίνεις από το σκοτάδι στο φως, αποκαλύπτονται μυστικά, ξεφεύγεις από την αβεβαιότητα και αρχίζεις να βάζεις τα αισθηματικά σου σε τάξη, είτε ανήκεις στους δεσμευμένους, είτε στους αδέσμευτους! Από την άλλη όμως ανεβάζει και τη libido σου στα ύψη και σε κάνει… ακαταμάχητο/η, τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς με την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά που εκπέμπεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 16, 28


      

                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το σαββατοκύριακο ποιος σε πιάνει... Το σπίτι σου δε θα σε δει και πολύ! Μην ανησυχείς, ο… καναπές σου έχει συνηθίσει την… απουσία σου δε θα σου κρατήσει μούτρα, εσύ κοίτα να αξιοποιήσεις το πλανητικό σκηνικό για να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αν αυτό το διάστημα δεν έχεις κάποια σχέση. Η γοητεία και η ακτινοβολία σου δεν κρύβονται αυτές τις μέρες, μην αφήσεις το διήμερο να πάει χαμένο... Ακόμη όμως κι αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να περάσετε όμορφα με το ταίρι σου, να συναντήσετε φίλους, να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο ή ακόμα και να κάνετε μια μικρή ανοιξιάτικη απόδραση αν έχετε τη δυνατότητα! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 16, 28


   

                   Ζώδια​ Καρκίνος 

Η συμβουλή των άστρων, είναι να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε μια εκδρομούλα, έστω και κοντινή, για να αναζωπυρώσετε την αγάπη σας μακριά από αρνητικές επιρροές τρίτων! Πολύ εύκολα μπορεί να έρθεις σε ρήξη με το ταίρι σου, αν παρασυρθείς από την καχυποψία και τον παρορμητισμό που θα σε κυριεύει. Συγκρατήσου, απόφυγε τις άτοπες σκηνές ζηλοτυπίας και προσπάθησε να εκτονώσεις την έντονη ευαισθησία σου στο… κρεββάτι, γιατί εκεί μπορείς να κάνεις θαύματα! Αλλά και από σένα που είσαι αδέσμευτος/η θέλω προσοχή, γιατί αυτό το διήμερο θα είσαι ιδιαίτερα ευάλωτος/η και μπορεί πολύ εύκολα να εμπιστευτείς τον καθένα, που θα σου πουλήσει… παραμύθι! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 10, 23


         

                     Ζώδια​ Λέων

Η φαντασία σου θα κηρύξει πόλεμο στη λογική και στην ευφυία σου... Η Κυριακή, ενισχύει την ευαισθησία σου, ενώ σε ωθεί να κάνεις σενάρια στο μυαλό σου, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό μπορεί να προκαλέσει εντάσεις, διαφωνίες ή ακόμα και ρήξεις στη σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος/η, καθώς θα αντιμετωπίζεις με καχυποψία τις κινήσεις του/της συντρόφου σου, η ανασφάλειά σου μπορεί να ξεσηκώσει τη ζήλια σου χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες! Το ίδιο ισχύει και για σένα που δεν έχεις σχέση, θα βλέπεις κάθε νέα γνωριμία ή κάθε άτομο που σε πλησιάζει με… μισό μάτι και θα αναρωτιέσαι τι θέλει να κερδίσει από σένα! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 12, 26


      

                   Ζώδια​ Παρθένος

Η αστρολογική όψη του Σαββάτου έχει βαλθεί να σου χαλάσει το week-end, αλλά μην το επιτρέψεις! Μπορεί να νοιώθεις μια νευρικότητα, μια απογοήτευση από την αισθηματική σου ζωή αν ανήκεις στους αδέσμευτους, ή μια καταπίεση από το ταίρι σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αλλά να ξέρεις ότι αυτό δεν ισχύει, είναι τα παιχνίδια που του μυαλού, που ώρες-ώρες κάνει σενάρια εκεί που δεν υπάρχουν! Γι’ αυτό μην τυχόν και κλειστείς μέσα αυτό το σαββατοκύριακο, γιατί θα βυθιστείς στην ανασφάλεια ακόμα περισσότερο! Αν δεν υπάρχει ταίρι, μη σκας! Αυτό το σαββατοκύριακο είναι μοναδική ευκαιρία να βρεις ένα, που θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 18, 23, 27


   

                     Ζώδια​ Ζυγός

Η αστρολογική όψη του Σαββάτου δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο, αφού μπορεί να σου προκαλέσει έναν εκνευρισμό, που θα οδηγήσει σε εντάσεις στα αισθηματικά σου, αν το επιτρέψεις! Η γοητεία σου είναι επικίνδυνα ανεβασμένη αυτό το σαββατοκύριακο, η libido σου επίσης, κι έτσι καμιά δυσμενής όψη δεν μπορεί να σε περιορίσει. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου μη μείνεις λεπτό κλεισμένος σπίτι, εκεί έξω σε περιμένουν στρατιές θαυμαστών, δεν έχεις παρά να… διαλέξεις και να πάρεις! Αλλά και για σένα που έχεις ήδη μια σχέση, τα πράγματα είναι εξίσου ευχάριστα! Η Κυριακή έρχεται να εξαφανίσει κάθε διαφωνία και κάθε ένταση ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, η αρμονία και η ισορροπία τώρα επανέρχονται και είναι πλέον στο χέρι σας το αν θα περάσετε ένα… παθιασμένο και φλογερό διήμερο.

Τυχεροί αριθμοί: 6, 15, 21, 25  


      

                     Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το διήμερο αφήνεις τη φαντασία σου να πάρει το πάνω χέρι και να σου παίξει περίεργα παιχνίδια… Η ευαισθησία σου ενισχύεται, η καχυποψία φωλιάζει στο μυαλό σου και η ευθιξία χαρακτηρίζει κάθε σου αντίδραση. Έτσι όμως, μπορεί να προκαλέσεις εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις στη σχέση σου, αφού ο αισθησιασμός σου έχει πάει περίπατο και επιμένεις να κρατάς μια επικριτική στάση απέναντι στο ταίρι σου, με σκηνές ζηλοτυπίας από το πουθενά ή δημιουργώντας του ενοχές για υποσχέσεις που έδωσε στο παρελθόν κι ενδεχομένως δεν τήρησε. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην νομίζεις πως ο καθένας που σε πλησιάζει κάτι θέλει να πάρει από σένα! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 9, 13, 22


         

                   Ζώδια​ Τοξότης

Αν τις προηγούμενες μέρες, ένοιωθες ιδιαίτερα συναισθηματικός κι ευάλωτος, αυτό το σαββατοκύριακο μπορείς επιτέλους να ξαναβρείς τον παλιό, καλό, παιχνιδιάρη και… ανεξάρτητο εαυτό σου, ώστε να δεις τα πράγματα στα αισθηματικά σου πιο σφαιρικά! Άλλωστε, αυτό το σαββατοκύριακο φέρνει την ισορροπία και την αρμονία στις σχέσεις σου γενικότερα, στα αισθηματικά σου ειδικότερα. Έτσι, τώρα μπορείς να απολαύσεις την ουσιαστική επικοινωνία με το ταίρι σου, με ψυχραιμία, λογική και διαλλακτικότητα θα συζητήσετε τα θέματα που προκαλούν εντάσεις μεταξύ σας και θα βρείτε τη χρυσή τομή! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μην αφήσεις αυτό το διήμερο να περάσει ανεκμετάλλευτο! Γίνεσαι… εξπέρ στο φλερτ, η γοητεία σου δεν κρύβεται και οι θαυμαστές τρέχουν πίσω σου! Απόλαυσέ το! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 12, 24


      

                    Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο σε βοηθά να συνειδητοποιήσεις πως όλα αυτά που φοβόσουν, τελικά δεν ήταν και τόσο… τρομακτικά! Έρχονται αποκαλύψεις κι επιβεβαιώσεις συναισθημάτων, που σε ανακουφίζουν, σε βγάζουν από την ανασφάλεια και σε γεμίζουν αισιοδοξία! Αυτό αφορά τόσο εσένα που έχεις σχέση, όσο κι εσένα που είσαι μόνος/η. Αν λοιπόν έχεις σχέση, το διήμερο αυτό θα βιώσεις μια αναζωπύρωση της αγάπης με το ταίρι σου, σαν να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα μαζί, απαλλαγμένοι από μυστικά, δεύτερες σκέψεις, φοβίες και ανασφάλειες. Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση, αυτό το διήμερο θα δεχτείς την επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος ενός ατόμου που ήδη γνωρίζεις ή θα κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σε αναστατώσει.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 11, 29


        

                    Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το σαββατοκύριακο θα είναι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές, άλλοτε ευχάριστες κι άλλοτε δυσάρεστες… Η αλήθεια είναι πως σε επηρεάζει αρκετά και σου κλέβει λίγη από την παιχνιδιάρικη και ανέμελη διάθεσή σου και προσθέτει μια δόση καχυποψίας κι ανασφάλειας στα αισθηματικά σου, ίσως και μια υπερβολική ευαισθησία, που δε σου ταιριάζει. Αυτό πρέπει να το προσέξεις αν έχεις σχέση, γιατί αλλιώς μπορεί να προκαλέσεις καυγάδες με το ταίρι σου άνευ λόγου κι αιτίας. Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση πρόσεξε, γιατί μπορεί να βλέπεις με καχυποψία κάθε νέα γνωριμία, βάζοντας έτσι τον εαυτό σου στο περιθώριο της κοινωνικής ζωής! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 17, 20


         

                    Ζώδια​ Ιχθείς 


Αυτό το Σάββατο, φέρνει την αναγέννηση στα αισθηματικά σου και βάζοντας ένα τέλος σε ψυχοφθόρες καταστάσεις που σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο διάστημα! Αυτό το διήμερο, σε διακρίνει μια πιο ανάλαφρη και κοινωνική διάθεση. Αυτό το διήμερο η επικοινωνία με το ταίρι σου αποκαθίσταται και λύνονται κάποιες παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Σε αυτό βέβαια βοηθά και η ανεβασμένη σου ερωτική διάθεση, που βάζει… φωτιά στο κρεββάτι σας! Αλλά κι εσύ που δεν έχεις σχέση, αυτό το σαββατοκύριακο αποφασίζεις να το ρίξεις λίγο έξω! Μη χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με φίλους, γιατί οι νέες γνωριμίες που θα έρθουν, θα είναι πολλές κι ενδιαφέρουσες! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 12, 16, 28 


                 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα