ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  08/05 έως 12/05


 

                   Ζώδια​ Κριός

Αυτή την εβδομάδα, καλό θα είναι να την προσέξεις λίγο, γιατί ελλοχεύει ο κίνδυνος της απογοήτευσης στις αισθηματικές σου σχέσεις, που μπορεί να σε οδηγήσει σε εντάσεις με τον/τη σύντροφό σου ή σε μια απομάκρυνση από τον ερωτικό σου στόχο. Η εβδομάδα σου χαρίζει απεριόριστη γοητεία, ακτινοβολία και ερωτισμό! Τώρα έχεις τη δύναμη να πάρεις αυτό που θέλεις, είτε από το ταίρι σου, είτε από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αισθηματικά. Άλλωστε, εσύ που δεν έχεις σχέση, θα είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις κάτι νέο τώρα, που θα χαρακτηρίζεται τόσο από το έντονο πάθος, όσο και από τη βαθιά αγάπη! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, θα τη δεις να ανθίζει, να εξελίσσεται και να σταθεροποιείται. Δεν αποκλείεται μάλιστα, να πάρετε την απόφαση από κοινού με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε ή να συμβιώσετε!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 20, 23


       

                   Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, θα μπορέσεις να κλείσεις έναν κύκλο που σε ταλαιπώρησε στο παρελθόν και να ανοίξεις ένα νέο, πιο αισιόδοξο, πιο δυναμικό, πιο ενδιαφέροντα! Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να βελτιώσεις, να ανανεώσεις και αναζωπυρώσεις την σχέση σου. Άλλωστε, το ταίρι σου είναι έτοιμο να σε ακολουθήσει σε κάθε σου επιθυμία! Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέξεις κάποιες αυταρχικές τάσεις που μπορεί να σε χαρακτηρίζουν, για να μην προκαλέσεις τη δυσαρέσκειά του. Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αντιλαμβάνεσαι πως η περίοδος είναι ιδανική για νέες γνωριμίες και για φλερτ, ενώ δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να ξαναμπεί στη ζωή σου κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που σε απασχολεί ακόμα. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 11, 17, 28


           

                    Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα, μπορεί να προκαλέσει αναπάντεχες αλλαγές στον αισθηματικό σου τομέα. Οι αλλαγές αυτές θα σου βγουν σε καλό σε βάθος χρόνου, όμως προς το παρόν θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση και την ανάγκη να απομονωθείς, για να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου. Η εβδομάδα, μπορεί να στρέψει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου, όπου μπορεί να προκύψουν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες ευκαιρίες και δεν πρέπει να τις αφήσεις να πάνε χαμένες! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αξιοποίησε αυτή την εβδομάδα για να πλησιάσεις το ταίρι σου και να κάνεις τη σχέση σας πιο δυνατή, με το πάθος να κυριαρχεί μεταξύ σας! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, ξέρεις πως με την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, έλκεις σαν μαγνήτης τους υποψήφιους συντρόφους! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 13, 20, 24


           

                    Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα μπορεί να είναι κάπως δύσκολη, και να προκαλέσει εντάσεις στα αισθηματικά σου. Ωστόσο, σε, βάζει σε σε μια διαδικασία ανανέωσης, αναδιοργάνωσης και επανεκκίνησης σε πολλούς τομείς της ζωής σου, όπως και στα αισθηματικά σου. Ξεπερνάς απωθημένα, συγχωρείς και κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου ή με μια νέα γνωριμία, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Κι όλα αυτά γίνονται με δυναμισμό, θάρρος, αυτοπεποίθηση και μπόλικο… συναίσθημα. Από την άλλη, η εβδομάδα μπορεί να σε διχάσει, βάζοντάς σε ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική, την επιθυμία και το καθήκον, το “θέλω” και το “πρέπει”. Επιπλέον, μπορεί να σε κάνει κάπως απόμακρο/η και να δημιουργήσει ένα μικρό πρόβλημα στη σχέση σου. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, μπορεί να νοιώσεις απογοήτευση από μια νέα γνωριμία, που δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 13, 21


         

                    Ζώδια​ Λέων

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ευεργετική για τον αισθηματικό σου τομέα. Η εβδομάδα λοιπόν, ενδεχομένως να προκαλέσει εντάσεις, αλλά αν προσπαθήσεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, είναι σίγουρο πως θα περάσει… αναίμακτα! Με δυναμισμό κι ενεργητικότητα βάζεις νέους στόχους από κοινού με το ταίρι σου, κάνετε μαζί νέα σχέδια και απολαμβάνεις την συντροφιά του, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε και μια κοντινή εκδρομή, που θα σας αναζωογονήσει! Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, συναντάς νέα πρόσωπα που ξυπνούν το ενδιαφέρον και τον ερωτισμό σου! Ωστόσο καλό θα είναι να προσέξεις τις επιλογές σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 18, 27


        

                 Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα στα αισθηματικά σου, αγαπημένε μου Παρθένε, απαιτεί μια προσοχή όπως και να το κάνουμε, γιατί μπορεί να σε κάνει να μιλάς ή να ενεργείς χωρίς να σκέφτεσαι, προκαλώντας εντάσεις και διαφωνίες με το ταίρι σου ή να σε εκθέσει απέναντι σε μια νέα γνωριμία. Επιπλέον, μπορεί να σε κάνει ιδιαίτερα ευέξαπτο/η, γεγονός που μπορεί να σε αναστατώσει συναισθηματικά και να σου δημιουργήσει απογοήτευση. Κατά τα άλλα, θα χαρακτηρίζεσαι από πρωτοτυπία, δυναμισμό, αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση, νοιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις ό,τι βάλεις στο νου σου! Και αυτή η αίσθηση θα διατηρηθεί όλη την εβδομάδα! Ακτινοβολείς, μαγνητίζεις, επικοινωνείς με άνεση και δεν είναι δύσκολο να μαγέψεις όποιο πρόσωπο επιθυμείς. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 15, 21, 27


       

                   Ζώδια​ Ζυγός

Η εβδομάδα σου ξεκινά δυναμικά, ανεβάζει τη libido σου στα ύψη, ενισχύει τη γοητεία σου και βάζει στο κρεββάτι σου φωτιά, αν είσαι δεσμευμένος/η, ή φέρνει στο δρόμο σου νέες γνωριμίες που σε ξεσηκώνουν, αν είσαι αδέσμευτος/η. Παράλληλα, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που σε χαρακτηρίζουν, σε βοηθούν να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην προσωπική σου ζωή και να θέσεις όρια όπου κρίνεις ότι είναι απαραίτητο. Ωστόσο, σε γενικές γραμμές αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα ο τομέας των οικονομικών σου, όπου δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικές ευκαιρίες. Αν είσαι μόνος/η, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα προκύπτουν εκεί που δεν τα περιμένεις!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 16, 19


    

                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Η εβδομάδα, σε ενεργοποιεί να κάνεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και σου χαρίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση! Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο επηρεάζει και τα αισθηματικά σου, όπου αν έχεις σχέση εκπλήσσεις το ταίρι σου αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που σας φέρνουν πιο κοντά, ενώ αν δεν έχεις, βρίσκεις το θάρρος και την τόλμη να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις με τη γοητεία και την επικοινωνιακή δεινότητα!! Άλλωστε, αντιλαμβάνεσαι ότι ακτινοβολείς, δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να καταφέρεις τον όποιο αισθηματικό σου στόχο, ενώ πλήθος θαυμαστών σε ακολουθεί παντού! Κι όλο αυτό το ερωτικό κλίμα θα σε ακολουθεί από την αρχή μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 13, 28


      

                  Ζώδια​ Τοξότης

Η εβδομάδα σου χαρίζει ενεργητικότητα, δυναμισμό και αυξημένη libido, κάτι που κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο! Γενικά το συναίσθημά σου είναι ενισχυμένο και αυτές οι μέρες προβλέπονται ιδιαίτερα αισθησιακές και παθιασμένες, ενώ θα έχεις και μια θετική διάθεση, πράγμα που θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν οι διαφωνίες με το ταίρι σου. Το σαββατοκύριακο, εσύ που είσαι μόνος/η, με την αυξημένη γοητεία σου μπορείς πολύ εύκολα να κατακτήσεις το όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρο. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην προχωρήσεις ακόμα σε μια νέα σχέση, αφού η εβδομάδα αυτή δεν ευνοεί ιδιαίτερα τα νέα ξεκινήματα, ενώ μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και παρεξηγήσεις. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 15, 20, 27  


     

                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα σχετίζεται και με τις σχέσεις σου, έρχεται να ξεκαθαρίσει εκκρεμότητες και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό αφορά κυρίως εσένα που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση, αφού σου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσεις ανοιχτά με το  ταίρι σου, να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί και να θέσετε τα όριά σας! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, τώρα μπορείς να κλείσεις κύκλους του παρελθόντος που σε στοιχειώνουν και δεν σε αφήνουν να προχωρήσεις μπροστά! Ωστόσο, αυτή η εβδομάδα χρειάζεται λίγη προσοχή, γιατί δεν είναι εύκολη και μπορεί να προκαλέσει εντάσεις και παρεξηγήσεις. Αν έχεις μια σχέση, μπορεί να νοιώσεις ένα αίσθημα απογοήτευσης από το ταίρι σου.  Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, να θυμάσαι πως η περίοδος αυτή δεν ενδείκνυται για νέα ξεκινήματα και απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή απέναντι στο ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης…

Τυχεροί αριθμοί: 6, 9, 13, 26


      

                  Ζώδια​ Υδροχόος

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προβλέπεται αυτή η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου! Εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια παρεξήγηση ή μια διαφωνία με το ταίρι σου και να κάνετε μια επανεκκίνηση στη σχέση σας, απαλλαγμένοι από απωθημένα του παρελθόντος. Παράλληλα, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις και προβλήματα της καθημερινότητας, που μπορεί μεν να μην επηρέαζαν άμεσα τα αισθηματικά σου, αλλά όπως και να το κάνουμε αποσπούσαν την προσοχή σου! Από την άλλη, εσύ που παραμένεις μόνος/η, με την ενισχυμένη γοητεία σου δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Απόλαυσέ τες και διασκέδασε όσο μπορείς, ωστόσο, καλό θα είναι να προσέξεις, ώστε να μην προκύψουν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 11, 24


          

                  Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα, έρχεται να ενισχύσει την επικοινωνία σου, αλλά και να φέρει νέες γνωριμίες! Αυτό είναι πολύ σημαντικό για σένα που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, αφού τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να φλερτάρεις και κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση δεν πρόκειται να μείνεις παραπονεμένος, αφού τώρα οι διαφορές με το ταίρι σου λύνονται στο… κρεββάτι και ξαναβρίσκετε τις ισορροπίες, που ενδεχομένως είχαν διαταραχτεί το προηγούμενο διάστημα. Άλλωστε, θα χαρακτηρίζεσαι από γοητεία, αυτοπεποίθηση, αλλά και φαντασία! Η πίεση και η ένταση που θα νοιώθεις, σε συνδυασμό με την εκρηκτική ατμόσφαιρα που υπάρχει γύρω σου, μπορεί να σε οδηγήσει… απερισκεψίες, που δεν θα σου βγουν σε καλό…

Τυχεροί αριθμοί: 7, 18, 19, 22  


          

     
 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα