ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  01/05 έως 05/05


 

                Ζώδια​ Κριός

Η εβδομάδα στον αισθηματικό τομέα για σένα, δηλώνει το βαθύ μας συναίσθημα και τον τρόπο με τον οποίο συνδεόμαστε ψυχικά και σωματικά με το ταίρι μας, έτσι αυτό το διάστημα θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται ουσιαστικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Αν πάλι προχωρήσεις τώρα σε μια σχέση, αυτή θα χαρακτηρίζεται από το βαθύ συναίσθημα και το δέσιμο, ενώ και στις δυο περιπτώσεις, το πάθος θα κυριαρχεί! Αν είσαι δεσμευμένος/η, γίνεσαι πιο διαλλακτικός απέναντι στο ταίρι σου και βρίσκετε τις ισορροπίες μεταξύ σας, γεγονός που σας φέρνει πιο κοντά! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 12, 24


         

               Ζώδια​ Ταύρος

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου η σχέση σου όχι μόνο σταθεροποιείται, αλλά ανεβαίνει και επίπεδο και τώρα μπορείς να ελπίζεις σε μια επισημοποίηση, αν αυτό είναι που θέλεις. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τώρα θα καταφέρεις να αποκτήσεις μια σχέση όπως ακριβώς τη θέλεις. Μην αφήσεις τον τονισμένο εγωισμό σου, αλλά κι έναν εκνευρισμό που θα σου προκαλέσει αυτή η όψη να υπερισχύσουν και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους. Και βεβαίως, φρόντισε να προσέχεις τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείς με το ταίρι σου ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γιατί ως γνωστόν η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 8, 12, 27


        

                Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και η γοητεία σου ανεβαίνουν στα ύψη! Επίσης, θα χαρακτηρίζεσαι από μια τάση για ανανέωση στην εξωτερική σου εμφάνιση και θα πειραματιστείς σε αυτόν τον τομέα, γεγονός που θα σου φτιάξει το κέφι και την ψυχολογία, ενώ θα ανανεώσεις και τη σχέση σου, κάνοντας πράγματα μαζί με το ταίρι σου, που θα σας φέρουν πιο κοντά! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, θα έχεις μια αστείρευτη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες, αξιοποίησε το διήμερο αυτό για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να διασκεδάσεις, ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. Βεβαίως, η εβδομάδα ενισχύσει τις ανασφάλειες και τους φόβους σου, ενώ θα ρίξει για λίγο την αυτοπεποίθησή σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 19, 22  


    

                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Το διάστημα που ακολουθεί μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να πάει χαμένη, άσε την κοινωνικότητά σου να κάνει το θαύμα της και σίγουρα θα βρεις το ιδανικό ταίρι, που τόσο καιρό αναζητάς! Βεβαίως, η αρχή της εβδομάδας μπορεί να σου προκαλέσει μια ψυχική ένταση και να σε κάνει ιδιαίτερα πιεστικό και απαιτητικό από τους άλλους, και ιδιαίτερα από το ταίρι σου, προκαλώντας εντάσεις και ηλεκτρισμένο κλίμα. Τα παιχνίδια… εξουσίας είναι μέσα στο πρόγραμμα, όπως και η επιβολή απόψεων, κάτι που θα πρέπει να ελέγξεις και να αποφύγεις, αν δεν θέλεις να φέρεις τη σχέση σου στα άκρα! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 13, 20


       

                 Ζώδια​ Λέων

Αυτή η εβδομάδα τονίζει την κοινωνικότητά σου και να σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου ή με νέες γνωριμίες, αν είσαι αδέσμευτος/η! Βεβαίως, καλό θα είναι να προσέξεις το τονισμένο εγώ σου για να αποφύγεις τις διενέξεις και τις εντάσεις με το ταίρι σου ή με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν! Αν είσαι μόνος/η, με την κοινωνικότητά σου στα ύψη και την αυτοπεποίθησή σου επίσης, οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα είναι άφθονα, ενώ και η δική σου ρομαντική διάθεση θα σε φέρει μπροστά στο ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης, που θα κρατήσει στο χρόνο! Αν ήδη έχεις σχέση, η ισορροπία και η αρμονία αποκαθίστανται και σίγουρα θα περάσεις με το ταίρι σου ένα ιδιαίτερα… αισθησιακό εφταήμερο!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 12, 24


           

                  Ζώδια​ Παρθένος

Η κοινωνικότητά σου ενισχύεται και βελτιώνεται αυτό το διάστημα, γι’ αυτό, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, μην αφήσεις ευκαιρίες για αισθηματική αποκατάσταση να πάνε χαμένες! Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μπορείς να δεις τη σχέση σου να εξελίσσεται, να ανθίζει και να σταθεροποιείται, ενώ δεν αποκλείεται μέσα σε αυτό το διάστημα να την επισημοποιήσεις με κάποιο τρόπο! Η εβδομάδα μπορεί να σου προκαλέσει μια ανασφάλεια κι έναν εκνευρισμό στον αισθηματικό τομέα… Η αυτοπεποίθηση σου δεν είναι και στα καλύτερά της κι η ένταση που νοιώθεις δεν σε βοηθά να κάνεις νέες γνωριμίες, ούτε να αποκαλύψεις τη γοητεία σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 12, 26


        

                   Ζώδια​ Ζυγός

Η εβδομάδα σου, φωτίζει την κοινωνικότητά σου και ενισχύοντας την αυτοπεποίθησή σου! Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό μπορεί να φέρει στη ζωή σου νέες, αξιόλογες γνωριμίες, ενώ αν είσαι δεσμευμένος/η ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός σου ενθουσιάζουν το ταίρι σου, που πραγματικά απολαμβάνει τη σχέση σας! Αντιλαμβάνεσαι, αυτό θα έχει πολλαπλά οφέλη για σένα, αφού καταφέρνεις να διευθετήσεις κάποια οικονομικά θέματα που σε απασχολούσαν μέχρι τώρα! Αν πάλι είσαι μόνος/η, δεν θα είσαι για πολύ ακόμα, αφού οι θαυμαστές θα σε πολιορκούν από παντού!

Τυχεροί αριθμοί: 8, 16, 24, 28


     

                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Η εβδομάδα για σένα, ενισχύει την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σου! Η θετική σου στάση και η κοινωνικότητά σου φέρνουν κοντά σου νέα, ενδιαφέροντα πρόσωπα, γεγονός που οφείλεις να αξιοποιήσεις, αν ανήκεις ακόμη στους αδέσμευτους του ζωδίου. 
Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, θα δεις τη σχέση σου να βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, ο δεσμός σου θα γίνεται όλο και πιο ισχυρός, ενώ το ταίρι σου είναι πλέον πρόθυμο να σου ανοιχτεί, η αμοιβαία εμπιστοσύνη που αναπτύσσεται μεταξύ σας οδηγεί το δεσμό σας σε ένα άλλο, ανώτερο επίπεδο και δεν αποκλείεται μια επισημοποίηση! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 13, 29


          

                 Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα για σένα, ίσως να νοιώσεις μια αναστάτωση κι έναν εκνευρισμό, που με την εξωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει, δε θα διστάσεις να εκδηλώσεις και στο περιβάλλον σου, ηλεκτρίζοντας την ατμόσφαιρα… Παράλληλα, ίσως να νοιώσεις και μια αδυναμία να αντιμετωπίσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα προκύπτει, γεγονός που μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου και να σε απομονώσει. Μια δυσκολία να κυνηγήσεις τον στόχο σου θα έχεις κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η. Ξεπερνάς αυτές τις ανασφάλειες και ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό και… ελκυστικό εαυτό σου, και μάλιστα προικισμένο με μια… έξτρα δόση συναισθηματισμού και ρομαντισμού! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 9, 13, 25  


      

                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα για σένα, σχετίζεται με τον τρόπο που δικτυώνεσαι, με την κοινωνική σου ζωή, τις νέες γνωριμίες, αλλά και τις επιθυμίες σου! Συνεπώς, αν είσαι αδέσμευτος μη χάσεις τις ευκαιρίες που θα προκύψουν τώρα, για να… αποκατασταθείς κι εσύ και να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά σου! Όμως κι εσύ που ήδη έχεις ταίρι, μέσα από την κοινωνικότητά σου και τις φιλικές παρέες θα μπορέσεις να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να της δώσεις έναν αέρα ανανέωσης! Δεν αποκλείεται να προκληθούν εντάσεις και συγκρούσεις. Δυσκολεύεσαι να συμβιβαστείς, γεγονός που όπως αντιλαμβάνεσαι, δεν κάνει καλό ούτε στη σχέση σου, αλλά ούτε και στην εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 10, 21


         

                  Ζώδια​ Υδροχόος

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα προβλέπεται να είναι αυτή για τα αισθηματικά σου. Η εβδομάδα θα σου προσφέρει τις ευκαιρίες που θέλεις, για να ανανεώσεις τη σχέση σου ή για να κάνεις μια νέα γνωριμία, που θα σε ενθουσιάσει και θα σε ξεσηκώσει! Άλλωστε, είσαι σε θέση να προβάλεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου, αλλά και τον ερωτισμό σου, μαγεύοντας το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει! Αν ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση τώρα, να ξέρεις ότι αυτή θα έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε μόνιμο, σταθερό και μακροχρόνιο δεσμό. Με λίγη καλή διάθεση και με την ψυχραιμία και τη λογική που σε χαρακτηρίζουν, μπορείς να αποφύγεις τις εντάσεις και να… “σώσεις” την αισθηματική σου ζωή!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 14, 22


       

                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Δε θα μείνεις καθόλου παραπονεμένος από τις εξελίξεις που θα έχεις στην προσωπική σου ζωή! Έτσι κι αλλιώς, ενισχύονται η αυτοπεποίθηση, η γοητεία και ο ερωτισμός σου, γεγονός που έχει θετικό αντίκτυπο στα θέματα της καρδίας σου! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Ιχθύες το επόμενο διάστημα θα έχεις αρκετές ευκαιρίες αισθηματικής αποκατάστασης, που δε θα πρέπει να αφήσεις να πάνε χαμένες. Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να την εξελίξεις και δεν αποκλείεται να αποφασίσετε από κοινού με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε ή να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 15, 18, 26


          

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα