ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η ημέρα θα σε φέρει πιο κοντά στους φίλους σου (μέσω διαδικτύου) και το σίγουρο είναι πως θα περάσεις καλά μαζί τους. Επίσης ο έρωτας θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σου σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η ημέρα θα σε κάνει να αφήσεις στην άκρη προσωπικά σου και θα πέσεις με τα μούτρα μέσα στο σπίτι σου και στα προβλήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις. 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η ημέρα θα σε ανεβάσει αρκετά στα μάτια των άλλων και ότι και αν κάνεις δεν θα περνά απαρατήρητο από τους γύρω σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να βρεις τρόπους για να ανεβάσεις τις μετοχές σου για αυτό θα πέσεις με τα μούτρα στην δουλειά και δεν θα σε ενδιαφέρει κάτι άλλο.

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα γίνει αιτία να σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στο περιβάλλον σου και να συσφίξεις τις σχέσεις σου μαζί τους. Από την άλλη, η μέρα θα αλλάξει την στασιμότητα που έχεις τώρα στην ζωή σου και θα ενεργοποιηθείς αρκετά για να κάνεις τις αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να ανέβεις ψυχολογικά και ψυχικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως δεν θα έχεις καλή διάθεση να ασχοληθείς με τα προβλήματα και τα ημερήσια σου θέματα και θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει να πετύχεις αυτά που έχεις στο μυαλό σου και αν δεν αφήσεις την αδυναμία σου να βγει στη φόρα θα κρατήσεις την καλή σου διάθεση και ενέργεια μέχρι το τέλος της μέρας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα θα επικρατεί η επιθυμία σου να πετύχεις στον επαγγελματικό σου τομέα και να δείξεις στους γύρω σου την αξία σου, θέλεις οι κόποι σου να αποδώσουν καρπούς αλλά και να αναγνωριστούν από το περιβάλλον σου και όχι μόνο.
 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η ημέρα θα βγάλει στη φόρα τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα και θα είναι δύσκολο να τα αποφύγεις, φυσικά και εσύ θα τα προκαλέσεις. Η κοινωνικότητα σου θα κτυπήσει κόκκινο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα θα μπεις σε διαδικασία αναζητήσεων και προσωπικών σου βιωμάτων. Αυτή η στάση θα σε κάνει αρκετά ευάλωτο/η με ότι συμβαίνει γύρω σου και θα ευαισθητοποιηθείς ακόμα και με τα πιο απλά πράγματα που θα γίνονται.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα θα επικρατεί μόνο μια επιθυμία στο μυαλό σου, να πετύχεις να κερδίσεις την αγάπη και την συμπάθεια των γύρω σου να ανέβεις στα μάτια τους και να τους αποδείξεις την αξία.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η ημέρα και τα θέματα που θα έχει θα σε κουράσουν αρκετά θα σε γεμίσουν με άγχος και ανασφάλεια και δεν θα μπορείς να λειτουργήσεις σωστά.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα