ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  24/04 έως 28/04


 

                 Ζώδια​ Κριός

Μια υπέροχη εβδομάδα από… αισθηματικής απόψεως θα είναι αυτή για σένα... Αυτή την εβδομάδα θα απαλλαγείς από τις έννοιες του προηγούμενου διαστήματος και τις παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν προκύψει με το ταίρι σου, ενώ το πάθος θα επικρατήσει μεταξύ σας. Ο ρομαντισμός σου άλλωστε θα είναι στα ύψη, όπως και η δημιουργικότητά σου και μπορείς να στήσεις ένα σκηνικό θαλπωρής και ασφάλειας, που θα ενθουσιάσει τον/τη σύντροφό σου. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η! Ξέρεις ότι η γοητεία σου έχει χτυπήσει ταβάνι και θα την εκμεταλλευτείς, είτε για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες...

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 10, 18


         

                 Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε μια τάξη και την αισθηματική σου ζωή, να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις, να εξομαλύνεις διαφορές και να λύσεις κάθε πρόβλημα που δημιουργήθηκε το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου. Μην ξεχνάς πως η εβδομάδα βελτιώνει την επικοινωνία σου, ενώ σε κάνει και πιο διεκδικητικό, αλλά σε… λογικά πλαίσια και χωρίς υπερβολές! Κάνε λοιπόν μια νέα αρχή με το ταίρι σου και βρες τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση σας. Άλλωστε, δεν θα δυσκολευτείς καθόλου, αφού και η libido σου είναι στα ύψη, κάνοντας τον/τη σύντροφό σου ευτυχισμένο/η. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, τώρα έχεις την ευκαιρία να γυρίσεις σελίδα στην προσωπική σου ζωή. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 18, 24


     

                    Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να πάει στραβά στον αισθηματικό σου τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος/η, λοιπόν, το πάθος θα κυριαρχήσει στη σχέση σου ανανεώνοντάς την, το κρεββάτι σου θα πάρει φωτιά κάνοντας και εσένα και το ταίρι σου ευτυχισμένους, ενώ στις κοινωνικές συναναστροφές θα λάμπετε ως ζευγάρι και θα είστε η ψυχή της παρέας! Από την άλλη, αν είσαι μόνος/η, τώρα θα βγεις, θα διασκεδάσεις, θα συναντήσεις φίλους, θα κάνεις νέες γνωριμίες και θα φλερτάρεις απροκάλυπτα. Η γοητεία σου δεν θα αφήνει κανέναν ασυγκίνητο και θα σου είναι πολύ εύκολο να κατακτήσεις όποιο άτομο σου κάνει… κλικ! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 16, 23, 28


       

                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα, στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως στον οικονομικό σου τομέα, όπου με σκληρή δουλειά και μεθοδικές κινήσεις μπορεί να σημειώσεις μεγάλες επιτυχίες και να κλείσεις συμφέρουσες συμφωνίες! Αυτό ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά για τον εαυτό σου στα ύψη, γεγονός που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου, φυσικά! Σε γενικές γραμμές λοιπόν, αυτή θα είναι μια ήρεμη, αλλά και ερωτική εβδομάδα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους δεν θα διστάσεις να ξεδιπλώσεις το συναίσθημά σου στο ταίρι σου και να το φέρεις πιο κοντά σου. Αλλά κι εσύ που είσαι ακόμη μόνος/η, αυτή την εβδομάδα με την αισιοδοξία και την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση, δεν θα διστάσεις να φλερτάρεις παντού, όπου κι αν βρεθείς!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 9, 16, 22  


      


                  Ζώδια​ Λέων

Αυτή την εβδομάδα είσαι ο πρωταγωνιστής του ζωδιακού κύκλου! Μια άκρως αισθησιακή εβδομάδα θα είναι αυτή για σένα!! Αν ανήκεις λοιπόν στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα δεις την αισθηματική σου ζωή να απογειώνεται, το πάθος επανέρχεται στη σχέση σου, ενώ το ταίρι σου δεν ξεκολλά ούτε στιγμή από δίπλα σου, γεγονός που σε κάνει να νοιώσεις ασφάλεια και σιγουριά και σε βοηθά να ξεδιπλώσεις κι εσύ το συναίσθημά σου χωρίς καμιά καχυποψία! Καυτή όμως, προβλέπεται η εβδομάδα και για σένα που είσαι αδέσμευτος/η. Η αισιοδοξία σου και η αυτοπεποίθησή σου είναι εμφανείς, όπως άλλωστε και η γοητεία σου, φέρνοντας στο δρόμο σου άπειρα φλερτ και νέες γνωριμίες, που σε ξεσηκώνουν. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 17, 23


      
                 Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα θα σε χαρακτηρίζει μια εσωστρέφεια, που ωστόσο θα σου κάνει καλό, αφού θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα θέλω σου και να ανακαλύψεις τι ακριβώς ζητάς από τη ζωή σου γενικότερα, αλλά και στα αισθηματικά σου ειδικότερα! Η εβδομάδα ενισχύει την επικοινωνιακή σου δεινότητα, αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Πέρνα καλά, αλλά μη βιαστείς να δώσεις υποσχέσεις για το μέλλον ή να δεσμευτείς, γιατί μπορεί την επόμενη εβδομάδα να… αλλάξεις γνώμη! Από την άλλη, εσύ που έχεις ήδη μια σχέση, τώρα θα μπορέσεις να τη σταθεροποιήσεις και να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 7, 18, 29  


   


                     Ζώδια​ Ζυγός

Μια ιδιαίτερα κοινωνική, αλλά και ερωτική εβδομάδα θα είναι αυτή για σένα. Αν λοιπόν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτή την εβδομάδα θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, η ρομαντική σου διάθεση θα το ξαφνιάσει ευχάριστα, ενώ και οι αμοιβαίες εξομολογήσεις θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο. Το πάθος μεταξύ σας αναζωπυρώνεται και θα περάσετε φλογέρες στιγμές στο κρεββάτι, που θα σας κάνουν να θυμηθείτε τις πρώτες μέρες της γνωριμίας σας! Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, να ξέρεις ότι το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για να ξεκινήσεις μια νέα σχέση. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 9, 10, 14


        
                  Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή την εβδομάδα δεν θα περάσεις και άσχημα στην προσωπική σου ζωή, αφού θα μπορέσεις να βρεις χρόνο και για το ταίρι σου και θα κρατήσεις τις ισορροπίες. Άλλωστε, ακτινοβολείς, εκπέμπεις αυτοπεποίθηση και γοητεία, ενώ έχεις και τη δυνατότητα να πείθεις τους άλλους να σε ακολουθήσουν στις επιθυμίες και τα θέλω σου! Το ταίρι σου λοιπόν, όχι μόνο θα δείξει κατανόηση για τον χρόνο που θα αφιερώνεις στη δουλειά, αλλά θα φροντίζει και να σε… ξεκουράζει με τον τρόπο του! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η και ωραίος/α, παρόλο τον φόρτο εργασίας, δεν αποχωρίζεσαι τον αισθησιασμό σου! Έχεις ανεβασμένη διάθεση και δεν χάνεις ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες παντού, ακόμα και στο χώρο της δουλειάς! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 15, 12, 21


   

  

                   Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα δεν πιάνεσαι! Νοιώθεις αισιοδοξία, θέλεις να επεκταθείς, να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, να ταξιδέψεις, να κάνεις νέες γνωριμίες και να… ερωτευτείς, είτε είσαι δεσμευμένος/η είτε αδέσμευτος/η. Και θα τα καταφέρεις, αφού με την πρωτοτυπία και τον ενθουσιασμό σου καταφέρνεις να αναζωπυρώσεις την αγάπη ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Ο ερωτισμός σου είναι στα ύψη και κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, τόσο στο… κρεββάτι όσο και έξω από αυτό! Από την άλλη, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, η επιθυμία σου να γνωρίσεις καινούρια πρόσωπα δεν θα μείνει ανεκπλήρωτη! Άλλωστε, ακτινοβολείς, γοητεύεις και έλκεις σαν μαγνήτης ενδιαφέροντες ανθρώπους. 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 11, 15, 26  


        
                   Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτή η εβδομάδα χρειάζεται προσοχή από την μεριά σου, τουλάχιστον στον αισθηματικό τομέα. Αυτή την εβδομάδα λοιπόν, θα ενισχυθεί το συναίσθημά σου, το οποίο ναι μεν σε κάνει πιο αισθησιακό/ή, από την άλλη όμως σε κάνει πιο κτητικό/ή απέναντι στο ταίρι σου. Παράλληλα, μπορεί να θέλεις να περνάει συνεχώς το δικό σου, γεγονός που μπορεί να σου προκαλέσει προβλήματα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, καθώς το ταίρι σου ίσως να μην… ανεχτεί για πολύ αυτή τη συμπεριφορά… Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, αξιοποίησε αυτές τις ευνοϊκές πλανητικές συνθήκες, αλλά και την κοινωνικότητα που σου προσφέρει, για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 17, 23, 28  


         


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Η εβδομάδα, ανεβάζει τη libido σου στα ύψη, ενώ και η γοητεία σου δεν κρύβεται! Τώρα μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να επαναφέρεις το πάθος ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, περνώντας… νύχτες μαγικές κι ονειρεμένες μαζί του! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στα αισθηματικά σου, να απαλλαγείς από τα φαντάσματα και τα απωθημένα του παρελθόντος και να γυρίσεις σελίδα στη ζωή σου! Τα φλερτ θα σε πολιορκούν, οι νέες γνωριμίες θα προκύπτουν όπου σταθείς και όπου βρεθείς, ενώ αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 13, 20


           

                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτή την εβδομάδα, θα σε απασχολήσουν κυρίως θέματα καριέρας, όπου θα πετύχεις στόχους και θα δρομολογήσεις φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον, αρκεί να εργαστείς με ευσυνειδησία και μεθοδικότητα! Όμως, και στα αισθηματικά σου δεν θα πας πίσω, καθώς η εβδομάδα σου χαρίζει ενισχυμένη κοινωνικότητα και φέρνοντάς σε σε επαφή με νέους ανθρώπους, διευρύνοντας τον κύκλο σου. Βεβαίως, η Δευτέρα απαιτεί μια προσοχή, καθώς θα δυσκολευτείς να ξεχωρίσεις την αλήθεια από το ψέμα στη σχέση σου ή σε μια γνωριμία που τώρα ξεκινά, οπότε εκείνες τις μέρες καλό θα είναι να κρατάς… μικρό καλάθι σε ό,τι ακούς! Αν πάλι είσαι ακόμη μόνος/η, να ξέρεις πως μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο… μάτι… 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 19, 22  


    

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα