ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η ημέρα θα εμφανίσει ζητήματα που θα αφορούν τα οικονομικά σου και θα είναι δύσκολο να τα αγνοήσεις καθώς θα σε απειλούν προκλητικά.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η ημέρα θα σε κάνει να μην μπορείς να κατανοήσεις απο που προέρχεται αυτή η περίεργη τάση που θα έχεις και σίγουρα οι συγκρούσεις θα είναι πραγματικό γεγονός. 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η ημέρα θα σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο περίεργα με το περιβάλλον σου και κάποιες αδυναμίες σου θα σε κρατήσουν μακριά απο τα ημερήσια θέματα σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα γίνει αιτία για να σε φέρει πιο κοντά στα οικονομικά σου θέματα να δώσεις την απαραίτητη σημασία για να μπορέσεις να τα λύσεις και να χαλαρώσεις απο όλη αυτή την πιεστική κατάσταση. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η ημέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου θα τα έχεις σε πρώτο πλάνο και θα μιλήσεις με συνεργάτες σου θα ζητήσεις την συμβουλή τους και την βοήθεια τους πάνω σε κάποιες νέες ιδέες που έχεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σου προκαλέσει μια εσωτερική ταραχή που θα βγάλει στη φόρα τα πάθη σου αλλά και τις αδυναμίες σου σκέψεις μισές και βαθύτερα θέλω σου θα σε κυριεύσουν θα είναι πολύ δύσκολο να τα συγκρατήσεις.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στους φίλους σου και μαζί τους να περάσεις ευχάριστα μέσω διαδικτύου και να χαλαρώσεις απο τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή αστρολογική όψη θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις κατά πόσο τα προσωπικά σου θέλω και ζητήματα συμβαδίζουν με τους επαγγελματικούς σου στόχους και αυτό θα σε βάλει σε ενέργεια λειτουργικής κατάστασης. 
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η ημέρα θα σε αποστασιοποιήσει απο τις δουλειές που θα έχεις σήμερα μαζί με κάποιες έκτακτες που θα βγουν στην φόρα θα σε κουράσουν πρωτού καν ασχοληθείς με αυτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα θα μπεις σε διαδικασία αναζητήσεων και προσωπικών σου βιωμάτων. Αυτή η στάση θα σε κάνει αρκετά ευάλωτο/η με ότι συμβαίνει γύρω σου και θα ευαισθητοποιηθείς ακόμα και με τα πιο απλά πράγματα που θα γίνονται.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα προκαλέσει κενά απόστασης απο τους γύρω σου απο το περιβάλλον σου, απο την οικογένεια σου, απο τους συνεργάτες σου ακόμα και απο την σχέση σου.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η ημέρα θα σε βοηθήσει σιγά σιγά να επανέρθεις στους κανονικούς σου ρυθμούς και να τα βρεις ξανά με τον εαυτό σου αλλά και με άτομα που απομακρύνθηκες το τελευταίο διάστημα. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα