ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε πιέσει λίγο με αποτέλεσμα να μην μπορείς να εκφράσεις σωστά αυτά που θέλεις. Ότι έχει συμβεί στο παρελθόν διέγραψε το και δες το μέλλον σου με αισιοδοξία.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η ημέρα θα μεγαλώσει το επικοινωνιακό σου ταλέντο και σίγουρα αυτό δεν θα περάσει απαρατήρητο απο τους γύρω σου.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η ημέρα θα σε κάνει να ψάξεις να βρεις ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να ανεβάσεις τα κέρδη σου αλλά και να ασχοληθείς θετικά και με την δουλειά σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα μεγαλώσει την φιλαρέσκεια σου με αποτέλεσμα να θέλεις  να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φέρει πιο κοντά στον εξωπραγματικό σου κόσμο και το μυαλό σου θα φτιάχνει σενάρια απο εκεί που δεν υπάρχουν με αποτέλεσμα να μην μπορείς να χαλαρώσεις και να χαρείς ακόμα και τα πιο απλά πράγματα. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας ίσως σε ευαισθητοποιήσει πιο πολύ απο το κανονικό και βγάλει στη φόρα τις εσωτερικές σου επιθυμίες που θα τις προβάλεις σε ένα άτομο του περιβάλλοντος σου ή ακόμα και σε συνεργάτη σου, του έχεις εμπιστοσύνη. 
 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η ημέρα θα σε δυναμώσει και θα σε κάνει να πάρεις την κατάσταση επάνω σου θα στηριχτείς στις δικές σου πλάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα μεγαλώσει και άλλο την ανάγκη σου αυτή και θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς ακόμα και στα πιο απλά πράγματα.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε γεμίσει με άγχος και ανασφάλεια και θα είναι δύσκολο να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου η λογική σου θα παραχωρήσει την θέση της στην αδυναμία συναισθήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η ημέρα θα σε κάνει να αφήσεις για λίγο την προσωπική σου γνώμη στην άκρη και να ζητάς απεγνωσμένα την βοήθεια των γύρων σου. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η ημέρα θα σε κάνει να αφήσεις για λίγο την προσωπική σου γνώμη στην άκρη και να ζητάς απεγνωσμένα την βοήθεια των γύρων σου. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η ημέρα θα σε κάνει να ξεχάσεις τα συναισθηματικά σου πάθη και το μυαλό σου θα βρίσκεται στην καλλιτεχνική σου δημιουργία αλλά και στην ανάγκη σου να κερδίσεις την αποδοχή του περιβάλλοντος σου. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα