ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  17/04 έως 21/04


 

                  Ζώδια​ Κριός

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προβλέπεται αυτή η εβδομάδα για τα αισθηματικά σου! Έτσι, εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις μια παρεξήγηση ή μια διαφωνία με το ταίρι σου και να κάνετε μια επανεκκίνηση στη σχέση σας, απαλλαγμένοι από απωθημένα του παρελθόντος. Ταυτόχρονα, η ερωτική έλξη που νοιώθεις για το σύντροφό σου ενισχύεται και το πάθος κυριαρχεί μεταξύ σας, κάνοντας τα όποια προβλήματα της καθημερινότητας να μοιάζουν ασήμαντα! 
Όμως κι εσύ που δεν έχεις σχέση ευνοείσαι απόλυτα, αφού αν αποφασίσεις τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, να ξέρεις ότι αυτή θα χαρακτηρίζεται από το έντονο, φλογερό πάθος! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 15, 18, 24


        
                   Ζώδια​ Ταύρος

Η εβδομάδα σχετίζεται με την επικοινωνία, αλλά και τις νέες γνωριμίες! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, τώρα σου δίνεται η ευκαιρία να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, που μάλιστα θα χαρακτηρίζεται από φλογερό πάθος! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση δεν πρόκειται να μείνεις παραπονεμένος, αφού τώρα όλες οι διαφορές με το ταίρι σου λύνονται στο… κρεββάτι και αποφασίζετε από κοινού να κάνετε μια νέα αρχή, ξαναβρίσκοντας τις ισορροπίες, που ενδεχομένως είχαν διαταραχτεί το προηγούμενο διάστημα. 
Άλλωστε, τώρα χαρακτηρίζεσαι από δυναμισμό, πρωτοτυπία κι αυτοπεποίθηση, έτσι βρίσκεις τρόπο να καταπολεμήσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ξαναφέρεις στο δεσμό σου τον ενθουσιασμό των πρώτων ημερών. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 7, 13, 23  


     


                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα, βελτιώνει τις σχέσεις σου, ενισχύει την κοινωνικότητά σου και σου χαρίζει γοητεία, ακτινοβολία και ερωτισμό! Τώρα έχεις τη δύναμη να πάρεις ακριβώς αυτό που θέλεις, είτε από το ταίρι σου, είτε από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αισθηματικά. Άλλωστε, εσύ που δεν έχεις σχέση, θα είναι πολύ εύκολο να ξεκινήσεις κάτι νέο τώρα, που θα χαρακτηρίζεται από το έντονο πάθος! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, θα τη δεις να ανθίζει, να εξελίσσεται και να σταθεροποιείται. Δεν αποκλείεται τώρα να πάρετε την απόφαση από κοινού με το ταίρι σου να την επισημοποιήσετε ή να συμβιώσετε! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 12, 15, 24


          
                    Ζώδια​ Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς, πόσο μάλλον στα αισθηματικά σου, όπου μπορείς να κλείσεις έναν κύκλο που σε ταλαιπώρησε στο παρελθόν και να ανοίξεις ένα νέο, πιο αισιόδοξο, πιο δυναμικό, πιο ενδιαφέροντα! Φυσικά, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτό δεν σημαίνει ότι κάνεις νέα σχέση, αλλά ότι βελτιώνεις, ανανεώνεις και αναζωπυρώνεις την ήδη υπάρχουσα. Άλλωστε και το ταίρι σου είναι έτοιμο να σε ακολουθήσει σε κάθε σου επιθυμία, αφού τώρα βγάζεις ξανά τον παλιό, καλό κι αισθησιακό εαυτό σου, που ερωτεύτηκε στην αρχή της γνωριμίας σας! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 15, 18, 21


   

                     Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα ενισχύει τον ερωτισμό και τη γοητεία σου κι αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου η σχέση με το ταίρι σου γίνεται ακόμα πιο δυνατή καθώς το πάθος κυριαρχεί μεταξύ σας, ενώ αν ανήκεις στους αδέσμευτους έλκεις σαν μαγνήτης τους υποψήφιους συντρόφους με την ανεβασμένη σου αυτοπεποίθηση! Επιπλέον, η ανάγκη σου για δέσμευση γίνεται πιο έντονη και δεν είναι απίθανο να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, που θα έχει όλα τα φόντα να εξελιχθεί σε κάτι μακροχρόνιο και σταθερό. Άλλωστε, είτε πρόκειται για νέα σχέση είτε για την υπάρχουσα, δεν σκοπεύεις να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από την απόλυτη δέσμευση, την απόλυτη ένωση με το ταίρι σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5, 17, 20  


       

                  Ζώδια​ Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, σε μια διαδικασία ανανέωσης, αναδιοργάνωσης και επανεκκίνησης σε πολλούς τομείς της ζωής σου, όπως και στα αισθηματικά σου. Είτε έχεις σχέση είτε όχι, κλείνεις κύκλους του παρελθόντος, ξεπερνάς απωθημένα, συγχωρείς και κάνεις μια νέα αρχή με το ταίρι σου ή με μια νέα γνωριμία, αν ανήκεις στους αδέσμευτους. Κι όλα αυτά γίνονται με δυναμισμό, θάρρος, αυτοπεποίθηση και μπόλικο… συναίσθημα!! Άλλωστε, η εβδομάδα σε βοηθά να ξεπεράσεις απωθημένα του παρελθόντος, ενώ σου χαρίζει δυναμισμό και σε προφυλάσσει από… κακοτοπιές, καυγάδες κι εντάσεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 22, 26


          


                  Ζώδια​ Ζυγός

Αυτή η εβδομάδα, προβλέπεται ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα! Καταρχήν στα επαγγελματικά σου, αφού κάτι καινούριο και ιδιαίτερα ελπιδοφόρο μπορεί να ξεκινήσεις τώρα! Ταυτόχρονα όμως, η εβδομάδα ενισχυεί και τον τομέα των σχέσεών σου! Έτσι, αυτή την εβδομάδα ονειροπολείς, απολαμβάνεις την παρέα του/της συντρόφου σου ή συναντάς νέα πρόσωπα που ξυπνούν το ρομαντισμό σου, αν ανήκεις στους αδέσμευτους! Παράλληλα, ξεπερνάς απωθημένα του παρελθόντος και με δυναμισμό κι αποφασιστικότητα πρωτόγνωρη για σένα, βάζεις νέους στόχους από κοινού με το ταίρι σου ή ξεκινάς μια καινούρια σχέση αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 17, 28


         
                Ζώδια​ Σκορπιός 

Το συναίσθημά σου ενισχύεται ακόμα περισσότερο, ενώ είσαι σε θέση να κατανοήσεις το ταίρι σου ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να έρθεις πιο κοντά του. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, δεν αποκλείεται τώρα να ξεκινήσεις μια νέα σχέση, που θα χαρακτηρίζεται από το πάθος, ενώ κι εσύ που ήδη έχεις ταίρι, να ξέρεις πως το κρεββάτι σας θα πάρει… φωτιά! Άλλωστε, ολόκληρο το εφταήμερο θα χαρακτηρίζεσαι από πρωτοτυπία, δυναμισμό, αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση. Νοιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις ό,τι βάλεις στο νου σου και όντως έτσι είναι, τουλάχιστον στα αισθηματικά σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 14, 24, 28


      


               Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή η εβδομάδα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα αισθηματικά σου! Η εβδομάδα λοιπόν, σχετίζεται κυρίως με τα οικονομικά, όμως έχει να κάνει και με το βαθύ σου συναίσθημα και το πάθος, ενώ ανεβάζει τη libido σου στα ύψη, ενισχύει τη γοητεία σου και βάζει στο κρεββάτι σου φωτιά, αν είσαι δεσμευμένος/η, ή φέρνει στο δρόμο σου νέες γνωριμίες που σε ξεσηκώνουν, αν είσαι αδέσμευτος/η. Ταυτόχρονα, ο δυναμισμός και η ενεργητικότητα που σε χαρακτηρίζουν, σε βοηθούν να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην προσωπική σου ζωή και να θέσεις όρια όπου κρίνεις ότι είναι απαραίτητο. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 8, 13, 27  


    
                Ζώδια​ Αιγόκερως 

Η εβδομάδα σε ενεργοποιεί να κάνεις νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς και σου χαρίζει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση! Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο επηρεάζει και τα αισθηματικά σου, όπου αν έχεις σχέση εκπλήσσεις το ταίρι σου αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που σας φέρνουν πιο κοντά, ενώ αν δεν έχεις, βρίσκεις το θάρρος και την τόλμη να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις. Παράλληλα, ακτινοβολείς, γοητεύεις, και με τον ενισχυμένο σου συναισθηματισμό δε χρειάζεται να προσπαθήσεις πολύ για να καταφέρεις τον όποιο αισθηματικό σου στόχο, ενώ πλήθος θαυμαστών σε ακολουθεί παντού! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 19, 23


        


                 Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα δεν πρόκειται να μείνεις παραπονεμένος στα αισθηματικά σου. Η εβδομάδα σου χαρίζει ενεργητικότητα, δυναμισμό και αυξημένη libido, κάτι που κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο! Γενικά το συναίσθημά σου θα είναι ενισχυμένο, ενώ θα έχεις και μια έντονα επικοινωνιακή διάθεση, που θα βοηθήσει να εξομαλυνθούν οι όποιες διαφωνίες με το ταίρι σου. Εσύ που είσαι μόνος/η, με την αυξημένη γοητεία σου μπορείς πολύ εύκολα να κατακτήσεις το όποιο άτομο βάλεις στο στόχαστρο. Ωστόσο, τώρα δε σε ενδιαφέρει καθόλου το εφήμερο και το περαστικό, θέλεις μια σχέση που θα αντέξει στο χρόνο… 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 11, 15, 29  


      
                   Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα, έρχεται να ξεκαθαρίσει εκκρεμότητες, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Αυτό αφορά κυρίως εσένα που ήδη βρίσκεσαι σε μια σχέση, αφού σου δίνεται η δυνατότητα να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, να βρείτε μαζί τις καλύτερες λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορείς να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με ένα πρόσωπο που θα σε ενθουσιάσει και θα σε ξεσηκώσει! Αν είσαι δεσμευμένος/η το ταίρι σου δεν μπορεί να σου χαλάσει κανένα χατίρι, ενώ αν είσαι αδέσμευτος, με την συναισθηματική γενναιοδωρία σου καταφέρνεις να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο ερωτικό σου στόχαστρο!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 12, 23


              

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα