ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  03/04 έως 07/04


 

                  Ζώδια​ Κριός

Αυτή την εβδομάδα, τίποτα δεν μπορεί να εμποδίσει τις θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου! Αυτό που θα σε χαρακτηρίζει τώρα, θα είναι η αυτοπεποίθηση, η γοητεία και η αισιοδοξία! Τώρα μπορείς να εκδηλώσεις με ακόμα μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματά σου στο ταίρι σου και να έρθετε πιο κοντά, ενώ και το πάθος ενισχύεται και αναζωπυρώνει την αγάπη σας! Άλλωστε, η εβδομάδα ενισχύει τη σεξουαλικότητά σου και σε κάνει πιο παθιασμένο/η και διεκδικητικό/ή, γεγονός που κάνει το ταίρι σου να νοιώσει μοναδικό, αρκεί να μην το πιέσεις υπερβολικά με τον δυναμισμό σου και να μην προβάλεις υπερβολικές απαιτήσεις! Ωστόσο εσύ που είσαι αδέσμευτος/η καλό θα είναι να προσέξεις λίγο αυτή την εβδομάδα, καθώς ναι μεν θα περιστοιχίζεσαι από φλερτ και νέες γνωριμίες μέσω διαδικτύου με τη γοητεία σου, όμως μπορεί να μεταδόσεις λανθασμένα μηνύματα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 13, 24, 27


     
                   Ζώδια​ Ταύρος

Μια ιδιαίτερα αισθησιακή και παθιασμένη εβδομάδα προβλέπεται να είναι αυτή για σένα. Η εβδομάδα σου χαρίζει ερωτισμό, αλλά και διεκδικητικότητα στην αγάπη, φέρνοντας φλογερό πάθος στη σχέση σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Παράλληλα, σε ωθεί να δοκιμάσεις νέα πράγματα και να αποκτήσεις νέες εμπειρίες! Αυτό σε αναζωογονεί, αλλά ταυτόχρονα αναζωογονεί και τη σχέση σου, αφού κι εκεί αναζητάς το καινούριο, ενώ ο ερωτισμός σου εκτοξεύεται! Αντιλαμβάνεσαι πως και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη κατά το μεγαλύτερο μέρος της εβδομάδας, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους, για να διευρύνεις τον κύκλο σου και να φλερτάρεις απροκάλυπτα μέσω διαδικτύου! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 16, 28


      


                 Ζώδια​ Δίδυμοι 

Η εβδομάδα, έρχεται για να βελτιώσει τα αισθηματικά σου, είτε έχεις σχέση, είτε όχι! Αν λοιπόν ανήκεις στους δεσμευμένους, αυτή την εβδομάδα θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, ο δεσμός σας θα γίνει πιο ισχυρός, ενώ και ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί και θα οδηγήσει σε τρυφερές, αλλά και φλογερές και παθιασμένες στιγμές μεταξύ σας! Είναι σίγουρο ότι θα την απολαύσεις αυτή την εβδομάδα, ξεχειλίζεις από συναίσθημα και αυτό είναι κάτι που ενθουσιάζει και το ταίρι σου, ενώ κι εσύ αισθάνεσαι σιγουριά κι ασφάλεια στο πλάι του! Από την άλλη, κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, δε θα μείνεις παραπονεμένος! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 11, 23


     
                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Μια ήρεμη και συναισθηματική εβδομάδα προβλέπεται να είναι αυτή για σένα. Η εβδομάδα αυτή σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια και την συναισθηματική σου ασφάλεια. Επιπλέον, επηρεάζει θετικά τα αισθηματικά σου και σίγουρα βελτιώνει τη διάθεσή σου! Έτσι, ένα είναι το σίγουρο: Ότι το σπίτι σου θα γίνει το ήρεμο λιμάνι, που θα σε χαλαρώνει και θα σε κάνει να νοιώθεις σιγουριά. Παράλληλα, η εβδομάδα ευνοεί τα οικονομικά σου μεν, από την άλλη όμως τονώνει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, τώρα μπορείς να ανοιχτείς συναισθηματικά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις με την γοητεία σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 4, 9, 15


     


                  Ζώδια​ Λέων

Εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις διαφωνίες και παρεξηγήσεις με το ταίρι σου, που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα. Και όχι μόνο αυτό, αλλά θα καταφέρεις και να ανανεώσεις τη σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας, κάνοντας μια νέα αρχή, που θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Το πάθος θα ξεχειλίζει ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, ενώ θα διασκεδάσετε μαζί και γενικά αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα! Αλλά κι εσύ που εξακολουθείς να ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων, αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να συνομιλήσεις επιτέλους με το άτομο, που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπά με… τρελούς ρυθμούς! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 19, 22, 24


    
                  Ζώδια​ Παρθένος

Η εβδομάδα, θα ανεβάσει την ψυχολογία σου και την αυτοπεποίθησή σου, ενώ θα φέρει νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσω διαδικτύου στους αδέσμευτους, αλλά και σύσφιξη στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Η εβδομάδα σου χαρίζει ερωτισμό και δυναμισμό! Όλα αυτά θα πρέπει να τα εκμεταλλευτείς εσύ που παραμένεις μόνος/η, προκειμένου να κάνεις νέες γνωριμίες, να βγεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς έστω και μέσω των social media! Αυτή η εβδομάδα σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσεις με το άτομο που θα σε ξεσηκώσει, και να το κατακτήσεις με τον αυθορμητισμό, την πρωτοτυπία, αλλά και τον αισθησιασμό που θα σου χαρίζει το πλανητικό σκηνικό! Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος, αυτή την εβδομάδα καταφέρνεις να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 10, 19


        

                 Ζώδια​ Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, γίνεσαι ακόμα πιο γοητευτικός/ή, λάμπεις, ακτινοβολείς και μαγνητίζεις, κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί, ενώ και ο αισθησιασμός σου είναι εμφανής από… χιλιόμετρα μακριά! Έτσι, αν ανήκεις στους αδέσμευτους, τώρα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πολύ πιο εύκολα, η κοινωνικότητά σου εκτοξεύεται και τα φλερτ σε πολιορκούν έστω και μέσω των social media! Δεν έχεις λοιπόν παρά να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να διαλέξεις το άτομο, που σε εμπνέει περισσότερο! Αλλά κι εσύ που ήδη έχεις μια σχέση, τώρα θα τη δεις να ανθίζει, να εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς και να σε γεμίζει σιγουριά και αυτοπεποίθηση! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 14, 18, 22  


  
               Ζώδια​ Σκορπιός 

Η εβδομάδα, θα σε βοηθήσει να βρεις ξανά τις ισορροπίες σου, πράγμα που είναι ιδιαίτερα θετικό για σένα! Παράλληλα, η εβδομάδα, φέρνει νέα ενδιαφέροντα και νέες εμπειρίες στη ζωή σου, ενώ και η δημιουργικότητά σου είναι στο… φόρτε της! Τι αποτέλεσμα έχουν όλα αυτά στην αισθηματική σου ζωή; Καταρχήν, εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτή τη βδομάδα θα δεις τη σχέση σου να εξελίσσεται, να ανεβαίνει επίπεδο, με το ταίρι σου ξαναβρίσκετε τον ενθουσιασμό, ερωτεύεστε από την αρχή και το πάθος ανάμεσά σας αναζωπυρώνεται! Άλλωστε, η εβδομάδα σε ωθεί να διασκεδάσεις με το ταίρι σου, να περάσετε καλά μαζί, αλλά και να βρείτε την ισορροπία και την αρμονία μεταξύ σας! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 17, 28


    


                  Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετή δουλεία, πολλές υποχρεώσεις και αρκετές εκκρεμότητες της καθημερινότητας που θα πρέπει να διευθετήσεις. Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις τις διαφορές με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μέσα από το διάλογο και την αλληλοκατανόηση. Αυτό θα σας ενώσει ακόμα περισσότερο, ενώ θα κάνει το πάθος να φουντώσει ανάμεσα σας. Εκμεταλλεύσου λοιπόν αυτές τις θετικές συνθήκες, για να κάνεις με το ταίρι σου ένα νέο ξεκίνημα, απαλλαγμένο από κάποια αγκαθάκια του παρελθόντος! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, αυτή την εβδομάδα παρόλη την κούραση που θα νοιώθεις, δεν θα θέλεις στιγμή να εγκαταλείψεις την κοινωνική σου ζωή και να απομονωθείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 6, 19, 20


       
                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Το ενδιαφέρον σου αυτή την εβδομάδα, θα στραφεί κυρίως στα επαγγελματικά σου! Έτσι λοιπόν, τα αισθηματικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα τα… εγκαταλείψεις κι εντελώς! Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, θα αναζητήσεις νέες εμπειρίες, θα βγεις και θα φλερτάρεις κάνοντας νέες γνωριμίες μέσω των social media και θα έχεις βέβαια και τις ανάλογες επιτυχίες! Δύσκολα όμως θα μπορέσεις να ξεκινήσεις τώρα μια νέα σχέση, καθώς το μυαλό σου θα είναι μόνο στο να περάσεις καλά για να αποφορτιστείς από τις ευθύνες της καθημερινότητας! Από την άλλη, εσύ που είσαι δεσμευμένος, αυτή την εβδομάδα ίσως να χρειαστεί να απολογηθείς στο ταίρι σου για τον ελάχιστο χρόνο που του αφιερώνεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 8, 10, 13, 26


      


                    Ζώδια​ Υδροχόος

Μπορείς να είσαι σίγουρος/η πως μόνο ωραία πράγματα σε περιμένουν στα αισθηματικά σου! Όλα αλλάζουν προς το καλύτερο, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Αν είσαι δεσμευμένος, αυτή την εβδομάδα έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου και ο έρωτας ανάμεσά σας αναζωπυρώνεται. Μια επανεκκίνηση γίνεται στη σχέση σου, το πάθος παίρνει το πάνω χέρι, ενώ στο τέλος της εβδομάδας καταφέρνετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη φθορά της καθημερινότητας, με νέες δραστηριότητες που κάνετε μαζί! Αυτό που θα αισθανθείς τώρα, θα είναι ασφάλεια και σιγουριά στο πλάι του/της συντρόφου σου, ενώ οι βραδιές σας θα είναι γεμάτες τρυφερότητα και ρομαντισμό! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 11, 17


     
                     Ζώδια​ Ιχθείς 

Η εβδομάδα, σχετίζεται με το βαθύ σου συναίσθημα, με τις σχέσεις σου, με τις επιθυμίες σου, αλλά και με τα οικονομικά σου. Η εβδομάδα λοιπόν, έρχεται να σε βοηθήσει να βελτιώσεις, να μεταμορφώσεις προς το καλύτερο την αισθηματική σου ζωή. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να ανανεώσεις τη σχέση σου και να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου, να θυμηθείτε ξανά τους λόγους για τους οποίους είστε μαζί και να… ερωτευτείτε από την αρχή! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, μπορείς να είσαι σίγουρος/η πως μια νέα γνωριμία που προκύπτει τώρα, πληροί τις προϋποθέσεις που αναζητάς για να χτίσεις μια σχέση ζωής, που θα σου παρέχει ασφάλεια, σιγουριά και αυτοπεποίθηση! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 12, 29  


 

 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα