ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα, η αστρολογική όψη της ημέρας θα βγάλει στη φόρα τα συναισθηματικά σου ζητήματα. Από την άλλη ενδέχεται μέσα στη μέρα να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα και θα πρέπει να το προσέξεις αυτό. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα, η μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με αγαπημένα σου άτομα και με πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα σου. Ίσως μια παρεξήγηση με ένα άτομο του κοντινού σου περιβάλλοντος να σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποια πραγματα. 
 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Αυτό που θα σε απασχολήσει σήμερα είναι κάποιες εκκρεμότητες από τις προηγούμενες μέρες τις οποίες άφησες άλυτες. Αυτό θα γίνει αιτία να μεγαλώσει η κούραση και αυτό θα σε οδηγήσει σε εκνευρισμό με τους γύρω σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα, από το πρωί η διάθεσή σου θα είναι θετική αλλά στην πορεία θα εξελιχθεί σε αγγαρεία και βαρεμάρα. Αν δεν νιώθεις την ανάγκη να ολοκληρώσεις κάποια ζητήματα που επείγουν μην πιέσεις τον εαυτό σου να το κάνει.

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε φέρει κοντά σε δικά σου άτομα με σκοπό να κάνετε μια κουβέντα εποικοδομητική που αφορά άλυτα ζητήματά σας. Πριν τα βάλεις με όλους κι όλα προσπάθησε να ζυγίσεις τα θετικά και τα αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σου δημιουργήσει εντάσεις και διαφωνίες που θα καταλήξουν σε συγκρούσεις με κοντινά σου άτομα. Πρόσεξε τα λόγια που θα πεις και μην τα βάλεις με την οικογένειά σου για να καλύψεις τις δικές σου άλυτες υποθέσεις. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Αυτό που θα σε απασχολήσει σήμερα θα είναι τα οικονομικά σου θέματα και κάποιες εκκρεμότητες που επείγει να επιλυθούν χωρίς άλλη αναβολή. Εστίασε την προσοχή σου στον επαγγελματικό σου τομέα και δώσε ιδιαίτερη βάση σε αυτό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα, η αστρολογική όψη της ημέρας θα προκαλέσει μια αναστάτωση ανάμεσα σε σένα και τον περίγυρό σου. Χρειάζεται υπομονή κι επιμονή για να πετύχεις αυτά που έχεις βάλει στο μυαλό σου. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα, η μέρα σου θα ξεκινήσει με αρκετή ανησυχία αφού θα βγουν στη φόρα όλες οι φοβίες και οι ανασφάλειές σου. Προσπάθησε να μην είσαι υπερβολικός/η με τους γύρω σου και μην κάνεις πράγματα που θα χαλάσουν τη διάθεσή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα, η σημερινή μέρα θα είναι αφιερωμένη στους φίλους σου αλλά αυτό θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα μεταξύ σας. Ότι κι αν λες σήμερα ενδέχεται να έχει αρνητική αποδοχή από τους γύρω σου. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Κάποια άτομα κοντά σου είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν γι αυτό μη διστάσεις να ζητήσεις τη συμβουλή τους. Τα επαγγελματικά σου ζητήματα σήμερα είναι τόσα πολλά που θα σε φέρουν σε σύγκρουση με το ταίρι σου. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η ανάγκη σου για σήμερα θα είναι να θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις σου. Ίσως αυτό σε εκνευρίσει αρκετά αλλά μην τα βάλεις με άτομα που δεν σου φταίνε.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα