ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να τα ξαναβρείς με τον εαυτό σου. Μέσα στη μέρα κάποιες υποχρεώσεις θα κάνουν την εμφάνισή τους και καλό είναι να ασχοληθείς σε βάθος μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα η μέρα θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με πρακτικά θέματα. Ένα οικονομικό σου θέμα θα βγει στη φόρα και πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτό. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει και θα τα καταφέρεις. 

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Εκείνο που θα σε απασχολήσει σήμερα θα είναι η σχέση σου με αγαπημένα σου άτομα που βρίσκονται κοντά σου. Κάποια λόγια που θα πεις ίσως να παρεξηγηθούν γι αυτό κράτα μικρό καλάθι. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε κάνει να ασχοληθείς με υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Μπορεί να γίνεις αρκετά απαιτητικός/η με τους γύρω σου και καλό θα ήταν να μην το παρακάνεις. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Αυτό που θα σε απασχολήσει σήμερα θα είναι η συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους. Μην αφήσεις τον αυθορμητισμό σου να σε παρασύρει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σου φέρουν στο μυαλό μνήμες και καταστάσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις αδικία με τους γύρω σου. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα είναι αφιερωμένη σε θέματα που αφορούν τους γύρω σου και θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτά. Αυτό ίσως σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η με όλους αλλά καλό θα είναι να δεις την πραγματικότητα κατάματα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η μέρα σήμερα θα είναι αφιερωμένη σε οικονομικά σου ζητήματα που θα σε απορροφήσουν και δεν θα έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με οτιδήποτε άλλο. Από την άλλη η μέρα δεν είναι και τόσο θετική για σένα για οικονομικά ανοίγματα ή πιθανά κέρδη. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να δυσκολεύεσαι να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου, ακόμη και με τα πιο κοντινά σου πρόσωπα. Πριν πάρεις οριστικές αποφάσεις που θα το μετανιώσεις καλό θα είναι να σκεφτείς λογικά και ώριμα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η μέρα σου από το πρωί δε θα είναι τόσο θετική και στο μυαλό σου θα επικρατούν αρνητικές καταστάσεις. Είναι καλό να μην πάρεις οριστικές αποφάσεις σήμερα γιατί δεν θα έχουν την επιτυχία που επιθυμείς. 

 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Οι επαφές που θα έχεις σήμερα με φίλους σου θα είναι το κύριο μέλημά σου. Θα νιώσεις ότι αυτά που θέλεις να πεις είναι διαφορετικά από την άποψη των φίλων σου. Μην τα βάλεις μαζί τους και προσπάθησε να δεχθείς και τη δική τους άποψη. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Το κύριο μέλημά σου σήμερα θα είναι οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες που θα τραβήξουν την προσοχή σου. Από την άλλη θα βρεις τρόπο και χρόνο να μιλήσεις με το ταίρι σου αλλά και συνεργάτες σου. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα