ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα είναι αποτρεπτική και θα σε κάνει να μην έχεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που θα σου μιλήσουν με όμορφα λόγια για να σε πείσουν σε κάτι. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα προκαλέσει μια ταραχή σε κάτι που θα ακούσεις και θα σε αφορά αλλά δεν θα είναι αλήθεια. Καλό θα είναι σήμερα να κρατήσεις τα προσχήματα και να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις τελικές που μετά θα τις μετανίωσεις.
 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα γίνει αιτία να σε πλησιάσουν άτομα που θα θέλουν να πάρουν κάτι από εσένα και θα σου μιλήσουν με κολακευτικά σχόλια. Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγεις να κλείσεις συμφωνίες που θα αφορούν την δουλειά σου και να υπογράψεις συμβόλαια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Πρόσεξε σήμερα γιατί θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός/η με τα άτομα που βρεθούν κοντά σου και θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι από εσένα. Μέσα στη σχέση σου θα έχεις μια ερωτική διάθεση απέναντι στο ταίρι σου και θα βρεις τρόπο να περάσετε όμορφες στιγμές μαζί. 

 



ΛΕΩΝ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σε οδηγήσει σε λογικές σκέψεις αν τελικά σκέφτεσαι σωστά για κάποια άτομα που βρίσκονται κοντά σου η απλά τα κρίνεις λάθος. Κάποια οικονομικά σου θέματα θα σε προκαλέσουν να ασχοληθείς με πείσμα μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Οι όψεις της ημέρας θα είναι αποτρεπτικές για να κλείσεις νέα συμβόλαια, η να πάρεις τελικές αποφάσεις που θα αφορούν επαγγελματικές σου συνεργασίες. Καλό θα είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου και στις δυνατότητες σου και να μην παρασυρθείς από αυτά που θα σου πουν τρίτα πρόσωπα.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Οι όψεις της ημέρας θα σε παρασύρουν σε σκέψεις που θα είναι αρνητικές. Ασχολήσου σε βάθος με τα θέματα σου και μην αφήσεις την ημέρα να πάει χαμένη και βάλε το μυαλό σου σε μια σωστή σειρά και ορθή σκέψη, αν θέλεις να λύσεις σημαντικά θέματα και να μην τα βρεις βουνό μετά μπροστά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα, σου δημιουργεί μια άκρως ρομαντική διάθεση! Το συναίσθημά σου είναι στα ύψη, όπως και η γοητεία σου, αυτό όμως μπορεί να σε παρασύρει σε… αισθησιακές απολαύσεις με το ταίρι σου και να σε κάνει να παραμελήσεις τις υποχρεώσεις σου στα επαγγελματικά.
 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι ευνοϊκή για θέματα που σε αφορούν και θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη σημασία σε αυτά αν θέλεις να βρεις και χρόνο να ξεκουραστείς. Κάποια φιλικά σου άτομα θα σε παρασύρουν σε μια ξέφρενη διασκέδαση και θα το ρίξεις πιο πολύ έξω από το κανονικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα οδηγήσει κοντά σου κάποια άτομα που θα προσπαθήσουν να σου κλέψουν κάποια λόγια και θα αποσκοπούν στο να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου χωρίς να την αξίζουν. Πρόσεξε καλά σήμερα γιατί η ημέρα θα κρύβει παγίδες και θα παρασυρθείς από αυτές.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας δεν είναι ευνοϊκή για να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες και να πάρεις κάποια χρήματα που περιμένεις από κάπου για αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις σήμερα να πάρεις τελικές αποφάσεις στα θέματα σου αυτά. Επίσης δεν είναι ευνοική η ημέρα σήμερα για να ζητήσεις αύξηση.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει κοντά σου κάποια άτομα που θα ζητήσουν την βοήθεια σου σε θέματα που τα αφορούν. Απο την άλλη η ημέρα δεν είναι ευνοϊκή για να δείξεις εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που θα σε πλησιάσουν για να ζητήσουν την βοήθεια σου. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα