ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η προσοχή σου στρέφεται στους οικείους σου και σε εκκρεμότητες που μπορεί να προκύψουν. Συναισθηματικά ξεσπάσματα είναι πιθανά γι’ αυτό προσπάθησε να ελέγξεις τον εαυτό σου.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η ευαισθησία και η προθυμία για βοήθεια που δείχνεις σε κάνουν να είσαι στήριγμα για τους δικούς σου ανθρώπους. Μία πολύ μικρή βόλτα μπορεί να βγάλουν την έντονη συναισθηματικότητά και τρυφερότητα που νιώθεις για το ταίρι σου, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά.
 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η κυκλοθυμία και η έντονη συναισθηματικότητά σου κάνει εντύπωση στο ταίρι σου. Γι’ αυτό ένα πολύ ρομαντικό δείπνο θα ισορροπήσει την διάθεσή σου και είναι κάτι που θα εκτιμήσει πολύ το ταίρι σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Θέλεις να τραβήξεις την προσοχή του περιβάλλοντος σου και να είσαι το επίκεντρο. Αυτό που επιθυμείς σήμερα είναι το ταίρι σου να ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο μαζί σου, αφού έχεις ανάγκη να ανταποκριθεί στην τρυφερότητα και την στοργή που του δείχνεις. 

ΛΕΩΝ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να απομονώνεσαι, να χάνεσαι σε σκέψεις και σε αναμνήσεις που σε πληγώνουν. Είναι καλύτερα να ασχοληθείς με κάτι που θα εξάψει την φαντασία σου αφού θα εκτονώσεις την περίεργη διάθεση σε κάτι καλλιτεχνικό που θα σε ισορροπήσει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δημιουργεί μία ένταση που μπορεί να βγει στον επαγγελματικό σου τομέα αλλά εσωτερική δύναμη και διορατικότητα για να κάνεις κινήσεις που θα οδηγήσουν στην αναγνώρισή σου.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει ιδέες για να διευρύνεις μαζί με τους συνεργάτες σου τους ορίζοντές σας με σκοπό την αποτελεσματικότερη δράση σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει ξαφνικά γεγονότα και υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και στην εργασία σου που σου δημιουργούν εκνευρισμό, όμως βρίσκεις λύσεις και τα αντιμετωπίζεις. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να λειτουργείς ανατρεπτικά με τα άτομα του περιβάλλοντός σου, βρίσκεις νέες ιδέες για να έρθετε πιο κοντά και βελτιώνεις τις σχέσεις σου μαζί τους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η ανάγκη για να είσαι αποδεκτός και αγαπητός από άτομα του περιβάλλοντός σου είναι εμφανέστατη και επιστρατεύεις την κατανόησή σου για να ανταποκριθείς.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η αστρολογική όψη της ημέρας σε ωθεί να προγραμματίσεις ταξίδια που θα σε κάνουν να ξεφύγεις από την καθημερινότητα με σκοπό την διασκέδαση και τη γνώση. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η ενέργεια και η χαρούμενή σου διάθεση δεν κρύβονται και το μόνο που θέλεις είναι να διασκεδάσεις και να περάσεις καλά, καλοκαίρι είναι άλλωστε. 


Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα