ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Πολύ όμορφη μέρα για εσένα και το ταίρι σου αφού μπορείς να κάνεις πράγματα μαζί του που να περάσετε καλά και να λειτουργήσουν ευεργετικά για την σχέση σου. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Oι πλανητικές όψεις της ημέρας σου δίνουν την διαίσθηση αλλά και την τύχη να αυξήσεις τα προσωπικά σου κέρδη αλλά και να κλείσεις εκκρεμότητες που σε ταλάνιζαν με τον πλέον ευνοϊκό τρόπο για εσένα. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
H σημερινή αστρολογική όψη ανεβάζει την διάθεσή σου, ζητάς με τον κατάλληλο τρόπο αυτά που θέλεις από το περιβάλλον σου και τα κερδίζεις. Προσοχή γιατί μπορεί να βγάλεις κτητικότητα και δεν χρειάζεται! 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
H σημερινή αστρολογική όψη φτιάχνει την διάθεσή σου, αισθάνεσαι ότι μπορείς να αγαπήσεις τους πάντες και βρίσκεις γαλήνη. Οικογενειακά θέματα που σε απασχολούν βρίσκουν λύση και μάλιστα την πλέον ευνοϊκή. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Oι πλανητικές όψεις της ημέρας σε κάνουν να γίνεσαι το επίκεντρο σε κάθε δραστηριότητα που συμμετέχεις αφού η καλοσύνη σου δεν περνάει απαρατήρητη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
H σημερινή αστρολογική όψη δίνει την χρυσή ευκαιρία να προβάλεις τις ικανότητες και την δουλειά σου και να αναγνωριστεί η προσπάθειά σου στον επαγγελματικό σου χώρο.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
H σημερινή αστρολογική όψη σου δίνει την ευκαιρία να δρομολογήσεις ταξίδια και θέματα επιμόρφωσης που μπορεί να σε ενδιαφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Oι πλανητικές όψεις της ημέρας σου δίνουν την δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις με τον καλύτερο και πιο θετικό τρόπο για εσένα. 
 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Oι πλανητικές όψεις της ημέρας σε κάνουν να θέλεις να είσαι συνέχεια με δικούς σου ανθρώπους. Φίλοι και συνεργάτες έχουν την τιμητική τους αφού προσπαθείς να τους ικανοποιήσεις αλλά και να δώσεις λύσεις σε θέματα που προκύπτουν 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Oι πλανητικές όψεις της ημέρας βοηθούν στο να εναρμονίσεις το πρόγραμμά σου και να εξελιχθούν ευνοϊκά για εσένα επαγγελματικά θέματα που σε προβλημάτιζαν. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Oι πλανητικές όψεις της ημέρας εντείνουν την δημιουργικότητα και ταξίδια μπορεί να μπουν στο πρόγραμμα που να σε ξεκουράσουν και να σου προσφέρουν νέες εμπειρίες.

ΙΧΘΕΙΣ:
Oι πλανητικές όψεις της ημέρας σου δίνουν την ψυχική δύναμη αλλά και την ισορροπημένη διάθεση να αντιμετωπίσεις και να λύσεις προβλήματα με τους οικείους σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο χωρίς εντάσεις. 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα