ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Οι όψεις της ημέρας σου σε κάνουν να λειτουργείς ριζοσπαστικά και η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Ξεχωρίζεις για την αντισυμβατικότητα των απόψεών σου. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά σου θέματα. Μπορείς να ασχοληθείς με το να λύσεις τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες που υπάρχουν. Ήρθε η ώρα για μερικές στιγμές απόλαυσης με το ταίρι σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Οι απόψεις σου είναι πρωτοποριακές και κόντρα στο κατεστημένο και οι φίλοι σου βλέπουν στα μάτια σου τον επαναστάτη που σπεύδει να τους βοηθήσει. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Οι όψεις της ημέρας θα φέρουν ξαφνικές συζητήσεις στον επαγγελματικό σου χώρο για τις οικονομικές σου απολαβές. Πρόσεχε πως θα διαχειριστείς την κατάσταση, ο εγωισμός δεν βοηθά και θα είσαι κερδισμένος. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Οι όψεις της ημέρας θα σε κάνουν να εκφράσεις με πρωτότυπο και ριζοσπαστικό τρόπο αυτά που θέλεις από τους γύρω σου, εκπλήσσοντάς τους ευχάριστα. Αργότερα, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στα οικονομικά σου και σε εκκρεμότητες που τυχόν έχεις. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η μέρα σε κάνει να εκφράσεις ξαφνικά στο περιβάλλον σου συναισθήματα που κρύβεις καιρό. Μπορείς επίσης να τακτοποιήσεις οικονομικά θέματα που αφορούν σε τρίτους με θετική έκβαση για εσένα. 
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η μέρα δίνει την δυνατότητα να γνωρίσεις ξαφνικά διαφορετικά άτομα που μπορούν να σε βοηθήσουν στις νέες σου επιδιώξεις. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία για να αναπτύξεις τις απόψεις σου στον εργασιακό σου χώρο και να βγεις κερδισμένος, όσο πρωτότυπες και αν είναι. 

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η μέρα σου δίνει την πεποίθηση και την δημιουργικότητα ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όποιο επίπεδο γνώσεων θέλεις να ανταπεξέλθεις βασιζόμενος στην οξυδέρκεια και στο ελεύθερο πνεύμα σου. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η μέρα σε ωθεί στο να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα και αναμνήσεις που σε πλήγωσαν στα οικεία σου πρόσωπα και να στρέψεις το ενδιαφέρον τους πάνω σου. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Οι όψεις της ημέρας σου δίνουν την έμπνευση και την ευφράδεια στον λόγο σου για να κερδίσεις με τις πρωτότυπες ιδέες σου άτομα που θέλουν να συμπορευτούν μαζί σου σε κοινούς στόχους. 
 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η μέρα σε βάζει σε συζητήσεις στον χώρο εργασίας σου και οι διεκδικήσεις σου βρίσκουν αντίκρισμα. Μεγάλη πιθανότητα αύξησης των οικονομικών σου απολαβών. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα