ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  20/03 έως 24/03


 

                   Ζώδια​ Κριός

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα θα είναι αυτή για σένα,  τουλάχιστον στον αισθηματικό τομέα! Οι προσωπικές σου σχέσεις αρχίζουν να παρουσιάζουν σημαντική βελτίωση και αν είσαι δεσμευμένος, η αρμονία και η ισορροπία επικρατούν ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Και φυσικά, ευχάριστες και… αισθησιακές εκπλήξεις σε περιμένουν από το ταίρι σου! Αλλά κι εσύ που είσαι ακόμα αδέσμευτος/η, νοιώθεις μια έντονη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, ενώ η εβδομάδα, σε βοηθά να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά ενώ δυναμώνει και τη διαίσθησή σου. 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 12, 18, 26


      
                  Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα, θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμη για τον αισθηματικό σου τομέα, ακόμη κι αν αυτό δε φανεί άμεσα! Η εβδομάδα, φέρνει σαφήνεια στην επικοινωνία σου και σε βοηθά να ψυχολογείς τους άλλους και να καταλαβαίνεις τις κρυφές τους προθέσεις και τι θέλουν από σένα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, όσο και για σένα που είσαι μόνος/η! Στην πρώτη περίπτωση κατανοείς το ταίρι σου και συνειδητοποιείς αν πρόκειται για μια σχέση που μπορεί να καλύψει τις δικές σου ανάγκες ή όχι! Από την άλλη, αν δεν έχεις σχέση, καταλαβαίνεις αμέσως τις προθέσεις του κάθε προσώπου που σε πλησιάζει κι έτσι μπορείς να κάνεις την καλύτερη επιλογή για σένα! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 14, 19


   

 

                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εβδομάδα θα είναι αυτή για τα αισθηματικά σου... Έτσι, νέα ξεκινήματα προβλέπονται για σένα αν είσαι αδέσμευτος/η ή ανανέωση στη σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος/η! Βεβαίως, θα πρέπει να προσέξεις κάποιες χειριστικές συμπεριφορές από το ταίρι σου ή από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, αλλά αυτό είναι στο χέρι σου να το ελέγξεις και να το αποφύγεις! Αυτό που πρέπει να θυμάσαι εσύ, είναι πως τώρα έχεις την ευκαιρία να αναζωπυρώσεις τη φλόγα του πάθους... Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, μέσα στην εβδομάδα μπορείς να κάνεις πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες και με την προσωπική σου ακτινοβολία που δεν κρύβεται, μπορείς να κατακτήσεις όποιο άτομο βάλεις στο μάτι.

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 11, 18


     

               Ζώδια​ Καρκίνος 

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να προκαλέσει κι ένα ασαφές περιβάλλον, που θα φέρει… γκρίνιες από το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Ωστόσο, η γοητεία σου είναι ακαταμάχητη και το ταίρι σου δεν πρόκειται να σου… κρατήσει κακία! Κατά τα άλλα, θα μπορέσεις να απολαύσεις ένα τέλειο σαββατοκύριακο με το ταίρι σου, αν είσαι δεσμευμένος/η, καθώς η αγάπη και το συναίσθημα θα κυριαρχούν. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος/η, τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες δεν θα σου λείψουν και δεν αποκλείεται μια νέα σχέση να ξεκινήσει τώρα, που θα συνοδεύεται από δυνατό πάθος και αισθησιασμό…

Τυχεροί αριθμοί: 1, 6, 12, 24


   

                  Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα σε επηρεάζει θετικά, ευνοώντας τα νέα ξεκινήματα αν ανήκεις στους αδέσμευτους ή την ανανέωση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σου! Παράλληλα, νοιώθεις πως ένα… βάρος φεύγει από πάνω σου, όσον αφορά στα αισθηματικά σου! Τα φλερτ λοιπόν δεν θα λείπουν από τη ζωή σου και η εβδομάδα σου δίνει τη μοναδική ευκαιρία να κάνεις τώρα ένα νέο ξεκίνημα, που θα έχει διάρκεια στο χρόνο, ενώ θα χαρακτηρίζεται και από το πάθος! Εσύ πάλι που ανήκεις στους δεσμευμένους, με την αισιοδοξία και τη πρωτοτυπία που σε διακρίνει αυτή την περίοδο, μπορείς να ανανεώσεις ουσιαστικά τη σχέση σου και να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της προηγούμενης περιόδου, γεγονός που θα κάνει κι εσένα και το ταίρι σου ευτυχισμένους!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 7, 18, 26  


    
                   Ζώδια​ Παρθένος

Η εβδομάδα στρέφει την προσοχή σου στα επαγγελματικά, αλλά και σε θέματα που αφορούν στο σπίτι σου και την οργάνωσή του. Έμμεσα όμως τα επηρεάζει, αφού μπορεί να έχεις γκρίνιες και παράπονα από το ταίρι σου, που θα θεωρήσει ότι το παραμελείς και έχεις αλλάξει προτεραιότητες! Άδραξε την ευκαιρία να δείξεις στο ταίρι σου την τρυφερότητα και την αγάπη σου... έτσι ώστε να μην αφήσεις κανένα περιθώριο αμφιβολιών! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, μην αφήσεις τον μαγνητισμό που σου χαρίζει η εβδομάδα να πάει χαμένος! Άλλωστε τα φλερτ δε θα σου λείψουν οπότε θα μπορέσεις να… κάνεις γνωστές τις προθέσεις σου στο άτομο που σε ενδιαφέρει, με σαφήνεια!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 9, 13, 20


       


                    Ζώδια​ Ζυγός

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και θετική προβλέπεται αυτή η εβδομάδα για σένα... Η εβδομάδα φέρνει κοντά σου ανθρώπους που μοιράζονται μαζί σου τον ίδιο τρόπο σκέψης και με τους οποίους μπορείς να επικοινωνήσεις ουσιαστικά! Αυτό είναι πολύ καλό για σένα, που παραμένεις αδέσμευτος/η, αφού οι νέες γνωριμίες που κάνεις τώρα, δεν θα χαρακτηρίζονται από αντιθέσεις και συγκρούσεις! Αλλά κι εσύ που είσαι ήδη δεσμευμένος, θα δεις να εξομαλύνονται οι διαφορές με το ταίρι σου, να λύνονται παρεξηγήσεις του προηγούμενου διαστήματος και να επικρατεί η αρμονία και η ισορροπία μεταξύ σας! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 12, 27


       
                   Ζώδια​ Σκορπιός 

Φαίνεται πως το επόμενο διάστημα τα οικονομικά σου θα γνωρίσουν… άνθιση! Στα αισθηματικά σου όμως καλό θα είναι να προσέχεις, γιατί πιθανόν θα δώσεις περισσότερη σημασία στα επαγγελματικά, γεγονός που θα φέρει αντιδράσεις από την πλευρά του συντρόφου σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου. Αν πάλι ανήκεις στους αδέσμευτους, μάλλον δεν θα έχεις καθόλου χρόνο και διάθεση να ασχοληθείς με… έρωτες! Ευτυχώς όμως, η εβδομάδα, ενισχύει τη γοητεία και τον αισθησιασμό σου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις να περάσεις υπέροχες στιγμές πάθους με το ταίρι σου, γεγονός που θα εξομαλύνει τις εντάσεις και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 14, 22


     

 
                 Ζώδια​ Τοξότης

Αυτή την περίοδο μπορείς να καταφέρεις πολλά! Η ακτινοβολία σου, η γοητεία σου, η αισιοδοξία σου, η αυτοπεποίθηση σου και ο αισθησιασμός σου είναι στα ύψη και σε κάνουν να λάμπεις όπου βρεθείς, ενώ φέρνουν γύρω σου πλήθος θαυμαστών, που σαγηνεύονται από την παρουσία σου! Κι αυτό είναι υπέροχο αν είσαι αδέσμευτος/η, καθώς δεν θα ξέρεις ποιο άτομο να πρωτοδιαλέξεις μέσα από τις πολλές επιλογές που υπάρχουν! Άσε τη διαίσθησή σου να σε καθοδηγήσει, και να ξέρεις πως τώρα μπορείς να ξεκινήσεις μια σχέση, που θα έχει τις προοπτικές να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό και μακροχρόνιο! Από την άλλη, εσύ που έχεις ήδη ένα ταίρι, δεν θα παρασυρθείς από τους πειρασμούς που θα σε πολιορκούν! Εσύ θα εστιάσεις στο να βελτιώσεις την υπάρχουσα σχέση σου, να την ομορφύνεις και να φέρεις την αρμονία σε αυτήν.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 19, 22, 25  


       
                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Από αυτή την εβδομάδα όλα αλλάζουν στην αισθηματική σου ζωή... Ο αισθησιασμός σου θα χτυπήσει κόκκινο και σίγουρα θα βρεις τον τρόπο να τον… εκτονώσεις! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, η επικοινωνία με το ταίρι σου γίνεται πιο αρμονική αλλά και πιο βαθιά, καταφέρνετε να δεθείτε πιο ουσιαστικά, ενώ και το πάθος παίρνει το πάνω χέρι! Από την άλλη, εσύ που δεν έχεις ταίρι, αυτή την εβδομάδα η διαίσθηση σου σε καθοδηγεί στην καλύτερη επιλογή! Άλλωστε, με τον αισθησιασμό σου να μην κρύβεται, τα φλερτ και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν από παντού κι εσύ μπαίνεις στο παιχνίδι της αποπλάνησης με τον δικό σου… μεθοδικό, αιγοκερίσιο τρόπο! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 8, 11, 28


       


                 Ζώδια​ Υδροχόος

Η εβδομάδα αυτή, έρχεται για να διευρύνει τον κύκλο σου, να φέρει νέες γνωριμίες και φλερτ και να σε βοηθήσει να κάνεις νέα ξεκινήματα στον αισθηματικό τομέα ή να ανανεώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου! Παράλληλα, η εβδομάδα μπορεί να ευνοεί κυρίως την καριέρα σου, ωστόσο δεν αφήνει ανεπηρέαστες τις σχέσεις σου, την κοινωνική σου δικτύωση, αλλά και τις φιλοδοξίες σου, και αυτό όπως αντιλαμβάνεσαι, με κάποιο τρόπο σε “ξεκλειδώνει” και σε βοηθά να βρεις τις ισορροπίες σου σε συναισθηματικό επίπεδο. Οι παρεξηγήσεις με το ταίρι σου θα αποκατασταθούν αν ανήκεις στους δεσμευμένους, ενώ αν εξακολουθείς να είσαι αδέσμευτος/η θα ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και θα διεκδικήσεις αυτό που σου αξίζει, με τρόπο όμως ευγενικό και διαλλακτικό!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 12, 23  


 
                 Ζώδια​ Ιχθείς 

Πλούσια αστρολογικά είναι αυτή η εβδομάδα για σένα... Είναι σίγουρο ότι δεν θα μείνεις παραπονεμένος/η ούτε στα αισθηματικά σου! Η αυτοπεποίθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη και αυτό ενισχύει τη γοητεία σου, κάνοντας την εβδομάδα αυτή ιδανική για να προσεγγίσεις κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά και να το κερδίσεις. Μάλιστα, η εβδομάδα θα σε κάνει ακόμα πιο ελκυστικό/ή, ενώ ενισχύει και τη διαίσθησή σου, ώστε να κάνεις σωστές επιλογές προσώπων. Από την άλλη, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, είναι σίγουρο θα περάσεις αξέχαστες στιγμές πάθους με το ταίρι σου, καθώς η επικοινωνία μεταξύ σας γίνεται πιο βαθιά και ουσιαστική, γεγονός που σας δένει ακόμα περισσότερο! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 13, 21, 26



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα