ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 18/03 έως 19/03



 

               Ζώδια​ Κριός

Ένα περίεργο σαββατοκύριακο θα είναι αυτό για σένα... Το Σάββατο σου προκαλεί μια συναισθηματική αναστάτωση, ενδεχομένως να νοιώσεις πως έχεις βουλιάξει σε μια ρουτίνα, που δεν σου επιτρέπει να ανοίξεις τα φτερά σου και να πετάξεις… Ίσως μάλιστα να θεωρήσεις πως ανάμεσα σε όλα αυτά που σε κρατούν… καθηλωμένο στη γη, να είναι και η σχέση σου και να θελήσεις να απαλλαγείς από αυτή, για να νοιώσεις ελευθερία. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να νοιώσεις έντονη την ανάγκη να κάνεις μια νέα αρχή στην αισθηματική σου ζωή. Αναζητάς το άλλο σου μισό, αυτό που θα σε ωθήσει να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 14, 23    



             Ζώδια​ Ταύρος

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα θελήσεις να ξεκαθαρίσεις το περιβάλλον σου από τα άτομα που δεν καλύπτουν πλέον τις ανάγκες σου και δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σου. Αυτή η διαδικασία αφορά κυρίως στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην εμπλέξεις το ταίρι σου σε αυτήν, για να μη δημιουργήσεις προβλήματα κι εντάσεις ανάμεσά σας. Ωστόσο, για σένα που είσαι ελεύθερος/η τα πράγματα είναι καλύτερα στα αισθηματικά σου. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις το… άλλο σου μισό, και μάλιστα με τη διαμεσολάβηση ενός φιλικού σου προσώπου...

Τυχεροί αριθμοί: 7, 18, 21, 26


    


               Ζώδια​ Δίδυμοι 

Αυτό το Σαββατοκύριακο, θέλει προσοχή στον αισθηματικό τομέα. Το Σάββατο, μπορεί να σε ωθήσουν σε λανθασμένες κινήσεις και χειρισμούς, που σύντομα θα… μετανιώσεις! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, μπορεί να αισθάνεσαι την ανάγκη να κάνεις αλλαγές, μπορεί να νοιώθεις πως το ταίρι σου δεν σε αφήνει να εκφραστείς ελεύθερα, πως είναι ένα… βαρίδι που δεν σε αφήνει να πετάξεις! Ίσως να πιστέψεις πως περνάς καλύτερα με τους φίλους σου, απ’ ό,τι μαζί του! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να νοιώσεις τον έρωτα να σε χτυπάει… κατακούτελα! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 4, 15, 29  


     
              Ζώδια​ Καρκίνος 

Το Σάββατο, φέρνει στο προσκήνιο τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου νοιώθεις την ανάγκη να ανανεώσεις τη σχέση σου, θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα της καθημερινότητας και να κάνεις αλλαγές. Αυτές τις αλλαγές όμως, καλό θα είναι να τις κάνεις σε συνεννόηση με το ταίρι σου και να μην πάρεις αποφάσεις μόνος/η σου, γιατί αλλιώς θα προκύψουν εντάσεις, διαφωνίες, ακόμα και ρήξεις! Όσο για σένα που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο αντιλαμβάνεσαι την ενισχυμένη γοητεία σου και την εκμεταλλεύεσαι, για να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες, και πολύ καλά κάνεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 10, 18, 22  


   


                Ζώδια​ Λέων

Αυτό το σαββατοκύριακο χρειάζεται αρκετή προσοχή. Το συναίσθημά σου θα είναι έντονο, εξίσου έντονη όμως θα είναι και η ανάγκη σου να επιβληθείς και να αποκτήσεις αυτό που θέλεις, πράγμα που θα προσπαθήσεις να κάνεις με κάθε τρόπο! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, αυτή σου η ανάγκη να ξέρεις πως θα προκαλέσει μια εκρηκτική ατμόσφαιρα στη σχέση σου, που δεν θα μπορείς εύκολα να διαχειριστείς και μπορεί να προκαλέσεις ρωγμές ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου! Όσο για σένα που είσαι ένας… ελεύθερος κι ωραίος Λέων, εσύ αυτό το διήμερο, είναι πολύ πιθανό μια νέα γνωριμία να ταράξει τα ήρεμα νερά της αισθηματικής σου ζωής και να κάνεις μαζί της ένα νέο ξεκίνημα!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 7, 16, 19


     
                Ζώδια​ Παρθένος

Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αυτό το διήμερο ίσως να κάνεις δεύτερες σκέψεις για τη σχέση σου, ίσως να αναρωτηθείς αν σε καλύπτει και αν υπάρχει πραγματικό συναίσθημα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου. Άσε που το Σάββατο το βράδυ μπορεί να σε μπερδέψει ακόμα περισσότερο. Αυτό που θα πρέπει να κάνεις όμως, είναι να καθίσεις με το ταίρι σου και να συζητήσεις μαζί του με ηρεμία και λογική το κάθε τι που σε απασχολεί, μόνο έτσι θα βρεθούν οι καλύτερες λύσεις! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, να ξέρεις πως αυτό το διήμερο είναι ιδανικό για να κάνεις νέες γνωριμίες. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 11, 16, 28


      


                 Ζώδια​ Ζυγός

Οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα έρθουν στο προσκήνιο και θα πρέπει να ασχοληθείς επειγόντως μαζί τους. Από την άλλη όμως, εσένα το μυαλό σου είναι… αλλού! Νοιώθεις πως έχεις βουλιάξει στη ρουτίνα και θέλεις να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου όμως, πρόσεξε γιατί αυτές οι αλλαγές μπορεί να συμπεριλαμβάνουν και το ταίρι σου. Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να νοιώθεις πως η γοητεία σου είναι στα ύψη και πως η επικοινωνιακή σου δεινότητα στο φόρτε της. 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 20, 24


      
               Ζώδια​ Σκορπιός 

Ακτινοβολείς και τραβάς τα βλέμματα όπου κι αν βρεθείς, κι αυτό είναι πολύ καλό για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, αφού θα φλερτάρεις και θα κάνεις νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν! Πρόσεξε όμως, γιατί το Σάββατο μπορεί ο ενθουσιασμός και οι έντονες επιθυμίες σου να σε οδηγήσουν σε μια λανθασμένη επιλογή… Από την άλλη, κι εσύ που ήδη έχεις σχέση θα συναντήσεις… πειρασμούς, στους οποίους θα πρέπει να αντισταθείς, αν θέλεις να παραμείνεις στο… κλαμπ των δεσμευμένων! 
Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, καλό θα είναι να μη δώσεις υποσχέσεις σε μια νέα γνωριμία και να μη δεσμευτείς, γιατί αύριο ίσως να έχεις αλλάξει γνώμη… 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 17, 24  


     

 

              Ζώδια​ Τοξότης

Αυτό το σαββατοκύριακο, μπορεί να σου δημιουργήσει έναν εκνευρισμό στον αισθηματικό σου τομέα. Ίσως να νοιώσεις πως το ταίρι σου δεν μπορεί ή δεν θέλει να καλύψει τις ανάγκες σου, ενώ δεν αποκλείεται να έρθουν στη σκέψη σου και κάποια απωθημένα του παρελθόντος, που θα κάνουν τον εκνευρισμό σου ακόμα πιο έντονο. Πρόσεξε λοιπόν, γιατί μπορεί να δημιουργήσεις με τη στάση σου ρωγμές στη σχέση σου, που δεν θα είναι εύκολο μετά να τις γεφυρώσεις… Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως αυτό το διήμερο, με την γοητεία σου θα μπορέσεις να έλξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, που θα σου ανεβάσουν την αυτοπεποίθηση.

Τυχεροί αριθμοί: 3, 9, 11, 27


         

              Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το σαββατοκύριακο θα περάσεις από… ψιλό κόσκινο τις προσωπικές σου σχέσεις και ίσως να αποφασίσεις να κάνεις κάποιες αλλαγές ή να απομακρύνεις κάποια πρόσωπα, με τα οποία ενδεχομένως δεν συμβαδίζεις πλέον. Αν είσαι δεσμευμένος/η, σε αυτή τη διαδικασία θα υποβάλεις και το ταίρι σου, όμως μη βιαστείς να πάρεις οριστικές αποφάσεις, ακόμα κι αν νοιώθεις πως η σχέση σου δεν σε καλύπτει απόλυτα. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, ίσως να νοιώσεις ενθουσιασμό για κάποιο άτομο, που έχει έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο σκέψης από τον δικό σου. Πριν αποφασίσεις να προχωρήσεις μαζί του όμως, σκέψου αν στην πορεία θα μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες σου…

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 10, 13


       


               Ζώδια​ Υδροχόος

Αυτό το διήμερο δεν θα είναι και το πιο… αισθησιακό της ζωής σου! Μάλλον θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποια θέματα οικονομικής ασφάλειας, ενώ στα αισθηματικά σου θα προκύψουν ζητήματα… εξουσίας. Νοιώθεις την ανάγκη να έχεις το πάνω χέρι στη σχέση σου αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, κι αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, εντάσεις, ακόμα και ρήξεις με το ταίρι σου. Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος, αυτό το σαββατοκύριακο θα νοιώσεις την ανάγκη να ερωτευτείς και να αποκτήσεις ένα ταίρι, που θα σε συντροφεύει τις… ρομαντικές βραδιές της άνοιξης, που τώρα μπαίνει. 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 12, 14, 20


        
                 Ζώδια​ Ιχθείς 

Αυτό το σαββατοκύριακο, θα νοιώσεις την ανάγκη να κάνεις ριζικές αλλαγές στη ζωή σου, να ανανεώσεις τα πάντα και να γυρίσεις σελίδα! Αυτή σου η ανάγκη βεβαίως, συμπεριλαμβάνει και τα αισθηματικά σου. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους λοιπόν, υπάρχει ο κίνδυνος να λειτουργήσεις εγωιστικά και να μην αξιολογήσεις σωστά τη σχέση σου, ρίχνοντας στο ταίρι σου τις ευθύνες για ό,τι δεν σου αρέσει στη ζωή σου. Από την άλλη, εσύ που είσαι ελεύθερος/η, να ξέρεις πως πλέον, τα νέα ξεκινήματα ευνοούνται. Αξιοποίησε τη γοητεία σου για να βγεις, να φλερτάρεις και να ερωτευτείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 14, 29


       

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα