ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Μηνιαίες Προβλέψεις


 

                    ΚΡΙΟΣ

Σημαντικός μήνας ο Μάρτιος για εσένα καθώς η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες και του κυβερνήτη σου Άρη στον Καρκίνο αλλάζει ριζικά τις ενέργειες. Στις 7/3 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου σου δίνει την ευκαιρία να αλλάξεις τα δεδομένα στην καθημερινότητα και να προχωρήσεις και επιλογές που σε χαροποιούν στον χώρο εργασίας.  Στις 17/3 η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο βοηθώντας να πάρεις οικονομικές ανάσες. Στις 20/3 ο Ήλιος μετακινείται στο ζώδιό σου βγάζοντας από την εσωστρέφεια. Στις 21/3 η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε οδηγεί σε νέα βήματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Στις 23/3 ο Πλούτωνας μετακινείται στον Υδροχόο και για το επόμενο περίπου δίμηνο παίρνεις μία πρώτη γεύση των αλλαγών που θα υπάρξουν τα επόμενα χρόνια σε φιλικές σχέσεις, σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες σου. 




                    ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάρτιος σου δίνει την ευκαιρία κατά κύριο λόγο να ασχοληθείς με στόχους και φιλοδοξίες που σε ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερα η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου στις 7/3 μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και στις φιλικές σχέσεις. Είναι ίδια μέρα ο Κρόνος μετακινείται στους Ιχθύες ωθώντας σέ σε ξεκαθαρίσματα που αφορούν το φιλικό περιβάλλον. Στις 17/3 η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιό σου δίνοντας την δυνατότητα να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο. Επιθυμείς να είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος και αυτό λειτουργεί θετικά και στην προσωπική σου ζωή. Στις 20/3 ο Ήλιος μετακινείται στον Κριό βάζοντας σε μία διαδικασία εσωστρέφειας καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με ζητήματα που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3 δίνει την ευκαιρία να απελευθερωθείς από ότι επιβαρύνει την ψυχή σου. Στις 25/3 ο Άρης περνάει στον Καρκίνο βοηθώντας σε να κοινωνικοποιηθείς και να προχωρήσεις και επαγγελματικές επιλογές που σου ταιριάζουν. 




                     ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικές υποθέσεις και φιλικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν κατά κύριο λόγο το Μάρτιο. Ιδιαίτερα στην αρχή του με την Πανσέληνο στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου με επηρεάζει το οικογενειακό περιβάλλον και την επαγγελματική σου ζωή καλείσαι να πάρεις αποφάσεις ώστε να κλείσουν κύκλοι καταστάσεων που μπορεί να σε επηρεάζουν αρνητικά. Αποκαλύψεις και μυστικά έρχονται στην επιφάνεια που αλλάζουν τα δεδομένα σε σημαντικές σχέσεις για εσένα. Την ίδια μέρα στις 7/3 ο Κρόνος μετακινείται στους Ιχθύες και σε καλεί για τα επόμενα τρία περίπου χρόνια να αναλάβεις περαιτέρω ευθύνες στο επαγγελματικό περιβάλλον που μπορεί να ξεκουράσουν. Στις 17/3 η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο απογειώνοντας τα συναισθήματα και τις ευαισθησίες. Στις 20/3 του ο Ήλιος μετακινείται στον Κριό δίνοντάς σου την δυνατότητα να απολαύσεις τις παρέες, τους φίλους, τις κοινές δράσεις με πρόσωπο που αγαπάς. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3 διαμορφώνει τις συνθήκες ώστε να προχωρήσει σε νέους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Η μετακίνηση του Πλούτωνας στον Υδροχόο στις 23/3 σου δίνει την δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με πνευματικά και φιλοσοφικά αντικείμενα που θα αλλάξουν ριζικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία. 




                   ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διασκέδαση και επαγγελματικές υποχρεώσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο το Μάρτιο. Έχεις την δυνατότητα να περάσεις όμορφα ενώ αυξάνονται οι υποχρεώσεις σε όλα τα επίπεδα. Στις 7/3 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία. Στις 17/3 η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο βοηθώντας για να περάσεις μοναδικά με τους φίλους και το πρόσωπο που αγαπάς. Στις 20/3 ο Ήλιος περνάει στον Κριό αυξάνοντας σημαντικά τις υποχρεώσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον. Έχεις την δυνατότητα να δείξεις τις ικανότητες και τις δεξιότητες σου, είναι βέβαιο όμως πως θα κουραστείς για αυτό οφείλεις να δείξεις αντοχή και ψυχραιμία. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3 πιθανό είναι να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα στην επαγγελματική σου ζωή. Ο Πλούτωνας περνάει στον Υδροχόο στις 23/3 δίνοντάς σου την δυνατότητα να έρθεις σε επαφή με βαθύτερες ανασφάλειες και φόβους που κρύβεις μέσα σου. 


 

                     ΛΕΩΝ

Σημαντικές αλλαγές θα υπάρχουν για σένα το Μάρτιο που θα σου δώσουν την ευκαιρία να πάρεις ανάσες. Η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου στις 7/3 σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες στον επαγγελματικό χώρο που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τα έσοδα σου. Στις 17/3 η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο βοηθώντας σε να λάμψεις στον επαγγελματικό χώρο. Στις 20/3 του ο Ήλιος περνάει στον Κριό βγάζοντας σε από την εσωστρέφεια και τις ανασφάλειες. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3 σου δίνει την ευκαιρία να ανοίξεις τα φτερά σου αξιοποιώντας σε επαφές και προτάσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σου που οδηγούν σε μία περίοδο έντονου πάθους και αισθησιασμού στη ζωή σου. Στις 23/3 ο Πλούτωνας μετακινείται στον Υδροχόο δίνοντάς σου μία πρώτη γεύση των αλλαγών που θα υπάρξουν τα επόμενα χρόνια στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Συνεργάτες και σύντροφος είναι πιθανό να προσπαθήσουν να σε πιέσουν και να σε εξουσιάσουν. 




                   ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Μάρτιος επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τους Ιχθύες στις 7/3 δεν αποκλείεται να φέρει στη ζωή σου αιφνιδιαστικά πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Στις 17/3 η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο δίνοντάς σου την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με τα πρόσωπα που αγαπάς. Στις 20/3 ο Ήλιος περνάει στον Κριό φέρνοντας σε επαφή με ανασφάλειες και φόβους που έχεις καλά κρυμμένα μέσα σου. Παράλληλα οικονομικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς σχετίζονται με τρίτους. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3 δίνει την ευκαιρία να απελευθερωθείς από απωθημένα και ενοχές. Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/3 αναδεικνύει την ανάγκη να ανατρέψεις την καθημερινότητα. 




                        ΖΥΓΟΣ

Ο Μάρτιος σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις εκκρεμότητες στο χώρο της δουλειάς, ενώ προς το τέλος του στρέφει το ενδιαφέρον σου σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Στις 7/3 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που μπορεί να ταλαιπωρούν την ψυχολογία σου. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 17/3 του δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τρίτους και κληρονομικά ζητήματα. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 δίνοντάς σου την δυνατότητα να επικεντρωθείς στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3 σου δίνει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Η μετακίνηση του Πλούτωνας στον Υδροχόο στις 21/3 λειτουργεί αναγεννησιακά στον τομέα της αισθηματικής σου ζωής. 




                    ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάρτιος αρχίζει δυναμικά καθώς η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου τις 7/3 αγγίζει την προσωπική σου ζωή στο μέγιστο. Την ίδια μέρα ο Κρόνος μετακινείται στους Ιχθύες και σε οδηγεί σε μία νέα πορεία στα αισθηματικά σου καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αξιολογήσεις τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις σχέσεις σου. Η Αφροδίτη μετακινείται στον Ταύρο στις 17/1 και σε βοηθά να φλερτάρεις. Απολαμβάνεις την προσοχή των άλλων καθώς νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να γίνεις αποδεκτός για αυτό που είσαι. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 αυξάνοντας τις απαιτήσεις στην καθημερινότητα και τη δουλειά. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3 δεν αποκλείεται να σου δώσει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε νέες επαγγελματικές επιλογές που σου ταιριάζουν. Η μετακίνηση του Πλούτωνας στον Υδροχόο στις 23/3 δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο την ανάγκη να απελευθερωθείς από νόρμες και προκαταλήψεις που έχει εμφυσήσει οικογένεια. 




                   ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μετακίνηση του Κρόνου στους Ιχθύες σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο αυτό το μήνα για εσένα που σχετίζεται με την οικογένεια και αλλάζει την διάθεσή σου. Αρχικά στις 7/3 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου δεν αποκλείεται να δρομολογήσει σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική σου ζωή. Με την Αφροδίτη να περνάει στον Ταύρο στις 17/3 έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις την ρουτίνα της σχέσης σου και να λύσεις πρακτικά ζητήματα στην προσωπική σου ζωή. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 αναδεικνύοντας την ανάγκη να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3 μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στα προσωπικά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα σε ενθουσιάσει. Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/3 μεταμορφώνει τις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον καθώς νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που μπορεί να λειτουργούν τοξικά στη ζωή σου. 




                     ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάρτιος σου δίνει την δυνατότητα να επικεντρωθείς στις σχέσεις με το κοντινό περιβάλλον ενώ προς το τέλος του στρέφεις το ενδιαφέρον σου στην οικογένεια. Στις 7/3 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου σου δίνει την δυνατότητα να ολοκληρώσεις κύκλους σχέσεων που δεν επιθυμείς να προχωρήσουν στη ζωή σου. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 17/3 απογειώνει την αισιοδοξία και την ψυχολογία σου. Ο Ήλιος περνάει στον Κριό στις 20/3 στρέφοντας την προσοχή σου σε οικογενειακές υποθέσεις που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3 έχεις την δυνατότητα να προχωρήσει σε επιλογές που θα αλλάξουν τα δεδομένα της ζωής σου, όπως η δημιουργία της δικής σου οικογένειας ή μία μετακόμιση που θα ανοίξει νέους ορίζοντες μπροστά σου. Ο Πλούτωνας μετακινείται στον Υδροχόο στις 23/3 αφήνοντας το ζώδιό σου για περίπου δύο μήνες. Ο Άρης από τον Καρκίνο στις 25/3 αυξάνει την ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες. 




                      ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ένας καθοριστικός μήνας για εσένα καθώς ο Κρόνος μετακινείται από το ζώδιό σου ενώ ο Πλούτωνας κάνει μία πρώτη είσοδο που θα αλλάξει ριζικά την προσωπικότητα και τα θέλω σου. Στις 7/3 η Πανσέληνος στον άξονα Ιχθύων - Παρθένου σε καλεί να διαχειριστείς αποτελεσματικά οικονομικές υποθέσεις και κληρονομικά ζητήματα που έρχονται αιφνιδιαστικά στο προσκήνιο. Η Αφροδίτη περνάει στον Ταύρο στις 17/3 δίνοντάς σου την δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το πρόσωπο που αγαπάς στον προσωπικό σου χώρο. Η μετακίνηση του Ήλιου στον Κριό στις 20/3 σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις και να περάσεις υπέροχες στιγμές με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3 αποκλείεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν προτάσεις που σχετίζονται με την επικοινωνία και το εμπόριο. Ο Πλούτωνας περνάει στο ζώδιό σου στις 23/3 και η δίμηνη παραμονή του σου δίνει μία πρώτη γεύση των αλλαγών που θα προκύψουν τα επόμενα χρόνια. Ο Άρης περνάει στον Καρκίνο στις 25/3 αυξάνοντας τις υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και τη δουλειά. 




                        ΙΧΘΥΕΣ

Ο Μάρτιος αποτελεί σημείο καμπής για εσένα καθώς η μετακίνηση του Κρόνου στο ζώδιό σου σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου και να θέσει στα όριά σου έναντι όλων. Αρχικά στις 7/3 η Πανσέληνος στον άξονα σου με την Παρθένο δίνει την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Η μετακίνηση της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 17/3 σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά και να απολαύσεις έντονες στιγμές κοινωνικότητας. Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου που εξιτάρουν την ψυχή και ιντριγκάρουν το μυαλό σου. Προσοχή σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να σε εκθέσουν. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 21/3 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια που σε ενδιαφέρουν εδώ και καιρό. Η μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/3 αναδεικνύει καταστάσεις του παρελθόντος που έχεις βαθιά μέσα σου και φοβάσαι να τις αντιμετωπίσεις. 


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα