ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Μηνιαίες Προβλέψεις


 

Είναι ένας μήνας όπου θα κλείσει ένας πολύ μεγάλος κύκλος στον σταθερό σταυρό με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου στον άξονα Υδροχόου - Λέοντα και επειδή συμμετέχει και ο Ουρανός, δημιουργεί ένα κλίμα εκρηκτικό. Ο Ερμής θα είναι έως 10 Φεβρουαρίου στον Αιγόκερω θα επηρεάζει τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού δηλαδή Καρκίνο, Αιγόκερω, Ζυγό και Κριό και μαζί με τον Πλούτωνα θα κάνουν ένα πολύ ωραίο δίδυμο που θα ωφελήσει ιδιαίτερα τους Αιγόκερους των τελευταίων ημερών. Η Αφροδίτη από τους Ιχθύς, λόγω του ότι είναι σε έξαρση βοηθά πάρα πολύ τόσο σε αισθηματικά αλλά και σε επαγγελματικά και εξωραίζει κάθε τι αρνητικό που μπορεί να έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα. Βοηθά πιο πολύ τους Ιχθύς, Καρκίνους, Σκορπιούς, Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους. 11 Φεβρουαρίου θα έχουμε την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο μια αρκετά κοινωνική και ευνοϊκή θέση.


                    ΚΡΙΟΣ 

Ο Φεβρουάριος προβλέπεται επεισοδιακός με τον Δία να πορεύεται στο ζώδιό σας και αργότερα να ενισχύεται και από την Αφροδίτη. Παραμείνετε σταθεροί στις απόψεις σας αποφεύγοντας ανώφελες συναναστροφές. Τα αισθηματικά σας ανανεώνονται, ενώ, όσοι διατηρείτε μια σχέση, φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι και ψύχραιμοι στις νευρικές στιγμές που είναι αναπόφευκτες. Στα επαγγελματικά και ιδιαίτερα οι ελεύθεροι επαγγελματίες κινηθείτε δραστήρια αλλά και ψύχραιμα όταν χρειαστεί. Οικονομικά παρά τους φόβους που έχετε θα τα καταφέρετε αρκεί να διατηρήσετε την λογική και την προνοητικότητα στην διαχείριση του εισοδήματος σας αλλά και στην διατήρηση των βασικών οικονομικών ισορροπιών που η εποχή απαιτεί.



                  ΤΑΥΡΟΣ

Το διάστημα αυτό είναι ευνοϊκό και για τις κοινωνικές σας επιδιώξεις και θα ήταν καλό να το εκμεταλλευτείτε για να προωθήσετε τα συμφέροντα σας σε μια τόσο δύσκολη εποχή. Προέχει να μην αφήνετε δευτερεύοντα θέματα να σας διασπούν και κυρίως να είστε ψύχραιμοι στην αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων περιστατικών που θα προκύψουν. Μην διστάσετε να λάβετε μέρος σε έναν αγώνα επαγγελματικό, καλλιεργήστε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθησή σας και βρείτε καινούριους τρόπους να συντηρήσετε την δουλειά σας. Οικονομικά θα υπάρξουν εκπλήξεις όχι ευχάριστες αλλά και πάλι θα μπορέσετε να κρατήσετε τις βασικές ισορροπίες. Αισθηματικά τα πράγματα είναι καλύτερα αρκεί να μην ενοχλείστε με κάποιες αντιδράσεις του συντρόφου σας.


 


                   ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Φεβρουάριος δίνει έμφαση στην καριέρα και σε ότι αφορά στο μέλλον της δουλειάς σας. Η καθημερινότητα θα είναι κουραστική και νευρική αλλά ο παράγοντας της τύχης και της εξυπηρέτησης από το περιβάλλον δεν θα λείψει καθόλου. Οικονομικά οι συνθήκες παραμένουν αντίξοες και κάποιες καταστάσεις επίμονα δύσκολες. Αυτό οφείλεται στην γενικότερη κατάσταση αλλά και στην έλλειψη πρόνοιας εκ μέρους σας. Προσπαθήστε να μην αμελείτε τις υποχρεώσεις σας και βάλτε σε μια καλύτερη σειρά τα έξοδα σας. Μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να έχουν βελτιωθεί πολλά. Το διάστημα αυτό και όσο ο Δίας πορεύεται στον Κριό, σας βοηθά να αναπροσαρμόσετε τη θέση σας και τις υποχρεώσεις σας προκειμένου κα να αντιμετωπίσετε αλλά και να εκμεταλλευτείτε καλύτερα την εποχή της άνοιξης.



                   ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Φεβρουάριος θα βελτιώσει λίγο το κλίμα αλλά χρειάζεται και καλύτερος χειρισμός, τόσο των προσωπικών σχέσεων όσο και των επαγγελματικών συνεργασιών. Δεν έχετε παρά να προσαρμοστείτε σε ένα νέο ρυθμό ζωής που επιβάλει η εποχή αυτή και να ξεπεράσετε τις αναμνήσεις εποχών που έχουν γίνει παρελθόν. Άλλωστε αν κάνετε έναν απολογισμό θα δείτε ότι έχετε ωριμάσει τα δυο τελευταία χρόνια μέσα από αντιξοότητες που προέκυψαν και αλλαγές που σας επιβλήθηκαν. Τώρα λοιπόν στην μεταβατική εποχή που διανύετε πρέπει να δείτε καθαρά την πραγματικότητα και να καταπολεμήσετε το άγχος και τον εκνευρισμό. Αισθηματικά χρειάζεται λίγο υπομονή όπως και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες.



                     ΛΕΩΝ

Τον Φεβρουάριο εξυπηρετείστε από τους άλλους ώστε να ξεπερνάτε τις δυσκολίες που σας έχουν ταλαιπωρήσει. Στον τομέα των επαγγελματικών συνεργασιών βρείτε πιο έξυπνα επιχειρήματα να αντιπαραθέσετε σε αυτούς που σας εναντιώνονται. Οι προσωπικές σχέσεις έχουν πάρει ήδη ένα καλύτερο δρόμο και ίσως κάποιες μικρές αναταράξεις στα ερωτικά σας αποσκοπούν να σας αφυπνίσουν. Όσοι περνάτε ένα μεταβατικό στάδιο μια νέα γνωριμία θα δώσει καινούργιο νόημα στην ζωή σας. Ο τομέας που θέλει καλύτερη αντιμετώπιση είναι ο επαγγελματικός και κυρίως οι συνεργασίες με δύσκολους ανθρώπους ή με ανωτέρους σας. Μην αφήνετε εκκρεμότητες και αν δεν προλαβαίνετε εξοφλήσεις ζητήστε πίστωση χρόνου.



                   ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αισθητά αναπτυγμένη αξιοπρέπειά σας, σας εμποδίζει να ζητάτε από τους άλλους αυτό που πρέπει να κάνουν για εσάς. Με δυο λόγια υπάρχει ένταση που πρέπει να τη διαχειριστείτε ψύχραιμα καθώς μπορεί να οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη αντίθεση με ανθρώπους που συμβιώνετε ή συνεργάζεστε. Δεν σας συμφέρουν αντιπαραθέσεις, έριδες, πόλεμοι και ανατροπές. Τις επαγγελματικές σας προοπτικές πρέπει να τις υπερασπιστείτε ακόμα και αν επηρεάζεστε από την κρίση. Η εκδοχή εναλλακτικών λύσεων στην καριέρα δεν είναι άσχημη ιδέα. Οικονομικά αρχίζει να φέγγει αλλά σύντομα καινούργιες υποχρεώσεις θα σας κάνουν την εμφάνιση τους στον ορίζοντα. Αισθηματικά είναι η περίοδος αναζήτησης για τους ελεύθερους η οποία θα αποδώσει στην επόμενη Άνοιξη.


 



                   ΖΥΓΟΣ

Το διάστημα αυτό είναι ενδιαφέρον αλλά και αρκετά κουραστικό. Επιστρατεύεται ο δυναμισμός σας και αφοσιώνεστε περισσότερο σε ανθρώπους που αγαπάτε αλλά και με ότι ασχολείστε αυτή την περίοδο. Πολύ σύντομα αλλαγές και εξελίξεις στα επαγγελματικά σας θα σας ενθουσιάσουν αλλά και αρκετές θα σας αιφνιδιάσουν. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας ή στην πορεία που έχει πάρει ένας πρόσφατος δεσμός σας. Οι νεότεροι μπορείτε να μπείτε στην διαδικασία για την απόκτηση απογόνου ή, παρά την εποχή της κρίσης, να μεριμνήσετε για επενδύσεις ή και για αγορά ή αξιοποίηση ακινήτων. Χρησιμοποιήστε την έμφυτη κοινωνικότητα σας για να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να σα βοηθήσουν στις προσπάθειες σας.



                  ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παρόλο που όλα φαίνεται να παίρνουν μια διαφορετική ή νέα τροπή, δεν έχετε ακόμα λόγους να είστε τελείως ήρεμοι ούτε από τον εαυτό σας όσο και από ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Η περίοδος που μεσολαβεί είναι κατάλληλη να λύσετε προβλήματα σχετικά με την οικογένεια ή τον τόπο διαμονής σας. Προσπαθήστε να είστε περισσότερο ευέλικτοι και βρείτε τον τρόπο να κάνετε παραγωγικό το άγχος σας. Ο Φεβρουάριος προβλέπεται καταιγιστικός αλλά και ενθαρρυντικός παράλληλα για την έκφραση της δημιουργικότητας σας αλλά και για την εξέλιξη των ερωτικών σας. Ήδη μπορείτε να πάρετε από τώρα τις σωστές αποφάσεις για μια σχέση και οι αδέσμευτοι να αξιοποιήσετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.



                  ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο μήνας με τον Δία στον Κριό ευνοεί τις επεκτάσεις, τα ταξίδια και κάθε λογής διακανονισμούς που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Τις τυχόν οικονομικές δυσκολίες θα τις αναπληρώσετε με την δημιουργική σας προσπάθεια και την φαντασία . Είναι ακόμα γεγονός ότι οι γνωριμίες που θα διαλέξετε για να συνεργαστείτε θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε πολλά σχέδια σας. Συγκεντρωθείτε σε ότι αφορά την ασφάλεια και στην γενικότερη επιβίωση σας στην εποχή της κρίσης και κυρίως μην αφήνετε τα προβλήματα των άλλων να σας διασπούν. Στα αισθηματικά σας παρόλο που η κατάσταση εξακολουθεί να είναι συγκεχυμένη, εσείς καταφέρνετε να περνάτε ευχάριστα. 



                ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πορεία προς το τέλος του χειμώνα είναι ενδιαφέρουσα, συχνά επεισοδιακή και αναγκαστικά μεταρρυθμιστική. Για μερικές ακόμα μέρες ελέγχετε την διαχείριση των αισθημάτων και των χρημάτων σας αποφεύγοντας να γίνετε θύμα εκμετάλλευσης από επιτήδειους. Μην αγνοείτε τα σημάδια της εποχής και μην αφήνετε τα νώτα σας ακάλυπτα. Φροντίστε να τερματίσετε ήρεμα τον Φεβρουάριο και βάλτε τα δυνατά σας το Μάρτιο για να κερδίσετε το χαμένο χρόνο. Την ίδια εποχή αξιοποιήστε τα εκφραστικά σας μέσα και προσπαθήστε να είστε πιο ευέλικτοι στις σχέσεις με ανθρώπους που συναλλάσσεστε οικονομικά ή συνεργάζεστε επαγγελματικά. Αισθηματικά χρειάζεται ακόμα καιρός για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο.


 


                ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι σημαντικός και αρκετά αναγεννησιακός. Θα παρατηρηθούν αιφνίδιες μεταβολές στην ζωή σας τις οποίες τις υπαγορεύουν τα εξωτερικά γεγονότα. Οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος θα σας απασχολήσουν και θα χρειαστεί να ανασυγκροτήσετε την αισθηματική και την επαγγελματική σας ζωή. Μην διστάσετε να συζητήσετε τα δικά σας προβλήματα με τρίτους και να ζητήσετε συμπαράσταση βοήθειας για την κάλυψη των αναγκών σας. Για πολλούς από εσάς αρχίζει μια νέα εποχή, καθώς εγκαινιάζεται μια νέα εποχή δράσης που σας υπαγορεύει η γενική κατάσταση, αλλαγή τακτικής και αναθεώρησης σχέσεων.



                 ΙΧΘΕΙΣ

Ο Φεβρουάριος είναι επεισοδιακός, συχνά ταραγμένος αλλά και άλλο τόσο εκκαθαριστικός. Οι μέρες του όμως και ιδιαίτερα μέχρι τις 20, αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των προσπαθειών σας ή των πρωτοβουλιών σας, αλλά διατηρούν σε υψηλά επίπεδα την νευρικότητα σας. Σε αυτή την εποχή των δυσκολιών και των αναστατώσεων, εσείς ζείτε την διαδικασία μιας ουσιαστικής αναγέννησης και την αρχή της απαλλαγής από αναταράξεις που σας κούρασαν και σας ταλαιπώρησαν ιδιαίτερα τα τρία τελευταία χρόνια. Αντιμετωπίστε οτιδήποτε συμβαίνει ψύχραιμα και διπλωματικά, μην εκτίθεστε με σχόλια που τυχόν θέλετε να κάνετε και κυρίως μην ριψοκινδύνευε στον ερωτικό και στον οικονομικό τομέα αν δεν έρθει το καλοκαίρι.



Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα