ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σου προκαλέσει άγχος και εσωτερική ταραχή θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στα θέματα σου και σε αυτά που σε απασχολούν και θα δώσεις σημασία στα εσωτερικά σου πάθη.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να δώσεις σημασία στα θέματα που σε απασχολούν ακόμα και αφορούν τα προσωπικά σου για αυτό δεν θα πρέπει να χάσεις ούτε λεπτό δώσε βάση στα συναισθήματα σου και στα θέλω σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει πιο κοντά στα άτομα που σε περιβάλλουν και θα ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις θα γεφυρώσεις την ένωση μεταξύ σας και θα λύσεις κενά που υπήρξαν ανάμεσα σας το τελευταίο διάστημα. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να αλλάξεις πολλά από αυτά που σε αγχώνουν και σε γεμίζουν με ανασφάλεια με αποτέλεσμα να κάνεις την καθημερινότητα σου πιο ήρεμη και συναισθηματικά γεμάτη. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Σήμερα η ημέρα θα κρύβει πολλές παγίδες και καλό θα είναι να μην πάρεις τελικές αποφάσεις σε θέματα που θα αφορούν την δουλειά σου και τα οικονομικά σου ούτε να υπογράψεις συμβόλαια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα έχεις μια τάση να τα αλλάξεις όλα και να βάλεις την ζωή σου σε μια σωστή σειρά θα προβάλεις ένα άλλο εαυτό πιο δυνατό στους γύρω σου και θα πιστέψεις πιο πολύ σε εσένα.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει κοντά σε άτομα που αγαπάς και η συμπεριφορά τους απέναντι σου θα είναι θετική αυτό θα σε βοηθήσει να πάρεις τα πάνω σου και να έρθεις πιο κοντά στα θέλω και στις υποχρεώσεις σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε γεμίσει με ανασφάλεια και αδυναμίες και θα χάσεις για λίγο την πίστη στον εαυτό σου θα δυσκολευτείς να ασχοληθείς σωστά με τα θέματα σου και θα προσπαθήσεις να δώσεις σημασία στον εσωτερικό σου κόσμο σε αυτά που σε απασχολούν βαθιά μέσα σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα η ανάγκη σου να προβάλεις αυτά που θέλεις εσύ ενδέχεται να σε κάνει να γίνεις αυστηρός απέναντι στους γύρω σου και να τους επιβάλεις αυτά που θέλεις εσύ πρόσεξε το καλά αυτό γιατί θα σε οδηγήσει σε σύγκρουση και τσακωμό ακόμα και με τα πιο αγαπημένα σου πρόσωπα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς καλύτερα πως δεν ανήκεις σε μια ομάδα που βρίσκεσαι και αφορά κάποια άτομα ή ακόμα και με ένα ζήτημα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς καλύτερα πως δεν ανήκεις σε μια ομάδα που βρίσκεσαι και αφορά κάποια άτομα ή ακόμα και με ένα ζήτημα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να πάρεις τελικές αποφάσεις στα θέματα σου που θα αφορούν τα επαγγελματικά σου και αυτό θα σε βοηθήσει να λύσεις κενά που δημιουργήθηκαν το τελευταίο διάστημα.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα