ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει σήμερα να ασχοληθείς με θέματα οικονομικά σου και δεν θα πρέπει να τα αγνοήσεις για αυτό θα δώσεις την απαραίτητη σημασία για να τα λύσεις και να μπορέσεις να ηρεμήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να βγεις λίγο από τα όρια σου αν νιώσεις και αισθανθείς πως οι γύρω σου δεν σε καταλαβαίνουν. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σου δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση και θα είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς στις δουλειές σου αλλά και στα ημερήσια θέματα σου. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Σήμερα θα βρεις χρόνο να έρθεις κοντά στο ταίρι σου και μάλιστα θα ασχοληθείτε και με μια ομαδική δραστηριότητα που θα σας βοηθήσει να αποβάλεται από πάνω σας το άγχος και την ένταση που είχατε το τελευταίο διάστημα. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα θα βγάλει στην φόρα θέματα που σχετίζονται με το παρελθόν σου αλλά θα βρεις και χρόνο να έρθεις κοντά στα άτομα που αγαπάς και να κουβεντιάσετε για ζητήματα που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα γενικά η ημέρα σου θα είναι γεμάτη. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα θα σε απασχολήσουν αρκετά τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου θα ασχοληθείς με τα θέματα τους και θα παραγκωνίσεις για λίγο τα προσωπικά σου και τις ιδέες σου. 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να δώσεις σημασία στα οικονομικά σου αλλά και σε υλικά αγαθά θέλεις να γεμίσεις το πορτοφόλι σου ξανά και θα ασχοληθείς με ενέργειες που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις αυτό. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου και να κερδίσεις την συμπάθεια των δικών σου ατόμων το ταλέντο που θα έχεις στην επικοινωνία θα είναι μεγάλο.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να μην έχεις όρεξη να κάνεις τίποτα ούτε να ασχοληθείς με αυτά που σε απασχολούν η διάθεση σου θα βρίσκεται στα κάτω της στην φόρα θα βγουν τα άγχη και τα εσωτερικά σου πάθη θα είναι δύσκολο να τα αντιμετωπίσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε φέρει κοντά σε άτομα φιλικά σου και σε πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να πάρεις τα πάνω σου ξανά να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό σου θα δώσεις σημασία σε ότι σε απασχολεί και θα έρθεις πιο κοντά στα βαθύτερα θέλω σου αλλά και στα ημερήσια ζητήματα σου. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα θα βρεις χρόνο να φέρεις σε πέρας τα επαγγελματικά σου και εκκρεμότητες που έχεις ακόμα σε αυτά για να μην σου κάνουν παράπονα τα αφεντικά σου ότι δεν έχεις ολοκληρώσει ακόμα σημαντικές σου υποθέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα θα φανερώσει πως τα άτομα που θα βρεθούν κοντά σου σήμερα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις αποφάσεις σου αλλά και σε αυτά που θέλεις να κάνεις και επιθυμείς.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα