ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

 Εβδομαδιαίες Προβλέψεις  30/01 έως 03/02


 

                  Ζώδια​ Κριός

Αυτή η εβδομάδα θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τα αισθηματικά σου... Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Κριούς αυτή την εβδομάδα μπορείς να ωθήσεις τη σχέση σου να ανέβει επίπεδο! Ωστόσο, να ξέρεις πως η επικοινωνία με το ταίρι σου δεν θα είναι και πολύ εύκολη, καθώς η εβδομάδα μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις με το ταίρι σου! Από την άλλη όμως, η όψη αυτή ενισχύει τον ερωτισμό σας, κάνοντας τις νύχτες σας πραγματικά… καυτές! Εσύ που είσαι μόνος/η, αυτή την εβδομάδα μπορείς να ξεκινήσεις μια νέα σχέση που θα αλλάξει τα δεδομένα στην καθημερινότητά σου, αφού έρχεται με διάθεση… ανατρεπτική! 

Τυχεροί αριθμοί: 5, 16, 22, 28



                 Ζώδια​ Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα, βάζεις σε μια τάξη τα αισθηματικά σου, και φέρνεις την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σου. Κάνεις ένα νέο ξεκίνημα που θα έχει διάρκεια στο χρόνο, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Παράλληλα, η φαντασία σου αλλά και η διαίσθησή σου ενισχύονται. Αν είσαι δεσμευμένος/η, κατανοείς τις ανάγκες και τα θέλω του/της συντρόφου σου πριν καν τα εκφράσει, ενώ και στο κρεββάτι βρίσκεις τρόπους να ανανεώσεις τη σχέση σας! Αυτό, θα προκαλέσει αντιδράσεις από το περιβάλλον σου, ενώ αν είσαι μόνος/η δεν αποκλείεται να νοιώσεις μια ακατανίκητη έλξη για το… λάθος πρόσωπο!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 14, 27


    

                  Ζώδια​ Δίδυμοι 

Μια αρκετά καλή εβδομάδα προβλέπεται να είναι αυτή για τα αισθηματικά σου. Το πλανητικό σκηνικό ενισχύει την κοινωνικότητά σου ακόμα περισσότερο και φέρνει φλερτ και νέες γνωριμίες στη ζωή σου, γεγονός που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, προκειμένου επιτέλους να… αποκατασταθείς! Όσο για σένα που είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αυτή την εβδομάδα μπορείς να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στην καθημερινότητά σου.

Τυχεροί αριθμοί: 8, 16, 21, 28


      
                 Ζώδια​ Καρκίνος 

Τώρα θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με το ταίρι σου και μαζί να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που ενδεχομένως έχετε μεταξύ σας. Παράλληλα, ενισχύεται η επικοινωνία σας και σε… ερωτικό επίπεδο, η libido ανεβαίνει στα ύψη και μπορείτε τώρα να απολαύσετε αισθησιακές και παθιασμένες στιγμές, που θα σας δέσουν ακόμα περισσότερο! Αλλά και σ’ εσένα που είσαι αδέσμευτος/η, η εβδομάδα χαρίζει γοητεία, μαγνητισμό αλλά και έντονη κοινωνικότητα! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 15, 13, 22


      


                    Ζώδια​ Λέων

Η εβδομάδα αυτή για σένα, ευνοεί τα οικονομικά σου, που θες δεν θες επηρεάζουν γενικότερα την ψυχολογική σου διάθεση! Έτσι, μπορείς να περάσεις μια υπέροχη εβδομάδα με το ταίρι σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους, αισθησιακή, τρυφερή, ρομαντική και γενικότερα… όπως ακριβώς τη θες. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτή την εβδομάδα έχεις τη δυνατότητα να βγεις, να διασκεδάσεις, να συναντήσεις φίλους και να… φλερτάρεις, ενώ με την αυτοπεποίθηση και τον αισθησιασμό σου στα ύψη, μπορείς να γοητεύσεις και να… αποπλανήσεις όποιο άτομο επιθυμείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 6, 10, 21


     
                    Ζώδια​ Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή, σου χαρίζει αυτοπεποίθηση, γοητεία και ακτινοβολία, ενώ ενισχύει και την αισιοδοξία σου και την libido σου φυσικά! Τώρα σου δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσεις ουσιαστικά και να λύσεις κάθε θέμα που μπορεί να σε προβλημάτισε το προηγούμενο διάστημα! Ταυτόχρονα, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, μπορείς να περάσεις μοναδικές, υπέροχες, φλογέρες και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου. Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, δεν θα μείνεις παραπονεμένος, αφού οι νέες γνωριμίες και τα φλερτ θα είναι άφθονα, ενώ οι θαυμαστές και οι υποψήφιοι σύντροφοι θα σε πολιορκούν όπου κι αν βρεθείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 16, 17, 26


       

                   Ζώδια​ Ζυγός 

Η εβδομάδα επηρεάζει κυρίως την ψυχολογική σου κατάσταση και τη διάθεσή σου! Έτσι, η εβδομάδα σε βοηθά να επικοινωνήσεις ουσιαστικά με τα πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν, να ανακτήσεις την αισιοδοξία σου και να απαλλαγείς από φόβους και ανασφάλειες, γεγονός που έμμεσα ευνοεί και τις σχέσεις σου με τους άλλους! Όλα αυτά θα πρέπει να τα εκμεταλλευτείς εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, για να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να διευρύνεις τον κύκλο σου και να φλερτάρεις! Αλλά κι εσύ που είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς τώρα να έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και να επικοινωνήσετε ουσιαστικά ή να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

Τυχεροί αριθμοί: 7, 18, 26, 29


      
                 Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτή η εβδομάδα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την αισθηματική σου ζωή! Καθώς θα βρεις τρόπο να ανανεώσεις τη σχέση σου μέσα από τις πρωτότυπες ιδέες σου αν είσαι δεσμευμένος/η, ενώ θα καταφέρνεις να πραγματοποιείς τις επιθυμίες του/της συντρόφου σου πριν καν τις εκφράσει, γεγονός που θα τον/την κάνει ευτυχισμένο/η κοντά σου! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, καταφέρνεις να διευρύνεις τον κύκλο σου, δεν φοβάσαι να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες και να φλερτάρεις με πρωτότυπο τρόπο, γεγονός που φέρνει γύρω σου πλήθος θαυμαστών!

Τυχεροί αριθμοί: 1, 5, 19, 25


       


                  Ζώδια​ Τοξότης

Η εβδομάδα, επηρεάζει κι ευνοεί κυρίως τα επαγγελματικά σου, οπότε είναι στο χέρι σου να περάσεις καλά και στον αισθηματικό τομέα. Άλλωστε, μπορείς να απολαύσεις μια επικοινωνιακή, κοινωνική αλλά κι αισθησιακή εβδομάδα με το ταίρι σου, που θα σας ανανεώσει και θα σας φέρει πιο κοντά! Αλλά κι εσύ που είσαι αδέσμευτος, να ξέρεις πως οι τελευταίες μέρες της εβδομάδας, ανεβάζουν τη γοητεία σου στα ύψη και οι νέες γνωριμίες θα σε πολιορκούν, οπότε μπορείς να περάσεις τέλεια με τα φλερτ που θα προκύψουν!

Τυχεροί αριθμοί: 7, 12, 17, 23


          
                  Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτή η εβδομάδα, σε κάνει έντονα συναισθηματικό και μπορείς τώρα να εκφράσεις αυτά που νοιώθεις με άνεση και σαφήνεια. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Αιγόκερους, μπορείς να αποκαταστήσεις κάποιες παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει το προηγούμενο διάστημα ανάμεσα σ’ εσένα και το ταίρι σου, να του δείξεις τα συναισθήματά σου, αλλά και να νοιώσεις ασφάλεια στην αγκαλιά του! Αντίστοιχα, εσύ που είσαι μόνος/η, τώρα έχεις τη δυνατότητα να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει ή μια νέα γνωριμία που σε έχει ενθουσιάσει, και να εξομολογηθείς τα αισθήματά σου, καταφέρνοντας να το γοητεύσεις και να το κατακτήσεις!

Τυχεροί αριθμοί: 5, 19, 22, 25


      


                   Ζώδια​ Υδροχόος

Η εβδομάδα, από την μια σχετίζεται με τις οικονομικές σου συναλλαγές, τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες, από την άλλη όμως έχει να κάνει με την σεξουαλικότητά σου, τη libido και το βαθύ συναίσθημα που μοιράζεσαι στον αισθηματικό τομέα! Έτσι, αντιλαμβάνεσαι ότι πρόκειται για μια αρκετά θετική εβδομάδα στα αισθηματικά σου, είτε έχεις σχέση είτε όχι! Από την άλλη, εσύ που είσαι μόνος/η, μη βιαστείς να επενδύσεις σε μια νέα σχέση που ξεκινά τώρα, γιατί στην πορεία μπορεί να ανακαλύψεις ότι δεν είναι αυτό που έψαχνες!

Τυχεροί αριθμοί: 4, 11, 16, 27


   
                    Ζώδια​ Ιχθείς 

Τώρα η φαντασία σου, το συναίσθημά σου, αλλά και η διαισθητική σου ικανότητα ενισχύονται, γεγονός που σε βοηθά να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου ή στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά! Η εβδομάδα ευνοεί απόλυτα τον τομέα των σχέσεών σου ενώ ταυτόχρονα σου χαρίζει αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση. Το σαββατοκύριακο, τονίζει την αυτοπεποίθησή σου και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, γεγονός που διώχνει κάθε ανασφάλεια που μπορεί να είχες στα αισθηματικά σου! Έτσι, μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο, αισθησιακό διήμερο με το ταίρι σου ή να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να το κατακτήσεις με τη σιγουριά και τη σταθερότητα που εκπέμπεις!

Τυχεροί αριθμοί: 2, 8, 13, 20


         


 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα