ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς σε βάθος με τα οικονομικά σου θέματα δεν θα μπορέσεις να τα αγνοήσεις και θα τους δώσεις την απαραίτητη σημασία για να τα λύσεις και να ηρεμήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε οδηγήσει κοντά στα ταίρι σου και στους συνεργάτες σου που θα ασχοληθείς μαζί τους σε βάθος και θα τους δώσεις την απαραίτητη σημασία ακόμα θα δώσεις σημασία στα δικά τους θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα εμφανίσει αρκετές δουλειές και εκκρεμότητες από εκεί που δεν το περιμένεις και αυτό θα σε αγχώσει αρκετά ίσως να νιώσεις αδυναμία στο να ασχοληθείς μαζί τους αλλά θα βρεις την δύναμη να τις αντιμετωπίσεις σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να βρεις την ψυχική σου ηρεμία και την καλή σου διάθεση θα ασχοληθείς πιο πολύ με τον εαυτό σου και τα προσωπικά σου. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με τα δικά σου άτομα και τα προβλήματα τους και θα αφήσεις για λίγο στην άκρη τα προσωπικά σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και θα σε απασχολήσουν αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι στα ύψη θα έρθεις κοντά στα άτομα που αγαπάς θα ασχοληθείς μαζί τους αρκετά και με την συμπεριφορά σου θα κερδίσεις το περιβάλλον σου και όχι μόνο. 

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σου προκαλέσει οικονομική ανησυχία η σκέψη σου θα βρίσκεται στο πορτοφόλι και στα χρήματα σου και θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να αντιμετωπίσεις αυτά τα θέματα σου. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ξεφεύγεις από τα επιτρεπτά όρια και να προβάλεις το εγώ σου πιο πολύ από το κανονικό με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια ένταση με άτομα του περιβάλλοντος σου αλλά και με τον ίδιο τον εαυτό σου που θα θέλεις να το προβάλεις πιο πολύ από το κανονικό. 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να δώσεις σημασία στην σωματική και ψυχική σου χαλάρωση και ηρεμία και θα προτιμήσεις να μείνεις στο σπίτι σου παρέα με τις σκέψεις σου αλλά και με τα προσωπικά και συναισθηματικά σου πάθη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή μέρα θα είναι ιδανική για εσένα για να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις σου και τα ζητήματα σου αλλά και να ασχοληθείς και με τους φίλους σου που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις επαφές και στις αποφάσεις που θα πάρεις. 
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Σήμερα θα έχεις αρκετά ραντεβού που θα αφορούν την δουλειά σου αλλά και κάποιες επαφές με άτομα που θα λειτουργήσουν καταλυτικά στις αποφάσεις που θα πάρεις και θα σε βοηθήσουν να πάρεις τα πάνω σου καθώς θα συμφέρουν τα επαγγελματικά σου σχέδια. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σου και αγαπάς θα δώσεις σημασία στα θέματα τους και στα ζητήματα τους θα βγάλεις στην φόρα τα αληθινά σου συναισθήματα και δεν θα αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένος. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα