ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει αρκετά να βάλεις σε μια τάξη τις υποχρεώσεις σου και τις δουλειές σου καθώς επίσης και να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου αλλά και σε συνεργάτες σου για να προβάλεις τις απόψεις σου. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Η μέρα θα πρέπει να ασχοληθείς με θέματα πρακτικά μην αφήσεις τον χρόνο να πάει χαμένος και εκμεταλλεύσου τις θετικές όψεις για να φέρεις σε πέρας τις υποχρεώσεις σου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στα θέλω σου και στις επιθυμίες σου και η ημέρα σε ευνοεί πάρα πολύ για να ασχοληθείς με ζητήματα που ακόμα σε απασχολούν αρκετά για να καταφέρεις να τα λύσεις και να ηρεμήσεις. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η μέρα θα σε βοηθήσει αρκετά ώστε να μπορέσεις να ασχοληθείς με τις δουλειές σου αλλά και τα άτομα που παραμένουν κοντά σου φίλοι σου σχέση σου συγγενείς σου συνεργάτες σου. 

 

 

ΛΕΩΝ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που αισθάνεσαι και να δείξεις στο περιβάλλον σου τι αισθάνεσαι πραγματικά. Ένα επαγγελματικό σου ζήτημα θα πάρει σάρκα και οστά και θα σε απασχολήσει πιο πολύ από όσο θα νομίζεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά στα θέματα σου θα προσπαθήσεις να τα λύσεις να βάλεις μια τάξη στις υποχρεώσεις σου και να ασχοληθείς και με κάποιους οικονομικούς σου λογαριασμούς που παραμέλησες το τελευταίο διάστημα.

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ασχοληθείς με τις επαφές που θα έχεις με τους γύρω σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα είναι σε πρώτο πλάνο και θα δώσεις την απαραίτητη σημασία. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να νιώθεις από το πρωί περίεργα τα συναισθήματα σου θα είναι σε έντονες κρίσεις και δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς για να ασχοληθείς ακόμα και με τα πιο σημαντικά σου θέματα.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα παρόλο που θα έχεις αρκετές δουλειές με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθείς τα φιλικά σου άτομα θα σε παρασύρουν για να τις αφήσεις στην άκρη και να βγείτε έξω για μια βόλτα ή για ένα καφέ ή ακόμα και στα μαγαζιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η μέρα σε κάνει να θέλεις να ασχοληθείς με την επαγγελματική σου καταξίωση και την αναγνώριση σου η καριέρα σου θα παραμένει σε πρώτο πλάνο και θα δώσεις την απαραίτητη σημασία. 

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η μέρα θα σε βοηθήσει να μην ξεφύγεις από τα όρια και να ασχοληθείς με τα θέματα σου βάζοντας την λογική και την ορθή σου σκέψη πάνω από όλα. Καλύτερα να κρατήσεις τα νεύρα σου μακριά από εσένα.

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να φέρεις σε πέρας αυτό το ταξίδι και την ανάγκη σου να ξεφύγεις από την καθημερινότητα σου να βρεις την ηρεμία σου να φορτίσεις τις μπαταρίες σου ξανά και να αφήσεις για λίγο σε αναμονή τις υποχρεώσεις σου και τα ζητήματα που ακόμα σε αγχώνουν. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα