ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 

 Προβλέψεις Σαββατοκύριακο 28/01 έως 29/01


 

              Ζώδια​ Κριός

Αυτό το σαββατοκύριακο τα αισθηματικά σου θα είναι προτεραιότητα για σένα! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους, η επικοινωνιακή σου διάθεση αλλά και ο ερωτισμός σου θα πάρουν το πάνω χέρι και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις την ιδανική ατμόσφαιρα, που θα οδηγήσει σε… ανομολόγητες στιγμές πάθους με το ταίρι σου! Από την άλλη, εσύ που είσαι αδέσμευτος/η, προτίμησε το σαββατόβραδο για να βγεις και να κάνεις νέες γνωριμίες! Η διάθεσή σου θα είναι ανεβασμένη, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, γεγονός που θα φέρει άφθονα φλερτ και γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν. 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 12, 26


       
               Ζώδια​ Ταύρος

Η δημιουργικότητά σου αλλά και η πρωτοτυπία σου θα είναι στα ύψη. Αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα και θα ανανεώσει τη σχέση σας, αναζωπυρώνοντας και το πάθος μεταξύ σας! Αλλά κι εσύ που είσαι ελεύθερος/η και… ωραίος/α, μην αφήσεις τον μαγνητισμό και τη γοητεία που σου προσφέρει το πλανητικό σκηνικό να πάνε χαμένα! Τα φλερτ δεν θα σου λείψουν και δεν αποκλείεται ένα από αυτά να σε ξεσηκώσει τόσο, που να θελήσεις να προχωρήσεις μαζί του λίγο… παραπέρα!

Τυχεροί αριθμοί: 3, 12, 14, 23


         


              Ζώδια​ Δίδυμοι 

Το διήμερο δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις για σένα, αφού κάποια οικογενειακά θέματα θα σε απασχολήσουν. Ευτυχώς όμως, το Σάββατο θα ενισχύσει τη λογική σου σκέψη, θα σε βοηθήσει να δεις τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα και θα βρεις τις καλύτερες λύσεις. Αν έχεις ήδη μια σχέση, την Κυριακή καλό θα είναι να προσέξεις λίγο και να μην αφήσεις μια ασυνεννοησία με το ταίρι σου να δημιουργήσει εντάσεις!  Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αφέσου στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν και άσε τη διαίσθησή σου να σε οδηγήσει στο κατάλληλο άτομο! Θα περάσεις υπέροχα!

Τυχεροί αριθμοί: 6, 17, 23, 29


      
                Ζώδια​ Καρκίνος 

Μάλλον δεν θα είναι και το πιο… αισθησιακό σαββατοκύριακο της ζωής σου αυτό... θα σε απασχολούν κάποια οικογενειακά θέματα, που θα ζητούν άμεση επίλυση! Βεβαίως, δεν θα μείνεις και παραπονεμένος/η, αφού το Σάββατο σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μια ήρεμη και χαλαρή μέρα με το ταίρι σου, αλλά και κοινούς φίλους, που θα σε ξεκουράσει και θα σου δώσει δυνάμεις! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, βγες με φίλους το βράδυ του Σαββάτου, για να διασκεδάσεις, να χαλαρώσεις από την ένταση της εβδομάδας και να φλερτάρεις! 

Τυχεροί αριθμοί: 7, 10, 15, 25


     

                  Ζώδια​ Λέων

Το σαββατοκύριακο σου δεν ξεκινά και με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου, μπορεί να σου δημιουργήσει μια οικονομική ανασφάλεια, που θα μεταφερθεί και στα αισθηματικά σου, αφού θα ρίξει τη διάθεσή σου. Αλλά κι εσύ που ανήκεις στους δεσμευμένους, είναι σίγουρο πως θα περάσεις πολύ όμορφα και ρομαντικά με το ταίρι σου, ανανεώνοντας την αγάπη σας! Η Κυριακή απαιτεί προσοχή από την μεριά σου. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί μεν να ακτινοβολείς και να γοητεύεις, αλλά ίσως να μην μπορέσεις να… συνεννοηθείς με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 3, 19, 24


     
                 Ζώδια​ Παρθένος

Αυτό το σαββατοκύριακο ξεκινά ιδανικά για σένα... Αν είσαι αδέσμευτος/η αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτείς, καθώς τα φλερτ θα σε πολιορκούν, ενώ κι εσύ που έχεις ήδη σχέση, τώρα θα έχεις τη δυνατότητα να την ανανεώσεις και να κάνεις το ταίρι σου να σε ερωτευτεί ξανά από την αρχή. Είτε έχεις σχέση είτε όχι πάντως, το σίγουρο είναι πως το σαββατόβραδό σου θα είναι… καυτό, γι’ αυτό φρόντισε να το απολαύσεις! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, μπορεί να δεις με καχυποψία μια νέα γνωριμία που σε πλησιάζει κι αυτό δεν θα σε βοηθήσει να την εξελίξεις…

Τυχεροί αριθμοί: 5, 8, 11, 20


       


                Ζώδια​ Ζυγός 

Ένα ιδιαίτερα ερωτικό σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι αυτό για σένα... Η γοητεία σου ενισχύεται, όπως και η αυτοπεποίθησή σου, ενώ αν ανήκεις στους δεσμευμένους, το ταίρι σου θα σε κάνει να νοιώσεις συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά! Από την άλλη, εσύ που ανήκεις στους αδέσμευτους Ζυγούς, είναι πολύ πιθανό μετά από αυτό το διήμερο να… αλλάξεις κατηγορία και να περάσεις στους… δεσμευμένους! Η γοητεία σου δεν κρύβεται όπως και η κοινωνικότητά σου και έχεις την ικανότητα να μαγεύεις τους άλλους όπου κι αν βρεθείς! 

Τυχεροί αριθμοί: 9, 12, 15, 29


       
               Ζώδια​ Σκορπιός 

Αυτό το σαββατοκύριακο, σε φέρνει στο προσκήνιο και στρέφει όλα τα βλέμματα πάνω σου!! Είσαι η ψυχή της παρέας, η επικοινωνιακή σου διάθεση και η κοινωνικότητά σου σε ωθούν να βγεις, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις, αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου! Το ίδιο ισχύει και για σένα που ήδη έχεις μια σχέση! Η διασκέδαση δεν έχει όρια με το ταίρι σου το Σάββατο, με το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό τώρα μπορείς να ανανεώσεις τη σχέση σου και να αναζωπυρώσεις το πάθος μεταξύ σας. 

Τυχεροί αριθμοί: 3, 5 16, 21


         

       

                 Ζώδια​ Τοξότης

Μπορεί αυτό το Σάββατο να σε απασχολήσουν αρχικά κάποια επαγγελματικά θέματα, όμως όλα αλλάζουν! Αν είσαι δεσμευμένος/η, αφήνεις στην άκρη την καριέρα σου και βάζεις ως προτεραιότητα τη σχέση σου, που ίσως τις τελευταίες μέρες την είχες παραμελήσει. Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο δεν θα μείνεις λεπτό μέσα, να… κλαις τη μοίρα σου! Θα βγεις με φίλους, θα διασκεδάσεις, θα φλερτάρεις και θα… ερωτευτείς! Μέσα στα πολλά φλερτ που θα σε πολιορκούν, κρύβεται ένα πρόσωπο που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο δυνατά. 

Τυχεροί αριθμοί: 4, 13, 18, 22


       
                 Ζώδια​ Αιγόκερως 

Αυτό το διήμερο θέλεις να ξεφύγεις από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας! Έτσι λοιπόν, δεν θα ήταν άσχημη ιδέα να οργανώσεις με το ταίρι σου μια κοντινή εκδρομή, αλλά ακόμα κι αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, δεν θα σε πάρει από κάτω! Αλλά κι εσύ που είσαι μόνος/η, αυτό το σαββατοκύριακο θα απολαύσεις τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν! Η γοητεία σου έλκει τα φλερτ σαν μαγνήτης και είναι πολύ πιθανόν κι εσύ με τη σειρά σου να γοητευτείς από ένα πρόσωπο, που έχει έντονη διαφορετικότητα από σένα και σε εξιτάρει! 

Τυχεροί αριθμοί: 1, 7, 14, 28


       


                  Ζώδια​ Υδροχόος

Το πάθος παίρνει το πάνω χέρι αυτό το σαββατοκύριακο. Έτσι, αν ανήκεις στους δεσμευμένους του ζωδίου, θα απολαύσεις ένα αισθησιακό σαββατόβραδο, ενώ κι ένα ρομαντικό δείπνο μόνο για δυο μπορεί να ανεβάσει τη libido σου στα ύψη, κάτι που θα κάνει το ταίρι σου ευτυχισμένο και θα διώξει κάθε συννεφάκι που μπορεί να σκίαζε την ευτυχία σας! Όσο για σένα που είσαι αδέσμευτος/η, όσο κουρασμένος/η κι αν νοιώθεις από την εβδομάδα που πέρασε, μην κάνεις το λάθος να μείνεις μέσα! Ειδικά το σαββατόβραδο, βγες με φίλους να διασκεδάσεις, γιατί κάπου εκεί έξω σε περιμένει ένας κεραυνοβόλος έρωτας, που θα σε ξεσηκώσει και θα σε κάνει να γράψεις ένα νέο κεφάλαιο στην αισθηματική σου ζωή. 

Τυχεροί αριθμοί: 2, 5, 13, 17


      
                  Ζώδια​ Ιχθείς 

Αν ανήκεις στους δεσμευμένου, το Σάββατο είναι η ιδανική μέρα για να ανανεώσεις τη σχέση σου και να περάσεις με το ταίρι σου μια υπέροχη μέρα, διασκεδαστική αλλά και… αισθησιακή! Θα το ενθουσιάσεις με την πρωτοτυπία σου, αλλά κι εκείνο θα ανταποκριθεί θετικά ακόμα και στην πιο τρελή σου ιδέα, κάτι που σίγουρα θα φουντώσει και το πάθος μεταξύ σας! Αντίστοιχα, κι εσύ που είσαι αδέσμευτος/η καλύτερα να επιλέξεις το σαββατόβραδο για να βγεις με φίλους και να διασκεδάσεις. Η ακτινοβολία σου θα είναι στα ύψη και είναι σίγουρο ότι θα έλξεις γύρω σου πλήθος θαυμαστών, αφού όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου! 

Τυχεροί αριθμοί: 6, 8, 10, 28


      

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα