ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 


ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα θα σε απασχολήσουν έντονα τα θέματα της δουλειάς σου καθώς επίσης και ζητήματα που θα εμφανίσει η ημέρα θα είσαι γενικά σε μια εγρήγορση και εσωτερική ένταση και αναταραχή. 

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς με θέματα που σε ανεβάζουν ψυχολογικά και σε γεμίζουν και θα αφήσεις για λίγο στην άκρη ότι σε αγχώνει και σε προβληματίζει.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να παραμένεις σε λογικά πλαίσια και να αποφύγεις εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στο περιβάλλον σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να τα βρεις ξανά με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή γενικά να έρθεις πιο κοντά του ή να το κερδίσεις ξανά με αυτά που θα του πεις. Η

 

 

ΛΕΩΝ:
Η μέρα θα σε βοηθήσει να συγκρατήσεις λίγο τα έξοδα που έκανες το τελευταίο διάστημα και θα προσπαθήσεις να γεμίσεις το πορτοφόλι σου ξανά με διάφορες ενέργειες που θα κάνεις και που θα σε ανεβάσουν αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να έρθεις πιο κοντά στα βαθύτερα θέλω σου θα παραμένεις σε πραγματικό χρόνο και θα δώσεις σημασία σε σοβαρά σου ζητήματα.

 

 

ΖΥΓΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να ξαναβρείς το κέφι σου και την ενέργεια σου και την καλή σου διάθεση θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα πάθη σου και θα δώσεις σημασία στα προσωπικά σου θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Σήμερα θα προτιμήσεις να αφήσεις για λίγο στην άκρη κάποιες δουλειές σου και να βρεθείς με τους φίλους σου ή ακόμα και με άτομα που έχει καιρό να δεις και να περάσεις ευχάριστα μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με θέματα επαγγελματικής καταξίωσης αλλά και με την ίδια την καριέρα σου η ανάγκη σου για επιτυχία και προβολή θα είναι μεγάλη. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να ασχοληθείς με κάποια θέματα που σε απασχολούν αρκετά θα ξεκινήσεις να ψάχνεις να βρεις πληροφορίες από διάφορα μέσα ακόμα και από άτομα που βρίσκονται κοντά σου και θα σε βοηθήσουν να βρεις αυτό που αναζητάς.
 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Θα έρθεις πιο κοντά στα βαθύτερα θέλω σου και στις ανάγκες σου αλλά θα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις τα θέματα που θα σε απασχολήσουν. 

ΙΧΘΕΙΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να παραγκωνίσεις για λίγο την προσωπική σου άποψη και θα επιθυμείς την γνώμη των γύρων σου η άποψη τους στα θέματα που σε αφορούν και σε προβληματίζουν θα είναι μεγάλη και αυτό θα επηρεάσει την ψυχοσύνθεση σου. 

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα