ΖΩΔΙΑ - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

   Ημερήσιες Προβλέψεις


 

ΚΡΙΟΣ:
Σήμερα θα ασχοληθείς και με τα καλλιτεχνικά σου ένστικτα που θα τα προβάλεις στους άλλους και θα κερδίσεις την εύνοια τους.

ΤΑΥΡΟΣ:
Σήμερα θα βγουν στην φόρα τα βαθιά συναισθηματικά σου πάθη θα αισθανθείς πως κάποια άτομα σε έχουν αδικήσει στο παρελθόν ή δεν σε έχουν βοηθήσει όσο θα έπρεπε όταν ζήτησες την βοήθεια τους και θα νιώσεις αδικία όχι μόνο με τους γύρω σου αλλά και με τον εαυτό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ:
Σήμερα θα βρεις χρόνο να έρθεις πιο κοντά στα άτομα που αγαπάς στους φίλους σου τους συγγενείς σου την οικογένεια σου τα άτομα που έχεις ανάγκη να δεις να περάσεις όμορφα μαζί τους να βγείτε για ένα καφέ να πείτε τα νέα σας να έρθετε ακόμα πιο κοντά. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:
Η αλήθεια είναι πως σήμερα θα νιώσεις έντονα την ανάγκη για υλικά αγαθά και θα αφήσεις για λίγο στην άκρη τα προσωπικά σου.

 

 

ΛΕΩΝ:
Τα συναισθήματα σου θα είναι έντονα δεν θα μπορείς να τα ελέγξεις και θα είναι δύσκολο να επικεντρωθείς στα θέματα σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:
Σήμερα θα νιώθεις πως δεν μπορείς να εκφράσεις όλα αυτά που αισθάνεσαι στους άλλους για αυτό θα προτιμήσεις να κλειστείς στον εαυτό σου να μείνεις μέσα στο σπίτι σου να ασχοληθείς με προσωπικά σου θέματα να ολοκληρώσεις μια εργασία σου ή να παρακολουθήσεις απλά τηλεόραση
 

 

ΖΥΓΟΣ:
Σήμερα θα προτιμήσεις να περάσεις την ημέρα σου μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τους φίλους σου τα άτομα εκείνα που σε γεμίζουν συναισθηματικά και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα προβλήματα σου ή κάποια θέματα που ακόμα σε απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:
Η σημερινή μέρα θα σε κάνει να βγάλεις από μέσα σου όλα αυτά που κρατάς καιρό και σε αγχώνουν και αυτό θα σε βοηθήσει να τα ξαναβρείς με τον εαυτό σου αλλά και με τους φίλους σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ:
Σήμερα η ανάγκη σου να αφήσεις για λίγο την καθημερινότητα σου και να αναζητήσεις την ηρεμία και την χαλάρωση σου για αυτό οι σκέψεις σου θα ανατρέχουν σε κάποιο ταξίδι που θέλεις να κάνεις ή μια μικρή απόδραση για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου ξανά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:
Σήμερα στο μυαλό σου θα επικρατούν ακόμα γεγονότα που έχεις περάσει στο παρελθόν σου και αυτό θα σε κρατάει σε απόσταση από τις δουλειές σου και τις εκκρεμότητες σου δεν θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις ούτε και με τα πιο κοντινά σου άτομα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:
Η μέρα θα σε φέρει κοντά στα επαγγελματικά σου και στα προσωπικά σου θα ασχοληθείς έντονα μαζί τους και δεν θα αφήσεις κανένα να σου αποσπάσει την προσοχή από τους στόχους που θα βάλεις.

ΙΧΘΕΙΣ:
Σήμερα θα εμφανιστούν αρκετά θέματα από εκεί που δεν το περιμένεις και εκτός από τις δικές σου υποχρεώσεις θα έχεις να ασχοληθείς και με τις υποχρεώσεις των αγαπημένων σου προσώπων.

Προσφατα Αρθρα
Προσφατα Αρθρα